Info
x
Ajutor cum pot??? daca a mai facut dragoste sau nu
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 08:35
Citat
"salut...omule ai doua variante ori te duci si te impusti ori cantinui ca si pana acum si te impusca ea....te impusti tu pt ca la altceva nu iti sta gandul decat ca ea te-a isnselat si iti faci zilele negre sau te impusca ea pentru ca nu te mai suporta....acum e un pic cam dur ce am spus dar revinoti, adunate si veziti de treaba o femeie te poate insela si cu tine de mana sau cu tine in casa sau cu cel mai bun prieten al tau sau la baie la restaurantul la care luati cina si as putea sa continui pana maine dimineata cu exemple asa ca pana nu ai prins-o clar asupra faptului implinit nu poti face decat sa iti mananci creierasii , sa accepti situatia , sau.....SA TRECI MAI DEPARTE"
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
liviu_lw 6 mesaje Membru din: 18/03/2009 |
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 09:17
Marius!Nu ne-ai mai dat vesti noi...Citind postarile tale am inteles ca esti foarte tulburat.Am fost tentat sa cred ca esti paranoic,insa nu pot sa nu iau in calcul si eventualele motive pt.care te simti asa.Cred ca totusi ai motive sa te-ndoiesti de ea.Clar,n-ai cum sa-ti dai seama daca s-a f...t cu altcineva,dar nu numai asta conteaza.Si faptul ca s-ar intalni c altcineva,poate fi inclus prin aceeasi categorie.Sfatul meu:Nu-i lua verighete.O femeie inseala si cu verigheta si fara(daca vrea s-o faca).Gandeste-te mai bine,4 ani inseamna ceva,dar nu tot.Sigur esti un barbat tanar,sper ca stii si tu,asta.Asadar,bucura-te de viata alaturi de ea sau altcineva...Ai grija,in felul asta ai s-o iei razna,chiar daca motivele tale sunt reale sau nu.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
liviu_lw 6 mesaje Membru din: 18/03/2009 |
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 09:17
|
marius24007 15 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 15:35
nu mai are rost sa continuam aceasta discutie pt ca nu mai suntem impreuna.finish
si intradevar a facut-o. asa ca ma faceati degeaba paranoia. multumesc Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 267 mesaje Membru din: 11/03/2009 |
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 21:33
Hasta la vista!trage aer in piept si mergi mai departe.Oricum ,mai in gluma mai in serios,n-ai cum sa urmaresti femeia pas cu pas si nici n-ai dori asa ceva!
Raporteaza abuz de limbaj
Ce sa faci!La toti ni`greu!
|
|
carunderconstruction 48 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 14:15
De la: marius24007, la data 2009-04-06 15:35:57nu mai are rost sa continuam aceasta discutie pt ca nu mai suntem impreuna.finish Si cum ti-ai dat seama ca s-a mai dat si cu altcineva in calusei??? Raporteaza abuz de limbaj |
|
sherby58 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 14:24
Amice . Esti idiot?
|
sherby58 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 14:26
Nu esti numai paranoia dar esti si un incuiat dar mai ales labagiu
|
|
|
|
|
marius24007 15 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 23:21
d c nu vrei tu sa vb frumos?
daca tu ti-ai vedea prietena sau nevasta in patu cu altu cum ar fi???? nu cred ca te-am jignit cu nimik asa ca te rog sa vb frumos. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 660 mesaje Membru din: 9/02/2009 |
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 00:12
De la: marius24007, la data 2009-01-17 13:47:47Ajutati-ma si pe mine cu ceva Foarte simplu. In cazul in care, dupa respectiva perioada de abstinenta , efectiv te ia cu asaltul ,se arunca pe tine, te sufoca , te incatuseza, te saruta ca o nesatula si iti face toate chestiile alea oribile la care ai visat 2 saptamani ...E CLAR ! Inseamna ca a facut sex cu altul , dar nu i-a placut :) PS: cumpara-ti un distonocalm , te va ajuta mai mult decat parerile noastre :))) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 382 mesaje Membru din: 30/04/2009 |
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 00:15
AAAAJJJJUUUTTTOOORRRR ... nu am prietena ... sper in curand sa am ... as vrea sa imi spuneti daca o sa ma insele ... ??? cu cine ... ??? cand ... ??? si daca e adevaratttt ... ce sa ma faaacccc ??? in ce directie sa alerrrgggg ??? :D:D:D ... hai ca e tare topicul ... :D:D:D
after ... dar si topicul e tare ... cica : " a mai facut dragoste ...???" ce tareeeeee ... auzi la el ... ??? poate a facut doar sexxxxx ... :D:D:D ... acum deschidem topic nou ... sex sau dragoste ??? :D:D:D |
|
Fosta membra 9am.ro 660 mesaje Membru din: 9/02/2009 |
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 09:56
De la: giany_max, la data 2009-05-03 00:15:07AAAAJJJJUUUTTTOOORRRR ... nu am prietena ... sper in curand sa am ... ce sa ma faaacccc ??? in ce directie sa alerrrgggg ??? Nu ai prietena , bea niste bere (dar multa). Ce sa mai faci , toarna si niste lapte (fara zgarcenie). ....dupa vei stii in ce directie sa alerrrrggggi
