Ce ne-au prezentat vedetele la capitolul machiaj in 2008? Care vedete au avut intotdeauna un make-up impecabil si care au fost cele mai dezastruoase machiaje din ultimul an?

Top Succese:

  • 5. Angelina Jolie - Cand multi te considera una dintre cele cea mai frumoase femei din lume, e clar: nu ai nevoie de foarte mult machiaj pentru a straluci. Desi acum un an, Angelina a prezenta o silueta firava si un chip obosit, dupa nastere, Angelina a revenit in forta, mai superba ca oricand. Secretele Angelinei? Cu un ten de portelan si buze voluptuoase, Angelina are nevoie doar de un fond de ten translucid si de un rimel pentru un look natural, dar stralucitor. Pentru poze, click aici si aici!

Restul topului il gasiti aici.

Top Dezastre:

  • 5. Catherine Zeta-Jones - Desi intruchipeaza tipul de frumusete clasica cu trasaturi perfect simetrice si de obicei arata imbecabil, Catherine Zeta-Jones a surprins (neplacut) cand a aparut pe covorul rosu la bratul sotului Michael Douglas cu un machiaj… dezastruos. Pete de autobronzant, un nas excesiv de portocaliu, ten mult prea lucios si multi pori la vedere – un look inexplicabil si deloc caracteristic fumoasei Catherine. Pentru poza, click aici.

Restul topului il gasiti aici.