back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ajutor cum pot??? daca a mai facut dragoste sau nu

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

peppytto79

23 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 10:45

Ptr LeonKing,bai baiatule,ba da destept esti daca ea se arde de 3 4 ori pe zi crezi ca se mai excita?!?Mai ales sa n-o atragi fizic...Referitor la a sta ca "VACA",m-am referit ca sta ca o panarama,daca ea se gadila cu 2 3 insi pe zi,mie sincer mi se pare ciudat ca sta atatea ore la servici,daca sta la servici...Am trecut si eu prin experiente de genul asta daia zic nu ma bag sa vb aiurea...

monaco

1609 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 10:50

HAPS... in codul deontologic e clar :...pisicologii, pisicoloagele (ha-ha)nu se incurca cu clientii... asa ca nu incerca...

Raporteaza abuz de limbaj
"necompletat..,necompletat..,fara comentarii pe forum ..." Daca se simte ..cineva....: atunci, de ce vrei prieteni aici? Dupa avatar?? Cred ca glumesti... TRADUCERE : NU colectionarilor de avatare !
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 10:59

De la: monaco, la data 2010-01-24 10:50:55HAPS... in codul deontologic e clar :...pisicologii, pisicoloagele (ha-ha)nu se incurca cu clientii... asa ca nu incerca...

a zis cineva ceva de incurcat ? nu, nu, o sa mentin treaba cat mai simpla

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
peppytto79

23 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 10:59

Tot ptr LeonKing tu te exciti cand vezi una de vreo suta de kg dezbracata,?!?(fara suparare)asa si fata aia daca n-o mai atrage respectivul ca e prea gelos sau posesiv cauta o portita de scapare.....de aia se ascunde si cu telefonul

iubarici

3863 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 11:39

De la: Saxon, la data 2010-01-24 10:17:12Helloooo,i'm doctor Greenthomb si ca de obicei sint acolo unde prostia doare cel mai rau.Dragul meu deschizator de topic smecher de tot,daca nu erai tu cafeaua mea nu mai avea gust azi la -18 grade.De fapt toti sintem pe minus azi numai tu pe plus ceea ce ma indeamna sa cred ca ceva fileaza pe acolo pe la tine.Deci,am scris la viata mea doua carti despre cum se prind femeile in fapt sau mai trist...ca in cazul tau,dupa fapt.E clar ca tu apari intotdeauna dupa.Da-mi o secunda sa-mi pun ochelarii...va sa zica,citez din ultima carte ,,Despre femeia combinata cu un timpit si dereglarile ei hormonale". Cartea asta s-a vindut din Etiopia pina-n Burkina Faso...pe fasole ca acolo nu au aparut inca banii.Aia abia acum s-au dat pe fasole si au renuntat sa se mai manince intre ei.Deci,avem in fata un caz tipic de femeie-a ta in speta-care contrar legilor naturii pe care le stim cu totii nu te inseala din lipsa de babardeala ci din contra...te inseala pentru ca tu nemilosule o maltratezi sexual pur si simplu,o extermini,o obosesti fizic si mental dar mai ales sexual frecind-o atit de des.Da,poate nu crezi,dar femeile n-au nevoie de atita atentie cum ii arati tu fetei tale care a luat-o razna.Pai daca ai frecat-o acum 2 saptamini tu vrei s-o freci iar imediat si mai ales miercuri cind de fapt se implinesc 3 saptamini? Pai ce e fata aia? Jucaria ta sexuala s-o freci tu cind tii se scoala tie din 3 in 3 saptamini? Obsedatule! Normal ca aia si-a luat lumea in cap si se arde si ea cu unul si cu altul mai linistiti ca tine care i-o trag zilnic cel mult de 2 ori.Dar asa se intimpla in lumea asta rea.Niciodata femeii n-o sa-i ajunga ce are acasa.Tu n-ai nici o vina,stai linistit,numai ca ai putea sa-ti mai inhibi putin dorintele ca asa n-o sa se apropie nici o fata de tine.Toate femeile fug de prea mult sex.Uite,am o propunere,incearca solutia asta,daca ai frecat-o azi,ia un calendar chinezesc si vezi cind cade 23 mai in anul Impotentului si rupe-i piz-a aia adormita chiar atunci.Fii linistit,nu mai cade intr-o miercuri,am verificat eu,pica lunea,exact cind Marte intra in impact cu Pamintul si se alege praful de relatia ta.Dar nu mai pune atita la suflet ca o sa fim in 2012 dupa calendarul ala si poate nu ai conteaza cu cine te-a nselat ea zilnic.Ai putea s-o ierti atunci? Fii sincer!Dar pentru ca ai lansat semnale SOS nu te las eu asa si o sa-ti dau citate tot din cartea mea despre semnele ca femeia te inseala,ia sa vedem,pagina 67...bla bla bla aha...uite ce zice aici:
-femeile urasc sexul fara pauze cum e cel practicat de navetisti,din 2 in 2 saptamini cu legatura din Filiasi miercurea.
-semnele ca femeile sint fidele,isi iubesc la nebunie partenerul care o epuizeaza o data la 2 saptamini si nu le intereseaza alti barbati sint: culoarea rosie din obraji,clipesc des cind cineva suna la usa,uita deseori sa-si ia chilotii cind merg la piata,la coafor,la prietena cea mai buna,sa plateasca intretinerea sau sa puna un bilet la LOTO...6 din 69!(ca joaca la loto de cind te-a cunoscut pe tine,mereu la fel,3 numere in toate variantele uneori si combinate,nu cistiga niciodata dar ai vazut ce lesinata vine dupa ce joaca?)
-de cite ori te intorci acasa femeia e suparata fleasca...stie ca iar o s-o maltratezi cum numai tu stii s-o faci si abia daca au trecut 2 saptamini iar ea efectiv e rupta de oboseala.Numai sex ai in cap preaerectule...Ca semn de profund respect pentru virilitatea ta arunca de fiecare data pe geam cheia de la dulap.A devenit se pare un ritual la femeile preafericite.Sub balconul tau e un morman de chei de la dulap.Cite una pentru fiecare data cind te-ai intors acasa.Un fraier de la pravalia din coltul strazii care repara umbrele si ceasuri cu cuc ti-e deja amic si a facut o groaza de bani cu tine inventind chiar cheia de la dulap de unica folosinta pentru cupluri fericite rau de tot.
-de cite ori pleci de acasa femeia e fericita,se imbraca ultrasexy si e ultramachiata,ultracoafata,ultraojata,ultraparfumata stiind ca urmeaza 2 saptamini de ultraasteptare in care ea se va ultraodihni cu gindul la tine in toate pozitiile posibile.
Alte recomandari pentru prinderea ei in fapt:foloseste prezervative cu gust de capsuni...capsunile sint dulci si contin vitamine.Cind stii ca trebuie sa pleci sau ma rog intri in hibernare 2 saptamini inlocuieste-le cu unele cu gust de kiwi.Dupa ce iesi din hibernare da-i o limba...sau sarut-o ca tot aia e,daca simti gust acrisor de kiwi da compania care a facut prezervativele in judecata pe motiv ca s-au acrit capsunile si te-ai stricat la burta.Nu-ti salveaza relatia dar te umplii de bani.Daca nu simti nimic atunci inseamna ca esti dat dreaq...te misti prea repede iar ea chiar nu a avut timp sa faca ceva in 2 saptamini.Citeste cartea si mai vorbim.Nu-ti promit nimic,cartea mea n-a ajutat pe nimeni dar cei care au citit-o s-au ferit sa-si expuna prostia in public.

=)))))))))))))))))
prea tare

...Be Uuu ! :*******
pomianvictoria

23 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 11:48

SINCER IMI DAU SEAMA CA ESTI DE LA TARA,SI CA NAI PREA MULT ULEI PE LA MOTORUL PRINCIPAL ,DAR HAI SA TRECEM PESTE ASTA ,CEEA CE TE INTERESEAZA PE TINE E GREU DE DEMONSTRAT STINTIFIC ,NAI CUM DACA AI LANGA TINE O PERSONA CARE O FACE CU TOATA LUMEA EU CRED DE AIA APARE ASTFEL DE INTREBARI ,SI INTOTDEAUNA LA MINE VORBA CA NU IESE FUM FARA FOC,DECI DACA NAI BANUI-O DE INFIDELITATE SI NAR AVEA UN ,,TRECUT GLORIOS,,LA ORA ASTA NAI INTREBA PE CEI DE AICI TAMPENII ,OMULE E VAI DE CAPUL TAU ,DA MNO DACA NAR EXISTA IDIOTENII NOI CE AM COMENTA

miha8327
bobocf

2 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 12:27

@marius24007:

1.www.testpoligraf.ro/
2.img80.imageshack.us/img80/3474/wiieyeig5.jpg
3.Nu mai posta aici. Cauta un forum serios.
4.Iti faci prea multe probleme. Asta la modul ca ar trebui sa iti cauti alta daca ai prins-o cu minciuna, nu sa incerci sa o prinzi iar.

pinafrappe

35 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 16:15

hai sa te linishtesk lol ... s a spalat de atuncxi si o iei de noua lasa fii barbat nu o mai fa pe ginekologu ... femeii nui dai de kap in vecxi fa bine cxe facxi si pe urma mediteaza la altceva e mai sanatos numa satana na mai fost ku ea lol

pinafrappe

35 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 16:19

yeau cxe tare esty ia o mai incxet ka sperii vanatu EXPERTI$$IMA LOL FACXI FILOZOFIE PE FELIE;;;; IA ZI MIE KUM ESTY ASHA DE TALENTATA LOL

pinafrappe

35 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 16:22

MAI ZI MI CEVA BUNICCITAI AVEAU WC IN KURTE, ???????? EXPERTA SA NUTE SUPERI PREA TARE KAI GRATI$ de fapt oraseanko lol

floriss_blue_eyes

24 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 16:22

nu AI SA STII NICIODATA

yuppy006490

13 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 22:01

Poama Victoria, n-ai dreptate!Exista posibilitatea impantarii in pubis a unui CIT ai caror senzori da alarma in cazul in care,,,,,,,,

Fosta membra 9am.ro

500 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 22:49

De la: yuppy006490, la data 2010-01-24 22:01:37Poama Victoria, n-ai dreptate!Exista posibilitatea impantarii in pubis a unui CIT ai caror senzori da alarma in cazul in care,,,,,,,,

asta e un fel de pasare cu usb?

words!
rotariu_stefan_lucian

811 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 23:43

De la: selwe, la data 2010-01-24 22:49:21
De la: yuppy006490, la data 2010-01-24 22:01:37Poama Victoria, n-ai dreptate!Exista posibilitatea impantarii in pubis a unui CIT ai caror senzori da alarma in cazul in care,,,,,,,,

strange people somtimes draga selwe.
probabil erau instalati alaturi de o amprenta digitala si daca nu corespundea cu "originalul" o raza laser il lasa fara podoaba pe intrus.

Fosta membra 9am.ro

1302 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 00:43

GOD, nu pot sa cred ca mai exista barbati care intreaba asa ceva!!!
Din ce secol esti? Uite parere de femeie: NU O SA STII NICIODATA!!!

cine spune ce-i normalitatea?
Alice_in_Wonderland

3330 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 00:56

De la: rotariu_stefan_lucian, la data 2010-01-24 23:43:42

probabil erau instalati alaturi de o amprenta digitala si daca nu corespundea cu "originalul" o raza laser il lasa fara podoaba pe intrus.

Nu...vine echipa de interventie si il aresteaza pe intrus...cu tot cu stapan

anichika_23

1643 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 01:14

De la: marius24007, la data 2009-01-17 13:47:47Ajutati-ma si pe mine cu ceva
As vrea sa imi pot identifica iubita daca a mai facut dragoste cu cineva sau "sex" in lipsa mea
sa presupunem ca am facut dragoste cu ea acum 2 sapt si sa mai presupunem ca voi face miercuri
cum imi pot da seama daca iubita mea a mai facut dragoste cu cineva???
cum trebuie sa reactioneze dupa atita timp sau sa spunem ca si dupa o luna...dupa ce ar trebui sa ma iau sa fiu sigur 10000%%% ca nu a mai facut nimik?
ce ar trebui sa stiu ?
fetelor ajutatima....sau nu neaparat fete cine stie??
AJUTOR!!!!!!

Tu nu poti, ea da

Fosta membra 9am.ro

500 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 01:55

De la: rotariu_stefan_lucian, la data 2010-01-24 23:43:42
De la: selwe, la data 2010-01-24 22:49:21

...iti dai seama ca se va gasi un rus ceva care sa sparga criptarea inaripatei...parca vad ziua cand torrentele vor fi pline de patch-uri salvatoare pentru gagicile infidele, implantate...ceva de genul "pussy-hack v1.2beta"

inca mai sper ca omul a fabulat, n-am gasit nimic concret pe google si oricum, mai mult de 5 minute nu merita aceasta curiozitate.

words!
cornelbadescu

4 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 09:45

De la: Pettre, la data 2010-01-24 10:59:51 tu te exciti cand vezi una de vreo suta de kg dezbracata,?!?(fara suparare)asa si fata aia daca n-o mai atrage respectivul ca e prea gelos sau posesiv cauta o portita de scapare.....de aia se ascunde si cu telefonul

eu cred ca:
1. Ori esti obsedat sexual
2. Ori esti obsedat sexual

si 3. care de fapt e incununarea tuturor spuselor tale, Esti prost

(nu stii sa citesti, sau daca stii literele, nu intelegi sensul cuvintelor...
nu intelegi ca omul vorbeste despre prietena lui, pe care ar vrea-o verificata dupa o pauza de 2 saptamani, si nu de prietena ta, care e si a noastra, de cel putin 3 - 4 ori pe zi, dupa cum zici...
nu intelegi ca omul vorbeste de o relatie, si nu de ce vezi tu cand ajungi acasa (una de 140 kg...)
nu intelegi ca si cea de 140 de kg poate fi sexy, daca tu o accepti in viata ta ca pe o relatie principala...
si nu intelegi in general cam ce scrie lumea pe-aici, asa ca...)

dar, pace...

LeonKing

2035 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 09:50

De la: Pettre, la data 2010-01-24 10:59:51Tot ptr LeonKing tu te exciti cand vezi una de vreo suta de kg dezbracata,?!?(fara suparare)asa si fata aia daca n-o mai atrage respectivul ca e prea gelos sau posesiv cauta o portita de scapare.....de aia se ascunde si cu telefonul

vroiam sa-ti raspund, dar iata ca s-a gasit altul mai rapid si poate si mai la obiect...

eu cred ca as fi fost putin subiectiv, pe cand cornel stie ce zice el acolo...

dar, sa nu insistam, mai bine te lasi, daca nu te pricepi, nu?

" tristetea mea aude nenascutii caini nenascutii oameni cum ii latra" Nichita Stanescu
peppytto79

23 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 12:13

Esti desteapta foc...Ms Mult.Inainte sa etichetezi un om dupa ceea ce spune mai bn te-ai gandi si la cine m-am referit cand am scris acolo ptr Leon King,nu ptr Marius baiatul care a deschis acest subiect...Probabil esti si virgina asta se vede din reactia ta...sau ma rog nepetrecuta care de fapt e incununarea tuturor spuselor tale.Pacat ca etichetezi oamenii inainte de a i cunoaste.Poate daca ai macar o oglinda in casa vei descoperi ca nu esti perfecta sau esti cea de 140 kg la care faceai referire!

peppytto79

23 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 12:14

Mesajul de mai sus Ptr cornelbcg

LeonKing

2035 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 12:21

De la: Pettre, la data 2010-01-25 12:14:29Mesajul de mai sus Ptr cornelbcg

"prietene" - e doar o forma de adresare, ca nu mi-as dori un astfel de incult ca prieten...

deci, sa revin, daca faci referire la mine undeva, ai curajul si adreseaza-mi-te
si fa-o poe un ton decent, ca sa-ti si raspund...

asta daca te intereseaza raspunsul, si nu doar sa te descarci in scris de toate nedreptatile care te-au marcat in ultimii 30 de ani...
(inclusiv abuzurile din copilaria ta de pe malurile dunarene... printre stuf si salcii...)

" tristetea mea aude nenascutii caini nenascutii oameni cum ii latra" Nichita Stanescu
peppytto79

23 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 12:29

Ptr LeonKing stiam ca exista incultura in bucuresti,insa nu atat de multa,stai linistit ca nici eu nu mi-as dori un taran de oras ca prieten,sunt cele mai proaste animale!Numai bn

LeonKing

2035 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 12:45

De la: Pettre, la data 2010-01-25 12:29:36Ptr LeonKing stiam ca exista incultura in bucuresti,insa nu atat de multa,stai linistit ca nici eu nu mi-as dori un taran de oras ca prieten,sunt cele mai proaste animale!Numai bn

sa inteleg ca taranii de oltenita sunt cele mai bune animale?

si ca sa-l parafrazez pe alecsandri:

incultura s-a nascut la sat...

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 12:49

De la: LeonKing, la data 2010-01-25 12:45:41
De la: Pettre, la data 2010-01-25 12:29:36Ptr LeonKing stiam ca exista incultura in bucuresti,insa nu atat de multa,stai linistit ca nici eu nu mi-as dori un taran de oras ca prieten,sunt cele mai proaste animale!Numai bn

sa inteleg ca taranii de oltenita sunt cele mai bune animale?

si ca sa-l parafrazez pe alecsandri:

incultura s-a nascut la sat...

Incetati, amandoi!
Cum am reintrat pe forum, cum am dat de un scandal...ce naiba aveti iar?!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Alice_in_Wonderland

3330 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 12:51

De la: daria_ta, la data 2010-01-25 12:49:34
De la: LeonKing, la data 2010-01-25 12:45:41
De la: Pettre, la data 2010-01-25 12:29:36

Incetati, amandoi!
Cum am reintrat pe forum, cum am dat de un scandal...ce naiba aveti iar?!

Pai nu ai zis tu ca iti era dor de forum? Nu ar fi forum fara scandaluri si atacuri...

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 12:53

De la: HoneyBunny, la data 2010-01-25 12:51:02
Pai nu ai zis tu ca iti era dor de forum? Nu ar fi forum fara scandaluri si atacuri...

Nu, nu pt asta e un forum, ci pt discutii, chiar in contradictoriu, dar nu pt jigniri...cu asta nu pot fi in ruptul capului de acord!

Si da, imi era dor de o ironie fina, imi era dor de Leon, de Cristi, de toti, dar nu suport scandalurile violente si cu atacuri la persoana...

LeonKing

2035 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 13:01

De la: daria_ta, la data 2010-01-25 12:53:32
De la: HoneyBunny, la data 2010-01-25 12:51:02

Nu, nu pt asta e un forum, ci pt discutii, chiar in contradictoriu, dar nu pt jigniri...cu asta nu pot fi in ruptul capului de acord!

Si da, imi era dor de o ironie fina, imi era dor de Leon, de Cristi, de toti, dar nu suport scandalurile violente si cu atacuri la persoana...

iar?

daria... esti bazica azi?

ca acizii stim unde sunt...

(si nu numai acizii grasi, obsedati de 100 de kg...)

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 13:04

De la: LeonKing, la data 2010-01-25 13:01:06[quote
iar?

daria... esti bazica azi?

ca acizii stim unde sunt...

(si nu numai acizii grasi, obsedati de 100 de kg...)

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ajutor cum pot??? daca a mai facut dragoste sau nu
Mergi la: