back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Rasismul,o realitate care ia amploare

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:

Nikita

515 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 19:59

De la: De_ce, la data 2009-07-18 16:09:04
De la: Nikita, la data 2009-07-18 07:42:46
De la: Lee, la data 2009-07-18 03:26:06

Spun ca imbunarea vine din interior, iar respectul se castiga.

Imi cer scuze pentru iesirile mele pe acest forum. Imi cer scuze si tipului pe care l-am injurat pe aici, nu stiu cum il cheama, dar se simte el.
Am fost servit.

Va salut cu respect.

Apropo de titlu de film...m-am razgandit...sau, mai precis, am gasit inca un subiect: "respectul se castiga!"...deci...

fara ?

Ba cu !

umblataprinlume_yuppy

56 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 05:12

Oricum o dai, tot se gaseste cate un rasist:
Gyuri lucra la o uzină din Ardeal, era absolvent de profesională,sculer matrițer. Intr-o zi îl cheamă directorul și-i zice:
- Băi, Gyuri, trebuie să te dăm afară.
- Yoy, da de ce dat la mine afare?
- Băi, cum să-ți explic, acuma cu aderarea asta la normele UE... nu mai merge ca altădată, managementul, IQ, nivelul profesional, standardele au crescut, pricepi?
- Yo nu ințelege.
- Bă, n-ai liceu, asta e!
- Face Gyuri liceul, nu problem asta.
Merge Gyuri, dă la seral, termină liceul. Il cheamă directorul, aceeași problemă, n-ai facultate. Face Gyuri și facultatea la FF. Iar îl cheamă directorul, bla-bla.
- Akuma ce motiv mai este, fekut Gyuri și liceu și facultate!
- Băi, uite care-i treaba, ești ungur, mă, și io nu suport ungurii la mine-n uzină, asta e!
- Asta nu problem este, facem Gyuri român, trecem la ortodoxie.
Bun, îl nășește directorul, îl botează Gheorghe. După un timp iar îl cheamă, bla-bla, Gyuri răspunde și el cu liceul, facultatea, ai fekut și român, akuma ce mai este?
- Băi Ghiță, uite au fost niște comisari UE în inspecție prin județ și prefectul mi-a atras atenția că dăm prea mulți unguri afară, așa că.... acum mai dau și câte un român...

Raporteaza abuz de limbaj
Violenta este ultimul refugiu al incompetentei. (Isaac Asimov)
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 08:52

De la: umblataprinlume, la data 2009-07-19 05:12:36Oricum o dai, tot se gaseste cate un rasist:
Gyuri lucra la o uzină din Ardeal, era absolvent de profesională,sculer matrițer. Intr-o zi îl cheamă directorul și-i zice:
- Băi, Gyuri, trebuie să te dăm afară.
- Yoy, da de ce dat la mine afare?
- Băi, cum să-ți explic, acuma cu aderarea asta la normele UE... nu mai merge ca altădată, managementul, IQ, nivelul profesional, standardele au crescut, pricepi?
- Yo nu ințelege.
- Bă, n-ai liceu, asta e!
- Face Gyuri liceul, nu problem asta.
Merge Gyuri, dă la seral, termină liceul. Il cheamă directorul, aceeași problemă, n-ai facultate. Face Gyuri și facultatea la FF. Iar îl cheamă directorul, bla-bla.
- Akuma ce motiv mai este, fekut Gyuri și liceu și facultate!
- Băi, uite care-i treaba, ești ungur, mă, și io nu suport ungurii la mine-n uzină, asta e!
- Asta nu problem este, facem Gyuri român, trecem la ortodoxie.
Bun, îl nășește directorul, îl botează Gheorghe. După un timp iar îl cheamă, bla-bla, Gyuri răspunde și el cu liceul, facultatea, ai fekut și român, akuma ce mai este?
- Băi Ghiță, uite au fost niște comisari UE în inspecție prin județ și prefectul mi-a atras atenția că dăm prea mulți unguri afară, așa că.... acum mai dau și câte un român...

fain...dar tinand cont ca eu urasc ungurii si sunt rasist...bv directore:P

gbispas

688 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 11:20

De la: Lee, la data 2009-07-17 22:23:08
De la: gbispas, la data 2009-07-17 20:47:52
De la: Lee, la data 2009-07-17 19:06:19
De la: gbispas, la data 2009-07-17 10:41:40
De la: Lee, la data 2009-07-17 07:52:31
De la: gbispas, la data 2009-07-17 00:30:56
De la: Lee, la data 2009-07-16 19:43:49
De la: gbispas, la data 2009-07-16 19:07:32AFARA CU BOZGORII DIN TARA!
/quote]

Bai cretinule, daca la 41 de ani gandesti asa, atunci ce pretentii sa mai avem la tinerii care vin din urma si vor conduce tara asta ?

Retardule!!! gandesti, te exprimi si actionezi ca un copil prost.

Derbedeule!

Ba janghina,retardata a fost mata cand te-a conceput pe tine.E treaba ta,ba,javra,ce astepti tu de la copiii de azi.Eu astept sa-i urasca de moarte pe bozgori.Tu,e treaba ta,ca oricum nu intereseaza pe nimeni ce gandeste un retard fatat din greseala.A lu' masa c-a desfacut picioarele ca vaca.

ehh na :))....si eu care ma asteptam sa debitezi si tu ceva inteligentium odata pe topicul asta, nimic. Se pare ca la casa de copii unde au abuzat toti aia de funduu tau nu prea ai invatat sa vorbesti. Apropo, il stii pe Naomi ? aveti acelasi stil, poate va puneti in legaturu unul cu altu, eventual te mai cizeleaza el.

Pute lumea de embrioni facuti in laborator, tu nu te dezici in nici un fel de neamu tau.

p.s. te-ai enervat ? faci o clantza ?

Miloaga mica,te-au lasat astia sa scrii trei cuvinte,inainte sa te apuci de munca?Sclavule!
Ce nu inteleg eu,e de ce ma intrebi,daca te cunosc?Sigur ca te cunosc,mai Naomi,doar apari pe la toate posturile tv,esti mare vedeta.Te stie o tara intreaga,nu doar eu.
Ce te rog eu,e sa n-o certi pe mata.Nu are nici o vina ca nu stie nici cum si mai ales in fata cui sa desfaca picioarele.La cata cultura si inteligenta e in familia ta,ce vina are femeia ca a confundat zugravu',cu directorul de la fabrica de vis-a-vis?Oricum,zugravu' respectiv e cult fata de lepadatura de fisu.
Hai,mars la carca,inapoi,milogule.Si nu te mai preface ca scapi sapunul.Stim ca-ti place sa stai cu ea in gura.Ia ghici,care ea?Ai trei incercari.Si ca sa nu zici ca-s rau,iti dau si trei alternative.1-p-ula 2-penisul 3-p-ula mea

Bai tampitelule, ma plictisesti. Am impresia ca ai gonoree bucala de scoti atata rahat pe gura.

"O musca sta pe un rahat. Musca se face de rahat insa rahatul ori cat s-ar chinui nu se va face de musca. Musca e strivita. Ea moare. Inceteaza sa mai fie musca. Rahatul e strivit. El nu dispare. Rahatul strivit tot rahat ramane.
Concluzia: Cine e rahat, rahat ramane ori cat ar incerca sa devina altceva."

p.s. mancati-ai vorbele ;)

Sa stii ca de data asta,nu pot decat sa-ti dau dreptate.Mare pacat ca a murit musca de pe tine.

N-a murit musca, patineaza pe creierul tau ...prostutule.

Ba milogule,te-ai distrat de minune,pe net,tot week-endu-ul?Si cu musca pe tine.
A fost week-end,ba miloaga,mergi si tu si te distreaza,mai iesi.Vai de capul tau si al mustiei moarte de pe tine.

EU
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 11:26

N-ati mai incetat nici acum?...Deja v-ati pierdut farmecul, asa ca...de ce continuati?...

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
orbanzotyo

9 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 16:01

CIGANYOK A ROMANOK

Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 16:12

Orbanzotyo la "CIGANYOK A ROMANOK", raspunsul meu pt tine este;

BOSMEG !

2 > 1
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 16:53

De la: Oksana, la data 2009-07-20 16:12:57Orbanzotyo la "CIGANYOK A ROMANOK", raspunsul meu pt tine este;

BOSMEG !

Tu Ardeal, tu Ardeal,
Îți suntem oșteni
Templu sfânt, templu sfânt
Munții Apuseni
Căci tu ne ești vatră
Și din piatră-n piatră
E tăria unui neam de moți
Asta-i țara noastră
Noi nu stăm în gazdă
Horea-l nostru-i risipit pe roți

Ne-au furat barbarii
Ne-au caznit mai marii
Dar avem în piepturi șapte vieți
Ne vibrează-n sânge
Pân' la Putna plânge
Clopotul ce bate la Râmeți

Unde-i Avram Iancu
Să mai frângă rangul
Celor ce Ardealul vor pustiu
Iată că răsare
Iancu din oricare
E-n puterea fiecărui fiu

Nu vrem răzbunare
Dar atât ne doare
Că se pierde amintirea-n val
Țară dă-i tărie
Unei mâini să scrie
Biblia bătrânului Ardeal

Pentru această țară
Poate sa și moară
Fiecare dintre noi râzând
Restul e dorință
De îngăduință
Și să fie pace pe pământ

Nu uitați aceasta
Dreaptă ne e brazda
Ce-am lucrat cu ale nostre mâini
Fiecare munte
Știe aici să cânte
Imnul "Deșteptați-vă români"

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 16:54

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 16:59

De la: Oksana, la data 2009-07-20 16:12:57Orbanzotyo la "CIGANYOK A ROMANOK", raspunsul meu pt tine este;

BOSMEG !

Bosmeg direct in gura mati,bozgor imputit.UNGARIA E TARA CURVELOR!

Apropos,te oftici ca noi locuim in tara noastra?MORI bozgore,ca tu esti doar in trecere.Speram cat mai scurta.

EU
radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 17:01

BOSMEG !

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 17:03

Intrebare:- Cat tine o unguroaica caktul in ea?
Raspuns: - 9 luni.

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 17:28

BOSMEG !

Sper ca se intelege OKSANA,ca nu pt tine erau raspunsurile ci pt bozgorul ce l-ai citat si tu.Nu m-am obosit sa-i copii toate emoticoanele,ca si tine,asa ca am continuat de la ce ai scris tu.

EU
umblataprinlume_yuppy

56 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 20:21

BOSMEG !

Daca vrei sa folosesti un cuvant, invata mai intai sa-l scrii corect: "BAZD MEG!"

In secolul nostru nu mai conteaza "UNDE" traim, ci "CUM TRAIM".
Nu mai conteaza ce nationalitate, culoare sex sau religie avem - categoriile se restrang la un nr de 2 (DOI):

"OAMENI" si "NEOAMENI" sau mai exact "OAMENI BUNI" si "OAMENI RAI" or "MUNCITORI" si "PUTUROSI"!

Oksana dragutza fii atenta!
Este stiintific dovedit ca atata ura in suflet si inima rea atrage energii negative si vei muri curand de cancer sau vreo alta boala similara cu, chinurile iadului. Ar fi pacat. Sau nu?

Mezinul unei familii de viermi ce traia intr-un kkt, isi intreaba mama:
- Mami, noi am putea trai bine merci intr-un mar de ex?
- Da, puiul mamii!
- Mami, am putea trai chiar si intr-o banana sau un mango parfumat?
- Da, scumpul meu!
- Mama, dar atunci de ce traim intr-un kkt???
- Pentru ca santem patrioti si uram pe toti altii care o duc mai bine si sant diferiti de noi....

Clar???

Violenta este ultimul refugiu al incompetentei. (Isaac Asimov)
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 21:39

De la: umblataprinlume, la data 2009-07-20 20:21:14

BOSMEG !

Daca vrei sa folosesti un cuvant, invata mai intai sa-l scrii corect: "BAZD MEG!"

Nu mai conteaza ce nationalitate, culoare sex sau religie avem - categoriile se restrang la un nr de 2 (DOI):

"OAMENI" si "NEOAMENI" sau mai exact "OAMENI BUNI" si "OAMENI RAI" or "MUNCITORI" si "PUTUROSI"!

Este stiintific dovedit ca atata ura in suflet si inima rea atrage energii negative si vei muri curand de cancer sau vreo alta boala similara cu, chinurile iadului. Ar fi pacat. Sau nu?

- Da, puiul mamii!
- Da, scumpul meu!
- Pentru ca santem patrioti si uram pe toti altii care o duc mai bine si sant diferiti de noi....

Clar???

Daca prima parte a ceea ce ai scris m-a facut sa cred ca nu ai umblat degeaba "prin lume", pot spune ca incepand cu atentionarea Oksanei, vezi "vei muri curand de cancer sau vreo alta boala similara cu, chinurile iadului. Ar fi pacat. Sau nu? " si continuand cu asa zisul banc si finalul "apoteotic", ai reusit sa ma iriti la maximum!
Nu zice nimeni ca trebuie sa fim xenofobi, rasisti sau plini de ura fata de cei care nu sunt ca noi (indiferent din ce p.d.v.), dar exact asta ai facut tu! Ai dovedit o rautate de neimaginat vis-a-vis de un om despre care tu presupui ca e patriot! Si care, ma rog, ar fi problema cu patriotismul? Consideri ca e mai bine sa "apartii" locului unde viata te poate pur si simplu doar arunca intr-o anumita imprejurare? E o rusine, dupa conceptia ta, sa fii roman, trebuie sa ne fie cumva teama de asta, sa ne fie frica in propria tara, sau ce??? Ei dracia dracului! Dupa conceptia ta, conform careia conteaza doar CUM traim, pot intelege ca ai fi in stare (si te rog sa ma contrazici daca poti, chiar m-as bucura!) sa iti vinzi tara, doar pt a-ti fi bine, nu??? Sau nu am inteles eu CLAR?...

Fosta membra 9am.ro

56 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 22:41

de ce trebuie sa fim nemernici ? ne ajuta sa ne eliberam de frustrari ?

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 22:42

"Oksana dragutza fii atenta!
Este stiintific dovedit ca atata ura in suflet si inima rea atrage energii negative si vei muri curand de cancer sau vreo alta boala similara cu, chinurile iadului. Ar fi pacat. Sau nu?"

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 10:09

AFARA CU BOZGORII DIN TARA!

EU
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 10:13

De la: gbispas, la data 2009-07-21 10:09:21AFARA CU BOZGORII DIN TARA!

Mai taci si tu! Ati innebunit cu totii, va face rau caldura, sau ce? Racoriti-va cumva si gata!

Double_A

10 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 12:02

De la: GEKADOS, la data 2009-07-03 21:06:09parerea mea e ca rasismul e o forma de ignorare a realitatii, o forma a egoismului avansata.persoanele care sufera de asa zisa boala a rasismului au pierdut din personalitatea propie,le e frica de necunoscut si concurenta respingind prin comportamentul lor tot ce devine provocator la propria-i pesoana,uitind un lucru esential,datoria de a accepta pe cel de linga tine.

Nu pot spune decat Antonescu erou national

Double_A

10 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 12:02

De la: GEKADOS, la data 2009-07-03 21:06:09parerea mea e ca rasismul e o forma de ignorare a realitatii, o forma a egoismului avansata.persoanele care sufera de asa zisa boala a rasismului au pierdut din personalitatea propie,le e frica de necunoscut si concurenta respingind prin comportamentul lor tot ce devine provocator la propria-i pesoana,uitind un lucru esential,datoria de a accepta pe cel de linga tine.

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 13:41

De la: Double_A, la data 2009-07-21 12:02:17

La asta subscriu si eu. Dictatura militara e singurul mod in care tara asta mai poate iesi in timp util din groapa.

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 14:36

De la: umblataprinlume, la data 2009-07-20 20:21:14

BOSMEG !

- Da, puiul mamii!
- Da, scumpul meu!

Clar???

Draga doamna 'umblata prin lume' , voi lua postarea ta ca pe o lectie de viata predata de o cosmopolita ajunsa la deplina maturitate (51 scrie in profilul dumneavoastra) .

1. Recunosc ca sunt repetenta la capitolul injuraturi si jargon ... a fost prima tentativa de genul acesta pe site si am esuat lamentabil. Va multumesc pentru lamurire , experienta si-a spus din nu cuvantul ...

2.La partea cu bolile, suferinta, cancerul m-ati lasat fara cuvinte . Cu astfel de lucruri eu nu-mi permit nici sa glumesc , cu atat mai mult sa fac predictii si urari .Am certitudinea ca in multele dumneavoastra calatorii ati exclus din itinerar o clinica de oncologie (de exemplu) , altfel nu-mi explic dezinvoltura verbala . Ma declar forfait si de aceasta data ... deja aveti 2-0 :)

3. Gluma de bun gust am apreciat-o ca atare , insa 'piatra' pe care ati aruncat-o a cazut departe .... mama mea nu este nici romanca , nici unguroaica. Sunt sigura ca nu v-ati deranjat sa cititi pag 3 si 6 a topicului inainte de a-mi da peste nas , dar poate ca intr-o dimineata cand bufeurile menopauzei va lasa mai "moale" ... veti lectura :)

In concluzie nu doresc sa intru in nici o polemica , nici o batalie computationala pentru ca (sincer) nu sunt capabila sa fac fata unor astfel de argumente ... ma autodeclar "invinsa" si pe dumneavoastra CASTIGATOARE DETASATA LA PUNCTE ! Totusi , nu pot sa nu va returnez dedicatia cu '2 quotes' preluate din profilul userului 'umblataprinlume' :

# Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti; nu din teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le. (Gelu Negrea)
# Oamenii sunt ca vinurile. Cu timpul, fie devin din ce in ce mai buni, fie se transforma in otet. (Papa Ioan al XXIII-lea)

2 > 1
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 15:52

De la: daria_ta, la data 2009-07-21 10:13:07

Mai taci si tu! Ati innebunit cu totii, va face rau caldura, sau ce? Racoriti-va cumva si gata!

Dar de ce sa tac,mami?Si sa las pe cine sa vorbeasca?Pe bozgorii astia,vizitatori,nu doar in tara noastra?Neah!.Sorry!

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 15:53

TRAIASCA NOUA DREAPTA!

EU
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 18:49

De la: gbispas, la data 2009-07-21 15:52:47
De la: daria_ta, la data 2009-07-21 10:13:07

Dar de ce sa tac,mami?Si sa las pe cine sa vorbeasca?Pe bozgorii astia,vizitatori,nu doar in tara noastra?Neah!.Sorry!

Stii de ce sa taci, mami? Pt ca ai dovedi ca te-ai maturizat de la ultima noastra ora de educatie! Sau mi-am batut gura de pomana?!...Macar spune, sa nu ma obosesc iar...

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 19:18

AFARA CU BOZGORII DIN TARA![/quote]

Stii de ce sa taci, mami? Pt ca ai dovedi ca te-ai maturizat de la ultima noastra ora de educatie! Sau mi-am batut gura de pomana?!...Macar spune, sa nu ma obosesc iar...[/quote]

Cum spuneai,mami?Ora NOASTRA de educatie?HAHAHAHAHAHA!Vezi ca se poate interpreta si nu vreau.Am gusturi mult mai rafinate.

TRAIASCA NOUA DREAPTA!

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 19:35

BAZD MEG magyar,BAZD MEG magyarország

EU
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 21:44

De la: gbispas, la data 2009-07-21 19:18:23

Stii de ce sa taci, mami? Pt ca ai dovedi ca te-ai maturizat de la ultima noastra ora de educatie! Sau mi-am batut gura de pomana?!...Macar spune, sa nu ma obosesc iar...[/quote]

Cum spuneai,mami?Ora NOASTRA de educatie?HAHAHAHAHAHA!Vezi ca se poate interpreta si nu vreau.Am gusturi mult mai rafinate.

TRAIASCA NOUA DREAPTA![/quote]

Ai gusturi mai rafinate?!...Nu te ineaca prostia,inca mai poti vorbi?...Presupun, in acest caz, ca si cu mami a ta, cea reala, la fel vorbesti, pt ca eu nici macar in gluma nu as fi spus asta folosind cuvantul "mama"! Dar...nicio problema, nu esti nici primul si, probabil,nici ultimul care nu este in stare de mai mult, asa ca...m-am obisnuit! Cel mai simplu este sa arunci cu vorbe cu sau fara acoperire, sa jignesti fara discernamant, manat de rautate, ura si...nimic cat cuprinde! Asta este, fiecare "mama" are si copii pe care nu reuseste sa ii aduca acolo unde si-a propus; tu esti esecul meu ca "mama"!

P.S.Imi poti zice absolut ce vrei, cum vrei...nu te vad...nu te aud...nu existi!

Fosta membra 9am.ro

56 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 21:55

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului RASISMUL,O REALITATE CARE IA AMPLOARE
Mergi la: