De ce bestelire va doare mai tare? De a lui Becali sau a Zavorancei?

In acvarii sunt niste pestisori numiti „sa­­nitari“, care curata nisipul de de­jec­­tiile altor pestalai care circula in jur. In­ghit nisipul pe gura si-l scot cu­rat prin branhii. Exact asta facem noi: in­ghi­tim rahatul servit cu po­lonicul in ta­bloide si la televizor si in­cercam sa-l ser­vim mai comestibil au­dientei. Iar ber­becul de mare sau pes­toaica-birja­rea­sa se scapa-n pu­blic si murdaresc apa, fiindca nu le tre­ce prin cap c-ar pu­tea sa ne scu­teas­ca de munca si sa se stearga la fund acasa la ei.

Se spune ca numai dupa ce mor cateva generatii Romania va fi fara vicii. Umorul o sa moara oda­ta cu romanul de pe urma?

Asa e: Romania o sa ajunga mandra, fru­moasa si devreme acasa peste cateva generatii. Basescu zicea ca in 2100 n-o sa mai fim nici 9 milioane, dara­mi­te sa mai gaseasca chelneri. In ritmul asta, prin 2200, Romania o sa fie ideala: fara vicii si nelocuita! Umorul n-o sa moara niciodata in Romania. Dupa ce-o sa crapam toti, o sa rada de noi si curcile. Bulgaresti.