Info
x
Huidu
|
Taucety 13 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Noiembrie 2011, ora 07:35
Nu e vinovat de nimic; vinovati sant cei care sant pericol public pe ulitele (cica strazi sau sosele le zic unii, ca autostrazi poate in visele sf), adica cei care au Dacii, Skode sau alte marci sub 150 000 euro. Iar pentru cretinii cu bani care daca sant la volanul unui bolid se cred soferi, asta este pentru simplul motiv ca azi se poate lua usor un carnet; la Pitesti sau in alta parte cu complicitatea (a se citi cu foamea in gat) autoritatilor statului.
Raporteaza abuz de limbaj
Zona geografică dăunează GRAV sănătății! Pentru sănătatea dv. evitați tutunul, alcoolul și România!
|
|
Virgilius68 38 mesaje Membru din: 30/01/2015 |
Postat pe: 6 Noiembrie 2011, ora 06:42
nu ma vait daca atit te duce mintea aia .va prezint un adevar.si este un adevar ca politia da carnete pe spagii.se cred dumnezei .
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 529 mesaje Membru din: 5/11/2011 Oras: Fagaras |
Postat pe: 6 Noiembrie 2011, ora 07:52
De la: Virgilius68, la data 2011-11-06 06:42:49nu ma vait daca atit te duce mintea aia .va prezint un adevar.si este un adevar ca politia da carnete pe spagii.se cred dumnezei . virgile, ce-i cu atata venin in tine ma la ora asta, acum daca te-a lovit ala, ce vroiai, sa-l impuste pe loc, nici in pakistan nu se face asta! esti prea suparat pe viata si la un momentdat iti va da o palma de nu-ti mai revii vreodata, mosule!
|
Virgilius68 38 mesaje Membru din: 30/01/2015 |
Postat pe: 6 Noiembrie 2011, ora 11:01
MAI SER SA STII CA IN PRIMUL RIND NU ESTE VORBA DE VENIN SI NU SINT DELOC MOS .EU ITI RELATEZ REALITATEA PENTRU CA AM O EXPERIENTA SI AM VAZUT DESTULE CA SA POT VORBI DAR NU ESTE CU VENIN ASA CUM SPUI TU CI DOAR PURUL ADEVAR .DERANJEAZA CUMVA ADEVARUL DESPRE POLITIA ROMANA ?SA MA CONTRAZICA UN SEF AL POLITIEI NU UNUL CARE VB DOAR ASA IN NECUNOSTINTA DE CAUZA.
|
cristinxxx 90 mesaje Membru din: 10/06/2011 |
Postat pe: 6 Noiembrie 2011, ora 11:23
De la: Virgilius68, la data 2011-11-06 06:42:49nu ma vait daca atit te duce mintea aia .va prezint un adevar.si este un adevar ca politia da carnete pe spagii.se cred dumnezei .folclor de mahala .....
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2011, ora 15:55
De la: Virgilius68, la data 2011-11-06 11:01:29MAI SER SA STII CA IN PRIMUL RIND NU ESTE VORBA DE VENIN SI NU SINT DELOC MOS .EU ITI RELATEZ REALITATEA PENTRU CA AM O EXPERIENTA SI AM VAZUT DESTULE CA SA POT VORBI DAR NU ESTE CU VENIN ASA CUM SPUI TU CI DOAR PURUL ADEVAR .DERANJEAZA CUMVA ADEVARUL DESPRE POLITIA ROMANA ?SA MA CONTRAZICA UN SEF AL POLITIEI NU UNUL CARE VB DOAR ASA IN NECUNOSTINTA DE CAUZA. nu-mi vine sa cred... spui ca nu esti mos, cred ca esti senil spre parkinson, altfel nu-mi explic cum tii cu dintii de explicatia care mi-ai dat-o si ca vrei sa te contrazica "seful politiei"... pai tu crezi ca ar avea timp sa se ia ala p069la'n gura cu tine pe un forum de doi bani, zi mersi ca m-am pus eu la mintea ta! ... nu cred ca ai dreptate cu ala care te-a lovit din spate, tu trebuia sa-i platesti masina ca ai pus frana brusc!
|
LupTzicnit 486 mesaje Membru din: 1/04/2009 |
Postat pe: 7 Noiembrie 2011, ora 22:20
Eu cred ca SERR l-a lovit pe mosh in " C W R "
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2011, ora 22:22
De la: LupTzicnit, la data 2011-11-07 22:20:49Eu cred ca SERR l-a lovit pe mosh in " C W R " cu drujba!
|
|
|
|
9am_3112 3507 mesaje Membru din: 17/12/2013 |
Postat pe: 7 Noiembrie 2011, ora 22:46
De la: SER_, la data 2011-10-20 00:33:14am mai citit din comenturile de pe acest topic, dar nu am vazut sa se faca o paralela intre accidentul in care si-a pierdut viata Laura Stoica in urma cu cativa ani si acest accident. din cate imi aduc eu aminte era si insarcinata in momentul accidentului... ce s-a intamplat cu celalalt sofer, nu mai stiu, nu cred sa fi fost inchis! a murit si ala... de aia nu s-a mai comentat Raporteaza abuz de limbaj |

nu-mi vine sa cred... spui ca nu esti mos, cred ca esti senil spre parkinson, altfel nu-mi explic cum tii cu dintii de explicatia care mi-ai dat-o si ca vrei sa te contrazica "seful politiei"... pai tu crezi ca ar avea timp sa se ia ala p069la'n gura cu tine pe un forum de doi bani, zi mersi ca m-am pus eu la mintea ta!