Donna Lopez Geon ar fi pus mana pe cenusa lui Marlon Brando dupa ce fiul acestuia, Christian Brando, a murit in 2008. Fiul legendei de la Hollywood a murit la doar patru ani dupa tatal sau, iar acum, mama acstuia, Anna Kashafi vrea sa redobandesca ramasitele fostului sot.

Daily Mail scrie ca Donna Lopez Geon ar fi pastrat cateva din lucrurile de valoare ale lui Christian Brando dupa moartea acestuia, in ciuda unei sentinte judecatoresti care o indreptatea pe mama acestuia ca unic mostenitor. Anna Kashfi a incercat de mai multe ori sa recupereze cenusa fostului ei sot, insa a fost mereu oprita de iubita fiului ei.

“Christian nu era foarte apropiat de familie si nu ar fi dorit ca mama sa sau oricine altcineva din familie sa dispuna de bunurile sale dupa ce a murit. Cand am aflat ca vor sa vina dupa lucrurile lui, am luat o parte din cenusa si am imprastiato in Franklin Canyon din Beverly Hills – Marlon iubea acel loc”, a declarat Donna Lopez.

Dupa moarte sa, in 2004, cenusa lui Marlon Brando a fost impartita intre prieteni si familie. O parte a ramasitelor a fost aruncata in Tahiti si Death Valley.

Famila Brando a fost, de-a lundul timpului, marcata de tragedie dupa ce Christian a facut 5 ani de inchisoare pentru ca l-a omorat pe iubitul surorii sale, impuscandu-l in cap. La procesul fiului sau, Marlon Brando a spus in fata judecatorului ca “Poate nu am fost un tata suficient de bun, nu am fost acolo cand a avut nevoie de mine”. Cu toate astea, actorul a stat alaturi de fiul sau pe durata intregului process, sprijinindu-l in tot.