back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Rasismul,o realitate care ia amploare

Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

18 mesaje
Postat pe: 26 August 2009, ora 15:39

De la: gbispas, la data 2009-08-26 15:25:42
De la: yuppy004455, la data 2009-08-26 13:49:50
De la: mohatamin, la data 2009-08-25 23:06:48
De la: yuppy004455, la data 2009-08-25 21:41:09"Noi NE TRAGEM din Traian si Decebal"
intrebare...cine au fost primii homo?
Rasp...Traian + Decebal >>>gbispas

Ba boule,daca " te tragi" din cineva,nu inseamna ca aia doi si-au pus-o,cum e in capatana aia seaca a ta.Si tu te tragi din doi bunici de sex masculin,asta nu inseamna ca esti fiu de homalai,prostu' tarii.
Bine,in cazul tau,intamplator chiar esti fiu de homalai,dar nu pt ca te tragi din doi bunici barbati.MAta e de fapt tot barbat.Si-a facut doar operatie de schimbare de sex.

si tu esti frate cu ...ispas?dar totusi care a fost mama din doi???

E normal sa nu stii,bighidiule(vezi ca nu e sinonim cu biDiviule:))),la tine in familie sunt doar barbati,e logic sa nu stii care-i mama.Tu ai fost inconjurat doar de tati.

.....deci inseamna ca mama ta a fost in poza avatarului tau totusi...

Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Postat pe: 26 August 2009, ora 15:43

Interesant topic mai ales ca eu stau in Sfantu Gheorghe de ani si ani de zile. Adevarul este ca isi doresc autonomia mai mult ca orice si tot adevarat este ca pe aici anunturile se pun prima oara in limba maghiara mai apoi in limba romana , ca in majoritatea institutiilor publice se vorbeste in limba maghiara incepand cu oficialitatile si terminand cu femeia de serviciu , ca in unele primarii pe langa steagul Romaniei mai stau si cel unguresc si cel secuiesc si tot adevarat este faptul ca am intalnit si oameni care nu stiu sa spuna o propozitie corecta in limba romana. Dar in timp te obisnuiesti desi nu stiu daca asta ar fi solutia.

Raporteaza abuz de limbaj
gbispas

688 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 August 2009, ora 16:16

De la: yuppy004455, la data 2009-08-26 15:39:01
De la: yuppy004455, la data 2009-08-25 21:41:09"Noi NE TRAGEM din Traian si Decebal"

Ba boule,daca " te tragi" din cineva,nu inseamna ca aia doi si-au pus-o,cum e in capatana aia seaca a ta.Si tu te tragi din doi bunici de sex masculin,asta nu inseamna ca esti fiu de homalai,prostu' tarii.
Bine,in cazul tau,intamplator chiar esti fiu de homalai,dar nu pt ca te tragi din doi bunici barbati.MAta e de fapt tot barbat.Si-a facut doar operatie de schimbare de sex.

E normal sa nu stii,bighidiule(vezi ca nu e sinonim cu biDiviule:))),la tine in familie sunt doar barbati,e logic sa nu stii care-i mama.Tu ai fost inconjurat doar de tati.

Deci,inseamna ca nu trebuie sa-ti bati capul,pana nu inveti sa faci singur diferenta.
Apropos,AVATAR,stii ce inseamna?Iar vorbesti fara sa stii ce inseamna.Pacat ca tatii tai multi nu te-au dat la scoala decat pana-ntr-a treia.A treia oara cand ai ramas repetent in clasa intai,am vrut sa spun,desigur.

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 26 August 2009, ora 16:20

De la: absolom, la data 2009-08-26 15:43:42Interesant topic mai ales ca eu stau in Sfantu Gheorghe de ani si ani de zile. Adevarul este ca isi doresc autonomia mai mult ca orice si tot adevarat este ca pe aici anunturile se pun prima oara in limba maghiara mai apoi in limba romana , ca in majoritatea institutiilor publice se vorbeste in limba maghiara incepand cu oficialitatile si terminand cu femeia de serviciu , ca in unele primarii pe langa steagul Romaniei mai stau si cel unguresc si cel secuiesc si tot adevarat este faptul ca am intalnit si oameni care nu stiu sa spuna o propozitie corecta in limba romana. Dar in timp te obisnuiesti desi nu stiu daca asta ar fi solutia.

Oare nu ei ar trebui sa se obisnuiasca sa vorbeasca romaneste?Ca doar tara asta se numeste ROMANIA,indiferent cat de mult si-ar dori ei sa fie altfel.Dar cu mamaligi ca cele care tot ii dau in sus si-n jos cu -lasati-i ca sunt si ei oameni- ,o sa murim sclavi,ca mamaligile asta sunt,sclavi.Cu atat mai mult,daca sunt oameni sa invete limba tarii unde traiesc,ca au creiere si pot invata.Dar spune tu,doresc ei asta?

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 26 August 2009, ora 16:22

BAZD MEG magyar,BAZD MEG magyarország

AFARA CU BOZGORII DIN TARA!
ungaria E TARA CURVELOR!
TRAIASCA NOUA DREAPTA!

UN OLAH!(mandru de asta)

EU
Fosta membra 9am.ro

18 mesaje
Postat pe: 26 August 2009, ora 19:56

De la: gbispas, la data 2009-08-26 16:16:02
De la: yuppy004455, la data 2009-08-26 15:39:01

Deci,inseamna ca nu trebuie sa-ti bati capul,pana nu inveti sa faci singur diferenta.
Apropos,AVATAR,stii ce inseamna?Iar vorbesti fara sa stii ce inseamna.Pacat ca tatii tai multi nu te-au dat la scoala decat pana-ntr-a treia.A treia oara cand ai ramas repetent in clasa intai,am vrut sa spun,desigur.

Bai gramatica,tu ai pus poza "mamei tale" nu imi este clar care a fost dintre ei,ca eu nu am mama cu scula expusa pe net,dobitocule!

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 26 August 2009, ora 20:02

ungaria E TARA CURVELOR!
TRAIASCA NOUA DREAPTA!

UN OLAH!(mandru de asta)

EU
KARA000280

442 mesaje
Postat pe: 26 August 2009, ora 23:08

De la: gabi8ma, la data 2009-07-07 23:18:59
da-mi voie sa te contrazic , nu poti spune cu voce tare ca esti roman pt ca risti de multe ori viata , tot ce spune gekado este adevarat , ceea ce este mai trist e ca in general nu oamenii simpli sunt rasisti ci cei cu studii superioare , e bine sa fii roman doar in romania , in afara taci si speri sa n-o iei in freza

Rasismul este o stare angrenata de politica ,de oameni limitati mintal,de la care auzim fraze de genul:Uite al dracu` de roman ce masina si-a luat..de unde are bani..a furat ba!!!!
Rasismul este starea din urma a refularii omului neimplinit in viata...!!!
Cum se spune :"nu exista padure fara uscaturi"...
La asta se ajunge daca suntem prosti

Multi Oameni trec prin viata fara sa le pese de nimic Asa ca foarte multi sunt pusi la pamant de propria-si persoana Dar tine minte odata ce ai ajuns jos! Nu mai poti face altceva decat sa urci!
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 00:06

De la: KARA000280, la data 2009-08-26 23:08:54
da-mi voie sa te contrazic , nu poti spune cu voce tare ca esti roman pt ca risti de multe ori viata , tot ce spune gekado este adevarat , ceea ce este mai trist e ca in general nu oamenii simpli sunt rasisti ci cei cu studii superioare , e bine sa fii roman doar in romania , in afara taci si speri sa n-o iei in freza

Rasismul este o stare angrenata de politica ,de oameni limitati mintal,de la care auzim fraze de genul:Uite al dracu` de roman ce masina si-a luat..de unde are bani..a furat ba!!!!

Alt filozof,sclav.De ce nu spui ca daca esti mamaliga sclav,atunci ajungi sa gandesti ca tine?E mult mai valabil decat ce aberezi tu cu masina si mai stiu eu ce.Pe nici un ungur,spre exemplu,nu-l intereseaza ca ti-ai cumparat masina.El vrea sa fie stapan in tara asta (dar nu numai asta,ca vrea si in SLovacia si in Serbia,.....)si i se pare ca i-ai furat tara,nu gandeste ca a ajuns pe aici,la 900 de ani dupa ce noi suntem de mult atestati pe aici,din panonia lor,de unde au venit.E chestie de teritoriu,nu de masini.Vai de capul tau,ce limitata(sau limitat) esti.Auzi,masina.HAHAHAHA!

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 00:07

ungaria E TARA CURVELOR!
TRAIASCA NOUA DREAPTA!

UN OLAH!(mandru de asta)

EU
KARA000280

442 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 12:15

De la: gbispas, la data 2009-08-27 00:06:13
De la: KARA000280, la data 2009-08-26 23:08:54

Alt filozof,sclav.De ce nu spui ca daca esti mamaliga sclav,atunci ajungi sa gandesti ca tine?E mult mai valabil decat ce aberezi tu cu masina si mai stiu eu ce.Pe nici un ungur,spre exemplu,nu-l intereseaza ca ti-ai cumparat masina.El vrea sa fie stapan in tara asta (dar nu numai asta,ca vrea si in SLovacia si in Serbia,.....)si i se pare ca i-ai furat tara,nu gandeste ca a ajuns pe aici,la 900 de ani dupa ce noi suntem de mult atestati pe aici,din panonia lor,de unde au venit.E chestie de teritoriu,nu de masini.Vai de capul tau,ce limitata(sau limitat) esti.Auzi,masina.HAHAHAHA!

Gbispas,daca vrei istorie, vei avea...Chestia cu masina este pt toti ,fiind mai usor de inteles..(daca ai priceput)
Sau crezi ca s-au uitat ororile petrecute in Iugoslavia,cand oameni care convietuiau ca o natiume sau omorat datorita RASISMULUI!
Ce spui tu despre unguri..cunosc destul de bine ce drepturi isi aroga in TARA NOASTRA..si ce teritoriu vor sa il numeasca AL LOR..
De ce pt ca ,spre deosebire de noi ,ei considera acele teritorii ale lor..Pe cand noi stam ca niste tampiti si ne uitam in gura lui Basescu si a slugoilor lor!!
Ne fac toti cum vor pt ca suntem doar un numar care deserveste ,prin vot interesele altora(citeste printre randuri si vei intelege...

Multi Oameni trec prin viata fara sa le pese de nimic Asa ca foarte multi sunt pusi la pamant de propria-si persoana Dar tine minte odata ce ai ajuns jos! Nu mai poti face altceva decat sa urci!
VictorCh

1019 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 27 August 2009, ora 12:21

De la: absolom, la data 2009-08-26 15:43:42Interesant topic mai ales ca eu stau in Sfantu Gheorghe de ani si ani de zile. Adevarul este ca isi doresc autonomia mai mult ca orice si tot adevarat este ca pe aici anunturile se pun prima oara in limba maghiara mai apoi in limba romana , ca in majoritatea institutiilor publice se vorbeste in limba maghiara incepand cu oficialitatile si terminand cu femeia de serviciu , ca in unele primarii pe langa steagul Romaniei mai stau si cel unguresc si cel secuiesc si tot adevarat este faptul ca am intalnit si oameni care nu stiu sa spuna o propozitie corecta in limba romana. Dar in timp te obisnuiesti desi nu stiu daca asta ar fi solutia.

Asta AR FI o solutie, si inca una EXCELENTA, daca n-ai fi in Romania! NICI AICI n-ar fi nici o problema daca ar proceda asa DOAR cand ar fi ei intre ei si ar trece IMEDIAT la vorbitul in romaneste atunci cand se adreseaza unui roman...

VictorCh

1019 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 12:26

"
Imi cunosc arborele genealogic,de la inceputul anilor 1700.Stiu ca nu e picatura de sange blestemat de bozgor.
SUNT ROMAN 100%.
"

Doar de DUPA 1600? Pai ce ne facem, fratioare, ca ungurii au trecut pe la noi in drum spre campia Panoniei inca din secolul XII? Si mai erau si "migratori"...

Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 12:32

De la: victorch52, la data 2009-08-27 12:26:26

"
Imi cunosc arborele genealogic,de la inceputul anilor 1700.Stiu ca nu e picatura de sange blestemat de bozgor.
SUNT ROMAN 100%.
"

Doar de DUPA 1600? Pai ce ne facem, fratioare, ca ungurii au trecut pe la noi in drum spre campia Panoniei inca din secolul XII? Si mai erau si "migratori"...

Dar inainte de 1600

Nu doar sange maghiar! Transilvania era atunci principat autonom sub suzeranitate otomana ... prin urmare exsta sansa sa aiba printe stramosi chiar si turci

2 > 1
VictorCh

1019 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 12:36

".El vrea sa fie stapan in tara asta (dar nu numai asta,ca vrea si in SLovacia si in Serbia,.....)si i se pare ca i-ai furat tara,nu gandeste ca a ajuns pe aici,la 900 de ani dupa ce noi suntem de mult atestati pe aici,din panonia lor,de unde au venit."

Aualeu, tata! Vezi ca "incurci borcanele": despre cei 900 ani nu ma pot pronunta, nu stiu cum definesti acel "noi" - nu ar fi chiar nejustificat sa il consideri din sec III, de la parasirea Daciei de catre romani (273, daca bine-'mi mai amintesc tabelul cronologic invatat la scoala acu' vreo patru decenii) si atunci ar cam iesi socoteala; da' cu Campia Panoniei ai "busit-o" rau - nu de acolo veneau, ci incolo se duceau, venind dinspre rasarit, ca popor migrator, dupa slavi si bulgari si inainte de pecenegi si cumani.

Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 12:44

Unele anale istorice sustin ca romanii ar fi existat deja cand au ajuns ungurii aici. Altele sustin ca ungurii ar fi fost primii , mai apoi ajungand si ai nostrii pe meleagurile ardelene. Asta s-a intamplat prin jurul anului 1100. Tot analele istorice consemneaza cum a fost viata romanilor sub dominatia imperiului austro-ungar si din scrieri reiese ca nu a fost stralucita deloc. Acum, tin sa va anunt solemn ca in parcul nostru central zis si Elisabeta ungurii se aduna in fiecare an cu doliul in piept ( am avut un soc cand i-am vazut prima oara pentru ca nu intelegeam de ce poarta doliu ) pentru a deplange pierderea Ardealului prin semnarea actelor de la Trianon

VictorCh

1019 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 12:45

De la: Oksana, la data 2009-08-27 12:32:22

"
SUNT ROMAN 100%.
"

Dar inainte de 1600

Nu doar sange maghiar! Transilvania era atunci pasalac autonom sub suzeranitate otomana ... prin urmare exsta sansa sa aiba printe stramosi chiar si turci

Treaba cu pasalacul poate ca as contesta-o, da' acu' "nu mi se arata", ca ma pregatesc sa plec la masa.
Da' cu stramosii (eventual) turci ai cetateanului ce ai? Ca' doar el n-a protestat decat impotriva ideii ca ar avea ascendenta "bozgoreasca"! Da'-'i adevarat pe de alta parte ca "l-a luat gura pe dinainte" si "s-a scapat" sa se laude ca ar avea doar ascendenta romaneasca (pardon, valaha)... Oare o fi aflat si ce natie erau "vecinii" (sau eventualii alti "binevoitori" cu nevestele presupusilor tati)? Da' cu ascendenta de DINAINTE de 1600, de cand are cele mai timpurii date, oare ce s-o face?

Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 12:46

Scuzeeee

rectific : PRINCIPAT :)
de la catwoman am sarit prea brusc pe topicul asta :D

2 > 1
Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 12:53

De la: absolom, la data 2009-08-27 12:44:57 Unele anale istorice sustin ca romanii ar fi existat deja cand au ajuns ungurii aici. Altele sustin ca ungurii ar fi fost primii , mai apoi ajungand si ai nostrii pe meleagurile ardelene.

AD Xenopol versus Robert Roestler (daca vrei) ...fiecare crede ce doreste in fond.

Din punctul meu de vedere teoria imigrationista nu sta in piciore si nu o spun neaparat din patriotism.

2 > 1
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 14:16

De la: victorch52, la data 2009-08-27 12:45:29
De la: Oksana, la data 2009-08-27 12:32:22

"
SUNT ROMAN 100%.
"

Dar inainte de 1600

Nu doar sange maghiar! Transilvania era atunci pasalac autonom sub suzeranitate otomana ... prin urmare exsta sansa sa aiba printe stramosi chiar si turci

Treaba cu pasalacul poate ca as contesta-o, da' acu' "nu mi se arata", ca ma pregatesc sa plec la masa.
Da' cu stramosii (eventual) turci ai cetateanului ce ai? Ca' doar el n-a protestat decat impotriva ideii ca ar avea ascendenta "bozgoreasca"! Da'-'i adevarat pe de alta parte ca "l-a luat gura pe dinainte" si "s-a scapat" sa se laude ca ar avea doar ascendenta romaneasca (pardon, valaha)... Oare o fi aflat si ce natie erau "vecinii" (sau eventualii alti "binevoitori" cu nevestele presupusilor tati)? Da' cu ascendenta de DINAINTE de 1600, de cand are cele mai timpurii date, oare ce s-o face?

Auzi,Mestre,dar tu stii care ti-e ascendenta?Sau daca tu ai gasit ceva reminiscente mai mari sa mai putin mari,bozgoresti,in arborele tau genealogic,crezi ca toata lumea-i ca tine?Pana sa arunci cu pietre,uita-te mai bine in oglinda.S-ar putea sa te inspaimanti.Si apropos,am spus 1700 nu 1600.Iar in ceea ce priveste arborele genealogic,pana la urma chiar nu conteaza.Important e cum te simti,ce te simti,ca sangele nu-l analizezi la microoscop sa definesti starea ta si trairile ce le ai.
Iar in privinta anilor precizati,am facut si eu o medie aproximativa,tocmai datorita controverselor existente.Cert e ca Sarmisegetusa(si nu numai),dateaza cu mult inaintea oricaror altor vestigii bozgoresti,pe acest pamant.

EU
Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 14:21

De la: gbispas, la data 2009-08-27 14:16:47Cert e ca Sarmisegetusa,dateaza cu mult inaintea oricaror altor vestigii bozgoresti,pe acest pamant.

pardon. Sarmisegetus'ele ..ca sunt 2

2 > 1
KARA000280

442 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 15:29

De la: Oksana, la data 2009-08-27 14:21:40
De la: gbispas, la data 2009-08-27 14:16:47Cert e ca Sarmisegetusa,dateaza cu mult inaintea oricaror altor vestigii bozgoresti,pe acest pamant.

Sarmisegetusa ,complexul din muntii Orastiei,dateaza cu mult inainte de anul 400i.e.n!!
Cealalta,Sarmisegetusa este infintata de romani la cativa dupa cucerirea Daciei..deci dupa anul 106!!

Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 15:34

De la: KARA000280, la data 2009-08-27 15:29:53

Sarmisegetusa ,complexul din muntii Orastiei,dateaza cu mult inainte de anul 400i.e.n!!
Cealalta,Sarmisegetusa este infintata de romani la cativa dupa cucerirea Daciei..deci dupa anul 106!!

Regia e prima si Ulpia Traiana Dacica Augusta e a doua :))

Trust me , cunosc domeniul asta mai bine decat crezi .

Cine esti tu defapt ?

ps: nickname'ul tau m-a dat gata

2 > 1
xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 15:37

De la: Oksana, la data 2009-08-27 15:34:54

Cine esti tu defapt ?

Cred ca Burebista

Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 15:39

De la: Spyder, la data 2009-08-27 15:37:10

Cine esti tu defapt ?

Cred ca Burebista

dac ea e Burebista , jur ca eu sunt Deceneu

2 > 1
xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 15:41

De la: Oksana, la data 2009-08-27 15:39:44
De la: Spyder, la data 2009-08-27 15:37:10

Cine esti tu defapt ?

Cred ca Burebista

dac ea e Burebista , jur ca eu sunt Deceneu

Clar...de asta v-ati dat intalnire aici si nu pe muntele Kogaion

Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 15:45

Inteleg ce spuneti voi. Normal ca fiecare crede ce ii convine. Dar pana una alta ,aceasta minoritate cere mai mult decat oricare alta din tara asta. Vor de ex. ca romanii angajati in institutii publice sa invete musai limba maghiara , vor invatamant superior in limba maghiara platit din banii statului , vor ca actele oficiale sa fie scrise mai intai in limba maghiara , vor ca institutiile publice sa fie conduse de maghiari , ziarele lor instiga la violenta pentru obtinerea autonomiei , si mai vor multe altele doar pentru ca ei considera ca Ardealul este al lor si pentru ca din nefericire aici sunt majoritari. Si nimeni nu face nimic . Am stat si in Sibiu cativa ani dar niciodata nu am auzit ca sasii sa aiba vreo pretentie. In schimb ungurii.......

KARA000280

442 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 15:47

In legatura cu ungurii;
Ca origine sunt descendenti a unor triburi maghiare plecate in jurul anului 860 de la granita de vest a mongoliei ,tinut care si astazi poarta numele de Tungaria.
Maghiarii au ajuns 30 de ani mai tarziu in sudul Ucrainei De acolo pe parcursul urmatorilor 10 ani intrand in Panonia(vezi Ungaria de azi) in numar de aproximativ 80.000 ..unde au cucerit si au asimilat populatie cu forta!
Pe la 890-910 poarta mai multe razboaie ,de fapt incursiuni de jaf si distrugere asupra localitatilor din Panonia,fosta provincie romana foarte bine organizata cu populatie densa:DACI inca,ROMEII,VALAHI si mai multe populatii slave.
PRIMA INTRARE A UNGURILOR IN ARDEAL
A fost in tinutul Bihariei,acestia reusind omorarea ducelui GELU,duce roman ,si cucerirea tinutului acestuia in prima jumatate a anului 900(cititi balada lui Gelu)
Populatia masculina romana ,care a mai scapat din lupta,a fost vanduta in targurile de robi pana la Constantinopol.
Femeiele fiind luate cu forta si insamantate..
Bineinteles ca totul ducand la maghiarizarea populatie,ei punand stapanire pe orase .La sat ramanand inca populatie romaneasca: copii,barbati si femei!!
Mai sunt multe de spus ,dar exista date bine documentate si atestate!!

Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 15:48

Din pacate , nu e clar!

Daca nu spune cine este nu merg niciunde .Imi pare cunoscuta si totodata ...straina . E cea mai bizara aparitie de pe site si MOOOOR de curiozitate sa stiu cum de s-a hotarat sa posteze tocmai ieri :)

2 > 1
xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 15:54

De la: Oksana, la data 2009-08-27 15:48:49Din pacate , nu e clar!

Daca nu spune cine este nu merg niciunde .Imi pare cunoscuta si totodata ...straina . E cea mai bizara aparitie de pe site si MOOOOR de curiozitate sa stiu cum de s-a hotarat sa posteze tocmai ieri :)

Pe scurt...fas
Ai grija cu "death wish"

Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului RASISMUL,O REALITATE CARE IA AMPLOARE
Mergi la: