In ciuda reactiilor deloc entuziaste pe care le-a avut ultimul film cu Indiana Jones, "The Kingdom of the Crystal Skull" (2008), actorul in varsta de 67 de ani negociaza posibilitatea de a aparea in a cincea pelicula din serie. "Daca gasim o poveste prin care putem sa dezvoltam personajul principal si mi se da sansa sa-l interpretez, as fi fericit s-o fac. Nu cred ca as mai juca in alta serie in afara de <Indiana Jones>", marturiseste Ford, potrivit NewsIn.

Cu cateva luni in urma, starul american a confirmat ca un nou film din seria "Indiana Jones" ar urma sa fie regizat de Steven Spielberg, care a realizat si celelalte patru productii "Indiana Jones".

Datorita seriei "Indiana Jones", Harrison Ford a devenit cel mai bogat actor de la Hollywood. Primul film din serie "Raiders of the Lost Ark", a fost lansat in 1981, fiind si cel mai apreciat, cu patru premii Oscar in palmares - pentru efecte speciale, sunet, montaj si decor. Succesul acestui film i-a determinat pe producatori sa realizeze trei continuari, "Indiana Jones and the Temple of Doom" (1984), care a castigat Oscarul pentru efecte speciale, "Indiana Jones and the Last Crusade" (1989), distins, de asemenea, cu Oscar pentru efecte speciale, si "Indiana Jones And The Kingdom of the Crystal Skull".