Tabu prezinta un top al celor mai detestate 10 vedete ale anului care tocmai s-a incheiat.
  • 10. Courtney Love s-a facut constant de ras in anul care tocmai a trecut. Dupa ce in prima jumatate a anului cazuse in boala Twitter-ului unde posta diverse balarii la adresa mai multor personalitati, ea a ajuns sa piarda in decembrie custodia propriei fiice pe care a facut-o ulterior nebuna.
  • 09. In cazul lui Lindsay Lohan e destul de greu de spus daca lume o uraste sau ii e mila de ea. Anul trecut Lindsay a avut o iubita lesbiana, vreo 6-7 internari pentru diverse dezintoxicari, vreo 10 depresii si caderi nervoase si alegeri nefericte ale filmelor in care a jucat. Iar daca lumea o uraste este pentru ca are atatea posibilitati in viata, dar prefera sa-si bata joc de ele.
  • 08. Pe John Mayer lumea l-a urat in 2009 pentru ca s-a cuplat apoi s-a despartit de Jennifer Aniston pe care o iubeste toata lumea. Dar nu asta e motivul principal. Oamenii l-au urat pe Mayer in 2009 pentru ca nu a admis ca este homosexual, asa cum crede intreaga planeta.
  • 07. Michael Lohan, tatal lui Lindsay, a incercat sa devina faimos in 2009. Nu prin forte proprii, ci folosindu-se de imaginea fiicei lui. Se implica agresiv in toate scandaluri si chiar si-a facut cont pe Twitter de unde i-a scris si lui Lily Allen ca are probleme cu alcoolul.


Click aici pentru a descoperi si restul vedetelor pe care nu le suporta nimeni.