Nu este prima oara cand artista vine in tara noastra, dar ca de fiecare data, este foarte incantata sa o revada. Sandra stie multe despre Romania deoarece a calatorit mult si a mai declarat ca exista o legatura puternica intre ea si Romania iar ceea ce ii place cel mai mult aici este pasiunea oamenilor.

Artista a declarat ca abia asteapta sa soseasca in tara natala a fostului sau sot, Michael Cretu. Chiar daca a trecut printr-un divort, aceasta despartindu-se de Michael in 2007, Romania a ramas in inima ei si se va bucura ori de cate ori va sosi in aceasta tara. Totusi Sandra a ramas cu un gust amar dupa aceasta despartire, de curand declarand ca a fost foarte greu la inceput, ca a avut parte de multe discutii si lacrimi, dar amandoi au acceptat situatia si au actionat cu multa maturitate.

Acum Sandra este foarte fericita si impacata cu viata pe care o are. Dupa cum o spune si numele albumului, “Back To Life” - “Inapoi la viata”, viata ei a inceput din nou odata cu noul sot si cu noile proiecte muzicale pe care aceasta le are.