back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Rasismul,o realitate care ia amploare

Pagini: << 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >> Sari la pagina:

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 30 August 2009, ora 08:26

De la: Nikita, la data 2009-08-29 19:16:05
De la: dasca777, la data 2009-08-28 18:58:20
De la: gbispas, la data 2009-08-28 16:08:48BAZD MEG magyar,BAZD MEG magyarország

AFARA CU BOZGORII DIN TARA!
ungaria E TARA CURVELOR!
TRAIASCA NOUA DREAPTA!

UN OLAH!(mandru de asta)

ungurii si tiganii afara din tara

Si unguroaicele?!...

unguroaicele sa ramana ,am inteles ca-s bune tare...nu am fost cu vreouna dar pe viitor..cn stie,...as fte o unguroaica si o tiganca

gbispas

688 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 August 2009, ora 12:58

De la: dasca777, la data 2009-08-30 08:26:45
De la: Nikita, la data 2009-08-29 19:16:05
De la: dasca777, la data 2009-08-28 18:58:20
De la: gbispas, la data 2009-08-28 16:08:48BAZD MEG magyar,BAZD MEG magyarország

ungaria E TARA CURVELOR!
TRAIASCA NOUA DREAPTA!

UN OLAH!(mandru de asta)

ungurii si tiganii afara din tara

Si unguroaicele?!...

unguroaicele sa ramana ,am inteles ca-s bune tare...nu am fost cu vreouna dar pe viitor..cn stie,...as fte o unguroaica si o tiganca

N-as putea sa spun ca nu-s tari,dar la fel de tari am intalnit si olandezoaice,negrese,....Doar ca bozgoroaicele si tigancile ne sunt mai la-ndemana:)):))Chestia e ca acum vro 20 de ani,bozgoroaicele pareau mai misto decat romancele,pt ca la ei ajunsesera deja toalele misto,noi eram la inceput.Acum nu cred c-as mai da o romanca pe o bozgoroaica.Au ramas cu renumele de pe atunci.Iar daca mergeai pe la Budapesta,acum vreo 20 de ani,....te cam dureau pantalonii,:))....acum nu mai e nici pe departe ce a fost.Doar ca-s mai curve,atata tot.In sensul ca cele mai multe prostituate la ei sunt,cele mai multe actrite XXX,tot acolo gasesti,.....femei usoare,care se vand usor.Nimic mai mult.Sunt mult mai multe femei tari in ROmania,acum,decat in ungaria.Plus ca la ei,doar in Budapesta sunt,daca te duci in orase unguresti,precum Szeged,Debreten,,.....numai mucegaiuri,s-a cam inversat roata.Ia du-te la noi,in Iasi,Craiova,Timisoara,....le da clasa bozgoroaicelor,de departe.

EU
Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 14:36

De la: daria_ta, la data 2009-08-27 17:18:54
De la: KARA000280, la data 2009-08-27 17:15:28SAL Daria,aparatoarea mea!!
Din ce timp vii Oksana ca sa iti spun unde ne-am intalnit!!!

Aparatoare = scut = platosa ??? Hi, hi!

Semana cu un rebus :))

Ce sa fie , ce sa fie ...aparatoare = scut= platosa=

sraja? paznic ? ...hmmm

Raporteaza abuz de limbaj
2 > 1
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 14:47

De la: Oksana, la data 2009-09-01 14:36:12
De la: daria_ta, la data 2009-08-27 17:18:54
De la: KARA000280, la data 2009-08-27 17:15:28SAL Daria,aparatoarea mea!!
Din ce timp vii Oksana ca sa iti spun unde ne-am intalnit!!!

Aparatoare = scut = platosa ??? Hi, hi!

Semana cu un rebus :))

Ce sa fie , ce sa fie ...aparatoare = scut= platosa=

sraja? paznic ? ...hmmm

cetate? fortareata? parapet?

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 15:01

De la: canalia, la data 2009-08-27 17:33:36
Mai "otravel" :) ... sigur sunt si unii care, desi analitici, n-au priceput nimic din vanzolaleala de azi ... fara perdea!

2 > 1
vladidec

851 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 13:09

Tiganii, ( ce e aia rrom ? ), nu sunt romani !!! afara cu ei cu mamele lor cu tot.....astia nu au creeat niciodata nimic, au distrus, pe oriunde au fost, cu fustele lor inflorate si sabii si pistoale.... Vestul Salbatic, si judecata tiganeasca sa o faca in alta parte....e timpul sa spunem STOP !!! Afara cu ei !

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 19:25

De la: vladidec, la data 2009-09-03 13:09:00Tiganii, ( ce e aia rrom ? ), nu sunt romani !!! afara cu ei cu mamele lor cu tot.....astia nu au creeat niciodata nimic, au distrus, pe oriunde au fost, cu fustele lor inflorate si sabii si pistoale.... Vestul Salbatic, si judecata tiganeasca sa o faca in alta parte....e timpul sa spunem STOP !!! Afara cu ei !

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 19:26

De la: gbispas, la data 2009-08-28 16:08:48

BAZD MEG magyar,BAZD MEG magyarország

ungaria E TARA CURVELOR!
TRAIASCA NOUA DREAPTA!

UN OLAH!(mandru de asta)

EU
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 19:55

Cum a trecut ceva timp de cand nu s-a mai scris pe topicul asta, am gasit ceva extrem de "interesant" si numai bun pt reconciliere!!!

"Stire: Judetul Dolj are un nou prefect. Pentru urmatorii patru ani, prefectura Dolj va fi condusa de un reprezentant al Uniunii Democratice a Maghiarilor din Romania (UDMR). sursa: "Gazeta de Sud - cotidian al oltenilor de pretutindeni"! Jurnal de prefect Maghiar peste Olteni: Ziua 1. Cred ca azi fost zi liber la ei. Nu venit nici una din angajat. Plimbat prin birou meu lung si lat. Deschis fiset acte oficial dar plin de o bautur tulbure. Oare unde tinut la ei dosare? Ziua 2. Nu fost ieri zi liber. Verificat in calendar fost miercur. Poate nu lucreaza miercur la ei? Dar nici azi nu venit. Am vrut dau telefon dar nu gasit agenda. Toate sertarele plin cu bautur acela tulbur (...) Ziua 10. Azi fost un secretara care zis ceva care nu inteles la mine si plecat nervos. Oi, oi! Gustat o pahar din acel bautur gasit la seif. Putin acrisor (...) Ziua 20. Aici nimeni nu vorbesc ungureste. Toti nervos ca nu pricepe la ei. Oare e politic corect sa invat eu romanesc? Hm, bauturul acela tulbur nu e chiar rea (...) Ziua 30. Descoperit intamplare un caset cu muzica folcloric si prinde bine sa invat vorbeste. Azi putut spune unei director apa-canal-investitii europene "Dunare daca n-aveam / Jiul Dunare-l faceam la noi". Simpatica baiat. Am baut cu el putin din acel bautur tulbur exceptional (...) Ziua 100. La ce dreacu sa muncesti in fiecare zi? M-am dat lovit si am drojdit niste zaibar cu nea Stelica, subprefectu' (...) Ziua 200. Fatalica, treba merge unsa. Fura toti in prefectura. Puseram un CD cu Ciobanca si ne facuram muci. L-am trimis pe Stelica la Segarcea, dupa doua vedre de molan, sa nu ramanem pa uscat (...) Ziua 300. Nenica, astia din UDMR chiar ma enerveaza. M-au sunat de la partid, sa ma-ntrebe cum stam cu nu's ce investitie. O sa-l intreb pa Stelica, cand s-o intoarce cu cisterna de la Panciu. Ziua 350. Mimisor, secretara, zice ca ma tot cauta unii din UDMR. Am pus-o sa le zica ca-s intr-o sedinta. Sanchi, batuse Craiova acasa si ne facusem pulbere. Ce treba au ungurii cu Mehedintiu'? Juvete Attila."

areku

7604 mesaje

Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 20:05

uf..era liniste si pace pe topic..iar o sa ne provoace dureri de cap...hm...

live your life so u have nothing to regret
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 20:07

De la: areku, la data 2009-09-30 20:05:56uf..era liniste si pace pe topic..iar o sa ne provoace dureri de cap...hm...

Cine, prefectul "ungur-oltenit"?!

areku

7604 mesaje

Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 20:10

De la: daria_ta, la data 2009-09-30 20:07:20
De la: areku, la data 2009-09-30 20:05:56uf..era liniste si pace pe topic..iar o sa ne provoace dureri de cap...hm...

Cine, prefectul "ungur-oltenit"?!

nu stiu...cei care faceau galagie pe aici..

live your life so u have nothing to regret
Fosta membra 9am.ro

91 mesaje
Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 20:58

Da, ia amploare. Dar, din pacate, nu suficient. Si nu destul de organizat
www.youtube.com/watch?v=EA0ZTOWEWtE

Fosta membra 9am.ro

632 mesaje
Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 21:22

De la: areku, la data 2009-09-30 20:10:17
nu stiu...cei care faceau galagie pe aici..

Apropoul tau s-a auzit departeee

martie02

65 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 16:27

De la: daria_ta, la data 2009-09-30 19:55:46Cum a trecut ceva timp de cand nu s-a mai scris pe topicul asta, am gasit ceva extrem de "interesant" si numai bun pt reconciliere!!!

"Stire: Judetul Dolj are un nou prefect. Pentru urmatorii patru ani, prefectura Dolj va fi condusa de un reprezentant al Uniunii Democratice a Maghiarilor din Romania (UDMR). sursa: "Gazeta de Sud - cotidian al oltenilor de pretutindeni"! Jurnal de prefect Maghiar peste Olteni: Ziua 1. Cred ca azi fost zi liber la ei. Nu venit nici una din angajat. Plimbat prin birou meu lung si lat. Deschis fiset acte oficial dar plin de o bautur tulbure. Oare unde tinut la ei dosare? Ziua 2. Nu fost ieri zi liber. Verificat in calendar fost miercur. Poate nu lucreaza miercur la ei? Dar nici azi nu venit. Am vrut dau telefon dar nu gasit agenda. Toate sertarele plin cu bautur acela tulbur (...) Ziua 10. Azi fost un secretara care zis ceva care nu inteles la mine si plecat nervos. Oi, oi! Gustat o pahar din acel bautur gasit la seif. Putin acrisor (...) Ziua 20. Aici nimeni nu vorbesc ungureste. Toti nervos ca nu pricepe la ei. Oare e politic corect sa invat eu romanesc? Hm, bauturul acela tulbur nu e chiar rea (...) Ziua 30. Descoperit intamplare un caset cu muzica folcloric si prinde bine sa invat vorbeste. Azi putut spune unei director apa-canal-investitii europene "Dunare daca n-aveam / Jiul Dunare-l faceam la noi". Simpatica baiat. Am baut cu el putin din acel bautur tulbur exceptional (...) Ziua 100. La ce dreacu sa muncesti in fiecare zi? M-am dat lovit si am drojdit niste zaibar cu nea Stelica, subprefectu' (...) Ziua 200. Fatalica, treba merge unsa. Fura toti in prefectura. Puseram un CD cu Ciobanca si ne facuram muci. L-am trimis pe Stelica la Segarcea, dupa doua vedre de molan, sa nu ramanem pa uscat (...) Ziua 300. Nenica, astia din UDMR chiar ma enerveaza. M-au sunat de la partid, sa ma-ntrebe cum stam cu nu's ce investitie. O sa-l intreb pa Stelica, cand s-o intoarce cu cisterna de la Panciu. Ziua 350. Mimisor, secretara, zice ca ma tot cauta unii din UDMR. Am pus-o sa le zica ca-s intr-o sedinta. Sanchi, batuse Craiova acasa si ne facusem pulbere. Ce treba au ungurii cu Mehedintiu'? Juvete Attila."

Dragut.
Nu stiu unde gasisi articolul asta, dar il citii si imi placu mult.
Ai naibi olteni cum le place lor vinul bun si viata usoara, ceva de speriat...
Da', las' ca e bine asa...e mai bine!

GeorgePaul87

20 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 10:30

De la: gbispas, la data 2009-09-03 19:26:14De la: gbispas, la data 2009-08-28 16:08:48

ungaria E TARA CURVELOR!
TRAIASCA NOUA DREAPTA!

UN OLAH!(mandru de asta)

Salutare, domnule Ispas, pot sa te tutuiesc? Ma intreb asta pt ca ai cam varsta tatalui meu.

Vreau sa te intreb ce e cu atitudinea asta radicala si simplificatoare? ))) Ungaria e tara cui? Dupa parerea mea faci o generalizare absurda. ;) Ungurii au 14 laureati ai premiului Nobel, noi 2 si nici aia romani neaosi. ))) (www.hungarian-history.hu/nobel/nobel.htm)

Sustii NDreapta?? ))) Ti-a placut cumva comunismul? Vrei o noua dictatura?? )))

Ia-o mai încet cã nu-i bai. De la un ardelean cu strãmoºi moþi.

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 10:32

De la: georgepaul87, la data 2009-10-03 10:30:27
De la: gbispas, la data 2009-09-03 19:26:14De la: gbispas, la data 2009-08-28 16:08:48

ungaria E TARA CURVELOR!
TRAIASCA NOUA DREAPTA!

UN OLAH!(mandru de asta)

Salutare, domnule Ispas, pot sa te tutuiesc? Ma intreb asta pt ca ai cam varsta tatalui meu.

Vreau sa te intreb ce e cu atitudinea asta radicala si simplificatoare? :))) Ungaria e tara cui? Dupa parerea mea faci o generalizare absurda. ;) Ungurii au 14 laureati ai premiului Nobel, noi 2 si nici aia romani neaosi. :))) (www.hungarian-history.hu/nobel/nobel.htm)

Sustii NDreapta?? :))) Ti-a placut cumva comunismul? Vrei o noua dictatura?? :)))

Ia-o mai incet ca nu-i bai. ;) De la un ardelean cu stramosi moti. ;)

asta i-am zis si eu dar el tot o tine cu "bazbabzbabz megzobogoul" lui

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 10:38

De la: martie02, la data 2009-10-01 16:27:07
De la: daria_ta, la data 2009-09-30 19:55:46Cum a trecut ceva timp de cand nu s-a mai scris pe topicul asta, am gasit ceva extrem de "interesant" si numai bun pt reconciliere!!!

Dragut.
Nu stiu unde gasisi articolul asta, dar il citii si imi placu mult.
Ai naibi olteni cum le place lor vinul bun si viata usoara, ceva de speriat...
Da', las' ca e bine asa...e mai bine!

Mai Daria, nu te stiam asa de...nationalista
Am ras cu lacrimi...si este sambata dimineata cand cica omu o ia incetisor
Mda...ce sa zic...astept continuarea jurnalului...la Segarcea sau Panciu

GeorgePaul87

20 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 10:41

ungaria E TARA CURVELOR!
TRAIASCA NOUA DREAPTA!

UN OLAH!(mandru de asta)

Vreau sa te intreb ce e cu atitudinea asta radicala si simplificatoare? ))) Ungaria e tara cui? Dupa parerea mea faci o generalizare absurda. ;) Ungurii au 14 laureati ai premiului Nobel, noi 2 si nici aia romani neaosi. ))) (www.hungarian-history.hu/nobel/nobel.htm)

GeorgePaul87

20 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 10:44

super tare!!! )))))

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 16:25

De la: georgepaul87, la data 2009-10-03 10:41:28

ungaria E TARA CURVELOR!
TRAIASCA NOUA DREAPTA!

UN OLAH!(mandru de asta)

Mai asta,motul din mosi stramosi,nu cred ca esti roman 100%,asta daca esti macar putin roman.
Un roman n-ar fi scris asa agramat.Cum adica ATITUDINE SIMPLIFICATOARE?Poate pe la voi,in ungaria aia a ta,care,apropos,e o tara unde s-au oprit niste nomazi(precum tiganii,deci)in drumul lor pana in Finlanda de azi, asa se spune,dar in romaneste nu-i corect.Apoi,faci iarasi o greseala,nu TE intrebai,daca poti sa ma tutuiesti ci MA intrebai.
Hai sa-ti spun eu cum e cu premiile alea.De la un popor care a ocupat teritorii(nu doar in Romania au ei un Ardeal ci si in Slovacia-si au ocupat teritorii mai mici si de la Sarbi,.......)si a asuprit oameni,nu cred in ruptul capului ca sunt cu adevarat capetele lor care au gandit asta.Au furat de pe la te miri cine cat au putut,inclusiv inteligenta,asa ca mai scutiti-ne cu singurul lucru cu care ,scriptic, depasiti ROMANIA SI ROMANII.Si chiar nu stiu de cand nivelul unei natiuni se masoara in premiile Nobel.Hai,daca vrei sa ne intrecem in premiile din contemporaneitate,luate de romani si bozgori,la olimpiadele de fizica si matematica?Ce zici?Ca mai nou,de cand nu mai aveti de unde fura,asa de mult,va bucurati doar cu numarul de c-urve pe metrul patrat.In rest,e doar istorie.Si cum am mai spus,mincinoasa.
Si in incheiere,da,prefer o dictatura facuta de romani,decat una facuta de bozgori,ca voi doar asa ati stiut sa faceti pe unde ati calcat.D-aia nu v-a ajutat Dumnezeu.

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 16:34

ungaria E TARA CURVELOR!
TRAIASCA NOUA DREAPTA!

UN OLAH!(mandru de asta)

EU
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 18:19

De la: gbispas, la data 2009-10-03 16:34:45BAZD MEG magyar,BAZD MEG magyarország

ungaria E TARA CURVELOR!
TRAIASCA NOUA DREAPTA!

UN OLAH!(mandru de asta)

esti din ce in ce mai constipat

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
blackpanther

347 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 18:44

Pe mine ma distreaza gbipas
cine nu-i de acord cu el....e bozgor
yyyeeeeyy.... deci numai in ungaria sunt prostituate... asta-i buna ....nici nu stiam

si eu is bozgoroaica acum?

Ca sa-ti atingi obiectivele trebuie sa fii un visator…. Asa ca nu mai pierde vremea, trimite totul la naiba si du-te sa te culci !!!
GeorgePaul87

20 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 22:12

De la: gbispas, la data 2009-10-03 16:25:47
Mai asta,motul din mosi stramosi,nu cred ca esti roman 100%,asta daca esti macar putin roman.
Un roman n-ar fi scris asa agramat.Cum adica ATITUDINE SIMPLIFICATOARE?Poate pe la voi,in ungaria aia a ta,care,apropos,e o tara unde s-au oprit niste nomazi(precum tiganii,deci)in drumul lor pana in Finlanda de azi, asa se spune,dar in romaneste nu-i corect.Apoi,faci iarasi o greseala,nu TE intrebai,daca poti sa ma tutuiesti ci MA intrebai.
Hai sa-ti spun eu cum e cu premiile alea.De la un popor care a ocupat teritorii(nu doar in Romania au ei un Ardeal ci si in Slovacia-si au ocupat teritorii mai mici si de la Sarbi,.......)si a asuprit oameni,nu cred in ruptul capului ca sunt cu adevarat capetele lor care au gandit asta.Au furat de pe la te miri cine cat au putut,inclusiv inteligenta,asa ca mai scutiti-ne cu singurul lucru cu care ,scriptic, depasiti ROMANIA SI ROMANII.Si chiar nu stiu de cand nivelul unei natiuni se masoara in premiile Nobel.Hai,daca vrei sa ne intrecem in premiile din contemporaneitate,luate de romani si bozgori,la olimpiadele de fizica si matematica?Ce zici?Ca mai nou,de cand nu mai aveti de unde fura,asa de mult,va bucurati doar cu numarul de c-urve pe metrul patrat.In rest,e doar istorie.Si cum am mai spus,mincinoasa.
Si in incheiere,da,prefer o dictatura facuta de romani,decat una facuta de bozgori,ca voi doar asa ati stiut sa faceti pe unde ati calcat.D-aia nu v-a ajutat Dumnezeu.

Am gresit? Imi cer scuze, se mai intampla...
MA intrebam si pe mine, serios ca asa a fost... :)))

Ungaria mea? Nu te supara, dar am citit tot topicul asta si vad ca esti cam paranoia :)))) Toti sunt bozgori pt tine? Si cat esti de sigur pe tine :))) Ma faci sa rad. :)

Si iti repet, nu am unguri printre neamuri de la strabunici in sus... Nu ca m-ar deranja. Poate mai jos da, nu mi-am facut inca arborele genealogic. :) (bunicii mei au fost dusi cu forta de comunisti din satul Geamana, unde acum e un lac de acumulare, in jud mures)

Oricum imi place sa polemizez si sa ma contrazic, asa ca e o discutie interesanta pt mine...

GeorgePaul87

20 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 22:16

Hai sa-ti spun eu cum e cu premiile alea.De la un popor care a ocupat teritorii(nu doar in Romania au ei un Ardeal ci si in Slovacia-si au ocupat teritorii mai mici si de la Sarbi,.......)si a asuprit oameni,nu cred in ruptul capului ca sunt cu adevarat capetele lor care au gandit asta.Au furat de pe la te miri cine cat au putut,inclusiv inteligenta,asa ca mai scutiti-ne cu singurul lucru cu care ,scriptic, depasiti ROMANIA SI ROMANII.Si chiar nu stiu de cand nivelul unei natiuni se masoara in premiile Nobel.

Cand s-au infiintat premiile Nobel? Facem acum din istorie o harcea-parcea Hai ca esti tare...

GeorgePaul87

20 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 22:19

De la: gbispas, la data 2009-10-03 16:34:45
TRAIASCA NOUA DREAPTA!

Doua intrebari mai personale, bineinteles ca daca nu vrei, nu trebuie sa raspunzi, e dreptul tau:

1) esti membru in vreun partid?
2) daca esti membru in vreun partid, in care?
Multumesc. :)

GeorgePaul87

20 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 22:26

De la: gbispas, la data 2009-10-03 16:25:47In rest,e doar istorie.Si cum am mai spus,mincinoasa.

Cu cat citesc mai cu atentie postul tau, cu atat rad mai mult.

Ai si tu niste greseli de ortografie, dar eu ma uit la argumente. ;)

Istorie mincinoasa zici? Dar care e aia "sincera" din care te-ai informat tu? Ne bagam intr-o discutie despre istoriografie?

GeorgePaul87

20 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 22:30

CE dictatura ungara, mai omule, tu traiesti in alte timpuri si pe alta lume?

Ai prea multe dume in postul ala, jur, nu-l mai citesc inca o data ca apoi ma doare burta de ras.

mohatamin

26 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 15:05

De la: blackpanther, la data 2009-10-03 18:44:52Pe mine ma distreaza gbipas
cine nu-i de acord cu el....e bozgor
yyyeeeeyy.... deci numai in ungaria sunt prostituate... asta-i buna ....nici nu stiam

si eu is bozgoroaica acum?

Unde ai citit ca ar fi scris cineva ca doar in ungaria sunt prostituate si femei usoare?Acolo-s doar cele mai multe pe metru patrat,din lume.Sau ti-ai spart ochelarii si cu aia noi nu vezi de nas?

Pagini: << 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului RASISMUL,O REALITATE CARE IA AMPLOARE
Mergi la: