Info
x
Huidu
|
Fosta membra 9am.ro 47 mesaje Membru din: 5/04/2009 |
Postat pe: 19 Octombrie 2011, ora 09:29
De la: cocothebest, la data 2011-10-19 01:53:591.Nu raspund idiotzilor nu din motive intelectuale, ci doar practice: Eu nu as deveni astfel mai destept decit sint, iar idiotul ar ramine tot la fel de idiot pe cit este...Dupa 4 ani de facultate, 2 de master si 2 de doctorat in inginierie informatica si dupa aproximativ 35 de ani de viata vine cineva si imi spune ca sunt idiot. Multumesc frumos ! Mai eu nu am urat niciodata pe cineva, decat daca acel cineva arunca cu gunoi in ceilalti. In lista mea amarata de mesenger, zilnic imi cer adaugare fete ca alinutza_simpatica, frumusica scumpica, baieti ca sukaru, bossu musculosu tehe best etc... Copii fara viitor si cu grave probleme de adaptare la invatatura. Un om intelectual niciodata nu se bate cu pumnul in piept si afirma eu sunt mare si tare si tu esti idiot. Daca tot ai citat-o pe Eleanor Roosevelt, trebuia sa continui si cu terminarea frazei celebre : umila mea parere. Iisus insusi ne numeste frati ai lui, ( nu sunt unul extrem de religios, insa nici din protozoare nu cred ca am evoluat ), la fel cum nici unul din marile nume ale istoriei nu aduce jignire niciunuia dintre noi. Pt ei, noi suntem egali si avem fiecare capacitatile, trairile , sentimentele, personalitatea, caracterul, discernamantul propriu. Aici fac exceptie frustratii nietsche-caruia tu ii pupi mana fara sa vezi intentia de manipulare si lista continua. Oricum eu am hotarat sa parasesc comunitatea yuppy, nu doar ca imi mananca spatiul de mail si timpul dar imi provoaca si dizgust unele personaje de pe aici. Pun punct umilei mele pareri si incerc ca de acuma sa nu iimi mai expun parerile in public ca cine stie ce ``intelectual`` se vede superior si ma ataca direct sau indirect. Aa apropos.. tocmai ai raspuns ``idiotzilor``- asa fain suna tz- deci tot in oala esti, tot in turma ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 455 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 19 Octombrie 2011, ora 11:39
Nu am mai fost demult pe aici dar vad canu sa schimbat mai nimic
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Oksana_ 1552 mesaje Membru din: 13/06/2010 |
Postat pe: 19 Octombrie 2011, ora 11:43
De la: vasylester, la data 2011-10-19 09:03:28De la: Oksana_, la data 2011-10-17 16:35:23 ...asta pricepusi Sensul era altul , dar chiar n-am chef de "explicatiuni" suplimentare La "pisolog" sa fi mers cat era zdravan fizic , acu' era de umblat pe la expertize neuro, oftalmo ...etc. etc.. ca deja m-am acrit de sb huidu Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 4090 mesaje Membru din: 1/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Octombrie 2011, ora 11:50
De la: Oksana_, la data 2011-10-19 11:43:30De la: vasylester, la data 2011-10-19 09:03:28De la: Oksana_, la data 2011-10-17 16:35:23 asa e! la psiholog daca ma duc si ma gasesc aia dement si n-am luat vreo lovitura in mecla
Raporteaza abuz de limbaj
analizez, judec si dau verdicte!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1479 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 19 Octombrie 2011, ora 13:04
De la: vasylester, la data 2011-10-19 09:29:19De la: cocothebest, la data 2011-10-19 01:53:591.Nu raspund idiotzilor nu din motive intelectuale, ci doar practice: Eu nu as deveni astfel mai destept decit sint, iar idiotul ar ramine tot la fel de idiot pe cit este...Dupa 4 ani de facultate, 2 de master si 2 de doctorat in inginierie informatica si dupa aproximativ 35 de ani de viata vine cineva si imi spune ca sunt idiot. Multumesc frumos ! Mai eu nu am urat niciodata pe cineva, decat daca acel cineva arunca cu gunoi in ceilalti. In lista mea amarata de mesenger, zilnic imi cer adaugare fete ca alinutza_simpatica, frumusica scumpica, baieti ca sukaru, bossu musculosu tehe best etc... Copii fara viitor si cu grave probleme de adaptare la invatatura. Un om intelectual niciodata nu se bate cu pumnul in piept si afirma eu sunt mare si tare si tu esti idiot. Daca tot ai citat-o pe Eleanor Roosevelt, trebuia sa continui si cu terminarea frazei celebre : umila mea parere. Iisus insusi ne numeste frati ai lui, ( nu sunt unul extrem de religios, insa nici din protozoare nu cred ca am evoluat ), la fel cum nici unul din marile nume ale istoriei nu aduce jignire niciunuia dintre noi. Pt ei, noi suntem egali si avem fiecare capacitatile, trairile , sentimentele, personalitatea, caracterul, discernamantul propriu. Aici fac exceptie frustratii nietsche-caruia tu ii pupi mana fara sa vezi intentia de manipulare si lista continua. Oricum eu am hotarat sa parasesc comunitatea yuppy, nu doar ca imi mananca spatiul de mail si timpul dar imi provoaca si dizgust unele personaje de pe aici. Pun punct umilei mele pareri si incerc ca de acuma sa nu iimi mai expun parerile in public ca cine stie ce ``intelectual`` se vede superior si ma ataca direct sau indirect. Aa apropos.. tocmai ai raspuns ``idiotzilor``- asa fain suna tz- deci tot in oala esti, tot in turma ... "Aa apropos.. tocmai ai raspuns ``idiotzilor``- asa fain suna tz- deci tot in oala esti, tot in turma ..." auzi nu crezi ca i se potrivesc de minune primele doua puncte "Daca tot ai citat-o pe Eleanor Roosevelt, trebuia sa continui si cu terminarea frazei celebre : umila mea parere." asta nu scria pe net
Si suferinta e buna la ceva.O altfel de viata daca am avea, altfel ne-am bate joc de ea
|
|
Postat pe: 19 Octombrie 2011, ora 18:46
off topic huidu
Nu o sa pricep niciodata care-i smecheria folosirii citatelor nu stiu carei personalitati ca forma de reply in pseudo conflicte virtuale. Mai nou se contureaza doua categorii mari de aprigi "combatati" ... cei cu organu' pe tastatura si ailalti mereu cu citatatele in buze Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Octombrie 2011, ora 18:52
@ [b] pickard [/b] Daca treaba sta cum zici mata ,
partea faina e ca si peste douazeci..treizeci de ani cand o sa dea peste tine dementa Alzheimer , ceilalti nu isi vor da seama....pt ei vei fi ramas tot tanar :))) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Octombrie 2011, ora 20:31
De la: Oksana_, la data 2011-10-19 11:43:30aici sunt deacordDe la: vasylester, la data 2011-10-19 09:03:28De la: Oksana_, la data 2011-10-17 16:35:23 si eu m-am acrit de huidu
|
|
|
|
Postat pe: 19 Octombrie 2011, ora 20:36
De la: Corrrnell, la data 2011-10-19 13:04:21Cornele stiu ca nu scria pe net asta si mai dau dreptate si Oxanei; toti cu citatele pe buze, semn ca gandesc altii in locul celui ce le repata. Chiar am si eu cateva cartulii citite si crede-ma nu sunt romane de Sandra Brown ( acu sa nu intelegi ca e o lauda )De la: vasylester, la data 2011-10-19 09:29:19De la: cocothebest, la data 2011-10-19 01:53:591.Nu raspund idiotzilor nu din motive intelectuale, ci doar practice: Eu nu as deveni astfel mai destept decit sint, iar idiotul ar ramine tot la fel de idiot pe cit este...Dupa 4 ani de facultate, 2 de master si 2 de doctorat in inginierie informatica si dupa aproximativ 35 de ani de viata vine cineva si imi spune ca sunt idiot. Multumesc frumos ! Mai eu nu am urat niciodata pe cineva, decat daca acel cineva arunca cu gunoi in ceilalti. In lista mea amarata de mesenger, zilnic imi cer adaugare fete ca alinutza_simpatica, frumusica scumpica, baieti ca sukaru, bossu musculosu tehe best etc... Copii fara viitor si cu grave probleme de adaptare la invatatura. Un om intelectual niciodata nu se bate cu pumnul in piept si afirma eu sunt mare si tare si tu esti idiot. Daca tot ai citat-o pe Eleanor Roosevelt, trebuia sa continui si cu terminarea frazei celebre : umila mea parere. Iisus insusi ne numeste frati ai lui, ( nu sunt unul extrem de religios, insa nici din protozoare nu cred ca am evoluat ), la fel cum nici unul din marile nume ale istoriei nu aduce jignire niciunuia dintre noi. Pt ei, noi suntem egali si avem fiecare capacitatile, trairile , sentimentele, personalitatea, caracterul, discernamantul propriu. Aici fac exceptie frustratii nietsche-caruia tu ii pupi mana fara sa vezi intentia de manipulare si lista continua. Oricum eu am hotarat sa parasesc comunitatea yuppy, nu doar ca imi mananca spatiul de mail si timpul dar imi provoaca si dizgust unele personaje de pe aici. Pun punct umilei mele pareri si incerc ca de acuma sa nu iimi mai expun parerile in public ca cine stie ce ``intelectual`` se vede superior si ma ataca direct sau indirect. Aa apropos.. tocmai ai raspuns ``idiotzilor``- asa fain suna tz- deci tot in oala esti, tot in turma ... |
|
yuppiy_ta 1297 mesaje Membru din: 25/09/2010 |
Postat pe: 19 Octombrie 2011, ora 20:45
De la: cocothebest, la data 2011-10-17 19:26:54In acest caz ma intereseaza Huidu aproape ... deloc! Ca sofer amator, de 33 de ani si cam 1,5 milioane(!)km in pedale, pot intzelege foarte multe. Dar exista si o limita peste care nu se poate trece. Sau nu ar trebui sa trecem. Acea limita se numeste ... VIATZA! Nu numai a omului ci viatza in general. Ca om nu pot, oricit as simpatiza, sa-mi indrept gindurile spre cel care, din culpa, este viu si nevatamat. Ar trebui sa ne rugam (nu neaparat in sens religios, cum poate isi inchipuie cohortele de idiotzi bipezi)pt. cei care sint victime si pt. familiile lor... De 2 zile citesc si vad atitea ineptzii, abjectzii si cretinisme incit ai impresia ca victimele au inversat rolul cu ... pradatorul inconstient care le-a pus capat zilelor! Imbecili de ambele sexe, de toate virstele, religiosi sau nu, cu scoala sau fara se bulucesc sa se bage in seama fara sa realizeze ca de fapt n-ar "interesa" pe nimeni daca n-ar fi vb. de "notorietatea" soferului in cauza! Vb. lui Neagu Djuvara: "Totzi oamenii sintem fundamental cretini. Marea majoritate e insa cretina profund!"... Discutzii semidocte despre cit de catastrofale sint soselele din Romanica, despre ghinion si nesansa, rezonari absolut idioate pe principiul "oricui i se poate intimpla", patetisme stupide si nefiresti cu o ... "cauza" inexistenta! Oameni mici sufleteste si ideatic, fara o viatza autentica, cu ... emasculari cognitive de risul curcilor, fara viziune asupra miracolului numit VIATZA, intram - prosteste - in fibrilatzie emotzionala si gnoseologica cu viatza si evenimentele proxime din existentza unor asa-zisi vectori de opinie doar pt. ca noi, astia multzi, fara profil si culoare, nu sintem in stare sa devenim vizibili altminteri. Oamenii inteligentzi vb. cu viziune despre idei, concepte, idealuri. Oamenii medii vb. despre evenimente si fapte autentice. Idiotzii vb. despre ... ce vb. totzi ceilaltzi oameni! Din nefericire, chiar si in legatura cu tragicul subiect al zilei, media (nu mass-madia)este, vb. lui N.Iorga, chiar cea care ascunde mizeria. Cea de zi cu zi, a noastra, a tuturor... Nu am auzit macar un cuvintzel despre ceea ce ar trebui sa fie marele subiect al unei adevarate dezbateri generalizate: RES - PON - SA - BI - LI - TA - TE !!!... Exista o singura explicatzie logica pt. aceasta "lipsa": propria noastra iresponsabilitate! Simpla ridicare in pozitzie verticala, opozabilitatea degetului mare (care ... desavirseste chiar tzinera corecta a volanului) si vorbirea - chipurile! - articulata n-a reusit sa faca din umilul maimutzoi un pamintean cu adevarat demn. Ci doar unul arogant!... Am ajuns - apocaliptic deja - sa vedem straluciri diamantifere in sclipirile dezgustatoare din picaturile de saliva sau in matreatza de caracter a unor cercopiteci media, parashute "dive" acerebrale, politicieni infami sau a mizerabilei si/sau penalei noastre protipendade! Pt. ca sintem fiintze ignobile, fara valoare si criterii valorice autentice, fara credintza in toate celelate fiintze vii (deci fara credintza chiar in noi), "vedem" genialitatea acolo unde ea nu exista. Unde nu are cum sa existe: In virful bocancului unui fotbalist natzional, in elasticul chilotzilor unui designer authton, in facatura de ... surprize a unei oarecare, in "nurii" unei tziitoare de boashe a vr'unui pigmeu imbogatzit, in golul inter-auricular al unor lugubri ipochimeni ce ne conduc destinele... Singura sansa morala pe care o are Huidu - chiar in mijlocul carnagiului rutier cit si a devastarii interioare cumplite - este sa faca, umil, cu demnitate si responsabilitate, MEA CULPA! MEA MAXIMA CULPA. Si sa-si ceara, in genunchi, iertare... Asta este primul pas obligatoriu din penitentza morala si legala ce o sa vina. Latinii stiau f. bine ca ridicarea miinilor in aer, lasarea capului in pamint, caderea in genunchi si strigatul "AM GRESIT!AM GRESIT ATIT DE TARE..." faceau diferentza intre viatza si moarte, faceau sa nu cada capul vinovatului, patima razbunarii sa scada si legea sa fie impusa ratzional. Si drept!... Linistea interioara dupa care o sa alerge Serban in coshmarurile ce o sa-l bintuie toata viatza, e posibil insa sa nu vina vreodata!... Cred insa ca - avind in vedere si antecedentele anterioare - omul nu va fi barbat adevarat si nu se va ridica la asteptarile OMULUI! Si - dupa shocul initzial - va incerca sa scape... Prietenii vor depune, sub juramint, marturie ca este un om deosebit, ca un familist minunat salashuieste in interiorul sau, ca are un caracter de o integritate rara, merge saptaminal la biserica si face donatzii generoase pt. tot felul de cauze nobile... Astrologii vor arata ca este nascut sub un semn zodiacal plin de ghinioane astrale... Preotzii si ursitoarele vor jura ca ... nu s-a pishat in scaldatoare, la botez... Expertzii vor aduce dovezi aiuritoare cum ca ML-ul pe care-l conducea avea un defect din fabricatzie la directzie... Medicii vor "demonstra" ca a avut o pierdere instantanee, temporara si neobisnuita de constientza... Si, in final, avocatzii (f. bine platitzi) vor argumenta imbatabil (pt. media)ca omul este imaculat, nevinovat si chiar ... moralmente virgin! Dupa cum stim deja totzi, legea este oarba. Da' pt. ca stie sa ... "numere", nu-i si timpita! Legea este aceeasi pt totzi. Pt. totzi cei care stiu bine editzia ... underground! Pt. to(n)tzi ceilaltzi, exista doar editzia ieftina, de barou... N-o sa intru aici, si acum, in detaliile sordide ale inconstientzei umane la volan sau in general. Dar citeva consideratzii utile sint necesare... 1.DN A1 este unul dintre cele mai bine marcate drumuri natzionale, chiar daca nu e inca autostrada; 2.Linia alba continua de pe mijlocul drumului are un singur rol, f. bine precizat de lege; 3.Un Mercedes ML de 50-60.000euro este totusi o potentziala arma letala in miinile cui nu trebuie (vezi legislatzia americana in domeniu); 4.Masina nu era echipata cu cauciucuri, asa-zis, de iarna. Ele sint speciale nu pt. ca sint facute pt. condusul pe zapada sau gheatza, ci pt. ca sint fabricate pt. rulajul la temperaturi sub +7/+6 grade Celsius. Sub aceasta temp. proprietatzile fizico-chimice ale cauciucurilor "de vara" se modifica mult, isi pierd elasticitatea si se comporta ca un ... plastic dur, nu ca un cauciuc. In consecintza se modifica si comportamentul (aderentza) in timpul frinarii sau schimbarii de directzie, derapind mult mai usor; 5.Toate testele de tip crash-test au loc la o viteza maxima de 60km/h. Dintr-un singur si unic motiv: de la aceasta viteza in sus, corpul uman - orice corp uman - este supus unor fortze atit de mari incit biomecanica sa este iremediabil afectata. Corpul si organele interne sint literalmente rupte. "Sansele" de deces sint de peste 90%; 6.ML-ul ala este, printre altele, asa de scump pt. ca este dotat cu cele mai performante sisteme de sigurantza. Atit pt. ocupantzii din masina cit si pt. ceilaltzi participantzi la trafic. Practic - vedetzi datele producatorului - masina e proiectata exact ca evenimente de acest gen sa nu poata fi posibile la viteze de pina la 60km/h. In conditzii ideale de drum! 7.In tzari cu ... creierii capului bine prinsi in "centurile de sigurantza", exista cursuri OBLIGATORII de conducere defensiva. De - fen - si - va, nu preventiva. Obligatorii mai ales pt. profesionisti, contravenientzi si "recidivisti" auto! Cursuri la care invetzi si cum sa-i feresti pe ceilaltzi... Plus cursuri de managementul furiei si agresivitatzii la volan! Asa ca... 8.Urmare a accidentului propriu-zis de la ski, sau ca o consecintza a comei induse, Serban avea vizibil o ushoara afazie motrice. Posibil si una senzitiva, spatzio-vizuala. Si, probabil, nu numai. Se putea observa si o dinamica incetinita a muschilor gurii in timpul vorbirii. Prietenii si apropiatzii spun ca isi misca cu dificultate si o mina. In aceste conditzii ce cauta el la volan??? 9.Din experientza mea auto va asigur ca ceea ce am vazut cu totzii ca distrugeri la cele 2 masini este consecintza unei viteze de peste 80km/h. In conditziile cunoscute o viteza ... sinucigas de mare! 10.Temperamentul auto/moto aflat intr-un tipar vadit repetitiv conflictual cu legea si autoritatea ei, dublat de un caracter egotic automorfic de tipul "back in sadle" au dus, inevitabil, la dezastru; 11.Aparent paradoxal, accidentul e si urmarea directa a inexistentzei ... instinctului de conservare. Sa explic: Un om cu instinct de conservare normal are permanent tendintza naturala ca in caz de pericol iminent sa aiba acele reactzii care sa-l scoata rapid din starea de pericol. Pe sosea, atunci cind derapeaza masina, automat bruschezi volanul in acelasi sens cu directzia de derapaj. Cind esti pe cale sa lovesti frontal un obstacol tragi de volan stinga sau dreapta ca sa evitzi deznodamintul, chiar cu riscuri potentzial mai mari. Atunci cind intri cu viteza pe contrasens sint evidente doua posibilitatzi: sa mori sau sa omori!... 12.O mama constienta si absolut responsabila - stiind antecedentele si cunoscind profilul fizic actual al sotzului - ar fi refuzat CA - TE - GO - RIC sa-si urce copii in masina. Si astfel, doua ... iresponsabilitatzi au facut partitura "perfecta" pt. o tragedie ce nu ar fi trebuit sa aiba loc vreodata... In final, un sfat: mergetzi cu avionul, cu montgolfierul, cu trenul, cu carutza, cu bicicleta, pe jos. Pe sosele romanesti circula ... DEMENTZA! Subscriu in totalitate, si, paradoxal, asta e Romanika si mass media . Se promoveaza INFRACTIONALITATEA si nerespectarea regulilor de circulatie. Iar majoritatea romanasilor care comenteaza pe la Tv, o fac din propria perspectiva......adica a unor "barosani"posesori de jeepuri, care, la randul lor si-ar dori sa fie compatimiti, iertati, eventual sa dam cate o slujba la biserica pentru ei, ce dreaq ,ce mai conteaza VIATA unui om, doi, trei.......daca esti VEDETA!
|
|
Postat pe: 19 Octombrie 2011, ora 21:22
De la: dan_arad, la data 2011-10-17 10:07:28De la: yuppy018386, la data 2011-10-17 09:54:01Ah nu vasylester, si "tati meu" e tot sofer de tir..de aceea am spus ca am incredere in modul sau de a conduce. Si nu am vrut sa il scot pe Huidu nevinovat in povestea asta, dar stiu din proprie experienta cum te simti cand ti se intampla atatea nenorociri. Gandeste-te putin...e crunt sa traieti toata viata cu vinovatia asta.. Imi pare foarte rau pt cei decedati...Dar ma gandesc la Huidu, ca e tata.. poate daca ai si tu copii iti dai seama cum e sa te gandesti ca i-ai fi putut omori si cum te simti cand in presa se scrie ca esti criminal. Nu judecat atat de aspru ca dupa razboi suntem toti eroi..da toti la un moment dat am facut greseli..unele mai grave altele mai putin. Este un vitezoman cu dorinta de adrenalina in sange, care se stie e...ca un drog. Normal ca intentia nu a fost de a ucide, insa nici ratiunea ca un posibil accident s-ar putea intampla, nu l-a slujit in acel moment. Stiindu-se intr-o masina puternica, care nu derapeaza asa usor pe sosea decat daca este condusa IMPRUDENT , inconstient si in viteza, el a accelerat linistit.....nefiind la prima abatere ce si-a zis: hai ca scap si de data asta". Fara sa se gandeasca o clipa ca in momentul depasirii putea din fata sa ii apara un TIR si atunci......adio. A avut noroc cu ingerasii aia de copii. pe care se pare ca i-a pus in pericol. UN tata iresponsabil, un inconstient, un arogant!! Sper sa platesca confor literei legii! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Octombrie 2011, ora 21:44
De la: oana1111, la data 2011-10-17 15:01:42De la: yuppy018386, la data 2011-10-17 10:15:19Da, vasy inteleg ce spui si iti dau dreptate. Dar nu cred ca Huidu a plecat de acasa cu gandu` "ba io`s mare boss in televiziune...si merg cu viteza ca daca omor niste oameni nu patesc nimic"...si ai ft mare dreptate ca daca se schimbau locurile ... adica daca soferul loganului era vinovat bietu` om era distrus de toti. Dar mie imi pare rau de Huidu doar din prisma ca i s-au intamplat atatea intelegi? Si nu atat de Huidu cat de nevasta`sa... Cred ca pentru ea e cel mai greu. Acum eu sper ca fiecare sa-si asume responsabilitatile si toti sa fie tari si sa treaca peste. of doamne tu Oana ca bine ai zis-o!Orice se intampla se intampla dintr-un motiv anume! Orice efect are o cauza!
|
Fosta membra 9am.ro 1479 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 19 Octombrie 2011, ora 22:04
De la: vasylester, la data 2011-10-19 20:36:55De la: Corrrnell, la data 2011-10-19 13:04:21Cornele stiu ca nu scria pe net asta si mai dau dreptate si Oxanei; toti cu citatele pe buze, semn ca gandesc altii in locul celui ce le repata. Chiar am si eu cateva cartulii citite si crede-ma nu sunt romane de Sandra Brown ( acu sa nu intelegi ca e o lauda )De la: vasylester, la data 2011-10-19 09:29:19De la: cocothebest, la data 2011-10-19 01:53:591.Nu raspund idiotzilor nu din motive intelectuale, ci doar practice: Eu nu as deveni astfel mai destept decit sint, iar idiotul ar ramine tot la fel de idiot pe cit este...Dupa 4 ani de facultate, 2 de master si 2 de doctorat in inginierie informatica si dupa aproximativ 35 de ani de viata vine cineva si imi spune ca sunt idiot. Multumesc frumos ! Mai eu nu am urat niciodata pe cineva, decat daca acel cineva arunca cu gunoi in ceilalti. In lista mea amarata de mesenger, zilnic imi cer adaugare fete ca alinutza_simpatica, frumusica scumpica, baieti ca sukaru, bossu musculosu tehe best etc... Copii fara viitor si cu grave probleme de adaptare la invatatura. Un om intelectual niciodata nu se bate cu pumnul in piept si afirma eu sunt mare si tare si tu esti idiot. Daca tot ai citat-o pe Eleanor Roosevelt, trebuia sa continui si cu terminarea frazei celebre : umila mea parere. Iisus insusi ne numeste frati ai lui, ( nu sunt unul extrem de religios, insa nici din protozoare nu cred ca am evoluat ), la fel cum nici unul din marile nume ale istoriei nu aduce jignire niciunuia dintre noi. Pt ei, noi suntem egali si avem fiecare capacitatile, trairile , sentimentele, personalitatea, caracterul, discernamantul propriu. Aici fac exceptie frustratii nietsche-caruia tu ii pupi mana fara sa vezi intentia de manipulare si lista continua. Oricum eu am hotarat sa parasesc comunitatea yuppy, nu doar ca imi mananca spatiul de mail si timpul dar imi provoaca si dizgust unele personaje de pe aici. Pun punct umilei mele pareri si incerc ca de acuma sa nu iimi mai expun parerile in public ca cine stie ce ``intelectual`` se vede superior si ma ataca direct sau indirect. Aa apropos.. tocmai ai raspuns ``idiotzilor``- asa fain suna tz- deci tot in oala esti, tot in turma ... ai trecut la atac pentru ca ai inteles gresit, eu doar am explicat de ce nu a continuat cu "umila mea parere", nu e rau ca mai citesti cate ceva eu ma mai folosesc citate cateodata, nu sa fac parada sau ce ai spus tu(nu prea e posibil,dar nu conteaza), ci pur si simplu pentru ca beau si coincid cu ce cred eu("unii ca sa vada esenta e nevoie mai intai de o forma frumoasa,alfel, indiferent cat de frumos ar fi continutul, s-ar pierde"- io) , sau la misto cateodata,sau cateodata beau si mai mult si vorbesc prostii de mi-e si mie rusine,asta stai, ca asta nu are legatura ,
Si suferinta e buna la ceva.O altfel de viata daca am avea, altfel ne-am bate joc de ea
|
|
yuppy013903__ion 348 mesaje Membru din: 27/07/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Octombrie 2011, ora 22:37
Isi da prea mari aere de vedeta´´Ce nu mai sint vedete?haaaaaa
ionica
|
|
SER_ 324 mesaje Membru din: 26/08/2011 |
Postat pe: 20 Octombrie 2011, ora 00:33
am mai citit din comenturile de pe acest topic, dar nu am vazut sa se faca o paralela intre accidentul in care si-a pierdut viata Laura Stoica in urma cu cativa ani si acest accident. din cate imi aduc eu aminte era si insarcinata in momentul accidentului... ce s-a intamplat cu celalalt sofer, nu mai stiu, nu cred sa fi fost inchis!
...asa cum acolo nu au fost atatea "patimi" in joc, la fel si aici nu vad de ce se arunca in Huidu cu noroi ca este arogant, in fond este meseria lui sa fie asa, mai bine spus a fost, nu este el, e altul si viata isi urmeaza cursul... cu alti aroganti! Raporteaza abuz de limbaj |
|
dorutu 52 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Octombrie 2011, ora 15:51
De la: ciprian_73, la data 2011-10-18 22:56:35Cei care il judeca pe Huidu probabil nu sunt soferi sau conduc o Decie, din cauza asta sunt ofticati. Hai Bre nea Cipria chiar crezi ca doar talica ai condus"mi de km"sau ca toti sunt soferi"prosti". Da eu am avut cateva Dacii.chiar si un 1100,nu stiu daca ai apucat tu sa vezi pe sosele Dacia 1100. Si da am condus si suv,chiar daca nu detin asa masina.eu acum am doar o Skoda amarata..:) Sunt deacord cu tine ,huidu tre sa plateasca,,,dar hai bre ,,nu va mai laudati atat,,prea vad aici goar soferi de formula 1,pe sosea vad doar soferi de 2 lei[poate si eu intru in aceasta categorie] dar pe forumuri toti sunt de formula 1..cum draku se face asta? Raporteaza abuz de limbaj |
|
IONELABREW 2 mesaje Membru din: 20/10/2011 |
Postat pe: 20 Octombrie 2011, ora 22:14
Asa a fost sa se intample. este o lectie pe care trebuia s-o invete Huidu, iar celor 3 oameni atat le-a fost dat sa traiasca aici. Dumnezeu sa-i ierte pe cei care au pierit in acest accident!
|
Fosta membra 9am.ro 7 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 20 Octombrie 2011, ora 23:35
Ai dreptate in legatura cu cei care sunt "soferii"doar cu numele.In legatura cu masinile am avut si eu 2 Dacii, am si o "amarata",cum ii spui tu de SK Tour si am si un Suv care nu este o fala pt. mine ci o maxima necesitate.Probabil nu sunt un "super sofer",dar dau clasa multor barbati.
Sincer, nu-mi place sa ma bag in "troaca......"pt.ca risc sa ma manance.Nu voi raspunde provocarilor celor de pe forum (chiar daca ma vor face idioata) si nici nu vreau ca Huidu sa infunde puscaria. C.P.(1)"Uciderea din culpa a unei persoane se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani" -sper sa se aplice legea si la el cum se aplica si la ceilalti care savarsesc asemenea fapte.Pentru mine criminalii adevarati sunt cei care savarsesc fapta cu intentie. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Octombrie 2011, ora 00:05
De la: Oksana_, la data 2011-10-19 18:52:06@ [b] pickard [/b] Daca treaba sta cum zici mata , n-am inteles! poate esti mai explicita! sau esti o ursitoare si trebuie sa ma pregatesc!? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 Octombrie 2011, ora 18:02
De la: pickard, la data 2011-10-21 00:05:48 nici eu adica era legat de o replica de-a ta pusa mai sus,insa vinerea la ora asta mi-s culmea prolixitatii si mi-e lene acuta sa tst oricum ursitoare nu sunt...doar gura spurcata... din cand ..in cand :)) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1414 mesaje Membru din: 5/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Octombrie 2011, ora 19:27
Rectific ceea ce afirmam pe forum acum o luna, se pare ca... de obicei nu imi place cum ganditi. Prea impulsivi, prea subiectivi, prea extremisti, prea lipsiti de ocupatie
.
Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
|
|
Postat pe: 21 Octombrie 2011, ora 19:30
De la: Roach, la data 2011-10-17 17:52:05ce se intampla astazi in romania se intampla datorita voua.
Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
|
|
Postat pe: 21 Octombrie 2011, ora 19:32
De la: ciprian_73, la data 2011-10-18 22:56:35Sunt sigura ca a derapat. Bai ce siguri sunteti pe voi cateodata Ancheta nici macar nu s-a terminat dar voi deja stiti ce si cum.
|
|
Postat pe: 21 Octombrie 2011, ora 19:37
De la: Oksana_, la data 2011-10-19 18:46:22 off topic huidu Ce parere ai despre urmatoarele teorii: 1) Lipsa de incredere in sine, mai exact in capacitatea de a castiga o/un dezbatere/conflict folosind propriile cuvinte. Considera ca folosind proverbe/citate isi intaresc punctul de vedere. Asta din cauza ca utilitatea proverbelor/citatelor este prost inteleasa. Nu toate proverbele/citatele sunt legi/reguli/adevaruri irefutabile, de fapt, majoritatea proverbelor/citatelor au contra-proverbe/citate. 2) A 2-a teorie este ca folosesc proverbe/citate ca sa dea de inteles ca sunt oameni culti, cititi, cu experienta s.a.m.d. In modul asta incearca sa faca o ierarhizare, ei aflandu-se pe o treapta superioara interlocutorului lor desigur. ?!
|
|
Postat pe: 21 Octombrie 2011, ora 21:16
De la: DMark, la data 2011-10-21 19:27:54Rectific ceea ce afirmam pe forum acum o luna, se pare ca... de obicei nu imi place cum ganditi. Prea impulsivi, prea subiectivi, prea extremisti, prea lipsiti de ocupatie impulsiv as fi fost daca imi respectam impulsurile ia ghici ce impulsuri am!
|
|
Postat pe: 22 Octombrie 2011, ora 18:26
De la: ciprian_73, la data 2011-10-20 23:35:37Nu voi raspunde provocarilor celor de pe forum (chiar daca ma vor face idioata) idioata... idioata... idioata...
|
Virgilius68 38 mesaje Membru din: 30/01/2015 |
Postat pe: 28 Octombrie 2011, ora 10:59
DAR CIND EU AM AVUT ACCIDENT ,AM FOST LOVIT DIN SPATE CU PAGUBA DE 80% ATUNCI DE CE POLITIA A DAT DOAR AVERTISMENT? DE CE NU AM APARUT IN PRESA ? SA SE VADA CIT DE CORECTI SINT POLITISTI.
|
Postat pe: 29 Octombrie 2011, ora 11:30
De la: Virgilius68, la data 2011-10-28 10:59:37DAR CIND EU AM AVUT ACCIDENT ,AM FOST LOVIT DIN SPATE CU PAGUBA DE 80% ATUNCI DE CE POLITIA A DAT DOAR AVERTISMENT? DE CE NU AM APARUT IN PRESA ? SA SE VADA CIT DE CORECTI SINT POLITISTI. culca-te mosule, lasa, nu te mai vaita!
|
LupTzicnit 486 mesaje Membru din: 1/04/2009 |
Postat pe: 4 Noiembrie 2011, ora 04:34
De la: Corrrnell, la data 2011-10-19 13:04:21De la: vasylester, la data 2011-10-19 09:29:19De la: cocothebest, la data 2011-10-19 01:53:591.Nu raspund idiotzilor nu din motive intelectuale, ci doar practice: Eu nu as deveni astfel mai destept decit sint, iar idiotul ar ramine tot la fel de idiot pe cit este...Dupa 4 ani de facultate, 2 de master si 2 de doctorat in inginierie informatica si dupa aproximativ 35 de ani de viata vine cineva si imi spune ca sunt idiot. Multumesc frumos ! Mai eu nu am urat niciodata pe cineva, decat daca acel cineva arunca cu gunoi in ceilalti. In lista mea amarata de mesenger, zilnic imi cer adaugare fete ca alinutza_simpatica, frumusica scumpica, baieti ca sukaru, bossu musculosu tehe best etc... Copii fara viitor si cu grave probleme de adaptare la invatatura. Un om intelectual niciodata nu se bate cu pumnul in piept si afirma eu sunt mare si tare si tu esti idiot. Daca tot ai citat-o pe Eleanor Roosevelt, trebuia sa continui si cu terminarea frazei celebre : umila mea parere. Iisus insusi ne numeste frati ai lui, ( nu sunt unul extrem de religios, insa nici din protozoare nu cred ca am evoluat ), la fel cum nici unul din marile nume ale istoriei nu aduce jignire niciunuia dintre noi. Pt ei, noi suntem egali si avem fiecare capacitatile, trairile , sentimentele, personalitatea, caracterul, discernamantul propriu. Aici fac exceptie frustratii nietsche-caruia tu ii pupi mana fara sa vezi intentia de manipulare si lista continua. Oricum eu am hotarat sa parasesc comunitatea yuppy, nu doar ca imi mananca spatiul de mail si timpul dar imi provoaca si dizgust unele personaje de pe aici. Pun punct umilei mele pareri si incerc ca de acuma sa nu iimi mai expun parerile in public ca cine stie ce ``intelectual`` se vede superior si ma ataca direct sau indirect. Aa apropos.. tocmai ai raspuns ``idiotzilor``- asa fain suna tz- deci tot in oala esti, tot in turma ... BOOOM i-a rupt capul =))) HAAAAAAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA eu vroiam sa ii raspund doar cu " ESTI PROST " dar tu ai fost mai bun :D P.S. sa imi bag "ceva" in 4 ani de facultate, 2 de master si 2 de doctorat in inginierie informatica ca tot virgin si frustrat sexual esti :D daca erai baiat destept nu te laudai, cu .. CAT DE DESTEPT ESTI TU .... P.S.S daca ma intrebi de ce spun ca esti frustrat sexual este simplu dedus din : // " zilnic imi cer adaugare fete ca alinutza_simpatica, frumusica scumpica, baieti ca sukaru, bossu musculosu tehe best etc " Asta inseamna ca ai id`ul public si stai la agatzat, pt ca esti incapabil ( fizic ( pt ca esti nasol)) sa agatzi de unul singur :D ( daca imi spui ca ai iubita / sotzie mintzi ) |
|
LupTzicnit 486 mesaje Membru din: 1/04/2009 |
Postat pe: 4 Noiembrie 2011, ora 04:48
De la: ciprian_73, la data 2011-10-18 22:56:35Cei care il judeca pe Huidu probabil nu sunt soferi sau conduc o Decie, din cauza asta sunt ofticati. Auzi fei ? tu esti fata sau baiat ? :)) oricum esti retard/a :) daca spui ca aia care avem ceva cu huidu avem dacii :)) sau suntem geloshi ... esti mai retard/a daca tu crezi ca esti shofer daca ai condus nush ce batzii tu campii acolo kilometrii :) si te mai lauzi ca mergi si cu viteza . P.S. sper sa te ia huidu din fatza cand mergi tu cu viteza :) Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Unde nu-i cu ghinioane si blesteme , e pe baza de sistem. Scuza perfcta "Sistemuuu huooooo!!...cu ecou din pestera
...asta pricepusi
si n-am luat vreo lovitura in mecla
.