Candidatul Nati Meir lanseaza incepand de joi, concursul "O vrei pe Monica la masa?" pentru versurile imnului sau de campanie, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Concursul va dura 10 zile si este adresat doar celor care nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor, iar premiul I pentru cele mai bune versuri va consta intr-o "cina romantica alaturi de Monica Columbeanu sau de Nati Meir, la alegere!".

Castigatorul locului secund va avea de ales intre a participa la o sedinta foto alaturi de candidatul la presedintie sau cu purtatorul sau de cuvant-Monica Columbeanu. Premiul III consta intr-o aparitie in videoclipuri alaturi de Monica Columbeanu sau de Nati Meir.

Alegerea castigatorului va fi facuta intr-un cadru festiv de un juriu format din jurnalisti, se mai precizeaza in comunicat. De asemenea, cele mai reusite versuri vor fi publicate intr-un volum intitulat "Omagiu lui Nati Meir".

Nu este prima data cand Nati Meir mizeaza pe notorietatea purtatorului sau de cuvant pentru a se face cunoscut opiniei publice, acesta lansandu-si campania de strans semnaturi in vederea candidaturii la presedintie cu sloganul "O vrei pe Monica? Semneaza pentru Nati Meir!".