back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Rasismul,o realitate care ia amploare

Pagini: << 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >> Sari la pagina:

googoodoll

1642 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 5 August 2009, ora 19:13

m-ai inteles gresit.
eu sunt ardeleanca, am trait printre unguri si sasi.
colega mea de banca era unguroaica si era prietena mea cea mai buna.
e adevarat ca evitam sa discutam istorie, dar asta era din cauza versiunilor diferite ingerate.

gbispas

688 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 August 2009, ora 19:17

De la: umblataprinlume, la data 2009-08-04 14:29:05Pt. gb ISPAS

"In ceea ce te priveste pe tine,nu-ti doresc decat sa nu-ti amorteasca prea des picioarele,ma gandesc(na,pot sa fac si d-astea) ca nu e usor in pozitia LARG DESFACUTE."

Probabil ca MAMA TA a stat o viata intreaga in pozitia indicata de tine (subconstientul fiindu-ti obsedat de asta te cramponezi asa de pozitia cu picioarele desfacute) sa-ti poata asigura in fiecare zi un bot de mamaliga si ca te poata creste. Trebuie iertata saraca, asta o fi motivul pt care nu a avut timp sa te si educe, macar o leaca acolo, cat de cat...

Fa p-izda cretina,ti-am spus ca daca te mai iei de parinti,o sa-ti dau ce-ti place tie cel mai mult,adica m-uie.Cine m-ortii mati te crezi sa te iei de parinti?Eu m-am luat de tine,dar esti atat de decazuta,ca nu esti in stare nici sa raspunzi cu aceeasi moneda.Ce poate fi mai josnic,decat sa ataci pe cineva,prin parinti?Si mai ales de cine?De o ta-rfa ieftina,de centura.Foloseste-ti,in m-ortii mati capul.Vezi,eu cand ma refer la cap,nu ma refer la ceea ce tii tu in gura zilnic,pe centura.Dar n-ai de unde sa stii,ca daca nu posezi,cred ca nici n-ai vazut vreodata,la turcii tai,pe centura.
Sa-mi bag p-ula in gatul tau de idioata.
Apropos,stiu ce o sa spui,acum,ca orice cretina,o sa afirmi ca eu sunt cel care sunt nu stiu cum,ca am spus nu stiu ce,o sa arati cu degetul,nu o sa vezi ca ti-ai cerut-o cu o infrigurare si o consecventa demna de o cauza mai buna.

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 19:21

De la: googoodoll, la data 2009-08-05 19:13:11m-ai inteles gresit.
e adevarat ca evitam sa discutam istorie, dar asta era din cauza versiunilor diferite ingerate.

Sa stii ca si eu am o casa in Tg Mures (circul mult chiar si prin tara si am cumparat-o ca sa am unde inopta cand sunt in zona)si stiu foarte bine ce inseamna aceasta "toleranta",de care se spune.Ia incearca sa vorbesti si despre istorie si despre tara asta,sa vezi cat de bune prietene o sa fiti.Eu asa stiu,prietenii,mai ales daca-s cei mai buni,discuta despre orice.Tu poti face asta cu prietena ta cea mai buna?SI daca nu,de ce?Dar,te rog,nu-mi repeta chestia cu punctele de vedere,pt ca in felul asta imi dai dreptate.Adica,ei sa aibe alt punct de vedere ca noi,dar cand vrem sa ne spunem si noi punctul de vedere,devenim sovini,xenofobi,..................O fi corect?

Raporteaza abuz de limbaj
EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 19:35

De la: googoodoll, la data 2009-08-05 19:13:11m-ai inteles gresit.

