Saptamana trecuta, Moni si-a etalat, din nou, aptitudinile culinare pentru emisiunea concurs "Cireasa de pe tort". Fara stirea sotului, vedeta a fost gazda la Izvorani pentru "rivalii" ei din concursul culinar: manelistul Jean de la Craiova, Maria Carneci, Jasmine si Horia Varlan.

Pasionata de gatit, sotia miliardarului si-a delectat musafirii cu paste cu ciuperci Pleurotus la antreu, muschi de vita si cartofi la cuptor cu rozmarin ca fel de baza, desertul constand in clatite cu duceata de cirese amare. Chiar daca este in sesiune, Moni nu s-a abatut de la programul filmarilor, ea fiind apoi musafir pentru colegii ei. Doamna Columbeanu a mancat mancare de post pregatita de manelist, si anume: salata de morcov, mar, telina la antreu, ardei umpluti cu salata de vinete felul de baza.

Moni a fost incantata de desert: crema de ciocolata de post. Pentru ca se spuneau bancuri pe banda rulanta, toti concurentii s-au distrat de minune la filmari, unde, de altfel, au dansat si au cantat.

Impresiile fiecaruia participant la emisiunea "Cireasa de pe tort" vor fi aflate de ceilalti concurenti in saptamana mare si in primele doua zile de Paste, cand vor fi difuzate aceste episoade. Trebuie precizat ca testimonialele (n.r. - materiale publicitare) se fac in absenta gazdei.