Sau sa spui ca ai vrea sa mergi la un casting facut de Marlon Brando pentru o productie filmata in Romania. Si ca vrei sa ne povestesti despre asteptarile tale de la noii parlamentari Luminita Anghel si Mihai Constantinescu.

Asta ne-au declarat, ieri, cateva fete care au raspuns la intrebari-capcana. Sexy Braileanca, o 'diva' care ameninta sa ia locul altor divusoare in showbiz, ne-a oferit o declaratie mai blonda decat ea insasi.

Am rugat-o sa ne invete si pe noi ce sa facem sa aratam bine si daca printre metodele sale de intretinere se numara si masajul Down, ultima fita in randul vedetelor in materie de masaj anticelulitic.

Am aflat ca starleta respecta cu sfintenie obiceiuri stravechi - cum ar fi cel al Cleopatrei, care se imbaia in lapte pentru a-si mentine pielea catifelata , dar de masajul Down fuge ca dracu’ de tamaie.

'A, nu, eu nu fac masaje d-astea anticelulitice, n-am incercat nici masajul Down, pentru ca n-am celulita si nu am nevoie de asa ceva! Merg la sala de doua ori pe saptamana, folosesc creme bune si fac baie in lapte”' ne-a spus Sexy Braileanca.

Aceeasi intrebare, despre masajul Down, i-am adresat-o si Andreei Spataru. Vedeta de la National TV ne-a spus asa: 'Inca n-am incercat masajul Down, dar oricum, acum nu am voie sa fac masaj anticelulitic, pentru ca sunt insarcinata. La astfel de masaje se folosesc solutii care nu sunt benefice pentru bebelus.'