Simbata e o zi romantica si ni se pare normal sa fie asa. Una din consecintele faptului ca simbata e o zi romantica e ca in aceasta zi a saptaminii se intimpla, peste tot in lume, evenimente romantice. De un eveniment d-asta am auzit si noi ca s-ar fi petrecut fix simbata care-a trecut, in jur de ora 1 noaptea, pe soselele Bucurestiului. Ce se-ntimpla, pe soselele astea de care v-am zis rula romantic masina decapotabila a lui Cabral, un coleg de televiziune de-al Mihaelei Tatu.

|n masina, Cabral, mare, negru, fioros, aaa, asta, fortos. Linga Cabral, o blonda diafana, genul ala de care s-ar fi putut indragosti un fotbalist. Pe blonda o cheama Alexandra Dinu si o stiti, a fost nevasta lui Mutu (pe care vi-l amintiti in special pentru ca i-a supt degetul Laurei Andresan, a facut-o "taranca" si "grasa" pe Roxana Marcu si a citit Eminescu si Dostoievski) si era cit p-aci sa-i mai fie o data daca nu calca Brili iar in strachini.

N-avem informatii daca Alexandra si Cabral se pupau, dar ca se cam imbratisau avem. |n incheiere, mentionam ca Alexandra parea pregatita de plimbare cu decapotabila deoarece avea capul acoperit cu un batic. Mutule, te oftici?