Daca Trooper a concertat in deschiderea unei legende a rockului precum Iron Maiden, iar Thunderstorm s-a bucurat si de experienta primei editii Aftershock, alaturi de Judas priest, NeXuS se va afla anul acesta pentru prima data pe scena de rock a festivalului, in ultima zi de B’ESTFEST, pe 5 iulie, la Romexpo. Capul de afis al zilei de B’estfest AFTERSHOCK va fi legendara trupa MANOWAR, avandu-i drept invitati speciali pe HOLYHELL.

TROOPER


THUNDERSTORM


NEXUS

B’ESTFEST va avea loc in perioada 1-5 iulie, la Romexpo, lista artistilor confirmati pana in prezent, precum si mai multe informatii despre festival fiind disponibile pe site-ul www.bestfest.ro. Biletele pentru “Ziua Zero” si biletele de o zi (110 lei pana pe 1 aprilie; 130 lei in perioada 2 aprilie – 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in Diverta.


Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Trooper, Thunderstorm si Nexus completeaza line-up-ul B’estfest Aftershock!.