Frumoasa Lili Sandu lucreaza intens la un nou album. Una din piese o va canta alaturi de un hip-hopper cunoscut in bransa, Chucho (foto). Pentru iubita lui Bogdan Stelea aceasta e o noua provocare. Lili Sandu l-a auzit pe Chucho in studio si i-a placut cum canta. Tentata de acesta, bruneta s-a gandit sa incerce sa cante si altceva. Sa mai spunem ca Chucho si-a lansat primul album solo si totodata primul videoclip la piesa "Nu vreau sa dau nume", in care apare alaturi de prietenii lui.

Noua aparitie muzicala a lui Chucho se va produce in compania frumoasei Lili Sandu. Piesa in care ii veti putea urmari pe Chucho si Lil'Lee (noua titulatura a frumoasei Lili), va fi inclusa si pe noul album al solistei, care se afla in curs de aparitie. Astfel, Lili Sandu are ocazia sa cante hip-hop. Chucho e un artist solo, care canta hip-hop si se afla in primele topuri muzicale, cum ar fi Top Fan X de la B1 TV. Piesa e compusa de Smiley de la Simplu.

Chucho e increzator in potentialul piesei: "Cu siguranta, astept cu deosebita nerabdare si interes filmarile videoclipului aferent piesei. Sunt convins ca filmarile se vor desfasura impecabil, avand in vedere "experienta telenovelistica" a protagonistei!". Lili Sandu: "Deocamdata, piesa aleasa reprezinta o optiune, dar nu e inca stabilit sigur ca va ramane asta, pentru ca e mai mult o piesa de vara. Piesa e foarte frumoasa. Am auzit-o in timp ce o canta Chucho, mi-a placut foarte mult linia melodica, mi-a placut si Chucho, asa ca am adaptat-o!

Cand merg in concerte e bine primita, dar fiind o piesa de vara nu suntem siguri ca va ramane aceasta si nu vom alege alta. in orice caz, va fi o piesa de pe albumul meu, pe care il lansez la Space Music cu Media Services."