back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Rasismul,o realitate care ia amploare

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

loanacristina

29 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 09:37

IN ZIUA IN CARE O SA TE SMUTI INTR-UN CARTIER CU 90% TIGANI ATUNCI CAND TU ESTI DE ALTA NATIONALITATE O SA IMI DEMONSTREZI CA NU E NORMAL CA FIECARE NATIE SA FIE PENTRU EA. APROPO, SI DACA ITI PLACE IDEEA DE A TE TREZI CA AI UN COPIL DE CULOARE ATUNCI CAND TU SI PARTENERA AVETI PIELEA ALBA, SPUNE-MI SI MIE, CA POATE EU SUNT CIUDATA CA NU MI SE PARE NORMAL. ps: oare de ce o zebra si un cal nu se imperecheaza? Familia: cabaline, doar rasa difera ( ca si omul: rasa homo sapiens, doar diferite rase: albi, negri, rosii, galbeni) Hai sa traim!

Cristina
loanacristina

29 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 09:41

cred ca aici se foloseste cuvantul RASISM in loc de ETNOCENTRISM.
RASA: populatia de culoare, caucazienii, semitii, ...
etnocentrism: unguri, romani, tigani, italieni, samd
ps: exista Dex gratuit on-line
O zi buna tuturor!

Cristina
loanacristina

29 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 09:41

cred ca aici se foloseste cuvantul RASISM in loc de ETNOCENTRISM.
RASA: populatia de culoare, caucazienii, semitii, ...
etnocentrism: unguri, romani, tigani, italieni, samd
ps: exista Dex gratuit on-line
O zi buna tuturor!

Cristina
tzetze67

7 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 09:55

asta numesti tu rasism ??? mai citeste stimabile ! sau... mai bine impusca-te ! faci un bine si celorlalti si nici nu te vei mai chinui.

Raporteaza abuz de limbaj
Deceiver

27 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 10:18

Rasism? va fi mereu, asta din cauza ca asa e omul, el va cauta mereu un conflict indiferent pe ce baza (etnie,politica,microbism,fanatism,rasism..etc), o sa vrea sa faca parte dintr-o grupare anume cu o anumita mentalitate
care vor sa schimbe ceva fie in mod violent, fie conservator, numai printr-o uniune de mai multi indivizi de acelasi fel, cu acelasi
scop, numai asa un om slab are sentimentul de implinire si putere si se simte mai barbat. Va fi mereu aceeasi sete de violentza rezultata din necesitatea de adrenalina, primitivism si hipertestosteron ... eu unu nu cred in ura rasiala, dar totusi urasc tiganii, dar de fapt nu ii urasc, le-as da un rol important daca as zice asta, doar ii subestimez, ii compatimesc pentru viata de rahat pe care o au, si imi pare rau ca nu dau doi bani pe ei, ca doar sunt si ei oameni nah ... pentru ei nu exista solutie chiar nu mai exista una, a existat una si se numea "Ion Antonescu", in ziua de azi o astfel de solutie nu va mai exista ca e democratie, nu putem decat sa ii admiram in continuu in toata splendoarea lor..zi de zi, prin mijloace de transport cu mainile in buzunareLE altora, la scaldat in lacurile parcurilor din bucuresti probabil spalandu-se, cu carutzele galopand fericiti cu o tona de fier in spate ca au gasit o caroserie veche de masina si au ce manca toata saptamana in curs doar ca sa nu munceasca: ei sunt doar "culegatori", ii gasesti prin Europa facand tot ce se poate face mai josnic si se lauda ca sunt romani, de fapt se scuza ca sunt romani, si peste tot unde va exista ceva de furat si nu or sa fie paznici si politie ei vor fi acolo gata sa profite, si dupa vor pleca destul de satisfacuti, vor zambi pe sub mustata ca au furat semnele de circulatie de pe DN1.

Nu conduc pe nimeni, dar sunt un lider si imi place sa cred ca sunt un om liber.
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 10:41

De la: Lee, la data 2009-07-17 07:52:31
De la: gbispas, la data 2009-07-17 00:30:56
De la: Lee, la data 2009-07-16 19:43:49
De la: gbispas, la data 2009-07-16 19:07:32AFARA CU BOZGORII DIN TARA!
/quote]

Bai cretinule, daca la 41 de ani gandesti asa, atunci ce pretentii sa mai avem la tinerii care vin din urma si vor conduce tara asta ?

Retardule!!! gandesti, te exprimi si actionezi ca un copil prost.

Derbedeule!

Ba janghina,retardata a fost mata cand te-a conceput pe tine.E treaba ta,ba,javra,ce astepti tu de la copiii de azi.Eu astept sa-i urasca de moarte pe bozgori.Tu,e treaba ta,ca oricum nu intereseaza pe nimeni ce gandeste un retard fatat din greseala.A lu' masa c-a desfacut picioarele ca vaca.

ehh na :))....si eu care ma asteptam sa debitezi si tu ceva inteligentium odata pe topicul asta, nimic. Se pare ca la casa de copii unde au abuzat toti aia de funduu tau nu prea ai invatat sa vorbesti. Apropo, il stii pe Naomi ? aveti acelasi stil, poate va puneti in legaturu unul cu altu, eventual te mai cizeleaza el.

Pute lumea de embrioni facuti in laborator, tu nu te dezici in nici un fel de neamu tau.

p.s. te-ai enervat ? faci o clantza ?

Miloaga mica,te-au lasat astia sa scrii trei cuvinte,inainte sa te apuci de munca?Sclavule!
Ce nu inteleg eu,e de ce ma intrebi,daca te cunosc?Sigur ca te cunosc,mai Naomi,doar apari pe la toate posturile tv,esti mare vedeta.Te stie o tara intreaga,nu doar eu.
Ce te rog eu,e sa n-o certi pe mata.Nu are nici o vina ca nu stie nici cum si mai ales in fata cui sa desfaca picioarele.La cata cultura si inteligenta e in familia ta,ce vina are femeia ca a confundat zugravu',cu directorul de la fabrica de vis-a-vis?Oricum,zugravu' respectiv e cult fata de lepadatura de fisu.
Hai,mars la carca,inapoi,milogule.Si nu te mai preface ca scapi sapunul.Stim ca-ti place sa stai cu ea in gura.Ia ghici,care ea?Ai trei incercari.Si ca sa nu zici ca-s rau,iti dau si trei alternative.1-p-ula 2-penisul 3-p-ula mea

EU
Nikita

515 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 10:47

De la: gbispas, la data 2009-07-17 10:41:40
De la: Lee, la data 2009-07-17 07:52:31

p.s. te-ai enervat ? faci o clantza ?

Hai,mars la carca,inapoi,milogule.Si nu te mai preface ca scapi sapunul.Stim ca-ti place sa stai cu ea in gura.Ia ghici,care ea?Ai trei incercari.Si ca sa nu zici ca-s rau,iti dau si trei alternative.1-p-ula 2-penisul 3-p-ula mea

Concurezi cumva pt "top 3 cei mai vulgari de pe forum"?...
Cred ca putina decenta in limbaj si atitudine nu strica nimanui!

andrei_samurai2001

2 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 11:01

problema e ca tiganii sunt considerati romani si intr-adevar stim sa ne facem de rusine ca nimeni altii

GEKADOS

134 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 11:33

De la: rap_boy, la data 2009-07-16 11:59:46Pentru tipu care a deschis topicul, dupa cum a zis Greenie esti un mare cititor de Can-Can si Pubertatea ( k Libertatea nu prea ii poti zice). Vrei rasism ?

Rasismul in general este asociat cu discriminarea, in fond si la urma urmei asta inseamna: DISCRIMINARE PE BAZA CULORII PIELII, PE BAZA DE RASA!!! ( va aduk aminte k sunt asa: Albi sau Caucazieni, Negri sau africani, Amerindieni, Hispanici, Eschimosi, Asiatici, Indieni... si lista poate continua)
Rasismul nu se limiteaza neaparat la cultura afro-americana din SUA ( cu totii stiti treaba cu sclavia si tratamentul la care au fost supusi negrii pana in anii 50-60 knd si-au castigat drepturile egale. Daca nu stiati, ati aflat acum) rasismul e cam peste tot! Cel mai bun exemplu ar fi Germania nazista: ura fata de evrei, tigani si alte etnii si credinta intr-o rasa pura, RASA GERMANA...
CAT LA NOI IN TARA: Rasismul il vedem zi de zi. Nu ma credeti ? Spuneti-mi parerea voastra despre tigani? Si mai spuneti k nu sunteti rasisti...
Problema cu ungurii e mai mult nationalism. Ungurii nu sunt toti rai, defapt sunt oameni foarte de treaba, MAI PUTIN AIA CARE VOR INDEPENDENTA PENTRU COVASNA SI HARGHITA, MARSH MA! Le-a zis Laszlo Tokes sa se potoleasca si sa isi vada de treaba lor, da ei Betmen Betmen

IN FINE PT P00LIFLICII CARE MAI CRED K STIU CE CARE SI CUM SPER K V-AM LAMURIT!

P.S. Un sfat bun: Ganditi inainte sa scoateti sunete pe gaura gurii, in spetza sa vorbiti!!!
bai rep fasole..ce tot te ei de mine ma? ce nu-ti convine,ce tot imi rupi coaiele,ca citesc can can.in primul rind aici in italia nu ajunge ziarul asta de kakat,si nu ma intereseaza toate birfele de kakat.si daca ar fi asa tot e ceva,macar citesc ceva comparativ cu tine.iar pentru curiozitatea ta sa stii ca citesc saitul.www.descopera.ro,intra aici si ai sa vezi lucruri mult mai interesante decit can canul ala de kakat,hai sa fii iubit si vezi-ti de ale tale.ok?

Oana_Alexia

169 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 11:52

De la: GEKADOS, la data 2009-07-17 11:33:46
De la: rap_boy, la data 2009-07-16 11:59:46Pentru tipu care a deschis topicul, dupa cum a zis Greenie esti un mare cititor de Can-Can si Pubertatea ( k Libertatea nu prea ii poti zice). Vrei rasism ?

Rasismul in general este asociat cu discriminarea, in fond si la urma urmei asta inseamna: DISCRIMINARE PE BAZA CULORII PIELII, PE BAZA DE RASA!!! ( va aduk aminte k sunt asa: Albi sau Caucazieni, Negri sau africani, Amerindieni, Hispanici, Eschimosi, Asiatici, Indieni... si lista poate continua)
Rasismul nu se limiteaza neaparat la cultura afro-americana din SUA ( cu totii stiti treaba cu sclavia si tratamentul la care au fost supusi negrii pana in anii 50-60 knd si-au castigat drepturile egale. Daca nu stiati, ati aflat acum) rasismul e cam peste tot! Cel mai bun exemplu ar fi Germania nazista: ura fata de evrei, tigani si alte etnii si credinta intr-o rasa pura, RASA GERMANA...
CAT LA NOI IN TARA: Rasismul il vedem zi de zi. Nu ma credeti ? Spuneti-mi parerea voastra despre tigani? Si mai spuneti k nu sunteti rasisti...
Problema cu ungurii e mai mult nationalism. Ungurii nu sunt toti rai, defapt sunt oameni foarte de treaba, MAI PUTIN AIA CARE VOR INDEPENDENTA PENTRU COVASNA SI HARGHITA, MARSH MA! Le-a zis Laszlo Tokes sa se potoleasca si sa isi vada de treaba lor, da ei Betmen Betmen

P.S. Un sfat bun: Ganditi inainte sa scoateti sunete pe gaura gurii, in spetza sa vorbiti!!!
bai rep fasole..ce tot te ei de mine ma? ce nu-ti convine,ce tot imi rupi coaiele,ca citesc can can.in primul rind aici in italia nu ajunge ziarul asta de kakat,si nu ma intereseaza toate birfele de kakat.si daca ar fi asa tot e ceva,macar citesc ceva comparativ cu tine.iar pentru curiozitatea ta sa stii ca citesc saitul.www.descopera.ro,intra aici si ai sa vezi lucruri mult mai interesante decit can canul ala de kakat,hai sa fii iubit si vezi-ti de ale tale.ok?

Si Descopera te transforma intr-un soi de dumnezeu (know it all?).
Personal, imi place site-ul acela la nebunie, articolele sunt bine scrise dar pun totul sub semnul intrebarii si incerc sa vad ce e dincolo de ipoteze si teorii care peste ceva vreme vor fi depasite de noi descoperiri. Chiar imi pare rau ca nu mai apare si revista descopera, imi placea sa am articole pe suport de hartie dar asta e... Nu te da mare invatat doar pentru ca citesti descopera, in viata ai surse mai importante de a invata si anume analiza a ceea ce te inconjoara dar si introspectie. Important e sa ai si o baza de informatii cat mai realiste cu care sa analizezi si asta o formezi in timp. Cel mai important e sa gasesti un echilibru in ganduri si sentimente ca apoi sa il regasesti si in ceea ce te inconjoara. Rasismul exista, nu il poti ignora dar nu trebuie sa devii partas la asta pentru ca poti sa scazi mult din unele puncte de vedere. Se duce echilibrul interior de care vorbeam mai sus si asta se propaga si in jurul tau.

Deci...sa nu generalizam.
orbanzotyo

9 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 12:07

mai frate ,te crezi destept?eu traiesc in suedeia de mult timp,si mai lasa povestiile ca maghiarii sunt asa de rau vazuti cum zici tu.te inseli amarnic,mai iesi si tu prin lume sa vezi adevarul.imi scrii pe germena?iti este rusine sa vorbesti romaneste?mare roman esti ,eu macar am scris pe limba mdea tu? :sml-fighting0005piciorul meu este mai curat ca gura ta- stii bancul sarma......

GEKADOS

134 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 12:21

De la: Vecinu, la data 2009-07-16 14:34:45
De la: alexiusI, la data 2009-07-16 13:49:36Este un subiect mult prea batut iar deschiderea unei astfel de teme de catre niste indivizi fara cultura si mai ales fara simtul realitatii este desueta si lipsita de final. A vorbi in general despre un fenomen atat de complex mi s.e pare ca este o idiotenie

Sa stii ca este vina lu gekados. El cand conduce tirul se plictiseste si mai baga un topic nou gen paradoxul acestor vremuri; rasismul, o realitate care nu ia in plm nici o amploare.
domnu vecinu,sa inteleg ca ma acuzi ca am deschis acest topic? da ce vrei sa deschid .cum tre sa te comporti cu femeia in pat,sau de cite ori inseli nevasta, astea subiecte sint interesante pentru tine,nu vezi ce rating are subiectul,cita ura se gaseste in noi,eu cred ca am facut bine sa deschid acest topic,asa mai vedem cine-i rasist s cine nu ne mai descarcam nervii unii pe altii,si timpu trece.deschide tu daca esti asa destept un topicuri mai interesante sa vedem ce poti,iar ce fac eu in timpul mersului cu camionul,este treaba mea,bai prietene draga...

Oana_Alexia

169 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 12:21

De la: orbanzotyo, la data 2009-07-17 12:07:06mai frate ,te crezi destept?eu traiesc in suedeia de mult timp,si mai lasa povestiile ca maghiarii sunt asa de rau vazuti cum zici tu.te inseli amarnic,mai iesi si tu prin lume sa vezi adevarul.imi scrii pe germena?iti este rusine sa vorbesti romaneste?mare roman esti ,eu macar am scris pe limba mdea tu? :sml-fighting0005piciorul meu este mai curat ca gura ta- stii bancul sarma......

Orice padure are uscaturile ei. De asta subliniez mereu ideea de a nu generaliza (cred ca e unul dintre lucruile care imi displac cel mai mult, generalizarea). Exista romani mai rai dar si mai buni, la fel si cu maghiarii sau alti oameni de diferite nationalitati. Iar titlul topicului e cat se poate de idiot si asta pentru ca in realitate rasismul nu ia amploare decat daca e alimentat de presa, idei politice sau alte metode de manipulare cu diverse scopuri. Nu e sanatos sa urasti, fii bun cu cel de langa tine pentru ca in fond nu suntem chiar atat de diferiti. Nu sunt credincioasa dar incerc sa respect porunca: Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti.

orbanzotyo

9 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 12:23

ai mare dreptate ,din pacate si ei sunt cetateni romani si au facut destule,.din cauza lor suntem asa de rau vazuti in intreaga lume

orbanzotyo

9 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 12:32

ai mare dreptate ,nu exista nationalitate fara defectiuni,trebuie sa fim oameni ,traim in acesi tara,respiram aceasi aer ,nu are rostul de a ne injunghia din spate unul pe celalalt.dar cineva a deschis acest subiect rassism,si unii au confundat aceasta tema cu nationalism ,si au scris ce au scris.au dat dovada de incompetenta si de nesstiinta.asa este omul,se face ca stie tot dar are mult e de invatat ,romanul de la maghiar ,maghiar de la roman............,deci nu are rost sa mai discutam .sa fie pace pe pamant.o zi buna va doresc

GEKADOS

134 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 12:34

De la: Oana_Alexia, la data 2009-07-17 11:52:33

Personal, imi place site-ul acela la nebunie, articolele sunt bine scrise dar pun totul sub semnul intrebarii si incerc sa vad ce e dincolo de ipoteze si teorii care peste ceva vreme vor fi depasite de noi descoperiri. Chiar imi pare rau ca nu mai apare si revista descopera, imi placea sa am articole pe suport de hartie dar asta e... Nu te da mare invatat doar pentru ca citesti descopera, in viata ai surse mai importante de a invata si anume analiza a ceea ce te inconjoara dar si introspectie. Important e sa ai si o baza de informatii cat mai realiste cu care sa analizezi si asta o formezi in timp. Cel mai important e sa gasesti un echilibru in ganduri si sentimente ca apoi sa il regasesti si in ceea ce te inconjoara. Rasismul exista, nu il poti ignora dar nu trebuie sa devii partas la asta pentru ca poti sa scazi mult din unele puncte de vedere. Se duce echilibrul interior de care vorbeam mai sus si asta se propaga si in jurul tau.
oana,eu ma refeream la rap ca tot imi zice ca citesc can can,si am dat un exemplu saitul descopera fiindca imi place informatiile si descoperirile noi in toate domeniile.asta nu inseamna ca numai saitul ala il citesc sau eu nu am citit carti.am citit foarte multe carti la viata mea,credema si m-am documentat din carti nu de pe net sa stii.iar dumnezeu nu ma cred si nici destept cum ai zis tu ca citesc descopera.sint deschis la lucruri noi ma fascineaza tot ce se inventeaza in domeniul tehnologiei si multe altele.si ai mai scris ca rasismul exista,si nu il poti ignora.daca te-ai referit la mine sa stii ca sint constient ca rasismul exista dovada topicului care l-am deschis si explicatiile pe care le-am dat.ce sa-ti mai spun deschide tu un topic interesant si eu o sa-ti raspund cu multa placere,o zi buna

Oana_Alexia

169 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 12:36

De la: orbanzotyo, la data 2009-07-17 12:23:41 ai mare dreptate ,din pacate si ei sunt cetateni romani si au facut destule,.din cauza lor suntem asa de rau vazuti in intreaga lume

Nu cred ca mai conteaza cum te vede lumea. Am auzit atatea idei despre branding de tara si alte nebunii. Romanii sunt deprimati pentru ca la stiri vad numai nenorociri si atunci isi pierd ideile bune care ar putea face un bine personal sau mai ales in mica lor comunitate. Se creeaza un soi de vid observ pentru ca se merge la extreme. Adica omul trage la oala lui si se vede mult pe sine si incearca sa se autosalveze pentru ca il influenteaza cealalta extrema si anume ideea de natiune in continua deriva (idee falsa). Unde ramane partea de mijloc? Partea aceea cu comunitatea din care face parte. Ajuntandu-i pe cei din jur in imediata apropiere da puterea exemplului si atunci se pot schimba multe. Eu zic sa fim optimisti si buni. O natiune deprimata e foarte usor de manipulat.

Micuta_Daria

138 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 12:40

Pt domnul GEKADOS:

"Cu totii apartinem aceluiasi grup de fiinte - specia Homo sapiens, dar in cadrul acestui grup exista cateva tipuri fundamentale numite rase.Exista patru rase omenesti de baza: caucaziana, mongoloida, australoida si negroida."

"Rasismul presupune că oamenii sunt inegali în funcție de etnia căreia îi aparțin sau de culoarea pielii, adică, mai global, convingerea că popoarele sunt inegale ca atare"
- Vlăscean Zamfir, Dicționar de sociologie-

Mno acum cauta, te rog, rasismul in posturile tale (mai ales in alea in care in romanii erau discriminati prin Italia)

Si daca tot mai dai copy/paste la citate d'astea, te rog eu frumos, nu ne mai lua pe toti de prosti si mentioneaza susra, pentru ca se vede din stilul de scriere si din exprimare ca nu tu esti autorul

Multumesc!

Cuvintele nu sunt un joc de artificii, ele sunt arme care pot ucide sau înălța.
Oana_Alexia

169 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 12:40

De la: GEKADOS, la data 2009-07-17 12:34:00

oana,eu ma refeream la rap ca tot imi zice ca citesc can can,si am dat un exemplu saitul descopera fiindca imi place informatiile si descoperirile noi in toate domeniile.asta nu inseamna ca numai saitul ala il citesc sau eu nu am citit carti.am citit foarte multe carti la viata mea,credema si m-am documentat din carti nu de pe net sa stii.iar dumnezeu nu ma cred si nici destept cum ai zis tu ca citesc descopera.sint deschis la lucruri noi ma fascineaza tot ce se inventeaza in domeniul tehnologiei si multe altele.si ai mai scris ca rasismul exista,si nu il poti ignora.daca te-ai referit la mine sa stii ca sint constient ca rasismul exista dovada topicului care l-am deschis si explicatiile pe care le-am dat.ce sa-ti mai spun deschide tu un topic interesant si eu o sa-ti raspund cu multa placere,o zi buna

Ma bucur ca gasesti lucruri fascinante in domeniul stiintei pentru ca si eu sunt pasionata. Am inteles ideea ta si iti multumesc pentru lamurire. As vrea sa te rog sa vezi si alte comentarii pe care le-am scris la topic-ul acesta in ultima jumatate de ora si sa imi spui daca tu esti de accord cu ce gandesc. O zi buna si matale.

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 12:46

De la: orbanzotyo, la data 2009-07-17 12:07:06mai frate ,te crezi destept?eu traiesc in suedeia de mult timp,si mai lasa povestiile ca maghiarii sunt asa de rau vazuti cum zici tu.te inseli amarnic,mai iesi si tu prin lume sa vezi adevarul.imi scrii pe germena?iti este rusine sa vorbesti romaneste?mare roman esti ,eu macar am scris pe limba mdea tu? :sml-fighting0005piciorul meu este mai curat ca gura ta- stii bancul sarma......

Daca esti incult,nu lasa macar sa se vada.Aia-i germana,la tine?HAHAHAHA!
In ceea ce priveste Suedia,nu ai trecut mai mult de Huedin in viata ta si te spargi in figuri.Ei bine,da,bozgorii sunt vazuti mai rau in Suedia,decat romanii.Si in Olanda,....in general in tarile nordice.Si stii de ce?Pentru ca in comparatie cu romanii,bozgorii nu muncesc,stau pe social si papa banii contribuabililor.Putorilor,numai gura e de voi.Cand nu aveti de impins pe cineva sa le furati tara,banii,neamul,...tot(nu ma refer doar la ROMANIA,ca voi aveti un alt Ardeal si prin Slovacia si la sarbi aveti ceva si de peste tot ati furat),sunteti vai de voi.Traiti cu iluzia ca va iubeste lumea.Cine sa iubeasca niste puturosi,care singura lor avutie nationala sta intre picioarele femeilor lor.Asta aveti voi,cel mai de pret,curvaraseala muierilor voastre.Intra si tu intr-o videoteca si la filme porno sa-mi povestesti ce natie are cele mai multe curve pe acolo.Si aiurea.

Hejdå

EU
Oana_Alexia

169 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 12:52

De la: gbispas, la data 2009-07-17 12:46:40

Daca esti incult,nu lasa macar sa se vada.Aia-i germana,la tine?HAHAHAHA!
In ceea ce priveste Suedia,nu ai trecut mai mult de Huedin in viata ta si te spargi in figuri.Ei bine,da,bozgorii sunt vazuti mai rau in Suedia,decat romanii.Si in Olanda,....in general in tarile nordice.Si stii de ce?Pentru ca in comparatie cu romanii,bozgorii nu muncesc,stau pe social si papa banii contribuabililor.Putorilor,numai gura e de voi.Cand nu aveti de impins pe cineva sa le furati tara,banii,neamul,...tot(nu ma refer doar la ROMANIA,ca voi aveti un alt Ardeal si prin Slovacia si la sarbi aveti ceva si de peste tot ati furat),sunteti vai de voi.Traiti cu iluzia ca va iubeste lumea.Cine sa iubeasca niste puturosi,care singura lor avutie nationala sta intre picioarele femeilor lor.Asta aveti voi,cel mai de pret,curvaraseala muierilor voastre.Intra si tu intr-o videoteca si la filme porno sa-mi povestesti ce natie are cele mai multe curve pe acolo.Si aiurea.

Hejdå

Ma vad nevoita sa repet 2 postari recente pentru ca se pare ca ignori lucruri prea importante ale ideii de fiinta umana si anume bunatatea, compasiunea, toleranta.

1.Orice padure are uscaturile ei. De asta subliniez mereu ideea de a nu generaliza (cred ca e unul dintre lucruile care imi displac cel mai mult, generalizarea). Exista romani mai rai dar si mai buni, la fel si cu maghiarii sau alti oameni de diferite nationalitati. Iar titlul topicului e cat se poate de idiot si asta pentru ca in realitate rasismul nu ia amploare decat daca e alimentat de presa, idei politice sau alte metode de manipulare cu diverse scopuri. Nu e sanatos sa urasti, fii bun cu cel de langa tine pentru ca in fond nu suntem chiar atat de diferiti. Nu sunt credincioasa dar incerc sa respect porunca: Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti.

2.Nu cred ca mai conteaza cum te vede lumea. Am auzit atatea idei despre branding de tara si alte nebunii. Romanii sunt deprimati pentru ca la stiri vad numai nenorociri si atunci isi pierd ideile bune care ar putea face un bine personal sau mai ales in mica lor comunitate. Se creeaza un soi de vid observ pentru ca se merge la extreme. Adica omul trage la oala lui si se vede mult pe sine si incearca sa se autosalveze pentru ca il influenteaza cealalta extrema si anume ideea de natiune in continua deriva (idee falsa). Unde ramane partea de mijloc? Partea aceea cu comunitatea din care face parte. Ajuntandu-i pe cei din jur in imediata apropiere da puterea exemplului si atunci se pot schimba multe. Eu zic sa fim optimisti si buni. O natiune deprimata e foarte usor de manipulat.

GEKADOS

134 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 13:12

De la: Micuta_Daria, la data 2009-07-17 12:40:31Pt domnul GEKADOS:

"Cu totii apartinem aceluiasi grup de fiinte - specia Homo sapiens, dar in cadrul acestui grup exista cateva tipuri fundamentale numite rase.Exista patru rase omenesti de baza: caucaziana, mongoloida, australoida si negroida."

"Rasismul presupune că oamenii sunt inegali în funcție de etnia căreia îi aparțin sau de culoarea pielii, adică, mai global, convingerea că popoarele sunt inegale ca atare"
- Vlăscean Zamfir, Dicționar de sociologie-

Mno acum cauta, te rog, rasismul in posturile tale (mai ales in alea in care in romanii erau discriminati prin Italia)

Si daca tot mai dai copy/paste la citate d'astea, te rog eu frumos, nu ne mai lua pe toti de prosti si mentioneaza susra, pentru ca se vede din stilul de scriere si din exprimare ca nu tu esti autorul

Multumesc!

micuta daria vad ca ai facut si tu o obsesie din copy/paste.ce e cu voi chiar credeti ca nu mai exista lume care se documenteaza care e citita si cultivata,nu ma refeream la mine acum,chiar crezi ca daca postez ceva pe forum e copiat? ma dezamagesti sa stii,mai citeste inca odata tot ce am postat eu pe tema acestui subiect si vezi ca nui copiat nimic.dar crezi ce vrei nu te opreste nimeni,ceea ce am relatat de cele 4 puteri ale europei cum sau impus si cum au ajuns la asa nivel ridicat sa stii ca spun din proprie experienta ca am vazut cu ochii mei diferenta umblind in lume.si in alta ordine de idei am peste 28 de GB de poze facute de mine prin acceste tari deci am dovada ca am fost pe acolo si am vazut diferenta si m-am documentat la fata locului,iar tatal meu a fost profesor de istorie si geografie,si am avut o biblioteca intreaga la dispozitie sa citesc si sa ma documentez.nu spun asta pentru a ma lauda sa stii ci vin in ideia de ati dezabroba ideia de copy /pasti de care tot ma acuzi tu,sper ca m-am facut inteles,si nu mai judeca omul pina nu-i cunosti valorile...

Micuta_Daria

138 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 13:38

1.Nu am facut copy paste, ceea ce am facut eu se numeste citat (vezi ghilimele si precizarea sursei)
2. Ma mira ca un om atat de umblat, cu un tata profesor, nu stie sa scrie corect romaneste.
3. Te dezamagesc? imi pare rau, nu asta a fost intentia mea .... oricum "IDEIA" e ca nu ma intereseaza!

o zi cu soare!

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 13:41

ok.. topicul asta s-a transformat in concurs de flaming.

Pentru lamuririle unor intrebari:

Rasismul e fata de negri/asiatici etc.

Xenofobia e fata de unguri/tigani etc.

Xenofobia + Nationalismul da ce fac unii pe aici.

Xenofobia + Nationalismul + Socialismul => NeoNatzi sau Skinheads

Mizantropia e scarba de prosti.

Acum ca am definit termenii, alegeti si voi cuvintele cum trebuie, ca sa pricep si eu de ce va injurati.

Sanatate,
Radu.

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 13:44

De la: Micuta_Daria, la data 2009-07-17 13:38:37 1.Nu am facut copy paste, ceea ce am facut eu se numeste citat (vezi ghilimele si precizarea sursei)
2. Ma mira ca un om atat de umblat, cu un tata profesor, nu stie sa scrie corect romaneste.
3. Te dezamagesc? imi pare rau, nu asta a fost intentia mea .... oricum "IDEIA" e ca nu ma intereseaza!

o zi cu soare!

Am intarziat 3 minute sa fiu inaintea ta cu definitiile

Eu zic sa ne unim fortele, sa apara captain planet pe aici si sa faca curat.

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
Micuta_Daria

138 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 14:08

De la: radhookoo, la data 2009-07-17 13:44:04
De la: Micuta_Daria, la data 2009-07-17 13:38:37 1.Nu am facut copy paste, ceea ce am facut eu se numeste citat (vezi ghilimele si precizarea sursei)

o zi cu soare!

ca bine zici!!!

GEKADOS

134 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 14:09

o zi cu soare!
chiar nu stiu sa scriu romaneste? ma mira, ce nu ai inteles,poate am facut citeva greseli de ortografie ca ma grabesc dar asta nu inseamna ca nu scriu romaneste,incearca sa faci diferenta,chiar nu te mai inteleg,in fine crezi ce vrei,ca nici pe mine nu ma intereseaza..

GEKADOS

134 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 14:12

De la: Oana_Alexia, la data 2009-07-17 12:40:53
De la: GEKADOS, la data 2009-07-17 12:34:00

Ma bucur ca gasesti lucruri fascinante in domeniul stiintei pentru ca si eu sunt pasionata. Am inteles ideea ta si iti multumesc pentru lamurire. As vrea sa te rog sa vezi si alte comentarii pe care le-am scris la topic-ul acesta in ultima jumatate de ora si sa imi spui daca tu esti de accord cu ce gandesc. O zi buna si matale.
oana iti recomand forumul ECOMAGAZIN sa vezi cite lucruri interesante gasesti acolo,mai ales daca esti ecologista..

Oana_Alexia

169 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 14:12

De la: radhookoo, la data 2009-07-17 13:44:04

o zi cu soare!

Ma ofer eu, mai ales daca ai vazut ce am scris mai sus. Oare o fata e potrivita sa fie Captain Planet?

corporatenews023664

92 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 14:16

Cuvantul "rasism", daca din nefericire a fost inventat, ar trebui sa fie uitat acum, in mileniul trei, cand ne laudam ca gandim liber, dincolo de criterii stupide, cum ar fi culoarea pielii. Aici vad oameni care nu numai ca se leaga de culoare, ci Dumnezeule mare... de tara! De ce sa generalizam, cand nici noi nu suntem perfecti, cum nici ungurii si nici tiganii nu sunt. Dar ce sa cerem, cand aici am vazut un tampit care spunea ca tara este plina de olteni prosti... Romanii sunt cei mai tari, se urasc si intre ei.

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului RASISMUL,O REALITATE CARE IA AMPLOARE
Mergi la: