Info
x
Huidu
|
Oksana_ 1552 mesaje Membru din: 13/06/2010 |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 16:35
De la: vasylester, la data 2011-10-17 16:01:23..... Oricum or sa fie pareri pro soi contra huidu, eu insa, dau vina pe sistem: medicii si politia care nu i-au intrezis sa mai circule. Punct Unde nu-i cu ghinioane si blesteme , e pe baza de sistem. Scuza perfcta "Sistemuuu huooooo!!...cu ecou din pestera " Totusi baiatu asta , carcotasul , era total lipsit de discernamant incat sa astepte sa-l traga "sistemul" de maneca incat sa mearga sa se testeze daca-i apt mediacal au ba . Ca vorba aia , interesul era in primul rand al sau . Chiar si daca nu i-ar fi pasat de integritatea personala , si nici de sotie, macar la plozi sa se fi gandit ca erau ai lui si minori fiind depindau de el...in locul loganului putea fi alta masina, un camion, autocar , tir ...tren
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Oksana_ 1552 mesaje Membru din: 13/06/2010 |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 16:52
Parca mai vreau sa zic una despre asa zisa "bantuire" de care am citit pe pagina anterioara . Oamenii au in general memorie selectiva , unii amplifica experientele neplacute si le re-re-re-traiesc si altii minimalizeaza ,se detaseaza si cam... uita experientele nefaste (incluzand mortii trimisi la gropa)
Si acu' sper sa nu zic prost da inconstienta vine la pachet cu o memorie si constiinta precum cea din varianta doi . Pun pariu ca de ramane cu spendare... prin iarna Huidu va zburda cu schiurile pe nu stiu care partie
|
|
Fosta membra 9am.ro 1479 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 17:07
De la: oana1111, la data 2011-10-17 15:01:42De la: yuppy018386, la data 2011-10-17 10:15:19Da, vasy inteleg ce spui si iti dau dreptate. Dar nu cred ca Huidu a plecat de acasa cu gandu` "ba io`s mare boss in televiziune...si merg cu viteza ca daca omor niste oameni nu patesc nimic"...si ai ft mare dreptate ca daca se schimbau locurile ... adica daca soferul loganului era vinovat bietu` om era distrus de toti. Dar mie imi pare rau de Huidu doar din prisma ca i s-au intamplat atatea intelegi? Si nu atat de Huidu cat de nevasta`sa... Cred ca pentru ea e cel mai greu. Acum eu sper ca fiecare sa-si asume responsabilitatile si toti sa fie tari si sa treaca peste. Nu te-as vrea ca soacra daca ma calca unul langa trecere, pe trotuar, tu ai sa ma certi mai intai, nu va conta ca cutare a facut pana la 3 metri de mine si s-a urcat pe trotuar,asa ceva nu se intampla, trebuia sa ma fi uitat din timp ca ala are o dacie rablagita si poate nu a avut bani sa-si schimbe cauciucurile, deci erau sanse sa faca pana, sau daca unu m-a injunghiat sa-mi ia banii, ce cautam acolo la ora cutare, asa ceva nu se intampla decat cu cei care nu au ordine in viata Ce afectati sunt unii pe aici de soarta unor familii de care nici nu le pasa,inclusiv familia lui Hudiu Nu e doar invidie sa urasti un om pe care nici nu-l cunosti, caci pana acum doua trei zile era un om ca oricare altul, de fapt si acum e acelasi Raporteaza abuz de limbaj
Si suferinta e buna la ceva.O altfel de viata daca am avea, altfel ne-am bate joc de ea
|
|
Fosta membra 9am.ro 1479 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 17:21
Ideea e ca daca nimeni nu plateste, daca ne marginim la ... "oricum va avea mustrari de constiinta, va trai cu gandul..." etc, etc, acest lucru este perceput ca ..."si ce daca, oricum primesti pedeapsa cu suspendare, mare scofala"! Iar asta face ca unii sa ignore riscul de a produce astfel de evenimente! Hai sa ne suim unii pe altii cu masinile ca oricum, nu se intampla nimic dupa aia, raspundem virtual... nu e prea corect, daca nu ar exista lege nu toti oameni ar fi dispusi sa-si dea in cap, ca de, doar nu patesc nimic, exista si astfel de oameni dar mai putini zic eu Raporteaza abuz de limbaj
Si suferinta e buna la ceva.O altfel de viata daca am avea, altfel ne-am bate joc de ea
|
|
viespi 192 mesaje Membru din: 9/12/2009 |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 17:52
sincer acum nu am nimic cu el, nici emisiunea lui de 2 banuti amarati nu ma itereseaza, unde e doar un papagal citeste de pe foaie. treaba suna in felul urmator, daca cei din masina erau rudele sau parintii mei, omul asta si familia lui, idiferent de consecinte, acum erau in pamant, ca la morga nu mai avau pe ce face autopsia. nu gasiti circumstante cimpanzeilor de la tv. mare atentie. un stat care isi "trateaza atent bufonii" are de castigat de pe urma prostimii. ce se intampla astazi in romania se intampla datorita voua.
|
ryca_venturiano 2 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 18:34
in primul rand nu stiu care a fost treaba care ar fii vinovatul dar eu sunt genul de om care nu suporta vedetele si aerele lor deoarece lucrez ca sa spun intr-un fel pentru multi alti de genul lor asta ca o paranteza ceea ce am vrut sa spun de fel este in felul urmator..... daca acest om nu ii se va aplica legea asa cum trebuie ca unui criminal ce defapt asta si e atunci ma fac criminal platit daca tot nu patesc nimik ia uite domnule o sa aiba mustrari de coonstiinta daia nu o sa mai poata dormi el noapte ca are mustrari de coonstiinta ia doua calmante si gata somnu eu unu as fi deacord daca sar propune legea "moarte pentru moarte" oameni astia chiar se vad prea sus cu banii lor cu vedetismele lor tot ceeea ce imi doresc este sa ajunga in puscarie si sa fie fetita la toti de acolo sa fie abuzat si batjocorit asa de rau incat sa regrete cu adevarat ce a facut acelor oameni ca data viitoare sa cand urca in masina samearga cu 10km pe ora si cu avariile puse
|
Danadam 99 mesaje Membru din: 21/03/2011 |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 18:39
De la: Roach, la data 2011-10-17 17:52:05sincer acum nu am nimic cu el, nici emisiunea lui de 2 banuti amarati nu ma itereseaza, unde e doar un papagal citeste de pe foaie. treaba suna in felul urmator, daca cei din masina erau rudele sau parintii mei, omul asta si familia lui, idiferent de consecinte, acum erau in pamant, ca la morga nu mai avau pe ce face autopsia. nu gasiti circumstante cimpanzeilor de la tv. mare atentie. un stat care isi "trateaza atent bufonii" are de castigat de pe urma prostimii. ce se intampla astazi in romania se intampla datorita voua. Bine spus si mai cred ca daca era un cetaten oarecare in locul lui, era eliberat pina acum mandatul de arestare preventiva pentru ucidere din culpa, mai ales ca a mai avut antecedente in trafic. Totusi, cred ca o sa scape cu o pedeapsa cu suspendare, ptr ca exista aceasta portita in lege. Raporteaza abuz de limbaj |
|
frei_herr 72 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 19:26
In acest caz ma intereseaza Huidu aproape ... deloc! Ca sofer amator, de 33 de ani si cam 1,5 milioane(!)km in pedale, pot intzelege foarte multe. Dar exista si o limita peste care nu se poate trece. Sau nu ar trebui sa trecem. Acea limita se numeste ... VIATZA! Nu numai a omului ci viatza in general. Ca om nu pot, oricit as simpatiza, sa-mi indrept gindurile spre cel care, din culpa, este viu si nevatamat. Ar trebui sa ne rugam (nu neaparat in sens religios, cum poate isi inchipuie cohortele de idiotzi bipezi)pt. cei care sint victime si pt. familiile lor... De 2 zile citesc si vad atitea ineptzii, abjectzii si cretinisme incit ai impresia ca victimele au inversat rolul cu ... pradatorul inconstient care le-a pus capat zilelor! Imbecili de ambele sexe, de toate virstele, religiosi sau nu, cu scoala sau fara se bulucesc sa se bage in seama fara sa realizeze ca de fapt n-ar "interesa" pe nimeni daca n-ar fi vb. de "notorietatea" soferului in cauza! Vb. lui Neagu Djuvara: "Totzi oamenii sintem fundamental cretini. Marea majoritate e insa cretina profund!"... Discutzii semidocte despre cit de catastrofale sint soselele din Romanica, despre ghinion si nesansa, rezonari absolut idioate pe principiul "oricui i se poate intimpla", patetisme stupide si nefiresti cu o ... "cauza" inexistenta! Oameni mici sufleteste si ideatic, fara o viatza autentica, cu ... emasculari cognitive de risul curcilor, fara viziune asupra miracolului numit VIATZA, intram - prosteste - in fibrilatzie emotzionala si gnoseologica cu viatza si evenimentele proxime din existentza unor asa-zisi vectori de opinie doar pt. ca noi, astia multzi, fara profil si culoare, nu sintem in stare sa devenim vizibili altminteri. Oamenii inteligentzi vb. cu viziune despre idei, concepte, idealuri. Oamenii medii vb. despre evenimente si fapte autentice. Idiotzii vb. despre ... ce vb. totzi ceilaltzi oameni! Din nefericire, chiar si in legatura cu tragicul subiect al zilei, media (nu mass-madia)este, vb. lui N.Iorga, chiar cea care ascunde mizeria. Cea de zi cu zi, a noastra, a tuturor... Nu am auzit macar un cuvintzel despre ceea ce ar trebui sa fie marele subiect al unei adevarate dezbateri generalizate: RES - PON - SA - BI - LI - TA - TE !!!... Exista o singura explicatzie logica pt. aceasta "lipsa": propria noastra iresponsabilitate! Simpla ridicare in pozitzie verticala, opozabilitatea degetului mare (care ... desavirseste chiar tzinera corecta a volanului) si vorbirea - chipurile! - articulata n-a reusit sa faca din umilul maimutzoi un pamintean cu adevarat demn. Ci doar unul arogant!... Am ajuns - apocaliptic deja - sa vedem straluciri diamantifere in sclipirile dezgustatoare din picaturile de saliva sau in matreatza de caracter a unor cercopiteci media, parashute "dive" acerebrale, politicieni infami sau a mizerabilei si/sau penalei noastre protipendade! Pt. ca sintem fiintze ignobile, fara valoare si criterii valorice autentice, fara credintza in toate celelate fiintze vii (deci fara credintza chiar in noi), "vedem" genialitatea acolo unde ea nu exista. Unde nu are cum sa existe: In virful bocancului unui fotbalist natzional, in elasticul chilotzilor unui designer authton, in facatura de ... surprize a unei oarecare, in "nurii" unei tziitoare de boashe a vr'unui pigmeu imbogatzit, in golul inter-auricular al unor lugubri ipochimeni ce ne conduc destinele... Singura sansa morala pe care o are Huidu - chiar in mijlocul carnagiului rutier cit si a devastarii interioare cumplite - este sa faca, umil, cu demnitate si responsabilitate, MEA CULPA! MEA MAXIMA CULPA. Si sa-si ceara, in genunchi, iertare... Asta este primul pas obligatoriu din penitentza morala si legala ce o sa vina. Latinii stiau f. bine ca ridicarea miinilor in aer, lasarea capului in pamint, caderea in genunchi si strigatul "AM GRESIT!AM GRESIT ATIT DE TARE..." faceau diferentza intre viatza si moarte, faceau sa nu cada capul vinovatului, patima razbunarii sa scada si legea sa fie impusa ratzional. Si drept!... Linistea interioara dupa care o sa alerge Serban in coshmarurile ce o sa-l bintuie toata viatza, e posibil insa sa nu vina vreodata!... Cred insa ca - avind in vedere si antecedentele anterioare - omul nu va fi barbat adevarat si nu se va ridica la asteptarile OMULUI! Si - dupa shocul initzial - va incerca sa scape... Prietenii vor depune, sub juramint, marturie ca este un om deosebit, ca un familist minunat salashuieste in interiorul sau, ca are un caracter de o integritate rara, merge saptaminal la biserica si face donatzii generoase pt. tot felul de cauze nobile... Astrologii vor arata ca este nascut sub un semn zodiacal plin de ghinioane astrale... Preotzii si ursitoarele vor jura ca ... nu s-a pishat in scaldatoare, la botez... Expertzii vor aduce dovezi aiuritoare cum ca ML-ul pe care-l conducea avea un defect din fabricatzie la directzie... Medicii vor "demonstra" ca a avut o pierdere instantanee, temporara si neobisnuita de constientza... Si, in final, avocatzii (f. bine platitzi) vor argumenta imbatabil (pt. media)ca omul este imaculat, nevinovat si chiar ... moralmente virgin! Dupa cum stim deja totzi, legea este oarba. Da' pt. ca stie sa ... "numere", nu-i si timpita! Legea este aceeasi pt totzi. Pt. totzi cei care stiu bine editzia ... underground! Pt. to(n)tzi ceilaltzi, exista doar editzia ieftina, de barou... N-o sa intru aici, si acum, in detaliile sordide ale inconstientzei umane la volan sau in general. Dar citeva consideratzii utile sint necesare... 1.DN A1 este unul dintre cele mai bine marcate drumuri natzionale, chiar daca nu e inca autostrada; 2.Linia alba continua de pe mijlocul drumului are un singur rol, f. bine precizat de lege; 3.Un Mercedes ML de 50-60.000euro este totusi o potentziala arma letala in miinile cui nu trebuie (vezi legislatzia americana in domeniu); 4.Masina nu era echipata cu cauciucuri, asa-zis, de iarna. Ele sint speciale nu pt. ca sint facute pt. condusul pe zapada sau gheatza, ci pt. ca sint fabricate pt. rulajul la temperaturi sub +7/+6 grade Celsius. Sub aceasta temp. proprietatzile fizico-chimice ale cauciucurilor "de vara" se modifica mult, isi pierd elasticitatea si se comporta ca un ... plastic dur, nu ca un cauciuc. In consecintza se modifica si comportamentul (aderentza) in timpul frinarii sau schimbarii de directzie, derapind mult mai usor; 5.Toate testele de tip crash-test au loc la o viteza maxima de 60km/h. Dintr-un singur si unic motiv: de la aceasta viteza in sus, corpul uman - orice corp uman - este supus unor fortze atit de mari incit biomecanica sa este iremediabil afectata. Corpul si organele interne sint literalmente rupte. "Sansele" de deces sint de peste 90%; 6.ML-ul ala este, printre altele, asa de scump pt. ca este dotat cu cele mai performante sisteme de sigurantza. Atit pt. ocupantzii din masina cit si pt. ceilaltzi participantzi la trafic. Practic - vedetzi datele producatorului - masina e proiectata exact ca evenimente de acest gen sa nu poata fi posibile la viteze de pina la 60km/h. In conditzii ideale de drum! 7.In tzari cu ... creierii capului bine prinsi in "centurile de sigurantza", exista cursuri OBLIGATORII de conducere defensiva. De - fen - si - va, nu preventiva. Obligatorii mai ales pt. profesionisti, contravenientzi si "recidivisti" auto! Cursuri la care invetzi si cum sa-i feresti pe ceilaltzi... Plus cursuri de managementul furiei si agresivitatzii la volan! Asa ca... 8.Urmare a accidentului propriu-zis de la ski, sau ca o consecintza a comei induse, Serban avea vizibil o ushoara afazie motrice. Posibil si una senzitiva, spatzio-vizuala. Si, probabil, nu numai. Se putea observa si o dinamica incetinita a muschilor gurii in timpul vorbirii. Prietenii si apropiatzii spun ca isi misca cu dificultate si o mina. In aceste conditzii ce cauta el la volan??? 9.Din experientza mea auto va asigur ca ceea ce am vazut cu totzii ca distrugeri la cele 2 masini este consecintza unei viteze de peste 80km/h. In conditziile cunoscute o viteza ... sinucigas de mare! 10.Temperamentul auto/moto aflat intr-un tipar vadit repetitiv conflictual cu legea si autoritatea ei, dublat de un caracter egotic automorfic de tipul "back in sadle" au dus, inevitabil, la dezastru; 11.Aparent paradoxal, accidentul e si urmarea directa a inexistentzei ... instinctului de conservare. Sa explic: Un om cu instinct de conservare normal are permanent tendintza naturala ca in caz de pericol iminent sa aiba acele reactzii care sa-l scoata rapid din starea de pericol. Pe sosea, atunci cind derapeaza masina, automat bruschezi volanul in acelasi sens cu directzia de derapaj. Cind esti pe cale sa lovesti frontal un obstacol tragi de volan stinga sau dreapta ca sa evitzi deznodamintul, chiar cu riscuri potentzial mai mari. Atunci cind intri cu viteza pe contrasens sint evidente doua posibilitatzi: sa mori sau sa omori!... 12.O mama constienta si absolut responsabila - stiind antecedentele si cunoscind profilul fizic actual al sotzului - ar fi refuzat CA - TE - GO - RIC sa-si urce copii in masina. Si astfel, doua ... iresponsabilitatzi au facut partitura "perfecta" pt. o tragedie ce nu ar fi trebuit sa aiba loc vreodata... In final, un sfat: mergetzi cu avionul, cu montgolfierul, cu trenul, cu carutza, cu bicicleta, pe jos. Pe sosele romanesti circula ... DEMENTZA!
|
|
|
|
|
Individual_blue 154 mesaje Membru din: 27/02/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 19:47
De la: Oksana_, la data 2011-10-17 16:35:23De la: vasylester, la data 2011-10-17 16:01:23..... Oricum or sa fie pareri pro soi contra huidu, eu insa, dau vina pe sistem: medicii si politia care nu i-au intrezis sa mai circule. Punct Vorba ta, daca intalnea pe contrasens un TIR... N-ai cum sa opresti 40 de tone in 10-15 metri (sa zicem) nici daca ai avea 50 km/h. Daca era asa, ii cred in stare sa-l scoata pe soferul tir-ului vinovat... Cat despre Huidu... cred k l-au ajuns blestemele lui Zavoranca si Mircea Badea sau a celor pe care ii tot critica in emisiune Condoleante familiilor celor decedati... Raporteaza abuz de limbaj |
|
miss_darine 1799 mesaje Membru din: 26/03/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 20:03
De la: cocothebest, la data 2011-10-17 19:26:54 In final, un sfat: mergetzi cu avionul, cu montgolfierul, cu trenul, cu carutza, cu bicicleta, pe jos. Pe sosele romanesti circula ... DEMENTZA! ai dreptate...cred ca am sa scot trotineta de la naftalina...sper ca n-au mancat-o moliile
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 20:14
De la: dan_arad, la data 2011-10-17 15:03:48De la: daria_ta, la data 2011-10-17 10:01:06 Am lasat din ceea ce am scris doar o parte, ca sa intelegi ca mi se pare normal ca lucrurile sa fie rezolvate conform legii. Exista o procedura destul de complexa pentru analiza evenimentelor de acest gen, procedura care implica expertize tehnice, audieri de martori oculari, si...multe altele, iar soferia, dincolo de respectarea sau nerespectarea legilor de circulatie, este si o loterie...nu se poate prevedea totul, oricat am vrea!
Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 20:23
De la: daria_ta, la data 2011-10-17 20:14:33 Exista o procedura destul de complexa pentru analiza evenimentelor de acest gen, procedura care implica expertize tehnice, audieri de martori oculari, si...multe altele, iar soferia, dincolo de respectarea sau nerespectarea legilor de circulatie, este si o loterie...nu se poate prevedea totul, oricat am vrea! Dan are dreptate Daria, finalul este deja previzibil...pedeapsa de tz ani cu suspendare...nu va fi nici primul si nici ultimul caz solutionat astfel,in Romania timpurilor noastre Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 20:27
De la: miss_darine, la data 2011-10-17 20:23:37De la: daria_ta, la data 2011-10-17 20:14:33 Exista o procedura destul de complexa pentru analiza evenimentelor de acest gen, procedura care implica expertize tehnice, audieri de martori oculari, si...multe altele, iar soferia, dincolo de respectarea sau nerespectarea legilor de circulatie, este si o loterie...nu se poate prevedea totul, oricat am vrea! Hmm...aici este vorba de un alt aspect...cel al coruptiei sistemului juridic din Romania, insa mergem pe ideea unei judecati corecte, nu?!
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 20:32
De la: daria_ta, la data 2011-10-17 20:27:20 cum zici tu buna seara Daria...mi-a fost dor de tine
|
Individual_blue 154 mesaje Membru din: 27/02/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 20:34
De la: miss_darine, la data 2011-10-17 20:03:23De la: cocothebest, la data 2011-10-17 19:26:54 In final, un sfat: mergetzi cu avionul, cu montgolfierul, cu trenul, cu carutza, cu bicicleta, pe jos. Pe sosele romanesti circula ... DEMENTZA! sau putem face ca Boc si Base: luam elicopterul si evitam aglomeratie, gropi, accidente... sau, cel mai simplu, sigur si eficient ar fi sa ne teleportam direct la destinatie
|
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 20:53
De la: miss_darine, la data 2011-10-17 20:32:10De la: daria_ta, la data 2011-10-17 20:27:20 Buna, Darine! Si mie mi-a fost dor de tine, insa...intru destul de rar pe yuppy! Iti vine sa crezi?!...
|
|
Beowulf_1 33 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Octombrie 2011, ora 00:09
Ptr idioata cu tati al ei cu tot,mai pitzi,pe tine nu te-a invatat handicapatul ala de instructor ca in curba,in panta si linia continua nu se depaseste?Huidu merita sa dea de un TIR pe contrasens,sa spus ca anul trecut deja a avut 15 abateri la condus......deci?Ideea este alta,sa nu scape cum a scapat sotia raposatului Adrian Paunescu,pentru ca si aceea a omorat o familie....si a scapat,nu degeaba spun cei din vest ca suntem criminalii soselelor
Condoleante familiilor indoliate Raporteaza abuz de limbaj |
|
petre_84 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 18 Octombrie 2011, ora 00:21
Nu vreau sa o jignesc pe domnisoara cu "tati meu" dar cand ai un tir ti se cam falfaie ca depasesti in curba sidin fatza vine un amarat cu un autoturism de 750 kg. Cat despre Huidu nu zic decat atat: Dumnaezeu sa il ierta caci oamenii nu cred ca o vor face. imi pare rau pentru el caci realizez ca viata ii e facuta praf. dar ce i se intampla lui prin comparatie cu ce simt familiile celor decedati e ca o lacrima intr-un ocean. un singur cuvant pt el RUSINICA.
|
ally00 17 mesaje Membru din: 14/10/2011 Oras: Targoviste |
Postat pe: 18 Octombrie 2011, ora 07:03
Nimeni nu plateste pt greselile sale; se creeaza haos; daca se creeaza haos se nasc clanurile interlope; nimeni nu reuseste sa le dizolve, ajungem din nou la "boierime si sclavie"...Deci, evolutia va fi regresiva in loc sa fie progresiva si sa invatam din propriile greseli!
|
dorutu 52 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Octombrie 2011, ora 08:41
Apai ,vad multi aici ce il compatimesc pe acest Huidu,nu merita dar asta e alta treaba.
Sunt si din acei ce asteapta sa plateasca Huidu pentru ce a facut,aici ma incadrez si eu. Ce este atat de discutat ?Huidu [un om cu mania vitezi ,cu multe probleme din aceasta cauza] A omorat 3 persoane,Daca eu faceam acessta crima,eu in maxim 3-4 saptamani primeam pedeapsa[fara suspendare] Dar cand este vorba de o persoana publica,va primi sigur suspendare. Pai de ce asta diferenta? Huidu sa zica mersi ca victimile lui nu au cva rude care sa il pedepseasca ei pentru crima facuta de el. Asta ar merita,sa plateasca, Cum credeti voi ca traiesc acum acele rude?Credeti ca pe ei ii intereseaza daca sau ce avea huidu in cap cand a plecat de acasa,NU pe ei ii intereseaza[ca si pe mine ]de ce a trebuit sa moara acei oameni. Nu mai intereseaza ca huidu mai are cariera sau nu,nu mai intereseaza despre familia lui huidu,NU ..toate astea sunt acum egale cu 0.Doar raspunsul la aceasta intrebare conteaza:De ce a trebuit sa moara acei oameni nevinovatiRestul sunt doar povesti cu care se cauta /cerseste mila opiniei publice pentru Huidu.. Un mic rezumat: Acest Huiduun om de nimic in viata de zi cu zi[asta o stiu din experienta]dar o "vedeta"a omarat 3 oameni.A fost condamnat la 15 ani puscarie. Este ca asa ar trebui sa stea lucrurile? Cu regret insa va scapa,pe nebunie,pe spaga,nu stiu pe ce ,dar va scapa,si cine stie poate ca va mai omora pe cineva,ca doar asta este motivul pentru care toti criminali scapa de puscarie. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Megapuls 3 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 18 Octombrie 2011, ora 09:44
FRATILOR , LEGEA IN ROMANIA E FACUTA SA SCAPI ... PRIMUL LUCRU CARE TRE SA FACI IN PRIMA FAZA.. ZICI CA NU-TI ADUCI AMINTE ... DUPA CARE CONSULTI AVOCATUL ... SI BAGI O PATA DE ULEI , O RAFALA PUTERNICA DE VANT ... ALTE ALEA ... EU SUNT SOFER PE CAMION DE 8 ANI SI IN CURBA AIA EL A DERAPAT PT CA NU A RESPECTAT VITEZA SI CONDITIILE DE TRAFIC .... A DERAPAT LA IESIREA DIN CURBA ... PT CA A ACCELERAT IN CURBA IAR CURBA RESPECTIVA E PUTIN MAI GRAVA CATRE SFARSIT ... CAND A VAZUT CA TRECE BANDA CONTINUA A FORTAT PUTIN VOLANUL CATRE DREAPTA , FAPT PT CARE A DERAPAT , CAND A CALCAT FRANA MASINA DEJA ERA ALINIATA DAR PE CONTRASENS... NU SUNT EXPERT DAR VA ZIC CA .... LA CONDITIILE DE DRUM SI MASINA PE CARE O CONDUCEA, AVEA PESTE 90 KM LA ORA ... EU INTRU CU CAMIONUL CU 70 IN ACEA CURBA FARA PROBLEME DACA NU AM INCARCATURA MARE ... HAI SA RECUNOSC INCALC LEGEA ... DAR N-AM NICI UN ACCIDENT ... SI PT ASTA NU-MA BAZEZ PE SOARTA LA VOLAN ... FIECARE OM SI-O FACE CU MANA LUI ... NUMAI CA EL A LUAT 3 VIETI ... SI DIN PACATE NU VA FI PEDEPSIT PT ASTA ....
|
Fosta membra 9am.ro 4090 mesaje Membru din: 1/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Octombrie 2011, ora 20:15
De la: silvia, la data 2011-10-17 16:31:31Dar pana la urma cine e Huidu' asta, pe sosele? regulile sunt pt toti. Poate de vina e lipsa autostrazilor, inghesuiala de pe sosele, dementa unora. Si eu am fost expusa la un eveniment pe sosea, cand m-am trezit bot in bot cu un tir. Ca sa nu intru sub el, am intrat in sant, de buna voie, pt ca si-asa nu aveam viteza. depinde cum ii e scris fiecaruia. E clar ca n-a vrut sa omoare oameni. Dumnezeu sa-i ierte pe toti si lui Huidu sa i se aplice Legea. Cine se urca la volan ar trebui sa fie constient ca e o mare aventura sa fii pe soselele din Romania. legea nu-i poate face nimic criminalului.el trebuie sa se sinucida in direct sau sa fie lichidat de prietenii victimelor, nu ar strica sa fie lichidati si ta-su si frate-su care sunt la fel de indolenti.
analizez, judec si dau verdicte!
|
|
Postat pe: 18 Octombrie 2011, ora 20:17
De la: daria_ta, la data 2011-10-17 20:27:20De la: miss_darine, la data 2011-10-17 20:23:37De la: daria_ta, la data 2011-10-17 20:14:33 Exista o procedura destul de complexa pentru analiza evenimentelor de acest gen, procedura care implica expertize tehnice, audieri de martori oculari, si...multe altele, iar soferia, dincolo de respectarea sau nerespectarea legilor de circulatie, este si o loterie...nu se poate prevedea totul, oricat am vrea! judecata corecta este aceea *dinte pentru dinte* Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 7 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 18 Octombrie 2011, ora 22:56
Cei care il judeca pe Huidu probabil nu sunt soferi sau conduc o Decie, din cauza asta sunt ofticati.
Cu siguranta ei sunt viitorii criminali din trafic pentru ca sufera enorm dupa ceea ce nu au . Sunt sofer de multi ani, am zeci de mii de km facuti, nu am provocat nici un accident cu toate ca merg cu viteza. Accidentele se produc din cauza prostiei si a neatentiei.Toti prostii isi pot lua permise cu bani, din cauza asta sunt atatia morti pe strazile Romaniei. Nu l-am placut niciodata pe Huidu dar sper sa primeasca pedeapsa pe care o primeste toata lumea care OMOARA DIN CULPA, adica cu suspendare.Sunt sigura ca a derapat ,Suv-ul se comporta oribil cand derapezi daca nu ai masina echipata corespunzator. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 47 mesaje Membru din: 5/04/2009 |
Postat pe: 19 Octombrie 2011, ora 00:19
De la: cocothebest, la data 2011-10-17 19:26:54In acest caz ma intereseaza Huidu aproape ... deloc! Ca sofer amator, de 33 de ani si cam 1,5 milioane(!)km in pedale, pot intzelege foarte multe. Dar exista si o limita peste care nu se poate trece. Sau nu ar trebui sa trecem. Acea limita se numeste ... VIATZA! Nu numai a omului ci viatza in general. Ca om nu pot, oricit as simpatiza, sa-mi indrept gindurile spre cel care, din culpa, este viu si nevatamat. Ar trebui sa ne rugam (nu neaparat in sens religios, cum poate isi inchipuie cohortele de idiotzi bipezi)pt. cei care sint victime si pt. familiile lor... De 2 zile citesc si vad atitea ineptzii, abjectzii si cretinisme incit ai impresia ca victimele au inversat rolul cu ... pradatorul inconstient care le-a pus capat zilelor! Imbecili de ambele sexe, de toate virstele, religiosi sau nu, cu scoala sau fara se bulucesc sa se bage in seama fara sa realizeze ca de fapt n-ar "interesa" pe nimeni daca n-ar fi vb. de "notorietatea" soferului in cauza! Vb. lui Neagu Djuvara: "Totzi oamenii sintem fundamental cretini. Marea majoritate e insa cretina profund!"... Discutzii semidocte despre cit de catastrofale sint soselele din Romanica, despre ghinion si nesansa, rezonari absolut idioate pe principiul "oricui i se poate intimpla", patetisme stupide si nefiresti cu o ... "cauza" inexistenta! Oameni mici sufleteste si ideatic, fara o viatza autentica, cu ... emasculari cognitive de risul curcilor, fara viziune asupra miracolului numit VIATZA, intram - prosteste - in fibrilatzie emotzionala si gnoseologica cu viatza si evenimentele proxime din existentza unor asa-zisi vectori de opinie doar pt. ca noi, astia multzi, fara profil si culoare, nu sintem in stare sa devenim vizibili altminteri. Oamenii inteligentzi vb. cu viziune despre idei, concepte, idealuri. Oamenii medii vb. despre evenimente si fapte autentice. Idiotzii vb. despre ... ce vb. totzi ceilaltzi oameni! Din nefericire, chiar si in legatura cu tragicul subiect al zilei, media (nu mass-madia)este, vb. lui N.Iorga, chiar cea care ascunde mizeria. Cea de zi cu zi, a noastra, a tuturor... Nu am auzit macar un cuvintzel despre ceea ce ar trebui sa fie marele subiect al unei adevarate dezbateri generalizate: RES - PON - SA - BI - LI - TA - TE !!!... Exista o singura explicatzie logica pt. aceasta "lipsa": propria noastra iresponsabilitate! Simpla ridicare in pozitzie verticala, opozabilitatea degetului mare (care ... desavirseste chiar tzinera corecta a volanului) si vorbirea - chipurile! - articulata n-a reusit sa faca din umilul maimutzoi un pamintean cu adevarat demn. Ci doar unul arogant!... Am ajuns - apocaliptic deja - sa vedem straluciri diamantifere in sclipirile dezgustatoare din picaturile de saliva sau in matreatza de caracter a unor cercopiteci media, parashute "dive" acerebrale, politicieni infami sau a mizerabilei si/sau penalei noastre protipendade! Pt. ca sintem fiintze ignobile, fara valoare si criterii valorice autentice, fara credintza in toate celelate fiintze vii (deci fara credintza chiar in noi), "vedem" genialitatea acolo unde ea nu exista. Unde nu are cum sa existe: In virful bocancului unui fotbalist natzional, in elasticul chilotzilor unui designer authton, in facatura de ... surprize a unei oarecare, in "nurii" unei tziitoare de boashe a vr'unui pigmeu imbogatzit, in golul inter-auricular al unor lugubri ipochimeni ce ne conduc destinele... Singura sansa morala pe care o are Huidu - chiar in mijlocul carnagiului rutier cit si a devastarii interioare cumplite - este sa faca, umil, cu demnitate si responsabilitate, MEA CULPA! MEA MAXIMA CULPA. Si sa-si ceara, in genunchi, iertare... Asta este primul pas obligatoriu din penitentza morala si legala ce o sa vina. Latinii stiau f. bine ca ridicarea miinilor in aer, lasarea capului in pamint, caderea in genunchi si strigatul "AM GRESIT!AM GRESIT ATIT DE TARE..." faceau diferentza intre viatza si moarte, faceau sa nu cada capul vinovatului, patima razbunarii sa scada si legea sa fie impusa ratzional. Si drept!... Linistea interioara dupa care o sa alerge Serban in coshmarurile ce o sa-l bintuie toata viatza, e posibil insa sa nu vina vreodata!... Cred insa ca - avind in vedere si antecedentele anterioare - omul nu va fi barbat adevarat si nu se va ridica la asteptarile OMULUI! Si - dupa shocul initzial - va incerca sa scape... Prietenii vor depune, sub juramint, marturie ca este un om deosebit, ca un familist minunat salashuieste in interiorul sau, ca are un caracter de o integritate rara, merge saptaminal la biserica si face donatzii generoase pt. tot felul de cauze nobile... Astrologii vor arata ca este nascut sub un semn zodiacal plin de ghinioane astrale... Preotzii si ursitoarele vor jura ca ... nu s-a pishat in scaldatoare, la botez... Expertzii vor aduce dovezi aiuritoare cum ca ML-ul pe care-l conducea avea un defect din fabricatzie la directzie... Medicii vor "demonstra" ca a avut o pierdere instantanee, temporara si neobisnuita de constientza... Si, in final, avocatzii (f. bine platitzi) vor argumenta imbatabil (pt. media)ca omul este imaculat, nevinovat si chiar ... moralmente virgin! Dupa cum stim deja totzi, legea este oarba. Da' pt. ca stie sa ... "numere", nu-i si timpita! Legea este aceeasi pt totzi. Pt. totzi cei care stiu bine editzia ... underground! Pt. to(n)tzi ceilaltzi, exista doar editzia ieftina, de barou... N-o sa intru aici, si acum, in detaliile sordide ale inconstientzei umane la volan sau in general. Dar citeva consideratzii utile sint necesare... 1.DN A1 este unul dintre cele mai bine marcate drumuri natzionale, chiar daca nu e inca autostrada; 2.Linia alba continua de pe mijlocul drumului are un singur rol, f. bine precizat de lege; 3.Un Mercedes ML de 50-60.000euro este totusi o potentziala arma letala in miinile cui nu trebuie (vezi legislatzia americana in domeniu); 4.Masina nu era echipata cu cauciucuri, asa-zis, de iarna. Ele sint speciale nu pt. ca sint facute pt. condusul pe zapada sau gheatza, ci pt. ca sint fabricate pt. rulajul la temperaturi sub +7/+6 grade Celsius. Sub aceasta temp. proprietatzile fizico-chimice ale cauciucurilor "de vara" se modifica mult, isi pierd elasticitatea si se comporta ca un ... plastic dur, nu ca un cauciuc. In consecintza se modifica si comportamentul (aderentza) in timpul frinarii sau schimbarii de directzie, derapind mult mai usor; 5.Toate testele de tip crash-test au loc la o viteza maxima de 60km/h. Dintr-un singur si unic motiv: de la aceasta viteza in sus, corpul uman - orice corp uman - este supus unor fortze atit de mari incit biomecanica sa este iremediabil afectata. Corpul si organele interne sint literalmente rupte. "Sansele" de deces sint de peste 90%; 6.ML-ul ala este, printre altele, asa de scump pt. ca este dotat cu cele mai performante sisteme de sigurantza. Atit pt. ocupantzii din masina cit si pt. ceilaltzi participantzi la trafic. Practic - vedetzi datele producatorului - masina e proiectata exact ca evenimente de acest gen sa nu poata fi posibile la viteze de pina la 60km/h. In conditzii ideale de drum! 7.In tzari cu ... creierii capului bine prinsi in "centurile de sigurantza", exista cursuri OBLIGATORII de conducere defensiva. De - fen - si - va, nu preventiva. Obligatorii mai ales pt. profesionisti, contravenientzi si "recidivisti" auto! Cursuri la care invetzi si cum sa-i feresti pe ceilaltzi... Plus cursuri de managementul furiei si agresivitatzii la volan! Asa ca... 8.Urmare a accidentului propriu-zis de la ski, sau ca o consecintza a comei induse, Serban avea vizibil o ushoara afazie motrice. Posibil si una senzitiva, spatzio-vizuala. Si, probabil, nu numai. Se putea observa si o dinamica incetinita a muschilor gurii in timpul vorbirii. Prietenii si apropiatzii spun ca isi misca cu dificultate si o mina. In aceste conditzii ce cauta el la volan??? 9.Din experientza mea auto va asigur ca ceea ce am vazut cu totzii ca distrugeri la cele 2 masini este consecintza unei viteze de peste 80km/h. In conditziile cunoscute o viteza ... sinucigas de mare! 10.Temperamentul auto/moto aflat intr-un tipar vadit repetitiv conflictual cu legea si autoritatea ei, dublat de un caracter egotic automorfic de tipul "back in sadle" au dus, inevitabil, la dezastru; 11.Aparent paradoxal, accidentul e si urmarea directa a inexistentzei ... instinctului de conservare. Sa explic: Un om cu instinct de conservare normal are permanent tendintza naturala ca in caz de pericol iminent sa aiba acele reactzii care sa-l scoata rapid din starea de pericol. Pe sosea, atunci cind derapeaza masina, automat bruschezi volanul in acelasi sens cu directzia de derapaj. Cind esti pe cale sa lovesti frontal un obstacol tragi de volan stinga sau dreapta ca sa evitzi deznodamintul, chiar cu riscuri potentzial mai mari. Atunci cind intri cu viteza pe contrasens sint evidente doua posibilitatzi: sa mori sau sa omori!... 12.O mama constienta si absolut responsabila - stiind antecedentele si cunoscind profilul fizic actual al sotzului - ar fi refuzat CA - TE - GO - RIC sa-si urce copii in masina. Si astfel, doua ... iresponsabilitatzi au facut partitura "perfecta" pt. o tragedie ce nu ar fi trebuit sa aiba loc vreodata... In final, un sfat: mergetzi cu avionul, cu montgolfierul, cu trenul, cu carutza, cu bicicleta, pe jos. Pe sosele romanesti circula ... DEMENTZA!E foarte adevat ce spui doar ca faci acelasi lucru ca si noi muritorii de rand, coborandu-te la nivelul nostru retard (asa parem in mintea ta - postand aici). Sunt absolut convins ca multi dintre cei care postam aici avem un oarecare discernamant, carti citite, coate roase si pline de bataturi de pe bancile scolilor. Faptul ca ai tradus (sau macar ai incercat ), un citat apartinand Eleanor Roosevelt, nu te face mai cult/a, ci pur si simplu reflecta aceeasi stare de evadare si incercarea de a-ti rezolva complexul de superioritate care vad ca e in doze mari prin folosirea limbajului ambiguu uneori chiar spre nonsens. Nu accept jignirea ta ; cocothebest... pare mai mult un ID de messenger al unui copil care se vede the best. Mesajul tau e coplesitor si nici macar nu ma obosesc sa-l citesc ca e luuung ca dracu, obositor si coplesitor, ofensiv la adresa tuturor celor care mai postam pe aici. Fii sigur/a ca daca ataci subtil pe cineva nu da defapt cu bata in balta.
|
|
frei_herr 72 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Octombrie 2011, ora 01:53
1.Nu raspund idiotzilor nu din motive intelectuale, ci doar practice: Eu nu as deveni astfel mai destept decit sint, iar idiotul ar ramine tot la fel de idiot pe cit este...
2."Prostul daca nu e si fudul nu e prost destul"... 3."Caracterul este destin" - Nietsche. La fel si lipsa acestuia... 4.Oboseala si copleseala la libris iterruptus, emasculeaza orice bizon infatuat... 5.NO OF FENCE!... NO OFFENCE este doar pt. oamenii cu bun simtz. Fie el si moderat... |
|
Postat pe: 19 Octombrie 2011, ora 06:45
De la: ciprian_73, la data 2011-10-18 22:56:35Cei care il judeca pe Huidu probabil nu sunt soferi sau conduc o Decie, din cauza asta sunt ofticati. ar fi fost omor din culpa daca faceam eu asta sau tu care avem permise si psihic in regula. in cazul lui huidu este vina trebadusilor care i-au lasat carnetul si cheile la indemana el nefiind capabil sa mai conduca decat un trenulet de jucarie. in alta ordine de idei eu am avut si dacie dar si 3 -4 jeepuri de peste doua tone,vechi fara computere sau alte sisteme de siguranta si totusi cu toate sa sunt foarte instabile la viteza n-am avut nciun incident. huidu trebuie bagat 10 ani la parnaie sau la balamuc sau cum am mai zis sa se sinucida daca e onorabil si sa spele onoarea neamului lui de prosti. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 19 Octombrie 2011, ora 06:47
De la: cocothebest, la data 2011-10-19 01:53:591.Nu raspund idiotzilor nu din motive intelectuale, ci doar practice: Eu nu as deveni astfel mai destept decit sint, iar idiotul ar ramine tot la fel de idiot pe cit este... o traducere si o adaptare nu ar strica pentru ca si oameni mai ignoranti cum sunt eu sa inteleaga exact
|
|
Fosta membra 9am.ro 47 mesaje Membru din: 5/04/2009 |
Postat pe: 19 Octombrie 2011, ora 09:03
De la: Oksana_, la data 2011-10-17 16:35:23Ecou de pestera? Ma rog e usor sa spui ca toti sunt din pestera si doar tu esti vreo civilizatie avansata extraterestra . Eu dau totusi mare vine me medicul lui care nu i-a recomandt un psiholog sa-si lamureasca problema cu teribilismul si vitezomania.De la: vasylester, la data 2011-10-17 16:01:23..... Oricum or sa fie pareri pro soi contra huidu, eu insa, dau vina pe sistem: medicii si politia care nu i-au intrezis sa mai circule. Punct Raporteaza abuz de limbaj |
|
ally00 17 mesaje Membru din: 14/10/2011 Oras: Targoviste |
Postat pe: 19 Octombrie 2011, ora 09:15
"Fericirea sau nefericirea oamenilor este în mare parte opera lor." (John Locke) E usor sa cauti vinovati atunci candsingurul vinovat esti chiar tu, e usor sa vezi paiul din ochiul vecinulu, dar atat de greu sa vezi barna din ochiul tau, e usor sa spui " ma doare sufletul" cand ai pe constiinta trei vieti! Cuvinte sunt multe, unele mai blande, altele mai reci, dar esenta este aceeasi: din culpa s-au pierdut trei vieti, din nepasare trecem mai departe!
|
|
|

Unde nu-i cu ghinioane si blesteme , e pe baza de sistem. Scuza perfcta "Sistemuuu huooooo!!...cu ecou din pestera
"
Totusi baiatu asta , carcotasul , era total lipsit de discernamant incat sa astepte sa-l traga "sistemul" de maneca incat sa mearga sa se testeze daca-i apt mediacal au ba . Ca vorba aia , interesul era in primul rand al sau . Chiar si daca nu i-ar fi pasat de integritatea personala , si nici de sotie, macar la plozi sa se fi gandit ca erau ai lui si minori fiind depindau de el...in locul loganului putea fi alta masina, un camion, autocar , tir ...tren
buna seara Daria...mi-a fost dor de tine
nu ar strica sa fie lichidati si ta-su si frate-su care sunt la fel de indolenti.