Evenimentul va debuta la ora 19:00, cu revenirea trupei Survolaj, intr-un concert extraordinar, moment ce marcheaza un come back dupa aproape 20 de ani de la debut. Cu aceasta ocazie trupa va lansa noul album intitulat "Strazi bantuite de noapte" si volumul "Napalm 'Or" semnat de Daniel – Silvian Petre, liderul trupei. Atat albumul, cat si cartea vor fi disponibile la vanzare pe parcursul evenimentului.

Seara va continua cu concertul Lance Lopez, un adevarat si legitim erou al Blues/Rock Heavy Guitar, un "one man Blues/Rock machine", castigator al concursului Southeastern Regional Jimi Hendrix Electric Guitar, New Orleans, sponsorizat de Fundatia Experience HENDRIX. Artistul detine impreuna cu celebrii Buddy Miles, Steely Dan si Chuck Rainey titlul de The Blues Band of the Year in 2001 la premiile Dallas Music. Artistul promite un concert memorabil la Bucuresti, pe 27 mai, la intensitatea stilului care l-a facut celebru si care aduce aminte de nume mari ale Blues/Rock-ului anilor ’80.


Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Blues, literatura si fotbal? O combinatie care este posibila.