Ah,inca ceva.Cand am spus ca am calatorit enorm si o mai fac inca,chiar asa este.Am intalnit tari cu traditie si recunoscute ca tolerante,care de multisor si-au pierdut aceasta calitate.IN Olanda s-au interzis scolile in limba araba sau turca,in Franta nu mai este voie ca femeile sa tina capul sau fata acoperita cu voal sau burka,...........s.a.m.d.TOtul se reduce la un cuvant,in Europa-INTEGRARE.Toti vor ca minoritatile sa se INTEGREZE,in societate,atat prin port,limba,mod de viata,..........Si este absolut normal,asa.NU mai vrea nimeni sa i se vorbeasca in 7 limbi la magazin,cand exista o singura limba oficiala,spre exemplu.Doar la noi,bozgorii astia imputiti fac ce vor.SI mai sunt si tolerati si aparati de romani fara mandrie si fara pic de autorespect.AU murit multi romani,ai caror urmasi suntem,din cauza bozgorilor astia nenorociti si ca sa vada aceasta tara,asa cum e ea azi,insa putorile astea de pe centura,nu au pic de respect de sine.E normal,dealtfel,doar altfel nu ar mai fi c-urve de centura.

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 19:39

BAZD MEG magyar,BAZD MEG magyarország

AFARA CU BOZGORII DIN TARA!
ungaria E TARA CURVELOR!

UN OLAH(mandru de asta)

EU
googoodoll

1642 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 5 August 2009, ora 19:56

mai gabi, n-ar trebui sa-i judeci pe toti prin prisma unuia.
nici un neam n-are doar capete luminate ori doar rautati.
daca un ungur te-a ranit pe tine, nu inseamna ca toti sunt rai.

ardeleanca

6 mesaje
Postat pe: 5 August 2009, ora 20:26

De la: gbispas, la data 2009-08-05 19:39:10BAZD MEG magyar,BAZD MEG magyarország

ungaria E TARA CURVELOR!

UN OLAH(mandru de asta)

Bravo tie...se vede ca esti mandru mandru de ce? ca esti un rasist?ca esti un agitator nenorocit?
pt ca asta esti de fapt...un kakat cu ochi
din cauza unora ca tine,nu exista liniste intre oameni..
eu sunt romanca get beget dar in viata mea nu am avut de suferit din cauza ungurilor.
mai ai tupeul sa zici de ungaria???ce bine ca sute de romani se duc la munca in ungaria...fara sa vorbeasca o boaba ungureste...si majoritatea sunt bucuresteni.
ce puii mei cauta acolo?ia zi?
sau ce?ai luat teapa de la vreo unguroaica?

corporatenews023664

92 mesaje
Postat pe: 5 August 2009, ora 21:15

... se pare, deci, ca rasismul chiar este o realitate care ia amploare. Ieee! ... oare peste tot o fi ca la noi? Eu, spre deosebire de altii nu ma pot lauda ca am calatorit prin toata lumea, deci nu stiu. Oricum, cert este ca nu ne putem expune ideile fara sa jignim sau sa fim jigniti.

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 23:06

De la: ardeleanca, la data 2009-08-05 20:26:33
De la: gbispas, la data 2009-08-05 19:39:10BAZD MEG magyar,BAZD MEG magyarország

ungaria E TARA CURVELOR!

UN OLAH(mandru de asta)

Bravo tie...se vede ca esti mandru mandru de ce? ca esti un rasist?ca esti un agitator nenorocit?
eu sunt romanca get beget dar in viata mea nu am avut de suferit din cauza ungurilor.
mai ai tupeul sa zici de ungaria???ce bine ca sute de romani se duc la munca in ungaria...fara sa vorbeasca o boaba ungureste...si majoritatea sunt bucuresteni.

Bozgoroaico,te doare ca zic de tara ta,ceea ce merita?Din cauza unora ca mine?Pai de ce?Stiu bozgorii limba oficiala a tarii unde traiesc si ma dau eu la ei,degeaba?Ii respecta ei pe semenii mei,romanii?Nu au pretentii mai mult decat impertinente?Sunt romanii nemarginalizati,in tara lor,acolo unde sunt si bozgori(ca sa iti dau si exemple,la Tg Mures,daca nu stii maghiara,nu ai loc in posturi in care lucrezi cu publicul,indiferent care ar fi alea)?Sunt romanii prin prisma exemplului de mai sus(mai pot da)nediscriminati?Probabil ca asa e,toate exemplele de mai sus,le-am inventat eu si cei care mai stiu adevarul despre bozgorii nenorociti si femeile lor,bozgoroaicele,cele mai tarfe femei din lume.Noi suntem si sovini si agitatori,nu bozgorii tai jegosi,care nu doar ca agita cu autonomia lor de doi lei,dar si prin ceea ce fac(vezi cateva exemple mai sus).
Hai,bozgoroaico,nu mai plange,eu nu agit cu nimic,vreau doar dreptate.Nu ma intereseaza ce fac bozgorii acasa,in ce limba vorbesc,dar pe strada,in comunitate,exista limba oficiala.Nu le convine si vor o alta limba,sa se duca ei unde limba ce o vor e oficializata.
Pardon,nu ma duci cu vrajeala d-asta de doi lei.In Bucuresti se castiga cel mai bine,bucurestenii nu au ce sa caute in jegul din ungaria,voi va duceti.Voi si tiganii.SI pe deasupra,in ultimii ani,Bucurestiul e plin de ardeleni.Am intalnit extrem de multi.Sunt mai multi decat Moldovenii,cu certitudine.SI tot ei sunt aia care spun verzi si uscate despre Bucuresti si bucuresteni,ca sa-si ascunda si acopere impotenta Ardealului.Ti-as spune multe despre Ardeal,ca voi va laudati ca sunteti mari si tari,dar sunteti in urma cam la tot.Daca tii neaparat,iti povestesc alta data,insa.

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 23:07

De la: kaarima22, la data 2009-08-05 21:15:39... se pare, deci, ca rasismul chiar este o realitate care ia amploare. Ieee! ... oare peste tot o fi ca la noi? Eu, spre deosebire de altii nu ma pot lauda ca am calatorit prin toata lumea, deci nu stiu. Oricum, cert este ca nu ne putem expune ideile fara sa jignim sau sa fim jigniti.

Vezi ca faci confuzii.Nici nu stii ce reprezinta sau ce inseamna rasismul.Intamplator,nu vorbim de rase,aici.

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 23:12

De la: googoodoll, la data 2009-08-05 19:56:37mai gabi, n-ar trebui sa-i judeci pe toti prin prisma unuia.
nici un neam n-are doar capete luminate ori doar rautati.
daca un ungur te-a ranit pe tine, nu inseamna ca toti sunt rai.

Scuza-ma,ce te face sa crezi ca judec un neam,prin prisma unui singur individ?Nu mi-as permite sa fac asa ceva.Crede-ma,cunosc neamul asta,poate mai mult decat il cunosti si intelegi tu si majoritatea pe aici.Chiar daca cea mai buna prietena a ta e bozgoroaica.

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 23:15

De la: kaarima22, la data 2009-08-05 21:15:39... se pare, deci, ca rasismul chiar este o realitate care ia amploare. Ieee! ... oare peste tot o fi ca la noi? Eu, spre deosebire de altii nu ma pot lauda ca am calatorit prin toata lumea, deci nu stiu. Oricum, cert este ca nu ne putem expune ideile fara sa jignim sau sa fim jigniti.

Cat despre cum se pune problema prin alte parti,ti-am dat cateva exemple,mai sus.Daca cineva tine neaparat,pot continua,in sensul asta.Dar ai vazut cum au sarit imediat bozgorii,cand au auzit de INTEGRARE.Ia sa fi vorbit unul de-ai lor despre autonomie,sa-i fi vazut atunci.

INTEGRARE,asta e cuvantul de ordine,in lume.Se apropie si de voi,bozgori nenorociti.

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 23:16

BAZD MEG magyar,BAZD MEG magyarország

ungaria E TARA CURVELOR!

UN OLAH(mandru de asta)

EU
sotto062736

334 mesaje
Postat pe: 5 August 2009, ora 23:46

De la: Ficherman, la data 2009-08-05 10:50:18TOT NECIVILIZATI AM RAMAS!!

Voi?Noi nu!

corporatenews023664

92 mesaje
Postat pe: 6 August 2009, ora 10:35

De la: gbispas, la data 2009-08-05 23:07:36

Vezi ca faci confuzii.Nici nu stii ce reprezinta sau ce inseamna rasismul.Intamplator,nu vorbim de rase,aici.

Foloseste-ti imaginatia! Faceam referire la titlul topicului.

mohatamin

26 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 10:42

De la: Ficherman, la data 2009-07-31 23:24:29
De la: reflex, la data 2009-07-31 22:35:25Ficherman,sa ma ierti ca intervin si eu,fara sa fiu partinitor.Dar sa cataloghezi un user ca fiind "gunoi" mi se pare cam deplasata chestia.Si pentru ce?Pentru simplu fapt ca nu-i de acord cu interlocutorii sai.Asa cum te citesc eu pe tine,pari cam maghiar in exprimare,oare de aici ti se trage violenta ta verbala?C`apoi daca-i ashe,se sthim shi noi!
Sunt lucruri mai importante decat sa ne cautam la dinti vecinii.Si te iert dar are aroma de instigator prietenul tau!!Azi suntem toti europeni, ori nu?Poate am fost cam deplasat dar nu am mai putut sterge.Ce sa fac sunt si eu om,mi-a sarit tandara.Uite sa zic ceva: In 90 am fost si eu prin Berlinca la inceput de drum democratic, si am vrut sa aflu de la germani o informatie simpla.Si anume unde este (Lichtenberg) adica cum ar veni gara de nord in Bucuresti.Nu am primit nici o lamurire degeaba am incercat sa vorbesc engleza,nestiind germana toti se intorceau su plecau.La un moment dat un barbat tinar ne-a indrumat spre locatia in care am vrut sa ajungem.Mii de multumiri,am vrut sa-l invit la o bere iar el mirat mi-a zis nu asta a fost intentia lui sa cistige ceva.deci acum trebuia sa alatur si eu specimenelor si sa injur o intreaga natie pentr-u ca nu voiau sa ma ajute?...nu draga i-am iertat pentr-u tinarul cutare ce a fost mai mult decit om, de a venit cu noi pina acolo unde am vrut sa ajungem, scumpul meu.Iar referitor la intrebarea ta sa stii ca Vasile ma numesc si te las sa tragi concluziile pe care le doresti despre mine!

Pai daca suntem toti europeni,de ce bozgorii tai,vor autonomie?AIci nu mai suntem toti europeni?Sau aici devenim altceva?Si atunci,cine e instigator,gbispas,eu,.....sau chiar bozgoreii tai?Si nu tot ei sunt de fapt instigatorii,ca nu vor sa invete limba oficiala a acestei tari?Dar nu doar in Romania se intampla asta,ca neamul tau de bozgori face la fel si in Serbia si in Slovacia si peste tot,acolo unde au furat pamanturile bastinasilor,dupa venirea voastra din panonia de origine.

sotto062736

334 mesaje
Postat pe: 6 August 2009, ora 10:48

Lasa-l mah pe Vasile in pace! Daca asta-i Vasile io`s Carol Robert De Anjou!Io zic ca are figura de Gyury!Ma rog,n`ar fi bai asta,dar sa se dezica de faptele iredentistilor-sovini.

mohatamin

26 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 10:48

Bai dobitocule, daca mamica aia a ta care te-a facut asa prost si-o fi deschis piciorusele ca sa reuseasca printre multe altele sa faca si un c...t, nu trebuie sa presupui ca si altcineva ar face-o! Esti prost, incuiat, limitat si misogin! Te plateste guvernul? Pai cine ar putea sa te plateasca?! Esti mult prea ingust la minte si invechit pentru mileniul trei si pentru o tara care vrea sa evolueze, te mai si lauzi ca te-ai plimbat prin toata lumea, unul ca tine face de ras si o buda! Du-te langa cea care te face sa crezi ca femeile stau cu picioarele desfacute, desi se pare ca nu iti prea plac femeile, dar nu-i nimic, nu toti sunt incuiati ca tine, vei gasi si persoane care sa te accepte asa cum esti! Marsh! [/quote]

Daca te luai de mama sau de tatal meu,ce ti-a spus gbispas e dulce,fata de ce-ti luai de la mine.Asta ai invatat prin lumea aia cu care te tot lauzi,degeaba,ca ai vazut-o?Esti un NIMENI.
Si daca ai ajuns sa multumesti ca primesti un raspuns oarecum asemanator cu al tau,esti chiar demna de mila si compasiune.

mohatamin

26 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 10:52

De la: reflex, la data 2009-08-06 10:48:17Lasa-l mah pe Vasile in pace! Daca asta-i Vasile io`s Carol Robert De Anjou!Io zic ca are figura de Gyury!Ma rog,n`ar fi bai asta,dar sa se dezica de faptele iredentistilor-sovini.

Pai nu,ca-l cheama Vasilegy Pista Istvan.Neam cu Decebal si sange din sangele lui Traian.

ardeleanca

6 mesaje
Postat pe: 6 August 2009, ora 13:32

De la: gbispas, la data 2009-08-05 23:06:27

ungaria E TARA CURVELOR!

UN OLAH(mandru de asta)

Bozgoroaico,te doare ca zic de tara ta,ceea ce merita?Din cauza unora ca mine?Pai de ce?Stiu bozgorii limba oficiala a tarii unde traiesc si ma dau eu la ei,degeaba?Ii respecta ei pe semenii mei,romanii?Nu au pretentii mai mult decat impertinente?Sunt romanii nemarginalizati,in tara lor,acolo unde sunt si bozgori(ca sa iti dau si exemple,la Tg Mures,daca nu stii maghiara,nu ai loc in posturi in care lucrezi cu publicul,indiferent care ar fi alea)?Sunt romanii prin prisma exemplului de mai sus(mai pot da)nediscriminati?Probabil ca asa e,toate exemplele de mai sus,le-am inventat eu si cei care mai stiu adevarul despre bozgorii nenorociti si femeile lor,bozgoroaicele,cele mai tarfe femei din lume.Noi suntem si sovini si agitatori,nu bozgorii tai jegosi,care nu doar ca agita cu autonomia lor de doi lei,dar si prin ceea ce fac(vezi cateva exemple mai sus).
Hai,bozgoroaico,nu mai plange,eu nu agit cu nimic,vreau doar dreptate.Nu ma intereseaza ce fac bozgorii acasa,in ce limba vorbesc,dar pe strada,in comunitate,exista limba oficiala.Nu le convine si vor o alta limba,sa se duca ei unde limba ce o vor e oficializata.
Pardon,nu ma duci cu vrajeala d-asta de doi lei.In Bucuresti se castiga cel mai bine,bucurestenii nu au ce sa caute in jegul din ungaria,voi va duceti.Voi si tiganii.SI pe deasupra,in ultimii ani,Bucurestiul e plin de ardeleni.Am intalnit extrem de multi.Sunt mai multi decat Moldovenii,cu certitudine.SI tot ei sunt aia care spun verzi si uscate despre Bucuresti si bucuresteni,ca sa-si ascunda si acopere impotenta Ardealului.Ti-as spune multe despre Ardeal,ca voi va laudati ca sunteti mari si tari,dar sunteti in urma cam la tot.Daca tii neaparat,iti povestesc alta data,insa.

Ha ha ha....hai ca esti funny....adica daca sunt din ardeal...sunt bozgoroaica
Te inseli...mai cap patrat...
Si eu chiar sunt din Mures...si lucrez la pimarie...dar niciodata nu mi s-a pus conditia sa vorbesc limba maghiara.
De unde scoti toate tampeniile astea...nu stiu
Aaa...si voi astia din sud...care ziceti de altii...provincia ....nici nu v-ati descurca fara resursele din ardeal.
Dar...na ...e usor sa fi tare in clanta
Zici ca nu esti sovin... alta gluma...
Atunci cum iti permiti sa vorbesti despre niste oameni pe care nu-i cunosti??Cum iti permiti sa generalizezi??
Vezi? asta e diferenta intre ardeleni si restul....macar ardelenii au bun simt....pe cand tie iti lipseste cu desavarsire

sotto062736

334 mesaje
Postat pe: 6 August 2009, ora 13:44

ungaria E TARA CURVELOR!

UN OLAH(mandru de asta)

Mai -gbispas-bine,cu "bozgorii" m-am lamurit,ai tu ce ai cu ei si nu mai termini,treaba ta.Dar cu ardelenii ce ai frate?Ardealul e majoritar romani.Acuma ce faci,agiti romani contra romani?Cum ai depistat tu "impotenta" Ardealului?Si-o incercat vreun ardelean pwola pe curu`tau si n-ai fost satisfacut?

ardeleanca

6 mesaje
Postat pe: 6 August 2009, ora 13:50

@ reflex....mersi macar tu iti folosesti creierul dau o bere

papyan

21 mesaje
Postat pe: 6 August 2009, ora 14:20

De la: amarius85, la data 2009-07-16 14:38:38Cea mai mare prostie pe care am putut face-o vreodata a fost ca le-am acceptat denumirea de rromi,acesta este prioncipalul motiv pt care sunt confundati cu romanii.Vad ca nu a adus nimeni aminte de regretatul general Antonescu singurul care a incercat sa ne salveze de coloratii care au inceput sa ne cuprinda toata tara.A fost singurul care a inteles pericolul pe care ei il reprezinta.ANTONESCU EROU NATIONAL!!!!!!!

aici este un lucru foarte interesant! rrom inseamna tigan, in limbajul tiganesc. deci tot tigan este termenul cel mai potrivit si corect. ei insisi nu se cred romani dar vor sa fie confundati cu romanii, din dorinta de a nu confirma ceea ce au demonstrat mereu. si anume ca in proportie de 99% sunt hoti, talhari si paraziti ai societatilor pe langa care traiesc (aciuiaza). nici nu prea s-a omorat nicio autoritate statala sa ii integreze, dar nici nu cred ca astia doresc asa ceva, si asta este simplu de aflat de ce: nu vor respecta niciodata legile si oamenii!

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 6 August 2009, ora 14:45

De la: ardeleanca, la data 2009-08-06 13:32:27
UN OLAH(mandru de asta)

Si eu chiar sunt din Mures...si lucrez la pimarie...dar niciodata nu mi s-a pus conditia sa vorbesc limba maghiara.
Aaa...si voi astia din sud...care ziceti de altii...provincia ....nici nu v-ati descurca fara resursele din ardeal.

Vezi? asta e diferenta intre ardeleni si restul....macar ardelenii au bun simt....pe cand tie iti lipseste cu desavarsire

1.Daca esti din Ardeal, esti ardeleanca, chiar daca ai fi unguroaica!
2.Noi...astia din sud...provincia...chiar crezi ca fara cei din Ardeal nu ne-am descurca?!...Bai de da-o!...zicea fiul meu cand era mic!
3.Bunul simt nu tine de apartenenta teritoriala, deci...sa nu generalizam! (oare cine a spus asta?!... )

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
ardeleanca

6 mesaje
Postat pe: 6 August 2009, ora 15:07

De la: daria_ta, la data 2009-08-06 14:45:19
UN OLAH(mandru de asta)

2.Noi...astia din sud...provincia...chiar crezi ca fara cei din Ardeal nu ne-am descurca?!...Bai de da-o!...zicea fiul meu cand era mic!
3.Bunul simt nu tine de apartenenta teritoriala, deci...sa nu generalizam! (oare cine a spus asta?!... )

Bun..ok, in legatura cu bunul simt poate ca am generalizat...exact asa cum a facut si gbispas.
Alta chestie..cum iti explici faptul ca de obicei ardelenii care faceau armata in sud...erau numiti bozgori,indiferent ca erau romani get beget?unde era bunul simt?
Exemplu..chiar verisorul meu si plus multi dintre prieteni.
Tocmai asta m-a deranjat...cum nu am fost de acord cu gbipas..gata sunt bozgoroaica.
O alta chestie..am fost in bucuresti..in nici un loc nu mi s-a raspuns sau vorbit politicos.In magazin am fost intrebata.."ce vrei?" in loc de "buna ziua,ce poftiti?" cum se obisnuieste la noi.

Ce ma deranjeaza..e ca toata invrajbeala asta intre romani si unguri a pornit de la niste cretini de politicieni.
Si sa nu uitam ca fiecare padure isi are uscaturile ei

sotto062736

334 mesaje
Postat pe: 6 August 2009, ora 15:15

De la: ardeleanca, la data 2009-08-06 13:50:19@ reflex....mersi macar tu iti folosesti creierul dau o bere

Dai o bere,da`sa nu fie "Borsodi világos" !

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 6 August 2009, ora 15:18

De la: ardeleanca, la data 2009-08-06 15:07:24
UN OLAH(mandru de asta)

Bun..ok, in legatura cu bunul simt poate ca am generalizat...exact asa cum a facut si gbispas.
Alta chestie..cum iti explici faptul ca de obicei ardelenii care faceau armata in sud...erau numiti bozgori,indiferent ca erau romani get beget?unde era bunul simt?
Tocmai asta m-a deranjat...cum nu am fost de acord cu gbipas..gata sunt bozgoroaica.
O alta chestie..am fost in bucuresti..in nici un loc nu mi s-a raspuns sau vorbit politicos.In magazin am fost intrebata.."ce vrei?" in loc de "buna ziua,ce poftiti?" cum se obisnuieste la noi.

Ce ma deranjeaza..e ca toata invrajbeala asta intre romani si unguri a pornit de la niste cretini de politicieni.

ardeleanca, bozgoroaica, sau cum vrei tu sa ti se mai spuna . da' macar esti draguta ?

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 6 August 2009, ora 15:18

Eu dau un singur exemplu: am un prieten ungur-german, din Ardeal, si care nu are nimic impotriva faptului ca eu sunt olteanca!
Peste tot in lume exista xenofobi, rasisti, oameni buni si oameni rai, cu bun simt sau fara, dar asta nu inseamna ca trebuie generalizat din niciun p.d.v.Totul, dar absolut totul, tine doar de individ si de ceea ce a trait! Daca este roman si a avut experiente triste cu ungurii, atunci reactioneaza ca gbispas, daca e ca mine sau ca tine...e mai intelegator, dar tot experienta (iar aici ma refer la oamenii pe care i-am intalnit)dicteaza atitudinea!
In ceea ce priveste raspunsul vanzatorilor din magazinele bucurestene, nu e o regula, dar, ca peste tot, sunt si "uscaciuni", chiar daca in Bucuresti sunt mai multe!

P.S. Voi, cei din Bucuresti, sa nu cumva sa imi sariti in cap, caaa...

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
ardeleanca

6 mesaje
Postat pe: 6 August 2009, ora 15:44

De la: reflex, la data 2009-08-06 15:15:32
De la: ardeleanca, la data 2009-08-06 13:50:19@ reflex....mersi macar tu iti folosesti creierul dau o bere

Dai o bere,da`sa nu fie "Borsodi világos" !

Heineken e buna? sau timisoreana...ca aia e una din preferatele mele

ardeleanca

6 mesaje
Postat pe: 6 August 2009, ora 15:46

De la: Haps, la data 2009-08-06 15:18:08
UN OLAH(mandru de asta)

ardeleanca, bozgoroaica, sau cum vrei tu sa ti se mai spuna . da' macar esti draguta ?

curiosule

Pagini: << 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului RASISMUL,O REALITATE CARE IA AMPLOARE
Mergi la: