Organizatorii intentioneaza sa deschida aceasta serie de concerte cu doua dintre cele mai sonore nume ale acelui deceniu: Bad Boys Blue si Alphaville.

Bad Boys Blue au trecut prin multe schimbari din 2003 pana in prezent. Componenta grupului s-a modificat si pentru o perioada, John Edward McInerney a cantat singur sub titulatura de Bad Boys Blue.In 2006 Carlos Ferreira (nascut in aprilie 1969 in Mozambique) i s-a alaturat, si de atunci formula grupului a ramas stabila.

Primul single lansat de cei doi a fost "You're A Woman 2006" – un remix inovator al primului megahit al Bad Boys Blue. In acelasi an, grupul a lansat un set special de trei CD-uri intitulat "Hit Collection". Acesta continea mai multe megahit-uri semnate Bad Boys Blue

Cel mai nou material muzical al „baietilor rai” („Heart & Soul” – 2008) contine solide reminiscente ale stilului care i-a consacrat in anii 80 (ceea ce cunoscatorii numesc „glamour disco”) dar si influente puternice de nu-age clasic. Vanzarile albumului au demonstrat ca stilul eurodance-disco inca traieste.

Publicul roman va putea sa se convinga venind la concertul pe care acest grup il va sustine pe 28 martie la Sala Palatului din Bucuresti, in mega-show-ul BACK TO THE 80s.

Bad Boys Blue vor fi acompaniati pe scena de opt dansatori profesionisti selectati de la o scoala de dans celebra in Romania (patru baieti si patru fete), care vor dansa pe ritmurile antrenante ale mega-hiturilor „You’re The Woman”, „Come Back And Stay”, „I Wanna Hear Your Heartbeat”, „Gimme Gimme Your Lovin’ ”.