Considerata un adevarat „fashion icon”, si o prezenta stralucitoare la cele mai importante prezentari de moda din intreaga lume, Roisin Murphy isi pastreaza stilul nonconformist si in materie de... licori.

Pentru concertul de la Bucuresti, artista a solicitat o gama variata de bauturi fine: vinuri vechi frantuzesti, dar si autohtone, sampanie sau rom de 9 ani. Din culise nu vor lipsi nici bauturile energizante, fructele proaspete sau ceaiurile de diferite arome. In ceea ce priveste specialitatile culinare, artista si membrii trupei sale nu sunt deloc pretentiosi: patru sortimente de pizza pentru momentele de relaxare de dupa concert.

Roisin Murphy va concerta miercuri, 5 noiembrie la Sala Polivalenta, in cadrul unui eveniment oferit de Perroni Nastro Azzurro.

Accesul publicului se va putea face incepand cu ora 19:00, iar dupa warm-up, in jurul orei 21:00 vor urca pe scena membrii Sunday People. Roisin Murphy isi va face aparitia in jurul orei 22:00 si promite publicului roman un show fabulos!

Fost membra a trupei Moloko, alaturi de Mark Brydon, Roisin Murphy si-a inceput cariera solo cu albumul “Ruby Blue”, in iunie 2005, single-urile "If We're In Love" si "Sow into You" ajungand instant hituri in randul iubitorilor de ritmuri trip-hop si electro-funk. Sound-ul Roisin Murphy, nonconformist si inconfundabil, a devenit in scurt timp reprezentativ pentru scena dance underground. Cel de-al doilea album al artistei, “Overpowered”, a aparut la sfarsitul anului 2007, la scurt timp dupa lansarea single-ului "Let Me Know", in colaborare cu Groove Armada.