Adrian Iovan a venit ieri primul la Judecatoria Sectorului 1, glumet si pus pe sotii. A vrut sa dea impresia ca nu are ce-i reprosa sotiei, cea care a intentat actiunea de divort. El nu i-a refuzat niciuna din cereri, respectiv pastrarea numelui de Iovan si incredintarea copilului.

"Sunt de acord cu cererile ei. Intotdeauna am spus da", a spus Iovan care nu a vrut sa-si contrazica sotia nici macar in ultimele momente ale casniciei. "Divortez ca orice om normal, dar imi voi reveni, pentru ca aviatorii sunt puternici", a mai spus Iovan, ferindu-se sa ofere detalii din procesul de divort. Pe holul judecatoriei, pilotul a fost imediat recunoscut de cateva doamne, care l-au compatimit pentru situatia in care se afla.

"Nu stiu unde voi sta, poate imi voi inchiria o locuinta, unde va fi mai bine pentru Albert", a precizat pilotul, lasand impresia ca este ingrijorat de situatia sa dupa ce va fi nevoit sa paraseasca vila Romanitei.

Totul nu a fost, insa, decat o strategie pentru a-si spala lucrurile in familie. Iovan a intrat apoi in sala, aceeasi in care s-a judecat cu sora hotului pe care l-a impuscat in vila din Primaverii.


Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Romanita si Adrian Iovan au hotarat cum isi fac imparteala.