Actritele, prezentatoarele tv, solistele si in general vedetele feminine sunt cele care impun moda. Cele ale caror poze de prin reviste si aparitii tv ne fac sa credem ca sunt niste frumuseti autentice. Ei bine, adevarul este departe de imaginea pe care echipe intregi de stilisti ne-o livreaza. Nu este deloc surprinzator faptul ca multe dintre vedete au grave probleme de piele. Multe dintre dive au imprefectiuni pe care make-up artistii le astupa cu maiestrie si care sunt frumos ajustate in programe de editare de imagine. Iata doar cateva dintre vedetele care au mare nevoie de ajutorul angajatilor pentru a avea un ten perfect:

PUDRA BUCLUCASA

Oana Zavoranu nu avea prea mari probleme cu tenul inainte sa se apuce de "Numai iubirea". Dar, odata ce s-a apucat de rolul pe care il interpreteaza in prima telenovela romaneasca, se aude ca au inceput sa-i apara si cosurile. Poate ca principalul motiv care a dus la aceasta explozie acneica a fost trusa de machiaj. Asa cum ne povestea acum ceva vreme Gianina Corondan, o alta vedeta care are un ten problematic, trusa de machiaj pe care o folosesc vedetele este una singura pentru toti angajatii unei televiziuni. Motiv pentru care, daca unul dintre prezentatori are acnee, boala se transmite la toti cei care se lasa aranjati cu fardurile deja folosite.

HOLLYWOOD CU COSURI

Nici vedetele internationale nu au scapare. Britney Spears este una dintre femeile care se lupta de multa vreme cu atacul cosurilor. Chiar daca in videoclipuri nu pare, papparazzi au surprins-o de multe ori in ipostaze de-a dreptul rusinoase pentru o vedeta de calibrul ei. Solista a replicat ca nu o intereseaza prea tare imaginea. Cameron Diaz este poate una dintre cele mai... triste actrite. Si asta pentru ca oricat de multi bani ar avea si oricate tratamente cosmetice ar face tot nu scapa de... imperfectiuni. Tocmai de aceea vedeta nu iese din casa fara cateva straturi bune de fond de ten, iar fotografii care reusesc sa o imortalizeze cat mai natural primesc bani buni pentru asta.

HARRY POTTER, VRAJITORUL CU ACNEE

Filmarile la a patra pelicula din seria "Harry Potter" au fost extrem de ingreunate din cauza cosurilor actorilor principali. Daca in filmul precedent producatorii au fost nemultumiti de vocile in schimbare ale tinerilor actori, acum nici straturi groase de fond de ten nu au reusit sa rezolve problema acneei. Ba chiar au inrautatit si mai mult lucrurile. In cele din urma, au fost chemati specialisti in prelucrarea imaginii care sa "curete" pe computer fetele lui Daniel Radcliffe (Harry Potter), Rupert Grint (Ron) si Emma Watson (Hermione).