back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ajutor cum pot??? daca a mai facut dragoste sau nu

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

marius24007

15 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Mai 2009, ora 09:46

am inteles.
multumesc frumos
dar subiectu este inchis...
gata sa terminat.
multumesc inca o data

Fosta membra 9am.ro

382 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 09:47

De la: corinaluciamartin, la data 2009-05-04 09:42:47 Cel mai bine ar fi sa te intrebi pe tine , daca ai facut dragoste cu altcineva ! Stii in general femeile simt cind iubitul lor se intilneste cu altcineva , nu trebuie sa intrebe ! Voi nu simtiti ?? Nu pentruca sunteti insensibili , faceti dragoste cu oricine , oricind , oricum si va mai si plinge-ti ca niste babe necuminicate !

io iti dau un sfat ... nu generaliza ... intotdeauna exista exceptii ... intotdeauna ... sensibilo ... :D:D:D ... tu esti cuminecata ???

Fosta membra 9am.ro

4 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 09:56

Eu merg pe urmatoarea idee:
O relatie se bazeaza pe iubire si incredere...
Daca nu ai incredere in prietena ta atunci degeaba...
Si daca ea te inseala si te minte sunt doua variante...
O face prost si afli si ti-ai dat seama ce fel de persoana este si o lasi balta.
A doua varianta, o face bine si probabil nu o sa afli niciodata si in acest caz hotul neprins negustor cinstit, si in plus tu nu o sa stii si nu o sa te doara...
Nu te mai macina...Nu are rost...
Multi spun ca se cred superiori si ca barbatii, ca noi suntem cei mai tari...
Dar eu am trecut prin multe si tin sa iti spun ca ii numa o consolare a noastra cand zicem ca femeile sunt proaste...Ele de fapt sunt f destepte...
O femeie sigur nu te inseala daca se uita in ochii tai si iti spune ca si-a gasit perechea pe viata si ea cand are prieten ii multumita cu ce are si poate sa vina fat frumos ca tot pe tine te iubeste...
Nimeni nu suporta ca persoana de langa sa fie extrem de geloasa asa ca nu intindeti coarda cu deastea ca 99.99 la suta
la o intrebare gen m-ai inselat o sa fie ce nu ai incredere in mine/.?

Raporteaza abuz de limbaj
gabrieltoma

9 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 10:23

Lasa mah fata in pace.

oanceavaleriu

21 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 10:39

nu este o situatie sigura ca te insala protejindu-si telefonul poate sunt convorbiri pe linie de servici si nu vrea sa te supere si asa le acopera ca sa nu fie acuzata probabil te stie de frica si vrea sa evite discutile

smr19992001

1 mesaj
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 10:40

De la: gabi8ma, la data 2009-01-17 22:19:30eu te-as strange de gat ... de amandoua , cu catgut pana iti pica , detest din tot sufletul barbatii ca si tine , nu conteaza cat esti de fidela si cuminte el tot paranoic ramane si vede ce vrea sau i se nazare , crezi ca nu poti sta mult timp fara sa te f*ti ? ba poti , atunci cand iubesti , numai ca ti se face acru de atatea insinuari , si ajungi sa te intrebi daca nu ar fi mai bine sa o faci daca tot esti acuzata , nu ? ia mai gandeste-te , si apropo tu esti chiar alb imaculat si fara pata ?

alooooooooo omul cere un sfat nu ii trebuie lectii de killareala,si a doua la mana nu si-ar pune atatea probleme daca fata nu i-ar da motive ,asa ca mai lasa-ne cu vrajeala aia ,NOI SUNTEM CUMINTI VOI SCARMANATI......

Genovese

10 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 12:04

chiar sunt curios cum sa terminat...am trecut si eu prin asa ceva...si chiar ma intrebam daca ai avut curaju sa faci c era de facut!

saly_frumuselul_2006

8 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 4 Mai 2009, ora 12:13

in primul rand este femeie,,deci imprevizibila,,poate face asta si cand esti in camera de alaturi, mai asteapta, mai ai putina rabdare si vei vedea rezultatele..bazeaza-te pe instinctele tale si pe felul cum se comporta ea acum fatza de perioada cand nu credeai ca o face cu altul..bafta..

.
pinafrappe

35 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 12:21

deja cand te intrebi inseamana ka se pregateste sau kiar s a n tamplat deja ;
e femeie nu uita se spala shi e ka noua; poate ka esty primu dar nu esty ultimu asta e sigur asha e sa fie shi e uman dragostea nu e doar sex; daka esty purist skimba le pana potzi kand numai potzi iei pe una la tine sa te ingrijeaska... scuze ii brutal, dar crede ma pe kavant ka asha e; dotat cu mataranga sau nu ku bani sau fara bani tot aya e; daka i kuminte o inseli tu si nu te iarta orikum asta cel mai fericit kaz; be stron fii barbat
nu te krampona pe ea e obesesie nu e dragoste sau pasiune nu eun obiect las o liber dar fii ntu intai du te ku altele mai faineka ea sa vezi kum itzi trece crede ma da fa o bestyal si bine

pinafrappe

35 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 12:23

a am uitat vrei s o detzii? fa i kopii masziw sa uite de ea si asha e nevoie de populatzie

mihai_coseraru

5 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 12:25

Frate la cat de mult o iubesti nu iti vei da seama de nimic vei ramane doar cu banuielile tale, io dupa 4 ani jumate de iubire nespus de multa si tot ce parea a fi mai frumos pe lumea asta intre un baiat si o fata am ramas surprins sa aflu la o sapt dupa ce s-au sarutat ca ea incepuse sa se intalnesca cu un prieten pe care il stiam de 1 an de zile (in fiecare week-end iesim multi in oras si io cu "om-ul" acela vb ff mult) asa ca ai grija ca daca esti indragostit cam tare de o persoane care nu merita nu ai sa vezi nimic concret ci doar vei simti si nu vei crede cu adevarat,
P.S. Iubirea adevarata nu cere absolut ABSOLUT nimic in schimb...
P.S.1. In momentul de fata iubirea adevarata cred ca poate exista numai fata de Dumnezeu
P.S.2. Trateaza orice discutie indiferent de raspunsul pe care l-ai aflat cu maturitate calm si intelepciune (unde e cazul si iertare). Te vei simti cu mult superior fata de lumea din jurul tau.
Succes in continuare si nu uita ca cineva acolo sus te iubeste...

danutza_muahh

3 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 12:26

De la: lawyer, la data 2009-01-19 13:50:37
De la: marius24007, la data 2009-01-19 12:57:01da vreau sa aflu
sincer nu stiu ce sa mai cred
problema este ca nu stam impreuna....e o situatie mult mai complicata si nu vreu sa o stie toata lumea
ma puteti face cum doriti da numai eu stiu prin ce trec
asa ca astept parerile voastre in contiunuare
da munceste 12-14 ore pe zi
se duce cum trebuie acasa
da se ascunde de mine cu telefonu cind vb sau daac primeste un beep sau mes ceva
la ea in mesaje tot timpul e gol
chiar daca acum ii dau eu mes si peste 1 ora ma int cu ea nu mai e mesaju nici de la mine
sau citeodata il gasesc
nu stiu ce sa mai zic
astept in continuare si parerile voastre.

pai zi asa mosule!!! sigur te insala.. bag mana in foc ca da!! asa facem toti cand avem ceva de ascuns nu?? stergem mesaje... apeluri.. ne ferim.
Eu zic asa: cand te intalnesti cu ea, daca mai primeste beepuri sau mesaje, ia-i tel cu forta si vezi cine o cauta. daca nu vrea sa ti-l dea, da-i papucii .. fii tu primul si nu astepta sa ti-i dea ea ca sigur ti-i va da in scurt timp!!! daca face faze d-astea, e cam tarfulita si sincer, nu se merita!!!

sory 4 you!!

fac ceva pe orgoliul vostru de masculi......nu se gandeste amaratu asta care iti da sfaturi ca e vorba de o realtie de 4 ani si ca daca a rezistat atata cu siguranta au fost compromisuri si cu siguranta s-au incalcat orgoli...dar la ce sa se gandeasca masculul feroce din el..."dai ba tu papucii primu...nu fi prost"....gandire de neanderthal...cea mai buna solutie din punctul meu de vedere este sa vorbiti deschis....sa analizati daca ea are motive sa te insele....nici o femeie nu insala daca nu are motive(ca pot fi personale sau de cuplu)...dar cu siguranta ceva exista...s-a plictisit,vrea sa mai cunoasca si altceva....daca te vede atat de paranoic poate ii e jena sa-ti spuna ca e un simplu amic cu care se intelege bine, ca ai face urat.Dupa 4 ani ar trebui ca increderea sa existe si comunicarea la fel.Cat despre un mod clar de ati da seama daca a facut-o cat n-a fost cu tine..NU EXISTA!!..fizic vorbind...nu exista un buton pe care sa apesi si sa-ti dea raspunsul. Daca nu vrei sa te porti ca orice neanderthal si pui si putin neuron in ceea ce faci.....vorbiti...fiti sinceri in ceea ce nu merge in relatia voastra.....iar daca se gaseste ceva,si nu se poate rezolva sau nu se vrea a fi rezolvat...asta e!...
bafta mare!

all3exx

7 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 4 Mai 2009, ora 12:33

hey...is multe chesti pe care noi barbati le observam la momentul potrivit la o femeie...dar cum ti`au spus si altzi..o femeie..ca si un barbat poate sa joace teatru..la pat..ar fii o chestie mai veche...se spunea ca un barbat isi da seama...ca femeia lui a facut`o cu altu...pt ca atunci cand erai cu ea la pat..era mai "larga"...dar te poti gandi ca a facut`o cu unu care no avea prea groasa...testeaza`o...in timp sa vezi daca te minte sau nu...incearca sa retii orice detaliu pe care ti`l povesteste...si apoi dupa cateva zile reaminteste`i..sa vezi ce iti va spune...

all3exx

7 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 4 Mai 2009, ora 12:33

hey...is multe chesti pe care noi barbati le observam la momentul potrivit la o femeie...dar cum ti`au spus si altzi..o femeie..ca si un barbat poate sa joace teatru..la pat..ar fii o chestie mai veche...se spunea ca un barbat isi da seama...ca femeia lui a facut`o cu altu...pt ca atunci cand erai cu ea la pat..era mai "larga"...dar te poti gandi ca a facut`o cu unu care no avea prea groasa...testeaza`o...in timp sa vezi daca te minte sau nu...incearca sa retii orice detaliu pe care ti`l povesteste...si apoi dupa cateva zile reaminteste`i..sa vezi ce iti va spune...

mihai_coseraru

5 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 12:37

AM niste intrebari atat pt fete cat si pt baieti (in special pt fete ca sunt baiat si ma intereseaza mai mult rasp lor)
Dumnezeu ne-a dat gura nu? Tot El ne-a dat si creier, ratiune...?
Atunci de ce DRACU cand se ajunge la o rutina sau ceva asemanator nu vb ori fata ori baiatul cu partenerul de viata????Adica nu vreau sa mai fim impreuna vreau sa caut pe altcineva (nu am pe cineva direct ca mi se pare o jigodie mare persoana care face asa ceva) SAU vreau sa continuam ceea ce este intre noi hai sa facem ceva sa vb ca de aia avem GURA nu ca sa mancam, cu tot ceea ce se intampla in zilele de azi parca evolutie e doar pe plan tehnologic, iar puterea de a fi om cu adevarat involueaza din ce in ce mai tare, e tare trist ceea ce se intampla P.S. marfa rau smyle-ul asta

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 12:40

n'a inteles nimeni nimic.
baiatul vrea sa stie daca exista vreun program (vreun cip probabil) pe care il poate uploada/introduce pe/in gagica lui sa "O INDENTIFICE" daca a fost sau nu cuminte in lipsa p.lii lui.
hai.. ce d.req

sau eventual, vezi daca ii iese un cos pe frunte sau i se inroseste urechea cand e cu tine, atunci stii sigur ca a fost dusa cat timp n'ai fost tu!

xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 12:48

Bravo Greenie,ai priceput
Io zic sa-i instaleze Windows si cand ai da "blue screen" sau are frun virus si da eroare, sigur isi da seama ca este inselat

Fosta membra 9am.ro

391 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Mai 2009, ora 13:01

De la: marius24007, la data 2009-01-17 13:47:47Ajutati-ma si pe mine cu ceva
As vrea sa imi pot identifica iubita daca a mai facut dragoste cu cineva sau "sex" in lipsa mea
sa presupunem ca am facut dragoste cu ea acum 2 sapt si sa mai presupunem ca voi face miercuri
cum imi pot da seama daca iubita mea a mai facut dragoste cu cineva???
cum trebuie sa reactioneze dupa atita timp sau sa spunem ca si dupa o luna...dupa ce ar trebui sa ma iau sa fiu sigur 10000%%% ca nu a mai facut nimik?
ce ar trebui sa stiu ?
fetelor ajutatima....sau nu neaparat fete cine stie??
AJUTOR!!!!!!

SCUZE Marius,
dar nu am timp si nici chef sa citesc postarile anterioare.
O sugestie din partea mea:
atat timp cat o simti ca ii face placere sa faca dragoste cu tine, ca ii face placere sa o atingi, si vine ea spre tine fara sa astepte sa o inviti tu, iar daca o inviti tu renunta la orice alta activitate si o vezi ca se pregateste pentru tine, ca vine cu idei noi pentru tine, sau ca-i face placere pur si simplu, oricum doar sa te simta lipit de ea pana la capat si inca si mai ales dupa ... atunci SIGUR TE IUBESTE.
Daca cauta motive, este obosita, are ceva urgent, mai important de facut, chiar daca iti zambeste, sau te saruta, etc. NU TE IUBESTE. Ce altceva are mai mare importanta pentru tine decat sa stii ca TE IUBESTE SAU NU? Chiar te intereseaza daca te-a inselat sau te inseala?
Sorry, dar asta chiar nu stiu. Sincer nu ma pricep la problema ta.

Eu zic sa-ti dai seama daca te iubeste, ori ba. Acesta este singurul lucru IMPORTANT. Daca te iubeste, iti va fi alaturi SI LA BINE, SI LA RAU - credema!

Pentru satisfacerea orgoliului personal poti sa asezi niste camere ascunse de filmat prin casa ei/ta

Dar mai apoi, nu cred ca-ti va mai trebui nimica.

Te iubeste?
Daca NU, las-o saraca. Cine stie ce motive are, sau unde nu va potriviti

Fosta membra 9am.ro

382 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 14:17

ce tot spuneti voi acila meyyy ... exista solutie pentru a afla exact daca a facut sau nu cu cineva ... ca nu le stiti voi asta e altceva ... sau nu va dati seama ca le stiti ...

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 14:19

De la: giany_max, la data 2009-05-04 14:17:09ce tot spuneti voi acila meyyy ... exista solutie pentru a afla exact daca a facut sau nu cu cineva ... ca nu le stiti voi asta e altceva ... sau nu va dati seama ca le stiti ...

giany... sunt sigura ca tu le stii pe toate!

Fosta membra 9am.ro

382 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 14:25

De la: Greenie, la data 2009-05-04 14:19:36giany... sunt sigura ca tu le stii pe toate!

toate in afara de tine ... :D:D:D

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 14:27

De la: giany_max, la data 2009-05-04 14:25:31
De la: Greenie, la data 2009-05-04 14:19:36giany... sunt sigura ca tu le stii pe toate!

toate in afara de tine ... :D:D:D

sa le cunosti pe toate femeile si sa ma lasi pe mine sa raman misterioasa in felul meu?
cand treci de nivelul 1, o sa ai tu grija sa'mi dai de veste!

Fosta membra 9am.ro

382 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 14:33

De la: Greenie, la data 2009-05-04 14:27:58sa le cunosti pe toate femeile si sa ma lasi pe mine sa raman misterioasa in felul meu?

ca sa ce ??? ce draq ma tu tot la faza cu nivelul ai ramas ??? esti in urma ...

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 14:37

De la: giany_max, la data 2009-05-04 14:33:32
De la: Greenie, la data 2009-05-04 14:27:58sa le cunosti pe toate femeile si sa ma lasi pe mine sa raman misterioasa in felul meu?

ca sa ce ??? ce draq ma tu tot la faza cu nivelul ai ramas ??? esti in urma ...

:))) fie, daca zici tu....
dar io zic ca tot nu ai inteles ce vroiam sa spun, dar nu'i bai..

oanna_boca

3 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 14:41

dar daca el e paranoia si i se pare mereu...si se cearta de la orice,poate dea aceeia sterge toate mesajele si apelurile,poate el e ffff gelos si nu o lasa sa comunice cu nimeni,ma refer si la fete nu numai la baieti...pare genul fff gelos si fff paranoia.Si ca sa nu il supere si sa nu se destrme relatia ea face asa cum vrea el....daca e asa ma intreb oare pana cand o rezista ea??????

Fosta membra 9am.ro

382 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 14:41

De la: Greenie, la data 2009-05-04 14:37:47dar io zic ca tot nu ai inteles ce vroiam sa spun, dar nu'i bai..

las` asea ... sa intelegi numai tu ... :D:D:D ... hai te poop !!!

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 14:43

De la: giany_max, la data 2009-05-04 14:41:12
De la: Greenie, la data 2009-05-04 14:37:47dar io zic ca tot nu ai inteles ce vroiam sa spun, dar nu'i bai..

las` asea ... sa intelegi numai tu ... :D:D:D ... hai te poop !!!

te'ai ofticat.. lasa ca stiu eu m'ai amuzat teribil
hai te poop pa :))

Fosta membra 9am.ro

382 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 14:45

De la: Greenie, la data 2009-05-04 14:43:10te-ai ofticat.. lasa ca stiu eu m'ai amuzat teribil

da mey ... ai tu vreun remediu ??? acum nu imi mai trece ... ce ma fac ??? tre sa deschid un topic : cum sa imi treaca oftica ??? sau da-mi tu un sfat ... te roggggg ... nu ma lasa aseaaaaa ... voi fi distrusssss ... :D:D:D

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 14:49

De la: giany_max, la data 2009-05-04 14:45:04
De la: Greenie, la data 2009-05-04 14:43:10te-ai ofticat.. lasa ca stiu eu m'ai amuzat teribil

da mey ... ai tu vreun remediu ??? acum nu imi mai trece ... ce ma fac ??? tre sa deschid un topic : cum sa imi treaca oftica ??? sau da-mi tu un sfat ... te roggggg ... nu ma lasa aseaaaaa ... voi fi distrusssss ... :D:D:D

singurul remediu care functioneaza este VERDE..

Fosta membra 9am.ro

382 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 14:55

De la: Greenie, la data 2009-05-04 14:49:29
singurul remediu care functioneaza este VERDE..

beyyy ... e plin de genii si genisti/geniste pe acila ... ai nevoie de dezamorsare ???

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ajutor cum pot??? daca a mai facut dragoste sau nu
Mergi la: