Info
x
Rasismul,o realitate care ia amploare
|
bolchisb 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 09:32
De la: Spyder, la data 2009-07-03 23:01:11De la: dasca777, la data 2009-07-03 22:58:28urasc ungurii,i-as omori pe toti...astia din Romania...muriti ungurilor...bosgori prosti "De ce trebuie sa ii urasti, sunt si ei oameni uraste-i doar pe cei care duc actiuni impotriva noastra, iar pe ceilalti tinei minte." Acuma pe bune ei in 1940 cand au ocupat Transilvania si au masacrat 40.000 de mii de romani, au ucis femei si copii la Ip si Trasnea, de ce nu au fost oameni, pentru holocaustul din Romania cine plateste. Banc:Urasc 2 lucruri in lume, Rasismul si ungurii. |
|
gbispas 688 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 09:36
Ba,voi nu intelegeti ca ce spuneti voi nu se numeste RASISM?Nici in exemplul cu carabinierii,nici in celelalte.Poate doar cand e vorba despre americani si negri.Ala,da,e rasism.Dar restul se numeste NATIONALISM 100%.Habar nu aveti de ce vorbiti.
Apoi,am locuit multi ani in Olanda,tara unde sigur nu ti-e rusine sa spui ca esti roman.Si asta doar pentru ca nu sunt tigani pe acolo.Le e greu sa invete limba si sa comunice.Norocul nostru.Si daca vezi diferenta asta,intre tari ca Olanda,Danemarca si Italia ,Spania,sa nu-ti vina sa-i omori pe tigani? Pe urma,mie daca-mi viola cineva fata si nu mai stiu ce-i facea si mai eram si seful carabinierilor de nu stiu unde,declaram razboi Romaniei.Fara sa ma mai gandesc vreo clipa.Celor ce gandesc altfel,va doresc,sincer,sa aveti parte sa va violeze cineva copiii si sa va aud dupa aia,ce sunteti in stare sa spuneti.Sau sa va violeze pe voi,sa vedeti cum e.Si mai vorbim dupa. In ceea ce-i priveste pe bozgori: AFARA CU BOZGORII DIN TARA! Daca tine cineva neaparat,pot sa le spun si de ce nu mai vreau(vrem) neamul asta de curve,in tara noastra. AFARA CU BOZGORII DIN TARA!
EU
|
|
euLaura 85 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tulcea |
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 10:18
De la: gbispas, la data 2009-07-16 09:36:13Ba,voi nu intelegeti ca ce spuneti voi nu se numeste RASISM?Nici in exemplul cu carabinierii,nici in celelalte.Poate doar cand e vorba despre americani si negri.Ala,da,e rasism.Dar restul se numeste NATIONALISM 100%.Habar nu aveti de ce vorbiti. Fara suparare...tu vorbesti despre nationalism,dar o buna parte din cele scrise mai sus sunt xenofobie. acum sa nu crezi ca sunt de partea tiganilor(si nu am sa le spun rromi pt nimic in lume!)Daca ar fi dupa mine as face un fan club Antonescu si pe astia i-as trimite in Burkina-Taso sa se fure, sa se violeze si sa se taie intre ei! |
|
sherby58 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 10:20
Niste labagii iresponsabili . Bine s-a facut ! De ce trebuie , intro tara straina mai ales sa luam cu japca , sa violam , sa fura, sa cersim sa ne prostituam? Ca oameni civilizati ce suntem ar trebuii sa fim primii care sa dezavuam aceste comportamente .
Dar nu luam atitudine de frica , din indiferenta . Asa ne trebuie ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 955 mesaje Membru din: 5/06/2009 |
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 10:41
De la: euLaurik, la data 2009-07-16 10:18:11 Laurica , laurica ... nu poti trimite pe nimeni intr-o tara care nu exista :)) Burkina Faso trebuia sa fie acolo , nu ?
Raporteaza abuz de limbaj
2 > 1
|
|
ttlcomputers 7 mesaje Membru din: 31/01/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 11:02
dezvolta afirmatia si explica si motivul ... sau pur si simplu cu sentimentu asta te-ai trezit de dimineata .....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Bartovsky 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 11:13
si miscarile nationaliste nu implica tot rasism? istetule
|
Vio16bacau 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 11:23
De la: dasca777, la data 2009-07-03 23:03:54De la: Spyder, la data 2009-07-03 23:01:11De la: dasca777, la data 2009-07-03 22:58:28urasc ungurii,i-as omori pe toti...astia din Romania...muriti ungurilor...bosgori prosti parerea mea este ca esti retar**t , (nu sunt ungur ,bozgor), dar nu mi se pare matur faptul ca generalizezi totul fara niciun motiv...ti-a violat vreun ungur sotia , prietena ? |
|
|
|
|
corporatenews023664 92 mesaje Membru din: 18/11/2010 |
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 11:27
De la: gbispas, la data 2009-07-16 09:36:13Ba,voi nu intelegeti ca ce spuneti voi nu se numeste RASISM?Nici in exemplul cu carabinierii,nici in celelalte.Poate doar cand e vorba despre americani si negri.Ala,da,e rasism.Dar restul se numeste NATIONALISM 100%.Habar nu aveti de ce vorbiti. Calmeaza-te, ca e cald afara si risti sa...Doamne fereste!
|
|
rap_boy 573 mesaje Membru din: 30/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 11:59
Pentru tipu care a deschis topicul, dupa cum a zis Greenie esti un mare cititor de Can-Can si Pubertatea ( k Libertatea nu prea ii poti zice). Vrei rasism ?
Rasismul in general este asociat cu discriminarea, in fond si la urma urmei asta inseamna: DISCRIMINARE PE BAZA CULORII PIELII, PE BAZA DE RASA!!! ( va aduk aminte k sunt asa: Albi sau Caucazieni, Negri sau africani, Amerindieni, Hispanici, Eschimosi, Asiatici, Indieni... si lista poate continua) Rasismul nu se limiteaza neaparat la cultura afro-americana din SUA ( cu totii stiti treaba cu sclavia si tratamentul la care au fost supusi negrii pana in anii 50-60 knd si-au castigat drepturile egale. Daca nu stiati, ati aflat acum) rasismul e cam peste tot! Cel mai bun exemplu ar fi Germania nazista: ura fata de evrei, tigani si alte etnii si credinta intr-o rasa pura, RASA GERMANA... CAT LA NOI IN TARA: Rasismul il vedem zi de zi. Nu ma credeti ? Spuneti-mi parerea voastra despre tigani? Si mai spuneti k nu sunteti rasisti... Problema cu ungurii e mai mult nationalism. Ungurii nu sunt toti rai, defapt sunt oameni foarte de treaba, MAI PUTIN AIA CARE VOR INDEPENDENTA PENTRU COVASNA SI HARGHITA, MARSH MA! Le-a zis Laszlo Tokes sa se potoleasca si sa isi vada de treaba lor, da ei Betmen Betmen IN FINE PT P00LIFLICII CARE MAI CRED K STIU CE CARE SI CUM SPER K V-AM LAMURIT! P.S. Un sfat bun: Ganditi inainte sa scoateti sunete pe gaura gurii, in spetza sa vorbiti!!! Raporteaza abuz de limbaj
Blaze two then call me in the mornin' PEAAAAAAAAAACE !
|
|
areku 7604 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 12:05
De la: rap_boy, la data 2009-07-16 11:59:46Pentru tipu care a deschis topicul, dupa cum a zis Greenie esti un mare cititor de Can-Can si Pubertatea ( k Libertatea nu prea ii poti zice). Vrei rasism ? bravo domnu ...felicitarile mele...
live your life so u have nothing to regret
|
|
Gregor 4 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 12:10
DE ACORD IN TOTALITATE MOARTE CIORILOR ACESTI PARAZITI AI SOCIETATI, INCA O DATA MOARTE, MOARTE!!!!!
|
e_militaru 533 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 12:19
Rasismul e o notiune inventata ptr a identifica invidiile majore. Nu o sa vedeti vreodata negri suparati pe albii care joaca baschet mai bine ca ei, ptr ca nu exista asa ceva
Caucazienii ( chiar si negrii) urasc rasa galbena din simplul motiv ca sunt multi rau si pot constitui oricand o amenintare. Toate manifestarile legate de rasa ( nu vorbesc de intruniri gen Ku Klux Klan) sunt de fapt "invidii colective" pe care unii le imbratiseaza fara discernamant. Credeti ca daca negrii nu ar fi sarit asa sus, nu ar fi cantat blues /jazz asa frumos, nu au fi avut p(ulile asa de mari -barbatii, iar femeile buzele alea si c(ururile asa de inapoi , daca nu ar fi alergat asa de bine, in fine, daca barbatii negri nu ar fi in visele femeilor albe si negresele in visele sotilor albicioaselor credeti ca ar mai fi fost negrii asa de urati de albi si de galbeni? Iar caucazienii au urat pe toata lumea ptr ca de fapt la origini sunt toti romani, ( din Romania, nu din Roma), si e stiut ca romanii urasc pe toata lumea din lipsa de ocupatie/somaj Ideea e ca manifestarile antirasiale provin din temeri vechi, de cand e lumea. Si a trebuit sa i se dea un nume. Si s-a numit "Rasism" E de fapt razboiul dintre copii, la o scara mondiala, in care copiii sunt de culori diferite, iar tata lu unu e director, al lu altu e muncitor, al lu altu doctor, iar al romanului e la politie, dar nu se stie exact cu ce se ocupa acolo, pentru ca aseara l-au "ridicat "
|
VlabiouzzZzZ 113 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 12:23
Pt cei care au ceva cu italienii care incearca sa scape de noi, e dreptul lor sa isi asigure oamenii iar cum romanii sunt niste batuti in cap, am merita un Hitler iar noi sa fim "evreii"(sa evit sa imi sara cateva exceptii in cap am pus aceasta paranteza sa aduc aminte ca sunt si exceptii), suntem de toata jena si rusinea planetei, oameni care copiem tot ce vedem si nu suntem in stare sa facem nimic bun doar copiem si atat. Daca romanii ar fi o rasa as fi fost cel mai mare rasist, suntem un popor stricat sunt un xenofob ce militeaza impotriva lui. pt cei care au ceva cu ungurii vreau sa le dau un exemplu, la nevoie unguri m-au ajutat si habar nu aveau o boaba romaneste cand romanii de-ai mei frati iubiti imi cereau bani si pe apa. Bosgor inseamna fara de tara, acest cuvant merge mai mult cu tiganii(alta pata ce trebuie extirpata).
Toata lumea uraste ceva sau pe cineva, toti avem cate un Hitler, Musolini, Stalin si multi altii in noi, doar ca noi nu avem puterea de a lua masuri, de a isi manifesta urgiile. Si dupa cum s-a mai zis in acest topic se discuta de xenofobie si sovinism nu de rasism. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 12:26
De la: gbispas, la data 2009-07-16 09:36:13 Hai ca ne-ai lamurit cat te duce mintea ! De ce nu recunoaste nimeni ca Ardealul/Transilvania a fost economic (si poate inca este) cu un pas inaintea celorlalte regiuni ..tocmai pt ca a stat sub stapanirea maghiara si apoi austro ungara. Colonizarile secuilor si in special a sasilor au fost benefice in dezvoltarea regiunii (inclusiv cultural, ex: Brasov ,Sibiu). Si pentru ca in 1581 a trait un "bozgor" numit Stefan Bathory , transilvanenii au avut invatamant universitar cu 300 de ani inaintea celorlalti romani care au asteptat pana s-a nascut Cuza.
2 > 1
|
|
orbanzotyo 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Mures |
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 12:36
csokold meg a seggunket hulye segfej
|
Xerxes_10 22 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 12:47
Poate, a vea o optica xenofoba vis avis de cetatenii romani de etnie maghiara nu e tocmai in spiritul european promovat doar in sferele diplomatice ale Uniunii Europene, dar eu unul, nu pot sa ma detasez de optica sus amintita datorita realitatilor/diferendelor socio-politice si nu in ultimul rand istorice pe care ca romani, le-am avut si le avem cu ungurii.Concret, cand trec prin judetele Harghita si Covasna si poate fara sa vreau intru in contact cu locanicii zonei am impresia ca ma aflu in "Hungaria" si nu in tara mea.Ghiciti oare de ce!?
Nu neg ca nu sunt si maghiari cu bun simt care sa iti vb in limba oficiala a tarii ai caror cetateni sunt, ca le plac sau nu, dar in mare parte din ce am observat(sper sa ma insel) sunt educati de mici sa priveasca cu superioritate orice romanas intalnesc.De ce oare? ca sunt romani xenofobi iar ei vezi doamne au viziuni europene si tipa prin inermediul politrucilor care ii reprezint ca nu au autonomie si sunt incalcate principiile subsidiaritatii potrivit normelor dreptului comunitar.Ma opresc deocamdata aici.MANDRU CA SUNT ROMAN!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
orbanzotyo 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Mures |
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 12:53
voi habar naveti ce vorbiti,uitativa in jurul vostru.mergeti in europa si spune ca esti roman,vezi cine va iubeste,dar zile ca esti maghiar si esti primit cu bratele deschise,neam de cartea recordurilor sunteti voi r cu rasul lumii neam de neam.maghiarii din romania sufera din cauza conpatriotilor vostrii care se duc prin europa sa fure ............
ok dar puteti sa ai urati,dar pe voi cine credeti ca va iubeste? Barmok vagytok ,tetvek,puliszka ragcsalok.nu ati inteles ce am scris ,noi va stim gandurile si limba voastra,iar voi nu ne cunoastei nici flocii de pe spate.deschideti va ochii si faceti ordine in tara voastra si dupa acea puteti uraii pe ori cine.cu bine un ungur care stie sa scrie
|
Vecinu 29 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 13:09
De la: VlabiouzzZzZ, la data 2009-07-16 12:23:04Pt cei care au ceva cu italienii care incearca sa scape de noi, e dreptul lor sa isi asigure oamenii iar cum romanii sunt niste batuti in cap, am merita un Hitler iar noi sa fim "evreii"(sa evit sa imi sara cateva exceptii in cap am pus aceasta paranteza sa aduc aminte ca sunt si exceptii), suntem de toata jena si rusinea planetei, oameni care copiem tot ce vedem si nu suntem in stare sa facem nimic bun doar copiem si atat. Daca romanii ar fi o rasa as fi fost cel mai mare rasist, suntem un popor stricat sunt un xenofob ce militeaza impotriva lui. pt cei care au ceva cu ungurii vreau sa le dau un exemplu, la nevoie unguri m-au ajutat si habar nu aveau o boaba romaneste cand romanii de-ai mei frati iubiti imi cereau bani si pe apa. Bosgor inseamna fara de tara, acest cuvant merge mai mult cu tiganii(alta pata ce trebuie extirpata). Bah tu esti cumva roman sau esti italian? Din cate am inteles tu vrei sa ne omori pe toti. Daca tu esti batut in cap si daca tu ii copiezi pe altii nu inseamna ca toti suntem la fel. Eu zic ca majoritatea romanilor sunt oameni decenti. YOU HAVE A BIG FOOCKING PROBLEM MAN Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 13:11
De la: orbanzotyo, la data 2009-07-16 12:53:55voi habar naveti ce vorbiti,uitativa in jurul vostru.mergeti in europa si spune ca esti roman,vezi cine va iubeste,dar zile ca esti maghiar si esti primit cu bratele deschise,neam de cartea recordurilor sunteti voi r cu rasul lumii neam de neam.maghiarii din romania sufera din cauza conpatriotilor vostrii care se duc prin europa sa fure ............ Orban draghe ... te anunt ca la felul in care ai scris , ai risca sa pici si Bac'ul de ar trebui sa-l dai din nou (evident ca la proba de romana ,nu de lb. materna) ps: nu baga mana in foc ca unii nu pricepem ce zici :)) Raporteaza abuz de limbaj
2 > 1
|
|
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 13:17
De la: GEKADOS, la data 2009-07-14 13:09:21De la: blackdawn, la data 2009-07-13 17:26:37da este adevarat cu unii ar putea gindi asa,mai ales cei intorsi in tara,care au suferit mult prin tarile pe unde au lucrat dar aici e problema,daca noi ne comportam urt cu ei ii tratam cu aceeasi moneda rezolvam ceva? eu cred ca nu,tare ma tem ca ei se intorc si se razbuna pe romanii din tarile lor si provoci mai multa suferinta.stiu ca tentatia e uriasa,sint 10.000 de broscari in romania,si sint tratati foarte bine la noi,e absurd gindindute cum ii trateaza ei pe romanii in tara lor,si ajungi sa-i urasti sa vrei sa te razbuni nu? eu zic sa le demonstram ca sintem si noi cineva, ca avem si noi o tara,o istorie,un discernamint in ceea ce facem,si ca sintem educati mai bine ca ei,si avem ce ei no sa aiba niciodata..demnitatea..De la: gabi8ma, la data 2009-07-07 23:18:59De la: Haps, la data 2009-07-03 23:13:50nu cred ca rasismul ia amploare. din contra. este diminuat de legi impotriva rasismului, legi care incep sa-si faca aparitia in toate tarile. + ca lumea incepe sa devina din ce in ce mai educata. eu unul zic ca acum 50 de ani rasismul era multa mai prezent pe pamantul asta. Mah tu scrii mesajele astea in timp ce conduci tirul ?? Cata indemanareeee!
|
fery666 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 13:23
tie frica de ei sau ce?
|
alexiusI 6 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 13:49
Este un subiect mult prea batut iar deschiderea unei astfel de teme de catre niste indivizi fara cultura si mai ales fara simtul realitatii este desueta si lipsita de final. A vorbi in general despre un fenomen atat de complex mi s.e pare ca este o idiotenie
|
tiesto_xt 30 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 14:31
Ia sa mergeti in germania la lucru si o sa vedeti ce exista rasism eu nu sufar Americani
|
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 14:34
De la: alexiusI, la data 2009-07-16 13:49:36Este un subiect mult prea batut iar deschiderea unei astfel de teme de catre niste indivizi fara cultura si mai ales fara simtul realitatii este desueta si lipsita de final. A vorbi in general despre un fenomen atat de complex mi s.e pare ca este o idiotenie Sa stii ca este vina lu gekados. El cand conduce tirul se plictiseste si mai baga un topic nou gen paradoxul acestor vremuri; rasismul, o realitate care nu ia in plm nici o amploare.
|
pumaboy85 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 14:38
Cea mai mare prostie pe care am putut face-o vreodata a fost ca le-am acceptat denumirea de rromi,acesta este prioncipalul motiv pt care sunt confundati cu romanii.Vad ca nu a adus nimeni aminte de regretatul general Antonescu singurul care a incercat sa ne salveze de coloratii care au inceput sa ne cuprinda toata tara.A fost singurul care a inteles pericolul pe care ei il reprezinta.ANTONESCU EROU NATIONAL!!!!!!!
|
Tiffany 438 mesaje Membru din: 16/06/2009 |
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 14:53
Sa fie vorba despre rasismul pe care il dezbateti voi aici?
Gyuri lucra la o uzinã din Ardeal, era absolvent de profesionalã, sculer matriþer, bla-bla. Intr-o zi îl cheamã directorul ºi-i zice: - Bãi, Gyuri, trebuie sã te dãm afarã. - Yoy, da de ce dat la mine afare? - Bãi, cum sã-þi explic, acuma cu aderarea asta la normele UE... nu mai merge ca altãdatã, managementul, IQ, nivelul profesional, standardele au crescut, pricepi? - Yo nu inþelege. - Bã, n-ai liceu, asta e! - Face Gyuri liceul, nu problem asta. Merge Gyuri, dã la seral, terminã liceul. Il cheamã directorul, aceeaºi problemã, n-ai facultate. Face Gyuri ºi facultatea la FF. Iar îl cheamã directorul, bla-bla. - Akuma ce motiv mai este, ai fekut Gyuri ºi liceu ºi facultate! - Bãi, uite care-i treaba, eºti ungur, mã, ºi io nu suport ungurii la mine-n uzinã, asta e! - Asta nu problem este, facem Gyuri român, trecem la ortodoxie. Bun, îl nãºeºte directorul, îl boteazã Gheorghe. Dupã un timp iar îl cheamã, bla-bla, Gyuri rãspunde ºi el cu liceul, facultatea, ai fekut ºi român, akuma ce mai este? - Bãi Ghiþã, uite au fost niºte comisari UE în inspecþie prin judeþ ºi prefectul mi-a atras atenþia cã dãm prea mulþi unguri afarã, aºa cã.... acum mai dau ºi câte un român... Raporteaza abuz de limbaj
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
BALaurik 1 mesaj Membru din: 30/01/2015 |
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 14:59
mda... cum sa nu devii rasist cand te uiti ca toti tunisinii si marochinii fac ce fac ca sa-si gaseasca o moldoveanca mai prostuta si sa o stoarca de bani (sunt in Italia), cum sa nu fii rasist cand in orice coltz al orasului te-ai afla se gaseste cate un cretin sa iti zica mereu "ciao bella", cum sa nu fii rasist cand indianul care sta sub mine face nu stiu ce mancare din care iese un miros ce te face sa inchizi orice geam pe o caldura de 37 C, de ce sa nu fiu rasista atunci cand fac coada la posta ca sa platesc facturile si se baga mereu negri in fatza zicand ca is grabiti, si nu le poti face nimic, ca dupa aia te mai si bat... Cum sa nu fii rasist... Deci exista si cauze...
|
euLaura 85 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tulcea |
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 16:37
De la: amarius85, la data 2009-07-16 14:38:38Cea mai mare prostie pe care am putut face-o vreodata a fost ca le-am acceptat denumirea de rromi,acesta este prioncipalul motiv pt care sunt confundati cu romanii.Vad ca nu a adus nimeni aminte de regretatul general Antonescu singurul care a incercat sa ne salveze de coloratii care au inceput sa ne cuprinda toata tara.A fost singurul care a inteles pericolul pe care ei il reprezinta.ANTONESCU EROU NATIONAL!!!!!!! astept niste scuze...em propus mai sus sa facem chiar un fan club! lasand gluma la o parte, ca nu ma vad facand fan-club nimanui, totusi si eu sper in reabilitarea lui Antonescu. si nu pot sa il acuz ca a avut ceva cu tiganii despre restul nationalitatilor conlocuitoare...numai de bine! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 17:04
Laurica, eu propun sa tragi un pui de somn , asa de siesta si pt reimprospatarea memoriei ...asta in caz e ceva de reimprospatat :)
"Miutzele" maresalului cu tiganii nu le discut , dar nenea asta a facut cateva greseli mari , ale caror pret inca il platim. Facand abstractie si de "reprizele " lui cu evreii , ramane totusi glorioasa decizie de a merge cu Axa si dincolo de Nistru . Ai idee cati romanasi au murit pentru simplul motiv ca Antonescu s-a pozitionat gresit in schema razboiului ? Dar cati au ramas prizonieri in lagarele rusesti , chiar si dupa ce s-a schimbat baricada ? Ma indoiesc :) In fond nu inteleg de ce ne reintoarcem mereu la trecut . "Ce ar fi daca ..." e o intrebare care deja ma seaca. Mai sanatos e sa privim spre clasa politica de azi : pe astia ii avem , cu astia defilam, din astia alegem si de la ei asteptam solutii. Pff ... iar m-am intans
2 > 1
|
|
|
|

bravo domnu ...felicitarile mele...
DE ACORD IN TOTALITATE MOARTE CIORILOR ACESTI PARAZITI AI SOCIETATI, INCA O DATA MOARTE, MOARTE!!!!!
, daca nu ar fi alergat asa de bine, in fine, daca barbatii negri nu ar fi in visele femeilor albe si negresele in visele sotilor albicioaselor
credeti ca ar mai fi fost negrii asa de urati de albi si de galbeni? Iar caucazienii au urat pe toata lumea
ptr ca de fapt la origini sunt toti romani, ( din Romania, nu din Roma), si e stiut ca romanii urasc pe toata lumea din lipsa de ocupatie/somaj
ok dar puteti sa ai urati,dar pe voi cine credeti ca va iubeste? Barmok vagytok ,tetvek,puliszka ragcsalok.nu ati inteles ce am scris ,noi va stim gandurile si limba voastra,iar voi nu ne cunoastei nici flocii de pe spate.deschideti va ochii si faceti ordine in tara voastra si dupa acea puteti uraii pe ori cine.cu bine un ungur care stie sa scrie
astept niste scuze...em propus mai sus sa facem chiar un fan club!