• - Ce le reprosezi celor de la Prima?
Ca m-au pus la ora 16.30. Pe mine m-a angajat un cetatean pe nume Cristoph, care a plecat. Necazul e ca el, cand m-a angajat, nu avea unde sa ma puna. Eu nu mi-am dat seama ca ei nu stiu ce ganduri au cu mine. Eram in negocieri la vremea respectiva cu Antena 1, care avea exact loc pentru mine. Am preferat Prima, pentru ca la Antena erau competitia mare, presiunea mare. In contract scria ca voi avea emisiune in prime-time, dar eu nu stiam ca la ei prime-time inseamna ora 17.00.

  • - Si nu le-ai spus ca la ora aceea nu se uita mai nimeni?

Am avut o mie de discutii pe tema asta, dar nici ei nu au avut de ales. Unde sa ma puna, peste stiri? Aveau emisiuni pe care nu puteau sa le mute pentru mine. Eu le-as recomanda un pic de viziune, in perspectiva. Nu o spun cu rautate. Ca, uite, distrugem viata unor oameni si ii facem de rasul lumii pentru ca noi nu ne-am gandit cand i-am angajat. Nu aveam cum sa fac performanta la patru jumate! Emisiunea “Teo” n-a performat! De acord, ce emisiune performeaza la patru si jumatate, in conditiile in care lumea sanatoasa si tanara e la serviciu?! Au angajat o femeie de 40 de ani in conditiile in care aveam sa aflu ulterior ca targetul lor comercial este intre 15 si 44 de ani. Cum sa conving eu tinerii sa se uite la mine la 16.30?

  • - Peter Marschall, de la Paprika, ti-a reprosat ca esti demodata.

Am facut impreuna “Momentul adevarului”. Mi s-a parut ciudat ca el m-a injurat in septembrie, desi emisiunea se terminase de filmat in mai. Echipa lui este formata din profesionisti de prima mana, am facut o emisiune senzationala impreuna, iar el si-a rupt din timpul lui si a venit din Uruguay, unde locuieste, sa supravegheze filmarile. Daca avea ceva de comentat, as fi preferat sa-mi spuna atunci cand era in regie si ma felicita! Am mesaje de la el in care ma felicita si ma incurajeaza. Daca n-as fi fost buna, as fi preferat ca Peter Marschall sa ma concedieze dupa prima runda, nu sa ma tina un sezon intreg. Ca n-am tras toate emisiunile intr-o singura zi. N-am patit in viata mea asa ceva. Sa fac cu cineva o emisiune, care sa ne iasa, sa ne bucuram, dupa aia sa zica: pe jumatate n-a iesit din cauza ta. Si atunci cealalta jumatate e din vina echipei lui, care a muncit pe branci? Nu prea cred.