Aproape de miezul noptii, la party-ul stropit din belsug cu votca Finlandia, si-a facut aparitia Mitea impreuna cu cativa amici. Relaxat si cu zambetul pe buze, Mitea nu a asteptat prea mult pana cand la masa lui s-a asezat o bruneta imbracata in blugi mulati cu talie joasa si cu vedere la un tatuaj de dimensiuni considerabile. Daca fata nu avea ochi decat pentru el, lui Mitea ii mai scapa privirea si spre alte prezente interesante aflate pe terasa.

A LASAT-O DIN CAUZA PARINTILOR

La sfarsitul saptamanii trecute, Raluca a recunoscut in presa ca s-a despartit de Niki Mitea, dupa mai bine de un an de iubire. Chiar daca Raluca a afirmat ca ea a fost cea care a rupt relatia, pe motiv de infidelitate, Mitea a oferit o alta varianta sambata seara la OTV, in emisiunea lui Dan Diaconescu. Sportivul a marturist ca, din contra, el i-a dat papucii cantaretei, ca urmare a certurilor iscate intre ei din cauza parintilor Ralucai, care nu l-au putut accepta. Mitea a povestit ca si Denisa, sora fostei iubite, si-a bagat nasul in relatia lor pana a ajuns la concluzia ca ar fi mai bine sa se desparta.

ARE BALTA PESTE

O multime de fete i-au transmis lui Mitea in timpul emisiunii sa o dea uitarii pe Raluca pentru ca "are balta peste". Ba chiar, unele mai indraznete, s-au oferit sa-l consoleze si i-au cerut o adresa de mail. "Raluca nu te merita!", "Am dovezi clare ca Raluca te-a inselat", "Nu merita sa suferi" sunt numai cateva dintre mesajele romancelor impresionate de drama lui Mitea.