back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Rasismul,o realitate care ia amploare

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Nikita

515 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 17:19

Oksana, ai prea mari pretentii ca ungurii sa stie romana, iar romanii sa-si cunoasca istoria, asa cum a fost ea!...

VlabiouzzZzZ

113 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 17:51

De la: orbanzotyo, la data 2009-07-16 12:53:55voi habar naveti ce vorbiti,uitativa in jurul vostru.mergeti in europa si spune ca esti roman,vezi cine va iubeste,dar zile ca esti maghiar si esti primit cu bratele deschise,neam de cartea recordurilor sunteti voi r cu rasul lumii neam de neam.maghiarii din romania sufera din cauza conpatriotilor vostrii care se duc prin europa sa fure ............ ok dar puteti sa ai urati,dar pe voi cine credeti ca va iubeste? Barmok vagytok ,tetvek,puliszka ragcsalok.nu ati inteles ce am scris ,noi va stim gandurile si limba voastra,iar voi nu ne cunoastei nici flocii de pe spate.deschideti va ochii si faceti ordine in tara voastra si dupa acea puteti uraii pe ori cine.cu bine un ungur care stie sa scrie

sunt roman din pacate si nu ma mandresc cu asta, tu frate ai dreptate...puliszka asta cred ca inseamna mamaliga, din partea mea tot respectul, oricum eu daca nu ar fi limba asa de grea as vrea sa trec la nationalitate maghiara, de ce sa imi fie rusine sa spun ce nationalitate sunt din cauza compatriotilor idioti ce ne inconjoara si da as omora toti romanii si dupa m-as face ungur sa nu spuna nimeni ca a fost un masacru rasist ci doar un psihopat care a reusit sa faca un miracol, sa mai scape lumea de prosti.

Raporteaza abuz de limbaj
laculdulcek

2 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 18:10

asta esti, un analfabet de

achi535

1 mesaj
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 18:13

De cand dracu is romanii o rasa? eu cred ca este diferenta intre rasism si discriminare... dar intr-o tara plina de olteni prosti greu mai faci diferenta intre romani si tigani... va purtati la fel... muriti toti...

gbispas

688 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 18:42

De la: Bartovsky, la data 2009-07-16 11:13:23si miscarile nationaliste nu implica tot rasism? istetule

Evident ca nu implica asta,isteato.ia gandeste-te,daca se urasc intre ele doua natii,de aceeasi rasa,ce rasism e asta?Gandeste,inainte de a vorvi sau scrie.E mai inteligent asa.Daca vrei,iti dau si exemple concrete.Nu neaparat de la noi.Isteato!

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 18:49

De la: orbanzotyo, la data 2009-07-16 12:53:55voi habar naveti ce vorbiti,uitativa in jurul vostru.mergeti in europa si spune ca esti roman,vezi cine va iubeste,dar zile ca esti maghiar si esti primit cu bratele deschise,neam de cartea recordurilor sunteti voi r cu rasul lumii neam de neam.maghiarii din romania sufera din cauza conpatriotilor vostrii care se duc prin europa sa fure ............ ok dar puteti sa ai urati,dar pe voi cine credeti ca va iubeste? Barmok vagytok ,tetvek,puliszka ragcsalok.nu ati inteles ce am scris ,noi va stim gandurile si limba voastra,iar voi nu ne cunoastei nici flocii de pe spate.deschideti va ochii si faceti ordine in tara voastra si dupa acea puteti uraii pe ori cine.cu bine un ungur care stie sa scrie

Mai bozgorel,inainte de toate,afla ca sunt tari,unde bozgorii vostri imputiti,sunt vazuti mult mai rau ca romanii.Mult.Vorbesc de Belgia,Olanda,Danemarca,Suedia,.....Am circulat foarte mult in aceste tari si stiu mult mai bine ca tine.In Olanda am si locuit,asa ca mars la cotet cu bozgorii vostri bine vazuti.
Spui ca voi suferiti din cauza noastra?Bai bozgorel,jegos,ia citeste tu bine numele alora care au violat femeile alea,in Italia,cand a inceput de fapt marele scandal pe acolo.Ia vezi,ce sunt.Au nume de romani sau de bozgori imputiti?Uite ca noi suferim,cretinica,din cauza voastra,nu invers.
Krijg de klere,kut kanker achterlijk!
Uite ca nici tu nu stii ce vorbim noi,junghi incult.

EU
sotto062736

334 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 18:51

De la: Oksana, la data 2009-07-16 12:26:23
De la: gbispas, la data 2009-07-16 09:36:13

Daca tine cineva neaparat,pot sa le spun si de ce nu mai vreau(vrem) neamul asta de curve,in tara noastra.
AFARA CU BOZGORII DIN TARA!

Hai ca ne-ai lamurit cat te duce mintea !

De ce nu recunoaste nimeni ca Ardealul/Transilvania a fost economic (si poate inca este) cu un pas inaintea celorlalte regiuni ..tocmai pt ca a stat sub stapanirea maghiara si apoi austro ungara. Colonizarile secuilor si in special a sasilor au fost benefice in dezvoltarea regiunii (inclusiv cultural, ex: Brasov ,Sibiu).

Si pentru ca in 1581 a trait un "bozgor" numit Stefan Bathory , transilvanenii au avut invatamant universitar cu 300 de ani inaintea celorlalti romani care au asteptat pana s-a nascut Cuza.

Oksana,opreste-te cu afirmatiile astea provocatoare si nerusinate ca sa nu ma iau de unguri si de cea care le face

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 18:54

De la: kaarima22, la data 2009-07-16 11:27:55
De la: gbispas, la data 2009-07-16 09:36:13Ba,voi nu intelegeti ca ce spuneti voi nu se numeste RASISM?Nici in exemplul cu carabinierii,nici in celelalte.Poate doar cand e vorba despre americani si negri.Ala,da,e rasism.Dar restul se numeste NATIONALISM 100%.Habar nu aveti de ce vorbiti.
Apoi,am locuit multi ani in Olanda,tara unde sigur nu ti-e rusine sa spui ca esti roman.Si asta doar pentru ca nu sunt tigani pe acolo.Le e greu sa invete limba si sa comunice.Norocul nostru.Si daca vezi diferenta asta,intre tari ca Olanda,Danemarca si Italia ,Spania,sa nu-ti vina sa-i omori pe tigani?
Pe urma,mie daca-mi viola cineva fata si nu mai stiu ce-i facea si mai eram si seful carabinierilor de nu stiu unde,declaram razboi Romaniei.Fara sa ma mai gandesc vreo clipa.Celor ce gandesc altfel,va doresc,sincer,sa aveti parte sa va violeze cineva copiii si sa va aud dupa aia,ce sunteti in stare sa spuneti.Sau sa va violeze pe voi,sa vedeti cum e.Si mai vorbim dupa.
In ceea ce-i priveste pe bozgori:
Daca tine cineva neaparat,pot sa le spun si de ce nu mai vreau(vrem) neamul asta de curve,in tara noastra.

Calmeaza-te, ca e cald afara si risti sa...Doamne fereste!

Mai fetitz mic,studinte la limba,....una dintre ele,de ce-mi porti tu mie de grija?Cred ca stii ca doar cainele moare de drum lung si prostu de grija altuia.

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 19:05

De la: Oksana, la data 2009-07-16 12:26:23
De la: gbispas, la data 2009-07-16 09:36:13

Hai ca ne-ai lamurit cat te duce mintea !

De ce nu recunoaste nimeni ca Ardealul/Transilvania a fost economic (si poate inca este) cu un pas inaintea celorlalte regiuni ..tocmai pt ca a stat sub stapanirea maghiara si apoi austro ungara. Colonizarile secuilor si in special a sasilor au fost benefice in dezvoltarea regiunii (inclusiv cultural, ex: Brasov ,Sibiu).

Si pentru ca in 1581 a trait un "bozgor" numit Stefan Bathory , transilvanenii au avut invatamant universitar cu 300 de ani inaintea celorlalti romani care au asteptat pana s-a nascut Cuza.

Bozgorel papagal,in Transilvania,acum,nu ai cum sa afirmi ca este cea mai tare regiune din tara.In primul rand,daca te uiti la pamanturile oamenilor,o sa vezi ca sunt mai mult necultivate si parloaga.Industire mai tare ca in zona Bucurestiului,Constanta....nu aveti.Ati incercat sa faceti ceva pe la Cluj,dar....ghinion de nesansa,nu v-a reusit.Mai harnici nu sunteti,orice credeti voi.Stiu foarte bine zona,ba chiar am si o casa prin Tg Mures.Tiganii cei mai multi,tot la voi sunt.Numai cine nu a trecut prin Huedin,nu poate spune ca pe 2-3 kilometri,atat in drerapta cat si in stanga,la intrarea dinspre Oradea,sunt numai castele infecte de tigani.Si chiar regii si imparatii tiganilor,tot la voi sunt.Strazile,sunteti cel mai in urma cu ele,la voi se circula cel mai greu din toata tara.Pe primul loc,e Moldova.
Daca tu te transpui la nivelul anilor 1581,te mai anunt ca am avut un mare conducator,care l-a avut sub talpa,pe batori al tau,de kk.Se numeste Mihai Viteazul si s-a inscaunat la Alba Iulia,tocmai invingandu-l pe batori al tau.

EU
Fosta membra 9am.ro

50 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 19:43

De la: gbispas, la data 2009-07-16 19:07:32AFARA CU BOZGORII DIN TARA!

Bai cretinule, daca la 41 de ani gandesti asa, atunci ce pretentii sa mai avem la tinerii care vin din urma si vor conduce tara asta ?

Retardule!!! gandesti, te exprimi si actionezi ca un copil prost.

Derbedeule!

Fosta membra 9am.ro

50 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 19:50

urla grandomania si prostia din tine.

Fosta membra 9am.ro

51 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 19:51

rasa cea mai stupida se cheama femeie.

Tiffany

438 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 20:50

De la: Kraftwerk, la data 2009-07-16 19:51:15 rasa cea mai stupida se cheama femeie.

Mucles!
Ce inseamna stupid?

Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
Nikita

515 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 21:14

De la: Tiffany, la data 2009-07-16 20:50:05
De la: Kraftwerk, la data 2009-07-16 19:51:15 rasa cea mai stupida se cheama femeie.

Mucles!
Ce inseamna stupid?

Esti cumva o tigancusa dracoasa?!...

Nikita

515 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 21:15

De la: Lee, la data 2009-07-16 19:43:49
De la: gbispas, la data 2009-07-16 19:07:32

Bai cretinule, daca la 41 de ani gandesti asa, atunci ce pretentii sa mai avem la tinerii care vin din urma si vor conduce tara asta ?

Derbedeule!

Tiffany

438 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 21:17

De la: Nikita, la data 2009-07-16 21:14:38
De la: Tiffany, la data 2009-07-16 20:50:05

Mucles!
Ce inseamna stupid?

Esti cumva o tigancusa dracoasa?!...

Ticanca am fost de cand ma stiu!
Dracoasa sunt doar de cativa ani!

Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
night2lip

1 mesaj
Oras: Iasi

Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 21:20

ai dreptate e vb de miscari nationaliste. daca la el romanii si italienii sunt de rase diferite atunci nu stiu daca mai are rost sa scriem ceva. imi pare rau ca e antrenata atata lume pe o tema eronata. eu sincer chiar am crezut ca e vb de rasism.

linda

1592 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 21:54

da, ai dreptate,decat sa stau sa citesc ineptii pe-aici, mai bine ma uit naibii la meci...

salutare!

Fosta membra 9am.ro

52 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 22:24

normal!daca esti un pic brunet ai o groaza de dezavantaaje la angajare la firmele mari!

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 22:48

De la: angel.ilie, la data 2009-07-16 22:24:57normal!daca esti un pic brunet ai o groaza de dezavantaaje la angajare la firmele mari!

si daca mai ai si tate mari...

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 00:30

Derbedeule!

Ba janghina,retardata a fost mata cand te-a conceput pe tine.E treaba ta,ba,javra,ce astepti tu de la copiii de azi.Eu astept sa-i urasca de moarte pe bozgori.Tu,e treaba ta,ca oricum nu intereseaza pe nimeni ce gandeste un retard fatat din greseala.A lu' masa c-a desfacut picioarele ca vaca.

EU
martie02

65 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 00:32

De la: GEKADOS, la data 2009-07-09 17:04:12si sa va dau un exemplu concret de rasism.2 romani intr-o localitate de linga roma la discoteca au luat cu japca o fata minora italianca au duso prin boscheti au violato si dupa aia au zvirlito de pe un zid de si-a rupt si picioarele.cazul e grav de condamnat,dar persoanele in culpa..fata era fica comisarului de carabinieri din localitate.ghinion,ghinion pentru toti de fapt,fiindca in urmatoarele trei saptamini nu a mai ramas din 700 de romani citi erau acolo nici unul .pe toti iau trimis in tara cu interdictie,era pe vremea cind era cu vize.daca asta nu e rasism atunci eu nustiu ce sa mai zic,ce vina purtau ceilalti oameni,doar vina ca erau romani ?

Nu cred ca este vorba de rasism aici. De ce nu i-a alungat pana sa se intample asta? Daca era rasist ii alunga cu mult inainte. Si eu as fi facut la fel in locul lui.
Nici ungurii nu sunt toti la fel, dar noi nu stam sa ii selectam cand zicem "besgori nenorociti" (apropo de asta eu stiam ca bosgor inseamna om fara tara), nici rromii nu sunt toti la fel, dar mai stam noi sa vedem care cum sunt cand zicem "tigani imputiti"?

martie02

65 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 01:00

De la: VlabiouzzZzZ, la data 2009-07-16 17:51:00

sunt roman din pacate si nu ma mandresc cu asta, tu frate ai dreptate...puliszka asta cred ca inseamna mamaliga, din partea mea tot respectul, oricum eu daca nu ar fi limba asa de grea as vrea sa trec la nationalitate maghiara, de ce sa imi fie rusine sa spun ce nationalitate sunt din cauza compatriotilor idioti ce ne inconjoara si da as omora toti romanii si dupa m-as face ungur sa nu spuna nimeni ca a fost un masacru rasist ci doar un psihopat care a reusit sa faca un miracol, sa mai scape lumea de prosti.

Parazitii - Mari romani
Adevarul este ca dupa ce am citit postarile voastre si mie mi s-a facut rusine.
Mi-ar fi rusine sa spun cuiva ca exista si astfel de romani.
Sa va fie rusine!Nu meritati sa fiti romani!
Faptul ca vorbiti de rusinea de a fi roman va face niste limitati.
Va referiti mereu la faptele urate ale romanilor in lume, fapte comise in special de rromi si uitati care sunt adevaratii romani si cat de importanti sunt ei in istoria lumii.
www.mariromani.ro/top100.php (si de aici lipsesc multi)
I-ati uitat sau nu ati auzit niciodata de ei???
Sunt mandra ca sunt romanca pentru ca atunci cand spun asta ma gandesc la adevaratele valori ale Romaniei!

martie02

65 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 01:12

Pentru cei care inca mai confunde rromii cu ROMANII.
Parazitii - "Mesaj pentru Europa"

Fosta membra 9am.ro

1989 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 01:38

De la: martie02, la data 2009-07-17 01:00:24
De la: VlabiouzzZzZ, la data 2009-07-16 17:51:00

Parazitii - Mari romani
Adevarul este ca dupa ce am citit postarile voastre si mie mi s-a facut rusine.
Mi-ar fi rusine sa spun cuiva ca exista si astfel de romani.
Sa va fie rusine!Nu meritati sa fiti romani!
Faptul ca vorbiti de rusinea de a fi roman va face niste limitati.
Va referiti mereu la faptele urate ale romanilor in lume, fapte comise in special de rromi si uitati care sunt adevaratii romani si cat de importanti sunt ei in istoria lumii.
www.mariromani.ro/top100.php (si de aici lipsesc multi)
I-ati uitat sau nu ati auzit niciodata de ei???
Sunt mandra ca sunt romanca pentru ca atunci cand spun asta ma gandesc la adevaratele valori ale Romaniei!
Astia suntem.Trist da adevarat.oare Cind ne vom civiliza?Cred ca e mai departe decit faptul ca vom conduce cu viteza luminii

adrian_marin76

1 mesaj
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 01:49

urasc tot ceea ce nu e romanesc...jidai,bozgori,si ciorile ...cam asta e ordinea....dar...ca sa fii cu adevarat "eficient'trebuie sa ai si un pic cascaval....moneyam prieteni care se baga la o adica....sa ii taiem pe toti...dar trebuie sa fim in primul rand uniti ,noi romanii..daciii sau cum ne-o mai chema....

Fosta membra 9am.ro

100 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 02:15

De la: gbispas, la data 2009-07-16 19:07:32

41 de ani traiti degeaba , in stilul asta si cainele tau va ajunge sa fie considerat mai deshtept ca tine.
Partea proasta e ca peste cateva decade vei ajunge oale si ulcele , iar bozgorii aia ,pe care ii tot invoci ca atat patos , vor trai fericiti mai departe in romania.

i train girls to become sluts
Fosta membra 9am.ro

50 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 07:52

De la: gbispas, la data 2009-07-17 00:30:56
/quote]

Derbedeule!

Ba janghina,retardata a fost mata cand te-a conceput pe tine.E treaba ta,ba,javra,ce astepti tu de la copiii de azi.Eu astept sa-i urasca de moarte pe bozgori.Tu,e treaba ta,ca oricum nu intereseaza pe nimeni ce gandeste un retard fatat din greseala.A lu' masa c-a desfacut picioarele ca vaca.

ehh na :))....si eu care ma asteptam sa debitezi si tu ceva inteligentium odata pe topicul asta, nimic. Se pare ca la casa de copii unde au abuzat toti aia de funduu tau nu prea ai invatat sa vorbesti. Apropo, il stii pe Naomi ? aveti acelasi stil, poate va puneti in legaturu unul cu altu, eventual te mai cizeleaza el.

Pute lumea de embrioni facuti in laborator, tu nu te dezici in nici un fel de neamu tau.

p.s. te-ai enervat ? faci o clantza ?

Nikita

515 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 08:14

De la: Lee, la data 2009-07-17 07:52:31
De la: gbispas, la data 2009-07-17 00:30:56
/quote]

Derbedeule!

ehh na :))....si eu care ma asteptam sa debitezi si tu ceva inteligentium odata pe topicul asta, nimic. Se pare ca la casa de copii unde au abuzat toti aia de funduu tau nu prea ai invatat sa vorbesti. Apropo, il stii pe Naomi ? aveti acelasi stil, poate va puneti in legaturu unul cu altu, eventual te mai cizeleaza el.

Pute lumea de embrioni facuti in laborator, tu nu te dezici in nici un fel de neamu tau.

p.s. te-ai enervat ? faci o clantza ?

Lee, rautate mica!...Iei omul "in pene" de la prima ora?!...

umblataprinlume_yuppy

56 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 08:20

De la: dasca777, la data 2009-07-03 22:58:28urasc ungurii,i-as omori pe toti...astia din Romania...muriti ungurilor...bosgori prosti

Hoo mai omule! De unde si pt ce atata ura in capul tau?

Violenta este ultimul refugiu al incompetentei. (Isaac Asimov)
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului RASISMUL,O REALITATE CARE IA AMPLOARE
Mergi la: