back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ajutor cum pot??? daca a mai facut dragoste sau nu

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:

dandum

13 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 14:55

de gelozie nu te vindeca nimeni! ai boala grea!trateazate! succes!

insanegiani

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Mai 2009, ora 16:13

mai mariusica....cel mai simplu...fa rost de desfasuratorul convorbirilor...:D cu tot cu conversatii :D problem solved

Raporteaza abuz de limbaj
oanaarion

45 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 16:19

vai de capul si de zilele tale. daca pritenul meu sau chiar sotul si-ar pune astfel problema i-as arata usa. casa e a mea, usa e a ta. daca lipseste increderea unul intr-altul la ce bun sa mai tin o asemenea persoana langa mine, ba sa o mai bag si in pat. decat cu unul asa mai bine cu un vibrator... dar daca are vibrator!!! te-ai uitat in geanta sau prin sertare... daca nu esti tu in stare sa o satisfaci suna un prieten, apeleaza la variante ajutatoare... halal intrebari si halal dileme... dar daca o face oral... se spala pe dinti, sau mai bine pleci de acasa numai atunci cand e la stop... dar se poate cu apa si cu sapun, iar la un oral scurt cu vecinul pe balcon ia o gurita de alcool.... femeia baiete daca vrea te inseala cu tine de mana... iar daca nu ai incredere in cea de langa tine las-o balta si las-o sa isi vada de treaba ei fara ca nimeni sa ii puna astfel de intrebari prostesti. sau... ca sa nu iti mai pui asemenea intrebari prostesti omor-o si gata. o impaiezi si ti-o asezi sub pat. atunci esti sigur ca ramane doar a ta. dar ai grija sa nu afle vecinii sau politia ca atunci nu o mai poti lua la inchisoare cu tine...

sirap

11 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 16:51

bravo! da,esti de admirat cu un asemenea raspuns!si luati-l ca litera de lege obositilor!

giannysx

12 mesaje

Postat pe: 4 Mai 2009, ora 16:57

Prietene .... esti incurabil... cauta pe internet sunt o gramade de chestii gen ,,spy cell phone" sau ,,geylogger-uri" etc..... Dar mai bine sa iti bagi mintile in cap ai sa ajungi sa nu mai dormi noaptea ... si sigur te va parasi

Giannysx :P
tojan

1 mesaj
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 16:59

Pai si daca te inseala, care ar fi problema, lasa lucrurile sa curga de la sine nu cauta motive!!! Ca la un moment dat ai sa gasesti si nu o sa-ti convina.

jik_blustrada

2 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 4 Mai 2009, ora 17:18

fratioare oricat ai incerca sa intelegi femeia nu ai sa reusesti,nu exista barbat care sa inteleaga femeia,degeaba te chinui tu cu sfaturi de la toti care mai de care mai profesor in amor mai don juan sau cum se considera ei, femeia e ca un parazit pe langa barbat............as putea sa iti spun mai multe dar nu stiu ce fel de om esti si daca ma bagi in seama , dar mai tarziu ai sa-mi dai dreptate .Tu , o data ce ai inceput sa te indoiesti de ea , mai exact o data ce tu esti curios cum afli daca se mai opareste si cu altul inseamna ca nu ai incredere in ea (asta e cel mai bun lucru parerea mea)...SFATUL MEU e ''distreaza-te'' frate cat poti,cand banuiesti ceva schimb-o cu alta caci daca iti bati mintea cu ea te imbolnavesti sau mai stiu eu ce ,iar ea nici nu se oboseste te sterge usor din capul ei...ASTA E NUMAI PAREREA MEA ASA CA FACI CE VREI CACI FIECARE TREBUIE SA GANDEASCA PENTRU EL SI NU TREBUIE SA SE IA DUPA ALTII. S U C C E S !

lolozaur_the_slayer

54 mesaje

Postat pe: 4 Mai 2009, ora 17:21

tatutzu eu am patito si satzi zic sincer . daca nu ai ajutor nu o prinzi in veci vecilor ( amin) are calc ?? are mess cu cine sa discute k sa nu vb pe tel ! are mail. deci are posibiliati.. mai bine nu afla . eu am aflat si m-am chinuit . daca vrei ceva pt calc baga-i radminu sau vnc ! acuma pe bune daca esti bun la pat nu se duce la altu

Despre modestia mea.. as putea vorbi ore in sir..
xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 17:21

Mai oameni buni, mai colegilor, mai tovaraseilor...omu' a zis deja ca s-a incheiat povestea...gata, alea jacta est
Asa ca trebuie sa va napustiti asupra altui subiect...howgh

stefyminea

1 mesaj
Oras: Ploiesti

Postat pe: 4 Mai 2009, ora 18:30

DU-TE LA "TRADATI IN DRAGOSTE"

oana200320

13 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 19:44

esti dus cu pluta draga...
stii solutia rpoblemei tale este sa-i pui o pereche de chiloti de fier si cu lacat (asca cum faceau pe vremuri barbatii inanite sa plece pe mare)

montevinci_11

1 mesaj
Oras: Iasi

Postat pe: 4 Mai 2009, ora 20:14

Comportamenul paranoic a unui barbat poate face o femeie sa insele.... sau poate da frau liber la asemenea gesturi...sau se simte chiar indreptatita sa faca lucrul asta... din ce spui tu ca si femeie, pot afirma ca femeia e un fel de copil rasfatzat si fara minte, sau persoana ta, ca sa particularizez si sa nu fac generalizari ce pot deranja persoane ce nu se afla in situatie.

cili_br

49 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 22:00

FEMEIA ESTE CEL MAI FEROCE, MAI PERFID SI MAI ODIOS ANIMAL DE PA FATA PAMANTULUI...CAND VREA EA.

id
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 22:04

De la: cili_br, la data 2009-05-04 22:00:53FEMEIA ESTE CEL MAI FEROCE, MAI PERFID SI MAI ODIOS ANIMAL DE PA FATA PAMANTULUI...CAND VREA EA.

si cand nu vrea ea, tot cel mai odios animal DA PA fata pamantului IE, NU? ca deh, e femeie..

blaj_ioana

1 mesaj
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 23:04

Buna, Marius!

Eu cred ca fata ta se cam simte sufocata de insistentele tale (multe telefone, mesaje, etc.). Noua, fetelor ne plac barbatii care stiu sa imbine spiritul independent cu cel romantic, sa ne simtim iubite, dar in acelasi timp sa avem libertatea necesara sa fim ceea ce suntem.

Poate ar trebui sa iei un pic distanta, sa nu-i mai trimiti chiar atatea mesaje si daca ei ii pasa de tine te va cauta. Daca nu, inseamna ca e cel mai bine sa te reorientezi asta dupa ce discuti direct si franc cu ea sa vezi ce-si doreste de la tine.

Sper sa obtii rezultatele dorite.

Multa bafta!

TriteanE

8 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 23:07

150 RON pentru 100 oameni convinsi sa se inscrie…..FOARTE TARE SITEUL. Haideti sa facem bani impreuna www.bionyk.com/signup/friend_Baubau/

alienalienalien2007

20 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 5 Mai 2009, ora 00:03

ba! vezi daca are panza de paianjen acolo jos ! Daca are e ok nici tu nu ai mai fost demult si nici altcineva .
Inca nu-mi multumi... daca e rasa tunsa si frezata + parfumata...atunci clar te inseala ori ea ori simturile tale.Adica poate se aranjeaza pentru tine.

PS: cum zicea cineva mai sus ...te poate insela cu tine de mana si fara sa clipeasca !

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 5 Mai 2009, ora 03:00

De la: cili_br, la data 2009-05-04 22:00:53FEMEIA ESTE CEL MAI FEROCE, MAI PERFID SI MAI ODIOS ANIMAL DE PA FATA PAMANTULUI...CAND VREA EA.

Sa nu te apropii de vreuna ca te musca de putza si trebuie sa ti-o amputeze dupa .

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
9am174293

3 mesaje
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 03:02

te-a facut!

ar fi trebuit sa o intrebi pe loc... dupa care sa faci o pauza mare... si sa nu mai spui nimik.. sa te uiti in gol... trist... si in functie de cum reactiona... ti-ai fi dat seama..

fizic nu ai cum sa iti dai seama de nimik... cum nici ea nu are cum sa isi dea seama la tine...

discutia... era singura solutie...

sunteti de atata timp impreuna... si daca te-a inselat? ce? asta e... daca a facut-o doar o data... e dreptul ei...

oricum... ai trei posibilitati...
1.sa consideri ca a facut-o...si sa actionezi in conecinta
2.sa consideri ca nu a facut-o... si sa mergi mai departe ca si cand nimik nu s-a intamplat...
3.sa stai ca blegu sa te roada intrebarea asta si sa te consume... pierzand "investitia" 4 ani...

fii barbat !!! si asuma-ti una din presupuneri fara sa te mai uiti inapoi... eu as zice sa te bucuri de ce ai... si sa lasi dubiile la o parte... ca daca ai dubii dupa atata timp... o sa le ai toata viatza daca nu ti le lamuresti in primul rand tu...

si repet... NU ai cum sa iti dai seama... singurul semn / pseudo semn... ar fi fost o prima "intrare" mai grea... dar... asta depindea si de tine... de cat esti de receptiv... si... si de ea... de cat este de perspicace... deci prietene... una din variantele de mai sus...

nici nu vreau sa ma gandesc ca i-ai umblat in telefon... sau faze din astea...

si sa iti dau si eu un citat: "Trust can kill you ! or SET YOU FREE !" so? cemai astepti?

Fosta membra 9am.ro

455 mesaje
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 16:57

omu a aflat adevarul si s-a lamurit, cititi si voi nu mai postati aiurea...

sire_andrey

1 mesaj
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 00:00

singura solutie e sa o urmaresti chiar tu cu abilitate,strangi vezi unde a fost la ora de cu cine s-a intalnit la ora de ,ce a facut timp de mai mult timp,iti notezi iar la un moment dat o intrebi cu f mult calm fra sa dai prea mare importanta ce a facut la ora de ....(astae o chestie de abilitate proprie) daca te inseala,nu o bati,o tratezi cu indiferenta,tre sa sa iti juri ca nu vei mai vb niciodata cu ea si chiar asta sa faci/eu am trecut prin asta si asa am rezolvat-o,mi-am dat sema din comportament ca ceva e in neregula,si am ignorato total 1 an de zile,s-a intors in ghenuchi recunoscand greseala iar eu eu am intrebat-o daca ma cunoste de undeva,nici nu stii ce satisfactie am avut,mi-am facut alta prietena iar acum totul e bine.

P.S:POATE NU AM FOST F CLAR/TRE SA PARI DEGAJAT SI INDIFERENT,DACA TE AGITI Si FACI CRIZE NU FACI NIMIC,O LOVESTI UNDE O DOARE MAI TARE,LA PSIHIC

yrtdssdd

29 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 00:14

De la: marius24007, la data 2009-01-17 13:47:47Ajutati-ma si pe mine cu ceva
As vrea sa imi pot identifica iubita daca a mai facut dragoste cu cineva sau "sex" in lipsa mea
sa presupunem ca am facut dragoste cu ea acum 2 sapt si sa mai presupunem ca voi face miercuri
cum imi pot da seama daca iubita mea a mai facut dragoste cu cineva???
cum trebuie sa reactioneze dupa atita timp sau sa spunem ca si dupa o luna...dupa ce ar trebui sa ma iau sa fiu sigur 10000%%% ca nu a mai facut nimik?
ce ar trebui sa stiu ?
fetelor ajutatima....sau nu neaparat fete cine stie??
AJUTOR!!!!!!

..esti nebun...10000%%% nebun

oanaarion

45 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 19:29

aoiurea... da-i celui de langa tine sa bea pana cand nu mai stie de el... sau de tine si tinandu-l de mana il inseli cu cel mai bun prieten sau cu fratele chiar...

No_Name0

76 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 12:49

Problema asta a ta apare din cauza neincrederii si lipsei de comunicare.Am sa-ti dau 2 sfaturi si iti sugerez sa-l urmezi pe al doi-lea(functioneaza).
======
1.
Dupa cum am observat nu ai primit nici un raspuns concret.
Am sa-ti zic ce stiu eu din partea unor doctori ginecologi.
Daca unul din parteneri(indiferent care tu sau ea) are contacte sexuale cu alte persoane inafara de partener la femei pot sa apara scurgeri vaginale in cantitate mai mare decat normal si urat mirositoare.Deci daca ai observat ceva de genul acesta atunci poti sa-ti pui intrebarea "Oare s-a culcat cu altul?".Aceste scurgeri pot sa apara si din alte motive (google search),dar daca pana acum nu lea avut este o problema.(duo la ginecoloc).Nu-ti recomand.Tot timpul vor fi raspunsuri cu care sa se scoata.
========
2.
As putea zice ca am trecut prin aceasi problema ca si tine si cel mai bun raspuns e sa afli singur.Nu cautandui prin telefoane sau punandui tot felul de intrebari stupide(paranoice).Trateaza lucrurile cu indiferenta(e greu dar poti face un efort) si raspundei cu aceeasi moneda chiar mai mult incepe sa umbli tu la altele vei castiga mai multa incredere in tine si se va intoarce roata( va devenii ea suspicioasa).Eee, in momentul acela cand detii tu controlul si vei fi tu ala luat la intrebari din partea ei (de ce? unde? cu cine?)atunci vei putea avea o discutie cu dansa referitoare la relatia voastra (dar atunci nu cred ca mai conteaza pentru tine ce face ea ca vei fii prea prea procupat sa te ascunzi pe tine).
In felul acesta vei reusi sa vezi daca intradevar e aleasa si vei pune punct aventurilor tale dedicandute ei si preland controlul relatiei punand si cateva conditii pentru a evita reaparitia acestei probleme.
=========
Nu uita cateva lucruri:
- "Toate femeile s-ar f*te dar pacat ca p**a e la noi".
- "nu e singura femeie" cauta si vei gasi ceva mai bun, daca nu vei gasi si cautatea ta a fost discreta vei avea unde sa te intoarci.
- daca tratezi femeia cu indiferenta si nu-i acorzi prea multa atentie o faci ori sa plece de langa tine(lucru care se poate intampla si daca-i acorzi prea multa atentie sau esti gelos, paranoic,insistent.......)sau sa te doreasca mai mult din siplu fapt ca femeile sunt incapatanate si se cred zeite(cea ce nu sunt,or fi ele frumoase dar sunt multe) si va dorii sa te aiba numai pentru ea(lucru greu de indeplinit daca tu nu-i joci jocul).
- ultimul lucru vorba lui Napoleon"Toate femeile sunt curve, mai putin mama si sora mea dar sa nu uitam ca si ele sunt femei".Imi pare rau sa spun treaba asta dar e adevarata.

carbomite

7 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 7 Mai 2009, ora 16:30

corect!

oanaarion

45 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 18:25

decat sa spui asemenea aberatii mai bine invata omul sa aiba prezervativ si sapun la indemana in buzunar... asa va scapa de lucruri neplacute... si o sticluta cu alcool ca dezinfecteaza sau o lamaie care te poate feri si ea de multe neplaceri... sau o simpla pastila de aspirina care e si ea buna in loc de... sau inlocuitor de prezervativ dar nu pentru dureri de cap... o folosesc numai oamenii care stiu de ce si cei cu capul pe umar...

yuppy001546

6 mesaje
Postat pe: 27 Mai 2009, ora 16:30

daca stie sa se ascunda ii iese f bine si nu ai cum sa simti nimik

floryyyflo
serbancristian

1 mesaj
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 14:07

frate, imi pare rau sa iti spun, dar TE INSEALA!

been there, done that!

SLY

202 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 17:46

...te rog frumos sa ti ceri scuze de la animale....ele nu sunt asa cum este femeia ....ea este mai rea .....dar uneori mult mai gingasa decat toate animalele la un loc.....

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 17:49

De la: SLY, la data 2009-06-08 17:46:48

...te rog frumos sa ti ceri scuze de la animale....ele nu sunt asa cum este femeia ....ea este mai rea .....dar uneori mult mai gingasa decat toate animalele la un loc.....

si rareori chiar si mai credincioasa

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ajutor cum pot??? daca a mai facut dragoste sau nu
Mergi la: