back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Rasismul,o realitate care ia amploare

Pagini: << 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >> Sari la pagina:

corporatenews023664

92 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 22:45

De la: gbispas, la data 2009-07-27 15:44:47
De la: umblataprinlume, la data 2009-07-26 16:12:21Graga Refelx,

Poate reteta de racorire cu lubenita pe care ai prescris-o ti-ar prinde bine si tie, sau la ura si nebunia ta nu mai exista leac?
Nu ai observat ca atata ura in suflet iti innegureaza si mintea?
Jignesti pe tota lumea care comenteaza ceva cu bun simt pe acest forum.

Spui ca te-ai plimbat in intreaga lume datorita serviciului (vai de firma care te plateste), dar: una este sa mergi in delegatie de serviciu / aeroport - sala de conferinte - aeroport / si alta este sa traiesti saptamanni, luni sau ani intr-un loc.
Poate ai umblat prin intreaga lume, dar se pare ca nu prea ai fost prin Ungaria sau la Budapesta sa vezi ca este de milioane de ori mai curata si civilizata decat tarisoara noastra iubita sau Bucurestiul. Pacat ca au si ei foarte, foarte multi tzigani...

Hai noroc!

Auzi,ma asta plimbata,eu am gasit o firma care sa ma trimita prin lume,nu a fost nevoie sa procedez ca tine,sa desfac picioarele primului venit,ca sa pot pune mana pe banii lui.Nu am trecut prea des prin salile de conferinte,iar se vede cat de limitata esti.De ce nu ma mir,insa.Trecerile mele prin lume,au fost mult mai mult decat o placere si m-am distrat si am vizitat mult mai mult ca una cu picioare desfacute.Erai inteligenta daca intrebai,inainte de a face afirmatiile alea,cu ce ma ocup.Dar unde-s picioarele desfacute,ca nu-i cap,nici Dumnezeu nu cere.Nici macar nu ma plateste guvernul Romaniei,sunt platit de cel al Olandei.

Bai dobitocule, daca mamica aia a ta care te-a facut asa prost si-o fi deschis piciorusele ca sa reuseasca printre multe altele sa faca si un c...t, nu trebuie sa presupui ca si altcineva ar face-o! Esti prost, incuiat, limitat si misogin! Te plateste guvernul? Pai cine ar putea sa te plateasca?! Esti mult prea ingust la minte si invechit pentru mileniul trei si pentru o tara care vrea sa evolueze, te mai si lauzi ca te-ai plimbat prin toata lumea, unul ca tine face de ras si o buda! Du-te langa cea care te face sa crezi ca femeile stau cu picioarele desfacute, desi se pare ca nu iti prea plac femeile, dar nu-i nimic, nu toti sunt incuiati ca tine, vei gasi si persoane care sa te accepte asa cum esti! Marsh!

martie02

65 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 00:28

De la: umblataprinlume, la data 2009-07-27 16:00:04Mare-i gradina ta Doamne, si mult prea multi mitocani prin ea...

Daca am putea sa scapam cumva de ei...ca de educat...nici o sansa!

Raporteaza abuz de limbaj
radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 18:41

hihihi! :)

Cum suferim cu totii de nevoia de a fi auziti!

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
gbispas

688 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 13:14

De la: kaarima22, la data 2009-07-27 22:45:02
De la: gbispas, la data 2009-07-27 15:44:47
De la: umblataprinlume, la data 2009-07-26 16:12:21Graga Refelx,

Poate reteta de racorire cu lubenita pe care ai prescris-o ti-ar prinde bine si tie, sau la ura si nebunia ta nu mai exista leac?
Nu ai observat ca atata ura in suflet iti innegureaza si mintea?
Jignesti pe tota lumea care comenteaza ceva cu bun simt pe acest forum.

Spui ca te-ai plimbat in intreaga lume datorita serviciului (vai de firma care te plateste), dar: una este sa mergi in delegatie de serviciu / aeroport - sala de conferinte - aeroport / si alta este sa traiesti saptamanni, luni sau ani intr-un loc.
Poate ai umblat prin intreaga lume, dar se pare ca nu prea ai fost prin Ungaria sau la Budapesta sa vezi ca este de milioane de ori mai curata si civilizata decat tarisoara noastra iubita sau Bucurestiul. Pacat ca au si ei foarte, foarte multi tzigani...

Hai noroc!

Auzi,ma asta plimbata,eu am gasit o firma care sa ma trimita prin lume,nu a fost nevoie sa procedez ca tine,sa desfac picioarele primului venit,ca sa pot pune mana pe banii lui.Nu am trecut prea des prin salile de conferinte,iar se vede cat de limitata esti.De ce nu ma mir,insa.Trecerile mele prin lume,au fost mult mai mult decat o placere si m-am distrat si am vizitat mult mai mult ca una cu picioare desfacute.Erai inteligenta daca intrebai,inainte de a face afirmatiile alea,cu ce ma ocup.Dar unde-s picioarele desfacute,ca nu-i cap,nici Dumnezeu nu cere.Nici macar nu ma plateste guvernul Romaniei,sunt platit de cel al Olandei.

Bai dobitocule, daca mamica aia a ta care te-a facut asa prost si-o fi deschis piciorusele ca sa reuseasca printre multe altele sa faca si un c...t, nu trebuie sa presupui ca si altcineva ar face-o! Esti prost, incuiat, limitat si misogin! Te plateste guvernul? Pai cine ar putea sa te plateasca?! Esti mult prea ingust la minte si invechit pentru mileniul trei si pentru o tara care vrea sa evolueze, te mai si lauzi ca te-ai plimbat prin toata lumea, unul ca tine face de ras si o buda! Du-te langa cea care te face sa crezi ca femeile stau cu picioarele desfacute, desi se pare ca nu iti prea plac femeile, dar nu-i nimic, nu toti sunt incuiati ca tine, vei gasi si persoane care sa te accepte asa cum esti! Marsh!

Auzi,mami,cu picioarele larg desfacute,ca sa fie loc pt toata lumea(la cei cu buzunare plina,ma refer),te oftici ca ti se raspunde de aceeasi maniera?Daca o sa observi,pe aici,vei vedea ca taman matale esti aia care a inceput sa jignesti,sa te spargi in figuri(de parca ar interesa pe cineva)ca ai umblat prin lume(dealtfel cred ca e deja o boala,daca-ti citesc nick-ul) si din tot ce ti-am scris eu,nu ai gasit de cuviinta sa-mi raspunzi nici un cuvant la ceea ce te rugam sa-ti imaginezi,vis-a-vis de o eventuala migrare in masa.Dar e normal sa te prefaci ca nu observi,cand partenerul tau de discutie(polemica) are perfecta dreptate si nu ai replica,decat,eventual,daca o sa fortezi un raspuns.
Cred ca nu stii nici macar semnificatia cuvantului misogin.Ti se pare ca m-am luat eu de femei,in general,doar pt faptul ca sunt femei?Eu m-am luat strict de tine,ca tu esti aia sparta in figuri ca nu stiu pe unde te-ai plimbat,fara sa gandesti la ce trebuie sa spui si fara sa poti vedea mai mult decat lungul nasului.Vrei sa pozezi in victima(e mai convenabil,asa-i),dar de d-astea cu aere si fumuri sunt satul,pana peste cap,e plina lumea.Mai bine spune ca ai vazut cateva poze pe internet(daca ai acasa) si ti-ar fi placut sa ajungi in unele locuri,dar.n-ai fata si mai ales intelect,pt asta.In rest,s-auzim de bine si nu ma obliga sa ma iau de mama matale,ca o voi face cu placere si ma voi cobori la nivelul tau,fara sa stau pe ganduri.Ba voi spune cateva lucruri despre intreaga ta familie.Si sa stii ca nici asta nu se cheama misoginism.Dar e putin probabil ca taman tu sa intelegi ceva si unde nu e nici.....nimeni nu pretinde ceva.

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 13:16

BAZD MEG magyar,BAZD MEG magyarország

AFARA CU BOZGORII DIN TARA!
ungaria E TARA CURVELOR!

UN OLAH(mandru de asta)

EU
umblataprinlume_yuppy

56 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 13:55

De la: gbispas, la data 2009-07-29 13:16:03BAZD MEG magyar,BAZD MEG magyarország

ungaria E TARA CURVELOR!

UN OLAH(mandru de asta)

Vai de tine si de mintea ta bolnava!
E de ras cat poti fi de "necizelat" - asta ca sa fiu subtila dar in acelasi timp este de plans cat de decazuti sant unii...

Nu ti-am raspuns, pt ca pana aici nu ai debitat ceva inteligent care ar merita sa-mi timpul si energia. Nu-mi place sa arunc nuci pe perete.
Tre' sa recunosc insa ca limbajul si jargonul tau colorat ma amuza, chiar daca e trist cum jignesti pe toata lumea in stanga si dreapta. Sper ca natura sa-si faca treaba, si toate energiile negative pe care le iradiezi spre oameni superiori tie sa se intoarca impotriva ta. Cand le vei simti pe pielea ta poate-ti mai revii o leaca!

PS: Toata lumea cunoaste cuvantul "misogin", dar fiecare interpreteaza cum stie:
MISOGÍN, -Ã adj., s.m.
1. (Suferind) de misoginie, relativ la misoginie.
2. (Bãrbat) care evitã societatea, cercurile, compania femeilor. [Var. misoghin s.m. / < fr. misogyne, cf. gr. misein – a urî, gyne – femeie].

Hai bonjour!

Violenta este ultimul refugiu al incompetentei. (Isaac Asimov)
Fosta membra 9am.ro

1989 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 18:43

De la: umblataprinlume, la data 2009-07-30 13:55:13
De la: gbispas, la data 2009-07-29 13:16:03BAZD MEG magyar,BAZD MEG magyarország

ungaria E TARA CURVELOR!

UN OLAH(mandru de asta)

E de ras cat poti fi de "necizelat" - asta ca sa fiu subtila dar in acelasi timp este de plans cat de decazuti sant unii...

Nu ti-am raspuns, pt ca pana aici nu ai debitat ceva inteligent care ar merita sa-mi timpul si energia. Nu-mi place sa arunc nuci pe perete.
Tre' sa recunosc insa ca limbajul si jargonul tau colorat ma amuza, chiar daca e trist cum jignesti pe toata lumea in stanga si dreapta. Sper ca natura sa-si faca treaba, si toate energiile negative pe care le iradiezi spre oameni superiori tie sa se intoarca impotriva ta. Cand le vei simti pe pielea ta poate-ti mai revii o leaca!

PS: Toata lumea cunoaste cuvantul "misogin", dar fiecare interpreteaza cum stie:
MISOGÍN, -Ã adj., s.m.
2. (Bãrbat) care evitã societatea, cercurile, compania femeilor. [Var. misoghin s.m. / < fr. misogyne, cf. gr. misein – a urî, gyne – femeie].

Hai bonjour!

Nu ii mai jucati in struna,nu vedeti ca asta asteapta sa se distreze gunoiul.Din oameni ca el se nasc cei care ne duc renume pe afara.Sunt sigur ca daca nu il vede nimeni arunca ambalajele de ciocolata chiar, pe jos in Berlin iar dupa aia zice in dreapta si in stinga ca cei multi care iasa si ne strica noua renumele de foarte civilizati ce suntem.Ne certam pe nimicuri de asta rade lumea de noi si nu vedem adevarata noastra valoare ce trebuie sa o schimbam in interiorul nostru.Pina ce exista vorba asta la noi "mai bine sa planga mama ta decit sa plinga mama mea"nu vom ajunge nicaieri.

sotto062736

334 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 22:35

Ficherman,sa ma ierti ca intervin si eu,fara sa fiu partinitor.Dar sa cataloghezi un user ca fiind "gunoi" mi se pare cam deplasata chestia.Si pentru ce?Pentru simplu fapt ca nu-i de acord cu interlocutorii sai.Asa cum te citesc eu pe tine,pari cam maghiar in exprimare,oare de aici ti se trage violenta ta verbala?C`apoi daca-i ashe,se sthim shi noi!

Fosta membra 9am.ro

1989 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 23:24

De la: reflex, la data 2009-07-31 22:35:25Ficherman,sa ma ierti ca intervin si eu,fara sa fiu partinitor.Dar sa cataloghezi un user ca fiind "gunoi" mi se pare cam deplasata chestia.Si pentru ce?Pentru simplu fapt ca nu-i de acord cu interlocutorii sai.Asa cum te citesc eu pe tine,pari cam maghiar in exprimare,oare de aici ti se trage violenta ta verbala?C`apoi daca-i ashe,se sthim shi noi!
Sunt lucruri mai importante decat sa ne cautam la dinti vecinii.Si te iert dar are aroma de instigator prietenul tau!!Azi suntem toti europeni, ori nu?Poate am fost cam deplasat dar nu am mai putut sterge.Ce sa fac sunt si eu om,mi-a sarit tandara.Uite sa zic ceva: In 90 am fost si eu prin Berlinca la inceput de drum democratic, si am vrut sa aflu de la germani o informatie simpla.Si anume unde este (Lichtenberg) adica cum ar veni gara de nord in Bucuresti.Nu am primit nici o lamurire degeaba am incercat sa vorbesc engleza,nestiind germana toti se intorceau su plecau.La un moment dat un barbat tinar ne-a indrumat spre locatia in care am vrut sa ajungem.Mii de multumiri,am vrut sa-l invit la o bere iar el mirat mi-a zis nu asta a fost intentia lui sa cistige ceva.deci acum trebuia sa alatur si eu specimenelor si sa injur o intreaga natie pentr-u ca nu voiau sa ma ajute?...nu draga i-am iertat pentr-u tinarul cutare ce a fost mai mult decit om, de a venit cu noi pina acolo unde am vrut sa ajungem, scumpul meu.Iar referitor la intrebarea ta sa stii ca Vasile ma numesc si te las sa tragi concluziile pe care le doresti despre mine!

sotto062736

334 mesaje
Postat pe: 1 August 2009, ora 20:21

UE asta atat de mediatizata incat majoritatea nici nu stiu cu ce se mananca,dar esti trendy daca bagi termenul peste tot,de fapt este o utopie,un mare kakat.Iata chiar criza si f. repede a dovedit ca in vremuri de restriste,natiunile se inchid in carapacea lor si functioneaza nationalismul.Analizeaza beneficiile romanului de rand in paralel cu beneficiile tarilor vestice,care aveau o supraproductie,iar aderarea tarilor estice la UE pentru ele a fost marea gura de oxigen.Si in numele normelor UE au distrus si ce mai era din industria si agricultura romaneasca.Romania a devenit un consumator de rahat unionist,fara o industrie,fara o agricultura competitiva si fara zootehnie.Se va vedea ca unde nu-i productie nu-i nici progres.Asa ca eu fak ceva pe ea UE.
Iar cu gara Lichtenberg...ce are pwula cu prefectura?aici vb despre rasism,nationalism.Dar ma mira afirmatia ta,deoarece in 90 eram si eu prin Germania si-mi amintesc nemtii ca fiind foarte draguti,intrau la alba-neagra puneau 300 de DM radeau si plecau mai departe.Abia de prin `95 incepusera sa se sature de imigranti.
Bine mai Vasile...daca esti roman e si mai grav sa jignesti un conational pentru a fi pe gustul unuia de alta nationalitate cu are are o disputa sau vizeaza un diferend.Eu intodeauna in disputa unui roman cu o alta natie/etnie voi tine cu romanul.Dar desigur nu toti suntem la fel ,iar cozi de topor am avut printre noi de cand lumea,parca si Decebal a fost tradat tot de un dac.

sotto062736

334 mesaje
Postat pe: 1 August 2009, ora 20:49

...am uitat ceva.Vedem des pe acest forum,sau pe alte forumuri ,situatii cand un roman este apostrofat de un alt roman,daca spune ceva contra ungurilor.Mah,sa ma trazneasca daca am citit undeva sa fie si invers!Si atunci cum puii mei "rasismul" asta functioneaza doar pe sens unic?Recent a fost Presedintele Romanie in Harghita si a fost huiduit la scena deschisa,inca n-am auzit un ungur sa condamne faptele reprobabile.Nu-i admis sa nu respecti institutia Presidentiei,aici nu vorbim despre Basescu,vorbim despre Presedintele Romaniei.Adica cel care ne reprezinta pe noi,tara,poporul.Adica un presedinte,poti sa nu-l vrei,poti sa nu-l alegi,poti sa nu-l iubesti,dar de respectat e musai sa-l respecti,cat timp ai cetatenia romana.Pentru ca astfel iti areti respectul pentru tara si legile ei.

mohatamin

26 mesaje

Postat pe: 2 August 2009, ora 18:23

ungaria E TARA CURVELOR!

UN OLAH(mandru de asta)

MISOGÍN, -Ã adj., s.m.

Hai bonjour!

Draga noastra(Doamne apara si pazeste),tu in afara ca ai venit sa te spargi in fuguri cu faptul ca te-ai plimbat si ai vazut,mai stii ceva?Ne-ai mai spus ceva?Nu-ti convine ca si altii sunt umblati prin lume?Eu in locul tau i-as respecta,mai ales ca au dreptate.Lasa-ne si du-te in tabara ungurilor,cu toate ce eu cred ca esti deja.Ia-ti bozgorii si plecati in tara voastra,ca in a noastra nu e loc de voi.
Mai bine doreste-ti,ca in exemplul de mai sus sa fii pe-o insula pustie si sa fii invadata si tu si insula de milioane de bozgori perversi.STAI,NU TE GANDI CA TI-AR FI BINE,CA S-AR PUTEA SA FIE TOTI FEMEI.

berila

1111 mesaje

Postat pe: 3 August 2009, ora 00:10

Zicea cineva corect undeva pe pagina a 2-a, ca n`am stat sa citesc tot si anume, la ce se refera OP nu este rasism ci xenofobie.

Sa despicam:

Rasism = Teorie social-politicã care susþine inegalitatea biologicã ºi intelectualã a raselor umane. mai pe romanste legat de RASA

xenofobism = „strãin”; „oaspete”. + fobie respectiv Stare patologicã de neliniºte ºi de fricã obsedantã, lipsitã de o cauzã obiectivã sau precisã.

Bon si acum ca sa revin, eu nu suport tiganii, nu avem nicio vina ca s`au aciuat aici.. din partea mea pot sa se duca inapoi in India, dar nu e dupa mine si ca sa vezi nici dupa tine :)
Daca iti doresti cu adevarat sa ajuti du`te voluntar la Crucea Rosie...
Cat despre romanii din Europa... Au plecat pe barba lor. Eu de ce am ramas in tara in loc sa fug dupa tot felul de iluzii de grandoare si realizare peste granita? Acum cativa ani cand a inceput marele exod urla lumea dupa muncitori.. vroiai sa angajezi si nu aveai pe cine si acum ca s`a imputit treaba au venit inapoi in tara cu impresii de "aaa pai in Italia imi dadeau x sute de euro cum sa vin la tine pe 10 milioane.." Du`te tata si stai pe banu statului cat se poate sau mai da o raita prin Italia CA E BINE.

Am incheiat.

What's cookin`, good lookin`?
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 3 August 2009, ora 22:55

De la: Ficherman, la data 2009-07-30 18:43:56

ungaria E TARA CURVELOR!

UN OLAH(mandru de asta)

MISOGÍN, -Ã adj., s.m.

Hai bonjour!

Nu ii mai jucati in struna,nu vedeti ca asta asteapta sa se distreze gunoiul.Din oameni ca el se nasc cei care ne duc renume pe afara.Sunt sigur ca daca nu il vede nimeni arunca ambalajele de ciocolata chiar, pe jos in Berlin iar dupa aia zice in dreapta si in stinga ca cei multi care iasa si ne strica noua renumele de foarte civilizati ce suntem.Ne certam pe nimicuri de asta rade lumea de noi si nu vedem adevarata noastra valoare ce trebuie sa o schimbam in interiorul nostru.Pina ce exista vorba asta la noi "mai bine sa planga mama ta decit sa plinga mama mea"nu vom ajunge nicaieri.

Auzi,ba,bozgorica,oare cine face de ras neamul asta,ROMANESC?Oare nu tocmai bozgorii tai imputiti,care omoara si violeaza,prin Italia,ca apoi sa se spuna ca sunt romani?Pai da,cand violeaza sunt romani,dar aici,vor sa fie minoritari,bozgori.Sau aia care au fost gasiti cu arme si nu stiu ce actiuni teroriste vroiau sa faca,la fel.CIne oare intineaza calitatea de ROMAN?
Mars in ungaria voastra,plina de c-urve.De fapt nici acolo nu-i locul vostru.Tara voastra e in Panonia de unde ati venit pe aici.Mars acolo!

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 3 August 2009, ora 22:58

ungaria E TARA CURVELOR!

UN OLAH(mandru de asta)

MISOGÍN, -Ã adj., s.m.

Hai bonjour!

In ceea ce te priveste pe tine,nu-ti doresc decat sa nu-ti amorteasca prea des picioarele,ma gandesc(na,pot sa fac si d-astea) ca nu e usor in pozitia LARG DESFACUTE.

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 3 August 2009, ora 23:00

BAZD MEG magyar,BAZD MEG magyarország

ungaria E TARA CURVELOR!

UN OLAH(mandru de asta)

EU
umblataprinlume_yuppy

56 mesaje
Postat pe: 4 August 2009, ora 14:29

Pt. gb ISPAS

"In ceea ce te priveste pe tine,nu-ti doresc decat sa nu-ti amorteasca prea des picioarele,ma gandesc(na,pot sa fac si d-astea) ca nu e usor in pozitia LARG DESFACUTE."

Probabil ca MAMA TA a stat o viata intreaga in pozitia indicata de tine (subconstientul fiindu-ti obsedat de asta te cramponezi asa de pozitia cu picioarele desfacute) sa-ti poata asigura in fiecare zi un bot de mamaliga si ca te poata creste. Trebuie iertata saraca, asta o fi motivul pt care nu a avut timp sa te si educe, macar o leaca acolo, cat de cat...

zamfiroiu_spiridon

20 mesaje
Oras: Curtea de Arges

Postat pe: 4 August 2009, ora 17:50

Rasismul ca orice mijloc de realizare a sopurilor este cel mai primitiv mijloc de a ridica un "OM" impotriva altui "OM"...am vazut atatia oameni inteligenti care erau fascinati de acest curent...eu cred ca rasismul ca de altefel toate celelalte asa zise " religii" - natiune ,patriotism,eco...incalzire globala, globalism este apanajul celor care doresc sa DETINA PUTEREA ABSOLUTA... sant ei oare ILUMINATI?....

zamfiroiu_spiridon

20 mesaje
Oras: Curtea de Arges

Postat pe: 4 August 2009, ora 18:05

Va inplor...studiati istoria... Tudor Vladimirescu a murit ptr. crearea statului national... a fost omorat de "eterie"...cine dracu or fi astia...( intr-o fantana la Targoviste)...cel putin asa am invatat eu... iar acum statul national este o iluzie...ptr. ce dracu a murit dobitocul ala...istoria a fost programata...viata voastra este programata...viitorul vostru este programat...treziti-va idio... ferice de voi ca nu ganditi...

sotto062736

334 mesaje
Postat pe: 4 August 2009, ora 21:20

De la: umblataprinlume, la data 2009-08-04 14:29:05Pt. gb ISPAS

"In ceea ce te priveste pe tine,nu-ti doresc decat sa nu-ti amorteasca prea des picioarele,ma gandesc(na,pot sa fac si d-astea) ca nu e usor in pozitia LARG DESFACUTE."

Probabil ca MAMA TA a stat o viata intreaga in pozitia indicata de tine (subconstientul fiindu-ti obsedat de asta te cramponezi asa de pozitia cu picioarele desfacute) sa-ti poata asigura in fiecare zi un bot de mamaliga si ca te poata creste. Trebuie iertata saraca, asta o fi motivul pt care nu a avut timp sa te si educe, macar o leaca acolo, cat de cat...

hai umblato ca pana la urma,incet incet, iti dai arama pe fata.Deja stau si ma gandesc la modul serios ca le cam zice bine -gbispas- Doar n-ai fost tu ambasador UNICEF

hawk_eye

402 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 4 August 2009, ora 21:47

Bravo, da-le peste nas la fraieri! Esti o tipa pe cinste si imi face placere sa te citesc! Lasa-i pe labagii astia sa-si consume elucubratiile de 3 parale in van, nedandu-le satisfactie! Nu ai decat de castigat, cel putin asa cred...!

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 4 August 2009, ora 21:54

De la: Lion_heart, la data 2009-08-04 21:47:18

Bravo, da-le peste nas la fraieri! Esti o tipa pe cinste si imi face placere sa te citesc! Lasa-i pe labagii astia sa-si consume elucubratiile de 3 parale in van, nedandu-le satisfactie! Nu ai decat de castigat, cel putin asa cred...!

Macar odata tine cont si de parerea mea...pt ca "pe vremuri" nu m-ai ascultat...rezuma-te la "cel putin asa cred" si convinge-te inainte cu cine stai de vorba, pe cine feliciti si pe cine nu!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
umblataprinlume_yuppy

56 mesaje
Postat pe: 4 August 2009, ora 23:14

Multumesc "prietenilor" pt suport
Lion_Heart,ai scris un mare adevar ca motto la profilul tau:
"... mintile inguste ii discuta pe altii!"

corporatenews023664

92 mesaje
Postat pe: 4 August 2009, ora 23:21

De la: zamfiroiu_spiridon, la data 2009-08-04 17:50:53Rasismul ca orice mijloc de realizare a sopurilor este cel mai primitiv mijloc de a ridica un "OM" impotriva altui "OM"...am vazut atatia oameni inteligenti care erau fascinati de acest curent...eu cred ca rasismul ca de altefel toate celelalte asa zise " religii" - natiune ,patriotism,eco...incalzire globala, globalism este apanajul celor care doresc sa DETINA PUTEREA ABSOLUTA... sant ei oare ILUMINATI?....

Nu am mai auzit pe cineva care sa vorbeasca despre illuminati pe aici. Sunt de-acord cu tine, multi se folosesc de gandirea limitata a oamenilor.

Fosta membra 9am.ro

1989 mesaje
Postat pe: 5 August 2009, ora 10:50

TOT NECIVILIZATI AM RAMAS!!

martie02

65 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 17:27

De la: zamfiroiu_spiridon, la data 2009-08-04 18:05:57Va inplor...studiati istoria... Tudor Vladimirescu a murit ptr. crearea statului national... a fost omorat de "eterie"...cine dracu or fi astia...( intr-o fantana la Targoviste)...cel putin asa am invatat eu... iar acum statul national este o iluzie...ptr. ce dracu a murit dobitocul ala...istoria a fost programata...viata voastra este programata...viitorul vostru este programat...treziti-va idio... ferice de voi ca nu ganditi...

Subscriu la ceea ce ai spus referitor la faptul ca totul este deja scris.
Am vazut pe youtube ceva foarte interesant in legatura cu atacul de la 11 septembrie (si nu numai) si dolarii americani.
www.youtube.com/watch?v=SMgGC9W-ks8&feature=related
La fel de interesanta este si cartea lui David Campos "Minciuni Oficiale".
Mi-ar placea sa mai discutam pe tema asta!

martie02

65 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 17:36

Multumesc "prietenilor" pt suport
"... mintile inguste ii discuta pe altii!" [/quote]

Salut! Stii cum se spune, "Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia"
Nu le mai raspunde ca nu ai cu cine! Limitele in gandire sunt o problema a educatiei si pentru unii este prea tarziu!
Lion_Heart are dreptate!!

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 5 August 2009, ora 17:39

De la: martie02, la data 2009-08-05 17:36:59 Multumesc "prietenilor" pt suport
"... mintile inguste ii discuta pe altii!"

Salut! Stii cum se spune, "Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia"
Nu le mai raspunde ca nu ai cu cine! Limitele in gandire sunt o problema a educatiei si pentru unii este prea tarziu!
Lion_Heart are dreptate!!
[/quote]

o sa ti-o iei.
Greenie are dreptate!

Lasa-ma te rog sa ma bucur de P.A.C.E

googoodoll

1642 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 5 August 2009, ora 18:45

mintile inguste ii discuta pe altii, adevarat, dar la fel de adevarat este ca cine se aseamana se aduna.

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 19:06

De la: googoodoll, la data 2009-08-05 18:45:13mintile inguste ii discuta pe altii, adevarat, dar la fel de adevarat este ca cine se aseamana se aduna.

Corect,dar papagalii astia,de mai sus,printre care unii se mai lauda ca-s mult umblati prin lume(macar de-ar cunoaste si centura,pe unde-si fac veacul)nu vad mai mult de lungul nasului,asa ca nu-si pot da seama de ceea ce spui tu.Ei se cred stapanii adevarului absolut.De unde atata adevar,pe sub turcii pe sub care umbla ei,prin parcari?

EU
Pagini: << 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului RASISMUL,O REALITATE CARE IA AMPLOARE
Mergi la: