Info
x
Huidu
|
SER_ 324 mesaje Membru din: 26/08/2011 |
Postat pe: 16 Octombrie 2011, ora 18:11
...dupa cum stiti azi Huidu a provocat un accident pe DN1 in urma caruia au murit doua pesoane.
...imi pare rau pentru decedati, dar si Huidu asta, parca este urmarit de ghinioane, de cand cu accidentul ala din Austria, sper sa scape macar cu suspendare! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7327 mesaje Membru din: 26/08/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 16 Octombrie 2011, ora 19:07
De la: SER_, la data 2011-10-16 18:11:37 ...dupa cum stiti azi Huidu a provocat un accident pe DN1 in urma caruia au murit doua pesoane. Crezi ca va scapa asa usor ?? Raporteaza abuz de limbaj
Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
|
|
Medley 5 mesaje Membru din: 31/07/2010 Oras: Timisoara |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 01:50
L-am admirat si il admir in continuare pe Huidu... pentru a ramas cu picioarele pe pamant si nu i s-a urcat ''vedetismul'' la cap.
Insa aici e vorba de niste oameni,de niste vieti distruse...Cum poti spune:''sper sa scape macar cu suspendare!'' ? Daca te-ai fi aflat printre rudele decedatilor gandeai la fel? ...presupun ca nu. In fine... indiferent cum se va termina...el va fi ''bantuit'' toata viata de intamplarea aceasta. Raporteaza abuz de limbaj
*''Cred cã lumea a fost prea mare pentru mine. În schimb, o lume redusã la "doi" mi s-a pãrut idealã.'' O. Paler
|
|
Fosta membra 9am.ro 4090 mesaje Membru din: 1/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 06:21
acest zombi umblator de huidu trebuia sa moara cu pomul ala in brate din austria.acum trebuie sa se sinucida daca mai are vreo urma de constiinta asta n-a fost un accident obisnuit ci o crima cu premeditare .vina o are si huidu dar si cei care i-au lasat carnetul si cheile masiniiȘnevasta-sa, imbecilul de ta-su, analfabetul de frate-su, ministrul sanatatii si de interne etc. imi pare rau de cei morti aiurea din cauza bizonului criminal!si boc e de vine ca nu a facut autostrazi sa mearga tampitii si saracii cu daciile Raporteaza abuz de limbaj
analizez, judec si dau verdicte!
|
|
a_nicu 2 mesaje Membru din: 10/08/2011 |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 08:20
Sper sa NU scape cu suspendare. Nu avea ce cauta la volan.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Virgilius68 38 mesaje Membru din: 30/01/2015 |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 08:27
DA SINT DE ACORD CA A GRESIT SI NU POT TINE CU EL SE POATE INTIMPLA ORICUI.DAR SA TINEM CONT DE FAPTUL CA AVEM NISTE SOSELE CARE SEAMNA MOARTE. ASTA NU POATE COMENTA POLITIA .NOI NU AVEM DECIT SOSELE CU O SINGURA BANDA PE SENS, FARA PARAPETI PE MIJLOC SI IN CURBE IAR PE MARGINE AVEM NISTE CANALE FRUMOASE IN CARE DACA CAZI INCERCIND SA EVITI CEVA TE FACI PRAF.LUCRURILE ASTEA NU SE COMENTEAZA .DA ESTE ADEVARAT CA ARE JEEP DAR PLATESTE TAXE MAI MARI SI CIRCULA IN CONDITI PROASTE .STATUL AR TREBUI SI AR FI TREBUIT SA FIE MAI PREOCUPAT DE STAREA DRUMURILOR INAINTE SA NE IA BANI SI SA FACA NISTE LEGII CARE DOAR RESTRICTIONEAZA.INTII SA OFERE SI APOI SA CEARA.SE FAC SOSELE IN NORDUL CAPITALEI CA LA PROSTI IN SUD NU SE POATE .
|
gygyduru 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 08:51
dupa acident a ramas in starea asta si nu cred ca se poate concentra la sofat asa ca trebuia sa si ia sofer si nu sa faca pe desteptul,parerea mea
|
silviu_unicul 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 09:18
O parte dintre romani sunt responsabili pentru modalitatea de prezentare a stirilor. Ar trebui sa citim in presa despre un om care nu are nicio responsabilitate la volan si care a omorat doua persoane din lipsa de judecata. Trebuie sa respectam si sa aplicam legea, indiferent de numele sau atitudinea pe care o avem. Este pacat ca exista prosti, chiar foarte multi, care il victimizeaza pe individul acesta. Ramaneti in prostie, voi!
|
|
|
|
yuppy018386 8 mesaje Membru din: 6/10/2011 |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 09:18
Eu cred ca asta se putea intampla oricui. Nu-mi spuneti voi mie ca nu ati depasit niciodata in curba, ca nu ati mers cu viteza cand ploua .. etc. Eu una am facut-o. Toti am facut-o. Si tati a condus cu mine in masina cu viteza dar am incredere in el ca e sofer foarte bun si cu toate astea i se putea intampla si lui (Doamne fereste!).
Imi pare rau de Huidu si de familia lui, e greu sa ti se intample atatea...puneti-va putin in locul lui.. Imi pare rau si pentru cei raniti si cei decedati dar asa e viata. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 47 mesaje Membru din: 5/04/2009 |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 09:34
De la: yuppy018386, la data 2011-10-17 09:18:58Eu cred ca asta se putea intampla oricui. Nu-mi spuneti voi mie ca nu ati depasit niciodata in curba, ca nu ati mers cu viteza cand ploua .. etc. Eu una am facut-o. Toti am facut-o. Si tati a condus cu mine in masina cu viteza dar am incredere in el ca e sofer foarte bun si cu toate astea i se putea intampla si lui (Doamne fereste!). Cand am incalcat legea si regulile, am fost constient ca daca e ceva , am mierlit-o. Cand ``tati meu`` a condus asa in ultimul hal, sofer profesionist fiind timp de 30 de ani acuma, mama i-l tragea de maneca si ii aducea aminte ca mai are doua vieti plus altele in mainile sale. Probabil si tati tau e vedeta, vreun interlop sau ceva mare stab pe la politie de face asa, cat despre compasiunea fata de Huidu; mai gandeste-te si tu la familiile celor 3 morti de acuma. Daca tati tau ar fi mers regulamentar si vine unul mare si tare si iti ucide si pe tati si pe mami si pe fratele tau cum e? Hm? tu cum ai fi?
|
Amiable 61 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 09:53
Se pare ca sunt de fapt 3 morti. Acum au anuntat la TV.
Treaba e grava! Din cauza lui cateva familii sunt distruse. Asta ar trebui sa fie o invatatura de minte pentru toti cei care apasa pedala de aceleratie pana la podea! Sa vedem daca legea se aplica in cazul acesta. Din pacate politicienii, "vedetele" , mafiotii au alt regim si legea nu se aplica in cazul lor, exista numeroase exemple in acest sens! Raporteaza abuz de limbaj
Fara obiective nu exista progres!
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 09:54
Ah nu vasylester, si "tati meu" e tot sofer de tir..de aceea am spus ca am incredere in modul sau de a conduce. Si nu am vrut sa il scot pe Huidu nevinovat in povestea asta, dar stiu din proprie experienta cum te simti cand ti se intampla atatea nenorociri. Gandeste-te putin...e crunt sa traieti toata viata cu vinovatia asta.. Imi pare foarte rau pt cei decedati...Dar ma gandesc la Huidu, ca e tata.. poate daca ai si tu copii iti dai seama cum e sa te gandesti ca i-ai fi putut omori si cum te simti cand in presa se scrie ca esti criminal. Nu judecat atat de aspru ca dupa razboi suntem toti eroi..da toti la un moment dat am facut greseli..unele mai grave altele mai putin.
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 10:01
De la: Medley, la data 2011-10-17 01:50:05 Subiectul este unul extrem de delicat si de...complex, pentru ca depinde de care parte te situezi. Nimeni nu pleaca la drum cu intentia de a ucide, iar daca au loc accidente din culpa, normal este sa plateasca...insa, dragii mei, "bantuirea" de care Medley vorbeste este, poate, cea mai grea pedeapsa pe care o poate primi un om! Nu spun ca nu trebuie alicata legea,indiferent despre cine e vorba, pentru ca, in fond, toti suntem oameni si atat, insa toti am gresit la un moment dat (si aici ma refer la incalcarea legilor de circulatie), si nu doresc nimanui sa treaca prin ceea ce trece Huidu acum! E usor sa judeci, e usor sa dai cu pietre, si, cu siguranta este cumplit sa ai o victima a unui accident de circulatie printre persoanele dragi, dar...sa lasam lucrurile sa fie judecate de legiuitori, pentru ca nimic nu ii mai intoarce pe acei oameni inapoi, si fiecare plateste pentru tot ceea ce face...si bine...dar si rau!
Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 10:02
De la: yuppy018386, la data 2011-10-17 09:54:01Ah nu vasylester, si "tati meu" e tot sofer de tir..de aceea am spus ca am incredere in modul sau de a conduce. Si nu am vrut sa il scot pe Huidu nevinovat in povestea asta, dar stiu din proprie experienta cum te simti cand ti se intampla atatea nenorociri. Gandeste-te putin...e crunt sa traieti toata viata cu vinovatia asta.. Imi pare foarte rau pt cei decedati...Dar ma gandesc la Huidu, ca e tata.. poate daca ai si tu copii iti dai seama cum e sa te gandesti ca i-ai fi putut omori si cum te simti cand in presa se scrie ca esti criminal. Nu judecat atat de aspru ca dupa razboi suntem toti eroi..da toti la un moment dat am facut greseli..unele mai grave altele mai putin.
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
9am144701 3 mesaje Membru din: 6/10/2010 |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 10:02
De la: pickard, la data 2011-10-17 06:21:28 Iar tu esti un bizon in ale dreptului penal . Ai zis-o ca si cum el a plecat de acasa cu gandul ca , la vreo 15 km de destinatie , sa omoare niste bieti oameni ,daaaaar atentie , probabil ca in mintea ta de dinozaur , a vrut sa le ofere copiilor sai un adevarat live show , nu? Raporteaza abuz de limbaj |
|
dancombi 32 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 10:07
De la: yuppy018386, la data 2011-10-17 09:54:01Ah nu vasylester, si "tati meu" e tot sofer de tir..de aceea am spus ca am incredere in modul sau de a conduce. Si nu am vrut sa il scot pe Huidu nevinovat in povestea asta, dar stiu din proprie experienta cum te simti cand ti se intampla atatea nenorociri. Gandeste-te putin...e crunt sa traieti toata viata cu vinovatia asta.. Imi pare foarte rau pt cei decedati...Dar ma gandesc la Huidu, ca e tata.. poate daca ai si tu copii iti dai seama cum e sa te gandesti ca i-ai fi putut omori si cum te simti cand in presa se scrie ca esti criminal. Nu judecat atat de aspru ca dupa razboi suntem toti eroi..da toti la un moment dat am facut greseli..unele mai grave altele mai putin. Hai sa luam in discutie o ipoteza "ad absurdum"... daca amaratul ala cu Logan se suia peste familia lui Huidu si murea Huidu cu cei aflati in Mertz, (sic!), tot pe sofer l-ati fi cainat ? Incerc sa-i gasesc circumstante atenuante dar...pana acum nu vad nici-una, ce e de discutat cand intri pe contrasens peste linia continua intr-un loc fara vizibilitate? Nu te duce mintea ca s-ar putea sa nu fii singur pe sosea ? Da, toti am gresit si vom gresi, dar uite ca riscul e prea mare si chiar nu meritau secundele castigate sa fie platite cu trei vieti! Aroganta, credinta ca statutul social te fereste de raspundere sau mai bine zis de evenimente neplacute zace in toti "jmekerii"...din pacate traim in tara lui "stii cine sunt eu ?" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 10:15
Da, vasy inteleg ce spui si iti dau dreptate. Dar nu cred ca Huidu a plecat de acasa cu gandu` "ba io`s mare boss in televiziune...si merg cu viteza ca daca omor niste oameni nu patesc nimic"...si ai ft mare dreptate ca daca se schimbau locurile ... adica daca soferul loganului era vinovat bietu` om era distrus de toti. Dar mie imi pare rau de Huidu doar din prisma ca i s-au intamplat atatea intelegi? Si nu atat de Huidu cat de nevasta`sa... Cred ca pentru ea e cel mai greu. Acum eu sper ca fiecare sa-si asume responsabilitatile si toti sa fie tari si sa treaca peste.
|
alexiusI 6 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 10:34
Nu prea mai stiu sa fi facut cineva puscarie in ultimii 15 ani, pentru ucidere din culpa in accident rutier. Mai toti au luat pedepse cu suspendare, doarece judecatorii considera ca fapta nu este deloc grava pentru societate, indiferent de numarul victimelor provocate de catre soferul inconstient. Legat de cazul Huidu, este exemplul tipic al unui individ care are mania vitezei. A avut 3 accidente legate numai de excesul de viteza. Pana la urma i s-a infundat. Poate ca va scapa de rigorile legii, din pacate, dar cariera sa in televiziune si radio cred ca este terminata.
|
crismariuioa 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 11:11
sa scape cu suspendareeee......de ce???? știi ceva, întâmplator eram acolo și am vãzut ce sa petrecut! Eu unul m/am saturat de smecherii ãștia cu jeepuri și cu relații care își permit depãșiri pe linie continua și în orice situație...sa se ducã la pușcãrie!!!!!!!Daca trebuie sa ne para rãu de ceva,sunt copii lui Huidu, morții din cealaltã mașina și rãniții!!!!
|
bro_silvi 60 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 12:18
acuma fiecare vb dar nu cred ca ar trebui judecat dupa emisiunea lui si ca ii vedeta si sa-i purtau o ura sau ceva de genu.... sa ne fereasca Dumnezeu de astfel de necazuri!!!
din cate am inteles nici macar nu a facut vreo depasire! atunci ar fi foarte posibil sa aibe ceva probleme si este incostient ( a condus desi nu trebuia) ori nu stie de problemele care ar fi la/in capul lui ( si sa fie bagatzi si medicii) de la accidentul cu sky... nu cred ca ar trebui sa vb de rau pe nimeni , nici pe ce-l mai "vedeta" dintre cei de la Tv... este un necaz care afecteaza si familia nu numai pe el! a avut chinionu sa moara oameni pt care v-a trebui sa raspunda :( - nu sunt fan emisiunii doar gandim la rece si nu doresc la nimeni asha ceva! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Danadam 99 mesaje Membru din: 21/03/2011 |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 12:23
Ca orice roman, trebuie sa se supuna legi, iar in cazul lui legea spune omor din culpa, (din vina lui ca sa fiu inteles). Cit priveste calitatea drumurilor din Romania, cum spunea cineva mai sus, astea sint si pe astea le folosim toti. Parerea mea personala este ca Huidu trebuie sa plateasca ptr ceea ce a facut, mai mult, am inteles ca in urma accidentelor sint 3 persoane decedate care nu se vor mai intoarce la familiile lor.
|
adnas 152 mesaje Membru din: 9/10/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 12:42
Daca de acum cele trei persoane decedate ar fi fost parinti tai sau rude apropiate,te-ai rezuma numai la un simplu imi pare rau si pentru ei ? Ti se pare normal un descreierat caruia i s-a urcat la cap ca este vedeta sa nu tina cont de nimic ? el a mai avut carnetul suspendat si a mai facut multe nebunii din care nu a invatat nimic.Nu uita ca el are o emisiune in care ii judeca pe cei din jur ,dar in ce calitate ? de inconstient si infumurat ? norocul ti-l mai faci si singur,a avut sansa sa prinda expresul care-ti trece o singura data in viata prin gara,a urcat si apoi nimeni nu mai era la nivelul lui,nu inteleg cum de nu s-a gindit ca are copii in masina ,ce parinte este ? adrenalina ? uite unde a adus .Sa-l judece dumnezeu,noi nu putem si noi am gresit dar asta nu inseamna ca nu putem judeca un eveniment,este vedeta sa-ti asume lucrul asta si acum sa accepte judecata celorlalti.
|
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 12:57
Asta este o mentalitate prosteasca...da, familia celor decedati trebuie sa judece sa fie revoltata. Noi restul de ce? Pacat ca asa e omul, cand cineva e jos mai aruncam cu pietre in el..ca si cum nu ar fi de ajuns prin ce trece. Daca e cineva mai instarit decat noi, sau daca e infumurat...pentru acela nu trebuie sa avem mila? Da, huidu va fi judecat..mai ales dupa cat tam-tam face presa... dar gandeste-te cate crime comit interlopii...tiganii sau alti romani...Si sunt multe care s-au musamalizat...parlamentari pedofili samd. Chiar daca poate legea nu va face dreptate.. si multi vor sari cu gura ca e nedreptate...s-au facut nedreptati si mai mari si nimeni nu a zis nimic.
|
Fosta membra 9am.ro 1479 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 13:04
Aroganta, credinta ca statutul social te fereste de raspundere sau mai bine zis de evenimente neplacute zace in toti "jmekerii"...din pacate traim in tara lui "stii cine sunt eu ?"[/quote] hai sa nu exageram, el cand a intrat in depasire, daca a intrat, s-a gandit"pai daca omor trei oameni, ma apara legea ca eu sunt cine sunt" ? ce era de spus a fost spus de yuppy018386 si Daria "Da, toti am gresit si vom gresi, dar uite ca riscul e prea mare" teorie care o stie toata lumea Raporteaza abuz de limbaj
Si suferinta e buna la ceva.O altfel de viata daca am avea, altfel ne-am bate joc de ea
|
|
Fosta membra 9am.ro 1479 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 13:20
De la: yuppy018386, la data 2011-10-17 12:57:56Asta este o mentalitate prosteasca...da, familia celor decedati trebuie sa judece sa fie revoltata. Noi restul de ce? Pacat ca asa e omul, cand cineva e jos mai aruncam cu pietre in el..ca si cum nu ar fi de ajuns prin ce trece. Daca e cineva mai instarit decat noi, sau daca e infumurat...pentru acela nu trebuie sa avem mila? Da, huidu va fi judecat..mai ales dupa cat tam-tam face presa... dar gandeste-te cate crime comit interlopii...tiganii sau alti romani...Si sunt multe care s-au musamalizat...parlamentari pedofili samd. Chiar daca poate legea nu va face dreptate.. si multi vor sari cu gura ca e nedreptate...s-au facut nedreptati si mai mari si nimeni nu a zis nimic. frumos spus si problema cu "legea nu o sa faca dreptare", clar, cine spune asta vrea puscarie, dar puscaria e vazuta ca un centru de corectie pentru cei care prezinta un pericol public,chiar daca nu e asa, el va avea carnetul anulat si nu va mai fi un pericol public, va primi si cativa ani de inchisoare cu suspendare in caz ca incalca sentinta atunci i se va retrage suspendarea, asa va fi si asa e si corect din punct de vedere legal, ideea e nu sa-i biciuim pe cei care gresesc, ci sa-i indreptam, in cazul de fata nu mai e nevoie de nimic Raporteaza abuz de limbaj
Si suferinta e buna la ceva.O altfel de viata daca am avea, altfel ne-am bate joc de ea
|
|
oana1111 71 mesaje Membru din: 29/01/2015 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 15:01
De la: yuppy018386, la data 2011-10-17 10:15:19Da, vasy inteleg ce spui si iti dau dreptate. Dar nu cred ca Huidu a plecat de acasa cu gandu` "ba io`s mare boss in televiziune...si merg cu viteza ca daca omor niste oameni nu patesc nimic"...si ai ft mare dreptate ca daca se schimbau locurile ... adica daca soferul loganului era vinovat bietu` om era distrus de toti. Dar mie imi pare rau de Huidu doar din prisma ca i s-au intamplat atatea intelegi? Si nu atat de Huidu cat de nevasta`sa... Cred ca pentru ea e cel mai greu. Acum eu sper ca fiecare sa-si asume responsabilitatile si toti sa fie tari si sa treaca peste. 1. Eu chiar cred ca pleca in fiecare zi la drum cu gandul "eu sunt mare boss", cum fac milioane de Romani. De cate ori o fi intrat pe contrasens pana la accident??? "Tati meu" obisnuia sa mearga cu viteza si intr-o zi i-a venit mintea la cap si a zis "Mai dar daca omor niste oameni nevinovati?". Si nu mai merge cu viteza de ani de zile. 2. Nu i s-au intamplat, ci le-a facut sa se intample. Mergand pe principiul "Aproape tot ce ti se intampla in viata e cauzat de tine: si bine, si rau"... - "Se intampla" sa iti pice in cap o caramida, daca mergi prea aproape de o schela. - "Se intampla" sa ramai fara slujba daca nu faci treaba buna. - "Se intampla" sa dai intr-un copac cu schiurile daca nu esti atent la drum si nu eviti pericolul. - "Se intampla" sa faci un accident de felul acesta daca nu crezi ca ti se poate intampla cand incalci o regula facuta cu cap. Si exemplele pot continua, dar ma intorc la munca sa nu se intample sa raman fara slujba... Raporteaza abuz de limbaj |
|
dancombi 32 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 15:03
De la: daria_ta, la data 2011-10-17 10:01:06De la: Medley, la data 2011-10-17 01:50:05 Ideea e ca daca nimeni nu plateste, daca ne marginim la ... "oricum va avea mustrari de constiinta, va trai cu gandul..." etc, etc, acest lucru este perceput ca ..."si ce daca, oricum primesti pedeapsa cu suspendare, mare scofala"! Iar asta face ca unii sa ignore riscul de a produce astfel de evenimente! Hai sa ne suim unii pe altii cu masinile ca oricum, nu se intampla nimic dupa aia, raspundem virtual... Nu spun ca el a plecat de acasa hotarat sa ucida pe cineva, spun doar ca el trebuia si putea sa prevada evenimentul! Si atat! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 47 mesaje Membru din: 5/04/2009 |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 16:01
De la: oana1111, la data 2011-10-17 15:01:42Aici nu pot sa spun decat jos palaria. De discutat sunt multe si putewm s-o lungim mult si bine.Unii avem treaba altii nuDe la: yuppy018386, la data 2011-10-17 10:15:19Da, vasy inteleg ce spui si iti dau dreptate. Dar nu cred ca Huidu a plecat de acasa cu gandu` "ba io`s mare boss in televiziune...si merg cu viteza ca daca omor niste oameni nu patesc nimic"...si ai ft mare dreptate ca daca se schimbau locurile ... adica daca soferul loganului era vinovat bietu` om era distrus de toti. Dar mie imi pare rau de Huidu doar din prisma ca i s-au intamplat atatea intelegi? Si nu atat de Huidu cat de nevasta`sa... Cred ca pentru ea e cel mai greu. Acum eu sper ca fiecare sa-si asume responsabilitatile si toti sa fie tari si sa treaca peste. Oricum or sa fie pareri pro soi contra huidu, eu insa, dau vina pe sistem: medicii si politia care nu i-au intrezis sa mai circule. Punct
|
omulrosu 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 16:04
Sunt perfect de acord;legea in Romania nu-i apara pe contribuabilii cinstiti ci sistemul corupt judiciar tine partea cu stabii, senatorii de 2 bani, politicienii corupti, securistii,interlopii si oamenii cu influenta oculta in sistemul politic-administrativ si economic, care isi permit sa faca orice neregula si sa in calce orice lege, sa comota orice abuz si sa scape nepedepsiti cu suspendare; e cazul sotiei lui Paunescu, al fiilor de senatori si ministri care calca batrani pe trecerile de pietoni, si, bineinteles al lui Huidu, care,incapacitat de accident si cu permisul nesuspendat, a ignorat regulile de circulatie, era si baut si a si curmat 3 vieti; sa vedeti cum va scapa cu suspendare; sa vezi si sa nu crezi , gramada de imbecili care ii iau partea!
|
silvia_yuppy 33 mesaje Membru din: 6/12/2009 Oras: Piatra Neamt |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 16:31
Dar pana la urma cine e Huidu' asta, pe sosele? regulile sunt pt toti. Poate de vina e lipsa autostrazilor, inghesuiala de pe sosele, dementa unora. Si eu am fost expusa la un eveniment pe sosea, cand m-am trezit bot in bot cu un tir. Ca sa nu intru sub el, am intrat in sant, de buna voie, pt ca si-asa nu aveam viteza. depinde cum ii e scris fiecaruia. E clar ca n-a vrut sa omoare oameni. Dumnezeu sa-i ierte pe toti si lui Huidu sa i se aplice Legea. Cine se urca la volan ar trebui sa fie constient ca e o mare aventura sa fii pe soselele din Romania.
N-am pix..
|
|
|
|

hai sa nu exageram, el cand a intrat in depasire, daca a intrat, s-a gandit"pai daca omor trei oameni, ma apara legea ca eu sunt cine sunt" ?
Oricum or sa fie pareri pro soi contra huidu, eu insa, dau vina pe sistem: medicii si politia care nu i-au intrezis sa mai circule. Punct