Cei doi par a fi cu adevarat indragostiti si nu pierd nici o ocazie pentru a-si petrece timpul impreuna, desi amandoi sunt ocupati.

Cea mai recenta intalnire a avut loc marti, la complexul APACA, unde Alina si Alex s-au plimbat ca doi porumbei prin fabricile de confectii.

Alina Sorescu nu a avut pana in prezent prea multi iubiti, iar de fiecare data cand a iesit cu un baiat, a avut grija sa-si pastreze imaginea nepatata.

Asa s-a intamplat si cu actorul Gabriel Coveseanu, de care Alina s-a despartit la scurt timp dupa ce incepusera o idila. In aceasta perioada insa, artista pare ca si-a gasit fericirea alaturi de un tanar businessman, Dan Alexandru Ciucu, asociat al magazinului 'Tata si fiul' si divortat de curand.

Alexandru a fost casatorit cu cea pe care o considera femeia vietii lui, insa din cauza parintilor s-au despartit la mai putin de un an dupa oficializarea relatiei.

Dupa o nunta ca-n povesti, care a avut loc la un restaurant de lux din Brasov, parintii fetei au reusit sa-i faca sa se certe, iar cei doi indragostiti si-au vazut fiecare de viata lui.

Dupa divort, Alex s-a inchis in el, s-a indepartat de prieteni si nu a mai fost vazut cu nici o domnisoara la brat.