back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ajutor cum pot??? daca a mai facut dragoste sau nu

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

theo_22

63 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 12:01

Sincer, ai incredere in ea...
Voua, barbatilor va cam place sa va complicati viata cu tot felul de ganduri.... ai incredere in ea,daca o iubesti... daca nu, nu o face sa sufere cu incertitudinea ta ...
Ti-o spun cu mana p inima.... acum trec prin asta si stiu ce inseamna....
Ai grija de tine...

Cand plange o femeie, nu intotdeauna un barbat e de vina, dar el e mereu una dintre lacrimi(alba sau neagra)...
9am048841

119 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 18:51

De la: dezi_kriss, la data 2009-01-17 14:46:16Eu zic ca depinde de femeie daca ea intradevar te iubeste enorm de mult si sa zicem ca te-a inselat se va citi o anumita vina mustrare de constiinta in ochii ei indiferent cat va inserca sa se ascunda, va insepe sa se fastaceasca si sa nu mai aibe curajul sa te priveasca in ochi, plus de asta daca te inseala imposibil sa nu observi o usoara schimbare in comportament.

Daca nu te iubeste atunci nu va avea nici o reactie si va fi foarte nepasatoare dar asta iti vei da seama si de comportamentul ei in pat dc este nepasatoare :P.

Oricum parerea mea este ca adevarul intodeauna iese la iveala mai devreme sau mai tarziu indiferent daca esti barbat sau femeie, cel care inseala oricat de mult teatru ar juca la un moment dat va da in strachini :)).

Raporteaza abuz de limbaj
dfgdfer
LeonKing

2035 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 18:59

De la: dezi_kriss, la data 2009-01-17 14:46:16Eu zic ca depinde de femeie daca ea intradevar te iubeste enorm de mult si sa zicem ca te-a inselat se va citi o anumita vina mustrare de constiinta in ochii ei indiferent cat va inserca sa se ascunda, va insepe sa se fastaceasca si sa nu mai aibe curajul sa te priveasca in ochi, plus de asta daca te inseala imposibil sa nu observi o usoara schimbare in comportament.

Daca nu te iubeste atunci nu va avea nici o reactie si va fi foarte nepasatoare dar asta iti vei da seama si de comportamentul ei in pat dc este nepasatoare :P.

Oricum parerea mea este ca adevarul intodeauna iese la iveala mai devreme sau mai tarziu indiferent daca esti barbat sau femeie, cel care inseala oricat de mult teatru ar juca la un moment dat va da in strachini :)).

ce dreaq de tampenie e asta? ori eu sunt de moda veche,or nu mai stiu nimic...
daca si-o trage si cu tine si cu altul/altii, intre voi nu e iubire, ci altceva, mercantil... si atunci, de ce sa te streseze ideea?
sau si la tine e o problema similara?
adica "hotul striga - prindeti hotul"

in rest, cuvinte...

" tristetea mea aude nenascutii caini nenascutii oameni cum ii latra" Nichita Stanescu
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 20:00

"Voua, barbatilor va cam place sa va complicati viata cu tot felul de ganduri"

gresit. noua barbatilor ne place sa ne complicam viata cu tot felul de femei nu cu tot felul de ganduri. daca stateam dupa ganduri acum eram toti niste nef...

CONCLUZIE: nu ganditi prea mult inainte sa va bagati p...a

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
9am133419

19 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 09:07

Intreaba-te daca ai incredere in ea...daca ea a zis ca nu are pe nimeni...nush sa o crezi sa nu o crezi...ti-a dat vreun motiv sa te gandesti la lucrul asta? ...chestia cu rezistatul fara sex...tai linistit...noi rezistam mai ales daca iubim persoana de langa noi...

Fosta membra 9am.ro

6581 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 11:36

insoara-te cu ea si fa sex de 4 ori pe zi

analizez, judec si dau verdicte
bucur20

9 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 11:38

sfatul meu e cand ajungi acasa bate-ti nevasta daca tu nu sti ce a facut ea sigur stie

INSOL_V_ENTUL

553 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 11:52

si fa sex de 4 ori pe zi...

tot cu ea?

Iubirea este un exil al omului in lume
bluhbluhwhatever

6 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 00:53

singura kestie dupa care zic eu k iti poti da seama. e din felu in care s comporta. dar mai ales dc e mai stramta sau larga. poate ma insel sau nu, dar asta e singura kestie. in rest, dc a invatzat kestii noi, atunci zic eu k nu incape indoiala.

neluz

36 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 09:09

Omu!Viata asta este un mare teatru! noi suntem actorii acestei scene! Deci! daca nu se da singura de gol, teoretic cel putin nu ai cum sa stii!Depinde foarte mult de Tipologia omului!Cel mai bine nu cerceta, nu traii cu acel sentiment ca te inseala pt. ca te darama!!!Un lucru este cert Femeii trebuie sa-i dai de lucru, ca daca incepe ia sa-si caute ...!!!! Salut , toate bune!

peppytto79

23 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 11:04

Mai baieti eu am inteles ce vrea sa spuna baiatul asta da sunt niste semne prin care iti dai seama daca a mai facut-o cu altcineva sau nu.Apar dureri la penetrare nu se mai excita ca inainte(adica e uscata la pasarica)si sta mai mult ca vaca parca ar face sex pe bani..Ceva de genu'....

sorin_gliga_teodor

49 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 14:36

gelozia rupe relatii frumoase
dar daca vrei sa afli punei un contor sau o centura de castitate

flinghiry

78 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 14:41

E bai mare cu tine...in fond la ce iti pasa > Ia un plic de detrgent spala-o inainte si e ca noua...( nu uita de prezervativ) Ar mai fi varianta din batrini cu apa sfintita dar...incearca ii dai sa bea apa sfintita si daca pise alb curat e ok!
daca nu ....poate nu-i sfintita apa dute la popa si sterge-i una ca te-a inselat (ti-a vindut apa distilata,vezi doamne sa nu se strice)
Mai multe sfautri intr-o editie viitare...Daca ai aflat ceva de a mea, lasa-o asa sa nu imi spui Pa!

flinghiry

78 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 14:42

Ca bine ai spu'so( theo_22 )...,dar cine sa auda?

flinghiry

78 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 14:45

Si lasa-o asa.

tudoricayky

1 mesaj
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 17:54

esti penibil maximmmmmmmmmmmm
. abtine-te

valighe76

8 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 01:25

exista o metoda de a-ti da seama daca a mai facut sex cu altcineva sau nu.

iubarici

3863 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 01:38

De la: valighe76, la data 2010-01-24 01:25:49exista o metoda de a-ti da seama daca a mai facut sex cu altcineva sau nu.

intrebare sau raspuns??

...Be Uuu ! :*******
paulnagy68

8 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 08:12

Tatuc ,

un lucru e sigur ,daca nu te-a inselat inca ,sigur te va insela de acum incolo !!!. Deci nu-ti mai bate capul cu prostii din astea .Darwin spunea ca: "nu supravietuieste cel mai puternic ,supravietuieste cel mai ...adaptabil " .Deci ,adapteaza-te !Ca sa nu simti ca esti inselat urmareste urmatoarele reguli :

-trebuie sa inveti sa inseli .
-nu urmari,gesturi si atitudini (vei devenii paranoic ) Ex (test ) Stii teoria :"competitiei dintre sperme "?
( Femeia infidela asteapta (inconstient )minim 48 ore ,inainte dea isi relua raportul sexual cu tine ! )
-oricum are ovulatia disimulata (un mod de a "trisa",natural ,)
- in urma unor teste psihologice s-a ajuns la concluzia ca femeile inseala ,la fel de mult ca barbatii ,avand mai mult de 5 parteneri sexuali ,in decursul vietii (nu te intreba al catalea esti ? )

Deci ? Cred ca iti este de ajuns pentru inceput !

9am175157

89 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 08:41

ma baiatule dute si cumpara-ti un sapun "FA" si pe urma cauta prin tirguri o funie zdravana
pe urma dute intr-o padure deasa cauta un copac solid si
restul sti tu ce sa faci, am impresia ca tu esti f. bolnav
de gelozie. Tu crezi ca aceste lucruri se vad? niciodata nu vei afla asemenea lucru de la nici o femeie n i c i o-
d a t a toate dar absolut toate nu vor recunoaste ca a mai
fcut-o cu cineva asa ca urmeaza-mi sfatul

gabrielcartas

4 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 08:46

Dupa doua saptamani:vezi dacavrea sa mearga la restaurant si ce mananca!
Dupa o luna: la restauranr, vezi ce mananca.
Dupa trei luni:poti sigur sti daca e baiat sau fata si esti sigur ca nu poate fi al tau!

LeonKing

2035 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 09:39

De la: PICARD, la data 2010-01-20 11:36:04insoara-te cu ea si fa sex de 4 ori pe zi

hmmm!

se cam bat cap in cap lucrurile astea doua...

" tristetea mea aude nenascutii caini nenascutii oameni cum ii latra" Nichita Stanescu
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 09:41

De la: LeonKing, la data 2010-01-24 09:39:51
De la: PICARD, la data 2010-01-20 11:36:04insoara-te cu ea si fa sex de 4 ori pe zi

hmmm!

se cam bat cap in cap lucrurile astea doua...

ca noi doi de altfel

LeonKing

2035 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 09:43

De la: Pettre, la data 2010-01-23 11:04:52Mai baieti eu am inteles ce vrea sa spuna baiatul asta da sunt niste semne prin care iti dai seama daca a mai facut-o cu altcineva sau nu.Apar dureri la penetrare nu se mai excita ca inainte(adica e uscata la pasarica)si sta mai mult ca vaca parca ar face sex pe bani..Ceva de genu'....

zoofilule! (asta rezulta din ce scrii - stii cum e cu vaca)

o femeie se excita dupa cum este stimulata, nu dupa cantitatea de sex acumulata in 24 h sau 3 zile sau 3 luni...

ce dreaq ne mai bagam in vorba daca nu stim nimic?

mai bine, vorba aia, las-o....

Saxon1

850 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 10:17

Helloooo,i'm doctor Greenthomb si ca de obicei sint acolo unde prostia doare cel mai rau.Dragul meu deschizator de topic smecher de tot,daca nu erai tu cafeaua mea nu mai avea gust azi la -18 grade.De fapt toti sintem pe minus azi numai tu pe plus ceea ce ma indeamna sa cred ca ceva fileaza pe acolo pe la tine.Deci,am scris la viata mea doua carti despre cum se prind femeile in fapt sau mai trist...ca in cazul tau,dupa fapt.E clar ca tu apari intotdeauna dupa.Da-mi o secunda sa-mi pun ochelarii...va sa zica,citez din ultima carte ,,Despre femeia combinata cu un timpit si dereglarile ei hormonale". Cartea asta s-a vindut din Etiopia pina-n Burkina Faso...pe fasole ca acolo nu au aparut inca banii.Aia abia acum s-au dat pe fasole si au renuntat sa se mai manince intre ei.Deci,avem in fata un caz tipic de femeie-a ta in speta-care contrar legilor naturii pe care le stim cu totii nu te inseala din lipsa de babardeala ci din contra...te inseala pentru ca tu nemilosule o maltratezi sexual pur si simplu,o extermini,o obosesti fizic si mental dar mai ales sexual frecind-o atit de des.Da,poate nu crezi,dar femeile n-au nevoie de atita atentie cum ii arati tu fetei tale care a luat-o razna.Pai daca ai frecat-o acum 2 saptamini tu vrei s-o freci iar imediat si mai ales miercuri cind de fapt se implinesc 3 saptamini? Pai ce e fata aia? Jucaria ta sexuala s-o freci tu cind tii se scoala tie din 3 in 3 saptamini? Obsedatule! Normal ca aia si-a luat lumea in cap si se arde si ea cu unul si cu altul mai linistiti ca tine care i-o trag zilnic cel mult de 2 ori.Dar asa se intimpla in lumea asta rea.Niciodata femeii n-o sa-i ajunga ce are acasa.Tu n-ai nici o vina,stai linistit,numai ca ai putea sa-ti mai inhibi putin dorintele ca asa n-o sa se apropie nici o fata de tine.Toate femeile fug de prea mult sex.Uite,am o propunere,incearca solutia asta,daca ai frecat-o azi,ia un calendar chinezesc si vezi cind cade 23 mai in anul Impotentului si rupe-i piz-a aia adormita chiar atunci.Fii linistit,nu mai cade intr-o miercuri,am verificat eu,pica lunea,exact cind Marte intra in impact cu Pamintul si se alege praful de relatia ta.Dar nu mai pune atita la suflet ca o sa fim in 2012 dupa calendarul ala si poate nu ai conteaza cu cine te-a nselat ea zilnic.Ai putea s-o ierti atunci? Fii sincer!Dar pentru ca ai lansat semnale SOS nu te las eu asa si o sa-ti dau citate tot din cartea mea despre semnele ca femeia te inseala,ia sa vedem,pagina 67...bla bla bla aha...uite ce zice aici:
-femeile urasc sexul fara pauze cum e cel practicat de navetisti,din 2 in 2 saptamini cu legatura din Filiasi miercurea.
-semnele ca femeile sint fidele,isi iubesc la nebunie partenerul care o epuizeaza o data la 2 saptamini si nu le intereseaza alti barbati sint: culoarea rosie din obraji,clipesc des cind cineva suna la usa,uita deseori sa-si ia chilotii cind merg la piata,la coafor,la prietena cea mai buna,sa plateasca intretinerea sau sa puna un bilet la LOTO...6 din 69!(ca joaca la loto de cind te-a cunoscut pe tine,mereu la fel,3 numere in toate variantele uneori si combinate,nu cistiga niciodata dar ai vazut ce lesinata vine dupa ce joaca?)
-de cite ori te intorci acasa femeia e suparata fleasca...stie ca iar o s-o maltratezi cum numai tu stii s-o faci si abia daca au trecut 2 saptamini iar ea efectiv e rupta de oboseala.Numai sex ai in cap preaerectule...Ca semn de profund respect pentru virilitatea ta arunca de fiecare data pe geam cheia de la dulap.A devenit se pare un ritual la femeile preafericite.Sub balconul tau e un morman de chei de la dulap.Cite una pentru fiecare data cind te-ai intors acasa.Un fraier de la pravalia din coltul strazii care repara umbrele si ceasuri cu cuc ti-e deja amic si a facut o groaza de bani cu tine inventind chiar cheia de la dulap de unica folosinta pentru cupluri fericite rau de tot.
-de cite ori pleci de acasa femeia e fericita,se imbraca ultrasexy si e ultramachiata,ultracoafata,ultraojata,ultraparfumata stiind ca urmeaza 2 saptamini de ultraasteptare in care ea se va ultraodihni cu gindul la tine in toate pozitiile posibile.
Alte recomandari pentru prinderea ei in fapt:foloseste prezervative cu gust de capsuni...capsunile sint dulci si contin vitamine.Cind stii ca trebuie sa pleci sau ma rog intri in hibernare 2 saptamini inlocuieste-le cu unele cu gust de kiwi.Dupa ce iesi din hibernare da-i o limba...sau sarut-o ca tot aia e,daca simti gust acrisor de kiwi da compania care a facut prezervativele in judecata pe motiv ca s-au acrit capsunile si te-ai stricat la burta.Nu-ti salveaza relatia dar te umplii de bani.Daca nu simti nimic atunci inseamna ca esti dat dreaq...te misti prea repede iar ea chiar nu a avut timp sa faca ceva in 2 saptamini.Citeste cartea si mai vorbim.Nu-ti promit nimic,cartea mea n-a ajutat pe nimeni dar cei care au citit-o s-au ferit sa-si expuna prostia in public.

Ma consider exact visul unei nopti de vara al oricarei femei care sta la bloc. Adica RAID, contro mosche e zanzare.
Fosta membra 9am.ro

537 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 10:22

@Saxon

Aaaaa! Si pentru SPERANTELE... ca lipidele

Fosta membra 9am.ro

20 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 10:29

cat s-a vorbit cat s-a scris :D nu e mai bine de mine ca nu am pe nimeni si ma simt cel mai bine :D decat sa-ti bati capul mai bine solo solito femeia si barbat in romania e dat dracu ... multi alearga dupa bani si atat pentru nimeni nu mai conteaza dragostea armonia romantismul ... totul e la superlativ.
Vorba cuiva decat sa alergi sa vezi daca te inseala sau nu mai bine ai citesti ochii , gesturile si rapid iti dai seama ca s-a schimbat retu e vorbarie.

ady
monaco

1609 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 10:37

Daca isi sterge mesajele..e nasol...
Da' nu cumva incepe sa-si caute pe altu' tocmai pt. ca tu o sufoci, agasezi cu suspiciunile tale ?...
Daca la faza cu cerutu' in casatorie s-a crispat...,iar e aiurea (bine,..depinde si de cati ani are si ai..,poate e ceva pe aici..).Poate sta cu tine doar de interes (material, sexual etc); cum sa nu te bucuri daca iubitul te cere de nevasta ?

Nasol cu incertitudinile, dar vezi ca se cam aseamana cu tulburare spre afectiune starea ta, fara misto !
Eu zic sa incerci macar o intalnire cu un psiholog..,nu ai nimic de pierdut.

"necompletat..,necompletat..,fara comentarii pe forum ..." Daca se simte ..cineva....: atunci, de ce vrei prieteni aici? Dupa avatar?? Cred ca glumesti... TRADUCERE : NU colectionarilor de avatare !
monaco

1609 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 10:42

mamaaaa Acu' am vazut ca intrebarea e de anu' trecut...
Pfff

"necompletat..,necompletat..,fara comentarii pe forum ..." Daca se simte ..cineva....: atunci, de ce vrei prieteni aici? Dupa avatar?? Cred ca glumesti... TRADUCERE : NU colectionarilor de avatare !
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 10:43

"Eu zic sa incerci macar o intalnire cu un psiholog..,nu ai nimic de pierdut. "

daca psihologul e femeie, o sa incerc si eu

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ajutor cum pot??? daca a mai facut dragoste sau nu
Mergi la: