Ca doar nu sunt mai prejos decat starurile de la Hollywood, unde se cupleaza si se despart intre ei cu o viteza ametitoare pentru omul de rand. Un exemplu elocvent este Claudia, alias Cream, care i-a furat iubitul Soranei de la A.S.I.A. Si asta nu ar fi o problema foarte grava daca nu am sti, ca bruneta cu parul inelat are o aventura amoroasa cu un asa-zis om de afaceri, Tarzan pe numele sau de "scena". Ce sa mai pomenim de saraca Sorana, care isi facuse planuri de viitor cu iubitul ei, Claudiu Patrascu, business-man de meserie.

Aceasta planuia sa plece din "A.S.I.A" (nemultumita de insuccesul trupei din ultima vreme) si sa urmeze o cariera solo. Finantator? Cine altul daca nu Claudiu. Numai ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Cei doi porumbei s-au certat, iar Sorana a fost nevoita sa ramana in aceeasi formula de patru fete cucuiete. Potrivit revistei "X magazin", Claudia pusese demult ochii pe iubitul Soranei si nu s-a lasat pana nu l-a cucerit.

Acestia s-au intalnit in clubul "Bamboo" saptamana trecuta si au stat la o masa separata, unde au glumit si au zambit ca doi indragostiti toata seara. Cei doi s-au despartitt dupa ce Claudiu i-a luat numarul de telefon, urmand sa o sune. Ca sa nu se creada ca este o prada usoara, Claudia a petrecut a doua zi dupa chef in compania lui Tarzan. Carcotasii spun despre acesta ca este foarte indragostit de cantareata, dar ea nu-i raspunde cu aceeasi moneda. Probabil Claudiu corespunde mai mult standardelor impuse de solista.