back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Rasismul,o realitate care ia amploare

Pagini: << 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >> Sari la pagina:

mohatamin

26 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 August 2009, ora 00:19

Reflex,scuza-ne ca nu poti sa-ti tragi chilotii pe tine,de pulile noastre,dar iti facem un bine.Care-ti place.

mohatamin

26 mesaje

Postat pe: 8 August 2009, ora 00:22

De la: kaarima22, la data 2009-08-07 23:35:44
De la: Haps, la data 2009-08-07 23:26:06ce atata "bozmeng zeg beg, gez, mez bez zog, gez zegebemozbeg" cum sa incadrezi toti ungurii in aceeasi oala ? or avea si ei uscaciunile lor ca fiecare neam dar sa zici ca toti sunt la fel...

spunem ca toti unguri sunt nu stiu cum, dar nu ne convine cand alte nationalitati considera ca toti romanii sunt hoti, din cauza catorva romanasi plecati la furat

E in van. Sunt prea inflacarati baietii...

Ba,tu cat de proasta esti ca nu intelegi ca daca generalizezi,nu inseamna ca-i incadrezi pe toti,cum spui tu.Esti chiar asa tembela?Sau esti putoare d-asta de se da impotentu ala gras si milog la voi?Generalizand,incadrezi majoritatea,nu pe toti.Ce-i asa de greu?
Si uita-te mai bine la numele alora care zici ca sunt plecati la furat sau care au violat.Jumatate din ei se numesc istvan,...sau reflex.Ca si asta din urma violeaza babe moarte,ca la altcineva n-are curaj sa se bage.Ce atata romani plecati la furat?Tigani si unguri din Romania,vrei sa spui.
Iar daca nu-ti place e treaba ta.
boz med magyar.Si pe reflex in gura.

Raporteaza abuz de limbaj
mohatamin

26 mesaje

Postat pe: 8 August 2009, ora 00:26

Puneti mana la munca,ba schijelor proaste,ca iar o sa aveti impresia ca traim noi de pe realizarile voastre.Ar insemna sa murim de foame ba jegosilor,sclavii bozgorilor.

corporatenews023664

92 mesaje
Postat pe: 8 August 2009, ora 00:26

De la: mohatamin, la data 2009-08-08 00:22:01
De la: Haps, la data 2009-08-07 23:26:06ce atata "bozmeng zeg beg, gez, mez bez zog, gez zegebemozbeg" cum sa incadrezi toti ungurii in aceeasi oala ? or avea si ei uscaciunile lor ca fiecare neam dar sa zici ca toti sunt la fel...

spunem ca toti unguri sunt nu stiu cum, dar nu ne convine cand alte nationalitati considera ca toti romanii sunt hoti, din cauza catorva romanasi plecati la furat

Ba,tu cat de proasta esti ca nu intelegi ca daca generalizezi,nu inseamna ca-i incadrezi pe toti,cum spui tu.Esti chiar asa tembela?Sau esti putoare d-asta de se da impotentu ala gras si milog la voi?Generalizand,incadrezi majoritatea,nu pe toti.Ce-i asa de greu?
Si uita-te mai bine la numele alora care zici ca sunt plecati la furat sau care au violat.Jumatate din ei se numesc istvan,...sau reflex.Ca si asta din urma violeaza babe moarte,ca la altcineva n-are curaj sa se bage.Ce atata romani plecati la furat?Tigani si unguri din Romania,vrei sa spui.

Frustratzel-orbetzel e greu sa citesti cu atentie postarile fiecaruia inainte de a scrie?

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 8 August 2009, ora 00:27

De la: mohatamin, la data 2009-08-08 00:26:53Puneti mana la munca,ba schijelor proaste,ca iar o sa aveti impresia ca traim noi de pe realizarile voastre.Ar insemna sa murim de foame ba jegosilor,sclavii bozgorilor.

n-ai avut jucarii cand erai mic nu ?

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
blackpanther

347 mesaje
Postat pe: 8 August 2009, ora 11:49

De la: mohatamin, la data 2009-08-08 00:22:01

Ia arunca o privire aici...

Cazul cel mai relevant s-a petrecut la data de 19 ianuarie, când, în urma unei acțiuni comune cu Squadra Volante din cadrul Questurii din Verona, s-a reușit arestarea lui V. MARIAN, în vârstă de 22 de ani, care făcea parte dintr-un grup organizat, specializat în clonarea de carduri bancare.

La data menționată, tânărul, împreună cu D. CLAUDIU, 21 de ani și B. TITIANA, 41 de ani, a reușit să fure dintr-un complex comercial aflat la etajul patru al unei clădiri, un bancomat în care cetățenii italieni își introduceau cardurile pentru efectuarea de plăți.

Se presupune că cei trei cetățeni români au fost cu câteva zile înainte la respectivul complex comercial și au implantat în bancomat un microcip de citire a codurilor de acces de pe cardurile utilizatorilor, urmând ca datele înregistrate să le folosească pentru confecționarea unor carduri bancare falsificate.

sau...

Politistii de la frontiera Arad au arestat, miercuri, un roman, in varsta de 26 de ani, pe numele caruia autoritatile italiene au emis un mandat european de arestare pentru trafic de persoane.

Infractorul a fost retinut in momentul in care incerca sa paraseasca tara impreuna cu alte trei persoane pe la frontiera romano-maghiara de la Turnu, informeaza Evenimentul Zilei.

"Cu ocazia controlului specific, politistii de frontiera au constatat ca pe numele lui Gigi V. exista un mandat european de arestare, emis de Tribunalul din Roma, in data de 08.01.2009, barbatul fiind invinuit de comiterea infractiunii de trafic de persoane in scopul exploatarii sexuale in Italia", a declarat, miercuri, Mihaela Les, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Arad.

Ce sa zic...au nume unguresti

Ca sa-ti atingi obiectivele trebuie sa fii un visator…. Asa ca nu mai pierde vremea, trimite totul la naiba si du-te sa te culci !!!
blackpanther

347 mesaje
Postat pe: 8 August 2009, ora 11:54

Sau astia...

12 români au fost arestați în Italia, în ultimele două zile, pentru comiterea a diverse infracțiuni, altul a fost bătut pentru c㠄uitase” să achite nota de plată într-un restaurant, iar un alt român a căzut victima unui italian. Ion Luchiean (27 de ani) a fost arestat, duminică seară, pe aeroportul din Treviso, în timp ce se pregătea să fugă cu acte false în Irlanda. Românul a fost condamnat la șapte ani de închisoare pentru viol și sechestrare de persoane - fapte comise în 2003, la Verona.

Polițiștii spun că în ultimele zile au efectuat câteva raiduri în comunitățile de romi români din peninsulă și cred că Luchiean voia să fugă pentru a nu fi descoperit. Marți dimineață, carabinierii italieni au mai arestat doi români care au furat cabluri din cupru, în valoare de 5.000 de euro, de la o fabrică din Rimini. Cristinel Traian Popescu (46 de ani) și Ion Hotboc (37 de ani) au fost arestați împreună cu un complice italian, Antonia Di Gioia (39 de ani). Cei trei au fost prinși chiar în timp ce furau 400 de kg de cablu din cupru și 80 de robineți din același metal. Bunurile au fost recuperate.

si astia is tot unguri?
...mniezaul lor

Ca sa-ti atingi obiectivele trebuie sa fii un visator…. Asa ca nu mai pierde vremea, trimite totul la naiba si du-te sa te culci !!!
blackpanther

347 mesaje
Postat pe: 8 August 2009, ora 12:00

Aaaa...si mai uite si la astia..

www.italieni.net/index.php?txn=social&chkt=1

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 8 August 2009, ora 12:11

BAZD MEG magyar,BAZD MEG magyarország

AFARA CU BOZGORII DIN TARA!
ungaria E TARA CURVELOR!

UN OLAH(mandru de asta)

EU
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 8 August 2009, ora 12:19

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 8 August 2009, ora 12:22

De la: blackpanther, la data 2009-08-08 11:54:25Sau astia...

12 români au fost arestați în Italia, în ultimele două zile, pentru comiterea a diverse infracțiuni, altul a fost bătut pentru c㠄uitase” să achite nota de plată într-un restaurant, iar un alt român a căzut victima unui italian. Ion Luchiean (27 de ani) a fost arestat, duminică seară, pe aeroportul din Treviso, în timp ce se pregătea să fugă cu acte false în Irlanda. Românul a fost condamnat la șapte ani de închisoare pentru viol și sechestrare de persoane - fapte comise în 2003, la Verona.

Polițiștii spun că în ultimele zile au efectuat câteva raiduri în comunitățile de romi români din peninsulă și cred că Luchiean voia să fugă pentru a nu fi descoperit. Marți dimineață, carabinierii italieni au mai arestat doi români care au furat cabluri din cupru, în valoare de 5.000 de euro, de la o fabrică din Rimini. Cristinel Traian Popescu (46 de ani) și Ion Hotboc (37 de ani) au fost arestați împreună cu un complice italian, Antonia Di Gioia (39 de ani). Cei trei au fost prinși chiar în timp ce furau 400 de kg de cablu din cupru și 80 de robineți din același metal. Bunurile au fost recuperate.

si astia is tot unguri?
...mniezaul lor

Auzi,ba fraierica,dar tu de unde stii ca-s romani,aia?Una e sa ai cetatenie romana si alta sa fii cu adevarat roman.Uita-te la tine,esti bozgor,dar din mila,ai primit si cetatenia romana.Te face asta roman?NU!Asa ca mergi in panonia voastra.
Apropos,nume de bozgori,printre violatori,nu ai gasit?De ce oare,ca sunt multi.Daca nu-i gasesti,data viitoare iti dau eu exemple,nu vreau sa-ti rapesc placerea de a-i gasis singuri.SI poate-i gasesti si p-aia de erau inarmati pana in dinti si vroiau sa comita acte teroriste,.............s.a.m.d.
Si retine,faptul ca pe cineva il cheama Floricel Gheorghe,nu inseamna ca-i roman.Probabilitatea de a fi tigan,e mult mai mare.Bine,voi faceti intentionat legatura intre tigani si romani,ca niste c-urve ce sunteti,dar uitati ca cei mai multi tigani din Romania,tot in ardeal sunt.Macar in sud si Moldova sunt mult romanizati,cei care exista.Aici nu o sa mai vezi pe strada sau cine stie pe unde tiganci cu fuste lungi si tigani c u palarii cu boruri mari.Nu mai pun la socoteala ca regii si imparatii tiganilor tot in ardeal sunt.SI mai mult,majoritatea tiganilor in ardeal se dau bozgori.De ce oare?Eu zic ca din cauza culturii si obiceiurilor asemanatoare.

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 8 August 2009, ora 12:22

ungaria E TARA CURVELOR!

UN OLAH(mandru de asta)

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 8 August 2009, ora 12:25

GECI MAGYAR

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 8 August 2009, ora 12:26

Intrebare: CAT TINE O B-OZGOROAICA CAKATUL IN EA?
Raspuns: 9 LUNI.

EU
corporatenews023664

92 mesaje
Postat pe: 8 August 2009, ora 12:28

De la: gbispas, la data 2009-08-08 12:22:57

ungaria E TARA CURVELOR!

UN OLAH(mandru de asta)

Nu inteleg de ce tot postezi in maghiara, nationalist cum esti.

blackpanther

347 mesaje
Postat pe: 8 August 2009, ora 12:30

Auzi mai pis-pas sau cum te cheama...c-urva sa o faci pe mumata.
Ciocu' mic si dute sa mai faci o casa din chirpici...(pt cei nu stiu..e un amestec din lut,paie si baliga de cal)...numai vezi sa nu pocnesti dracului din bici...ca-ti pleaca naibii la plimbare casa

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 8 August 2009, ora 12:32

De la: kaarima22, la data 2009-08-08 12:28:02
De la: gbispas, la data 2009-08-08 12:22:57

ungaria E TARA CURVELOR!

UN OLAH(mandru de asta)

Nu inteleg de ce tot postezi in maghiara, nationalist cum esti.

Nu-ti bate capul prea mult,sa nu te incinzi prea tare.Dauneaza,dupa.NU ma-ntreba carui dupa-i dauneaza,ca nu-ti raspund.

EU
danutz222dan

147 mesaje
Postat pe: 8 August 2009, ora 12:37

mai copii,am impresia ca sunteti cam prosti,scuzati expresia retineti continutul-referitor la treaba cu ungurii
eu sunt un taran cu diploma din baragan(inginer agronom) sa stiti voi ca nu facem treaba cu romanii,ci cu ungurii,ca in viata de zi cu zi nu pai pe masa nationalism,si asa tara asta cam 70% nu mai e a noastra,asa de destepti suntem,si cum spuneam daca vrei sa faci o afacere sau sa incepi ceva te orientezi catre unguri sau alte rase pe care voi nu le agreati ca daca te orientezi catre romani sunt hoti,parsivi,etc
am umblat mult prin europa asta dar pe unde am fost am gasit oameni de cuvant iar cand am ajuns in romania ,acasa si am vrut ceva s-a terminat totul,cei mai hoti,mai perversi suntem noi asa ca sa vedem gunoiul din ochii nosttrii si apoi sa ne uitam la altii,uitativa putin in jurul vostru,rotiti mata de coada si vedeti de ce se gata,la figurat vorbind,si apoi sa vb de altii,pana una alta ungurii,aia pe care ii huliti voi sunt oameni muncitori si de cuvant,care ar baga mana in foc pt voi daca ati fi prieteni,voi pr cine ati face acelasi lucru-pt nimeni ca nu aveti pt cine ca sunteti prea perversi,toti se gandesc cum sa pacalesc,sa dau o teapa,nimeni nu se gandeste daca vrea ceva daca merita acel ceva asa ca.................

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 8 August 2009, ora 12:42

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 8 August 2009, ora 12:46

De la: danutz222dan, la data 2009-08-08 12:37:41mai copii,am impresia ca sunteti cam prosti,scuzati expresia retineti continutul-referitor la treaba cu ungurii
eu sunt un taran cu diploma din baragan(inginer agronom) sa stiti voi ca nu facem treaba cu romanii,ci cu ungurii,ca in viata de zi cu zi nu pai pe masa nationalism,si asa tara asta cam 70% nu mai e a noastra,asa de destepti suntem,si cum spuneam daca vrei sa faci o afacere sau sa incepi ceva te orientezi catre unguri sau alte rase pe care voi nu le agreati ca daca te orientezi catre romani sunt hoti,parsivi,etc
am umblat mult prin europa asta dar pe unde am fost am gasit oameni de cuvant iar cand am ajuns in romania ,acasa si am vrut ceva s-a terminat totul,cei mai hoti,mai perversi suntem noi asa ca sa vedem gunoiul din ochii nosttrii si apoi sa ne uitam la altii,uitativa putin in jurul vostru,rotiti mata de coada si vedeti de ce se gata,la figurat vorbind,si apoi sa vb de altii,pana una alta ungurii,aia pe care ii huliti voi sunt oameni muncitori si de cuvant,care ar baga mana in foc pt voi daca ati fi prieteni,voi pr cine ati face acelasi lucru-pt nimeni ca nu aveti pt cine ca sunteti prea perversi,toti se gandesc cum sa pacalesc,sa dau o teapa,nimeni nu se gandeste daca vrea ceva daca merita acel ceva asa ca.................

Auzi,mai domnul agronom,intamplator si eu ma ocup de agricultura,mai nou(vezi:www.serata.ro) si unde in Baragan lucrezi tu cu bozgori?
Mars in panonia ta,bozgore mincinos!

EU
danutz222dan

147 mesaje
Postat pe: 8 August 2009, ora 12:47

romania e tara curvelor,arata ca ai bani si vor toate sa i-ti vindece pareza,sa i-ti suga proteza etc,romancele umbla cu cate 2-3 puleti,alea de afa au unu si bun,la noi i-ti e cam frica sa pleci de acasa ca vine schimbul,iar daca stai plecat nu stii al cui copil tii in brate al tau sau al altuia,asa ca...........
eu de ex am ars-o cu una care avea sotul plecat afara,a ramas gravida,si s-a dus la ala in spania chipurile ca nu mai putea de dorul lui,si ia facut un copil.....cu mine,si stiu multe cazuri de neveste cu reclamant si alte chestii,asa nu progresam,nu ajungem nicaieri

blackpanther

347 mesaje
Postat pe: 8 August 2009, ora 12:48

Asa-i zici si cainelui tau?

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 8 August 2009, ora 12:48

De la: gbispas, la data 2009-08-08 12:46:04
De la: danutz222dan, la data 2009-08-08 12:37:41mai copii,am impresia ca sunteti cam prosti,scuzati expresia retineti continutul-referitor la treaba cu ungurii

Auzi,mai domnul agronom,intamplator si eu ma ocup de agricultura,mai nou(vezi:www.serata.ro) si unde in Baragan lucrezi tu cu bozgori?
Mars in panonia ta,bozgore mincinos!

da, da, stim deja: mzog, bog, mog zozobomobgoz , ohlalalalaalalla, ohlalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 8 August 2009, ora 12:53

De la: blackpanther, la data 2009-08-08 12:48:00Asa-i zici si cainelui tau?

Pai nu vezi ca asa-i zic.Am foarte multi caini.Li se spune B-ozgori,la toti.

EU
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 8 August 2009, ora 12:54

De la: gbispas, la data 2009-08-08 12:53:21

si pentru mine nici o injuratura ?

corporatenews023664

92 mesaje
Postat pe: 8 August 2009, ora 12:56

De la: Haps, la data 2009-08-08 12:54:16

Tu urmezi... Sau poate nu, ca ai voce placuta.

blackpanther

347 mesaje
Postat pe: 8 August 2009, ora 12:58

si pe toti ii pupi asa in bot....cum faci cu cainele tau??

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 8 August 2009, ora 13:03

De la: blackpanther, la data 2009-08-08 12:58:04

si pe toti ii pupi asa in bot....cum faci cu cainele tau??

Nu chiar asa,p-astia-i pup cu pul-a.Dar stai linistit,tot in gura.

EU
danutz222dan

147 mesaje
Postat pe: 8 August 2009, ora 13:03

esti prost tare tu mai asta ,dac am zis ca sunt din baragan de acolo sunt,din amara mai exact,ialomita,si am fost cam pe unde am zis ,dar din cate am vazut eu tu ai fost umblat pana la colt sa iei ceva de la magazin si acasa ,asa ca in mintea ta e o alta realitate,alta decat cea in care traim,agricultura se face in romania dar de subzistenta-stii ce e aia?dute pe afara si ai sa vezi agricultura,ferme dezvoltate,locuri de munca create ,o industrie care produce,care aduce profit-stii ce e ala?
ferme care au cota de productie,masini si utilaje performante
si acum te intreb :ce agricultura faci tu ma ciobane prost care esti ca nu ai voie sa vinzi pe nicaieri
si inca ceva -din studiile economice in romania s-a dermonstrat ca nu este rentabil sa faci sere ca nu acoperi cheltuielile pe timpul iernii;),asta asa pt cultura ta generala,
anunta-ma de ceva care se intampla corespunzator in romania ,ca la carte si eu i-mi cer scuze,fa-o pasta

blackpanther

347 mesaje
Postat pe: 8 August 2009, ora 13:09

De la: Haps, la data 2009-08-08 12:54:16

iti ajunge?

Pagini: << 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului RASISMUL,O REALITATE CARE IA AMPLOARE
Mergi la: