Petrecerea organizata de proaspetii insuratei la palatul contesei du Barry a fost una in stil clasic, extrem de apropiata de cele date pe la diversele case princiare din Europa.
Invitatii alesi pe spranceana au fost intampinati cu o varietate de aperitive in curtea palatului, asezonate cu sampanie Moet Chandon de colectie. Meniul a fost unul sofisticat, cuprinzand printre altele orez cu fructe de mare, carne de prepelita si branzeturi frantuzesti de diverse tipuri.
Invitatii alesi pe spranceana au fost intampinati cu o varietate de aperitive in curtea palatului, asezonate cu sampanie Moet Chandon de colectie. Meniul a fost unul sofisticat, cuprinzand printre altele orez cu fructe de mare, carne de prepelita si branzeturi frantuzesti de diverse tipuri.
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Totul despre nunta de vis a Mariei Marinescu.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Totul despre nunta de vis a Mariei Marinescu.