|
BIRTHRAZVANMIHAI 105 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 13:45
E simplu cum stii :iei o lupa mare dinaia didactica si te uiti cu atentie la pasarica ei .daca observi vreun puricel mititel pe acolo gata asta e semnu inseamna ca te a inselat Cati puricei gasesti atatea numere i-a tras individu
|
Fosta membra 9am.ro 382 mesaje Membru din: 30/04/2009 |
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 15:06
De la: andaa, la data 2009-05-03 09:56:06Nu ai prietena , bea niste bere (dar multa). Ce sa mai faci , toarna si niste lapte (fara zgarcenie). ....dupa vei stii in ce directie sa alerrrrggggi si daca nu iti iese experimentul ... ??? :D:D:D ... vrei sa incerc sa iti spun ce iasa ??? :D:D:D ... sau poate vrei sa facem testul impreuna sa nu zici ca te-am mintit ... :D:D:D ... oricum cred ca deja ma inseala viitoarea mea prietena ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Jedi_KNIGHT 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 07:43
In dragoste ca si in viata trebuie sa ai incredere. In mometul in care iti pui intrebarea daca a mai facut sau nu dragoste....inseamna ca tu nu esti sigur, nu ai destula incredere in tine. Sa presupunem ca vei afla...ca a facut......ce vei face?....Intr-o relatie daca nu exista incredere...inseamna ca este ceva bai acolo. Intreaba-te mereu...cita incredere ai in tine si dupa aceea despre increderea in ceilalti. Nu uita.....daca este doar dorinta si nu sentiment....este posibil ca sa apara si astfel de situatii in care cel de linga tine sa te insele...ca este actuala sau alta.
|
dorincristea2005 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tecuci |
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 08:33
Fiule !!! ... traim in secolul XXI .... singura modalitate de control asupra activitatii ei sexuale ar mai fi inca... " banala centura .... "
, dar daca voi nu aveti incredere unul in altul ... e rau ....
|
iulian22003 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 08:44
Daca tu crezi ca te inseala si nu mai ai liniste langa ea, iti recomand sa faci tu pasul spre despartire sau pana la urma tu vei fi cel parasit!
|
Fosta membra 9am.ro 35 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 08:52
pt marius.Esti din calea-afara de suspicios,banuitor,si acolo unde nu exista incredere,nu va exista nimic,din pacate...AI SA AJUNGI IN CURAND SA O INTREBI--de ce?..ma privesti in gol/intr-una,/ma faci sa sufar/si ti-e gandul tot aiurea./nu imi vorbesti,/tacut tu stai pe ganduri,/eu ma framant/sa caut noi raspunsuri/ma-ntreb acuma ce s-a-ntamplat cu tine/oare iubirea noastra s-a transformat in scrum?/fiorul dragostei la tine a-ncetat?/acum tu te-ai schimbat/nu mai iubesti/ca altadat?/ma rog la d-zeu/sa-mi dea putere,/mi-e greu sa tin in suflet/atata timp,durere../oare in cale ti-a iesit altcineva,si ai uitat de mine,si de iubirea mea?-Amelia M.-Bucati din inima mea,1985.Cu drag....
d tataru
|
|
zapacilaz 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 09:07
Asa suntem noi barbatii! :)
|
xcomm_office 4949 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 09:07
Tovarasi si tovarase...nu exista numai tovarasi gelosi ci si tovarasele, asa ca nu dati cu piatra in vreun reprezetntant...e specific naturii umane...unii e gelosi fara motiv, indiferent de secs...asa-s ei
Ideea este increderea...mai rar in zilele noastre, dar e bine sa fie. Si nu-mi mai stricati ziua, ma duc la o cafea
|
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 09:14
De la: adelante-mml, la data 2009-05-04 09:07:20Asa suntem noi barbatii! :) Care "noi barbatii"?!... Ca vad ca arati ca o femeie!...
|
|
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 09:15
De la: spyderom, la data 2009-05-04 09:07:27Tovarasi si tovarase...nu exista numai tovarasi gelosi ci si tovarasele, asa ca nu dati cu piatra in vreun reprezetntant...e specific naturii umane...unii e gelosi fara motiv, indiferent de secs...asa-s ei Pofta buna la...cafelit! Eu deja am baut-o!
|
|
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 09:20
E unii oameni rai care ne-o ia inainte...chiar si la cafea
De asta m-am trezit eu asa rau dispus, visam ca eram la "Gospodina" si vroiam sa iau si io doo snitzele pentru acas'...si mi le-a luat altu inainte ca s-a bagat in fata...tovarasi, trebuie criticate aceste fapte huliganice Cum....nu mai este 1 Mai? Nici macar 2 Mai?
|
catalindnl 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 09:20
nu poti stii niciodata, daca vrea te inseala fiind cu tine,daca nu ai incredere in ea....e nashpa.Toata viata te vei gandi daca te inseala sau nu....mai bine cauta alta..o sa inebunesti numai gandindu-te ca te inshala... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 09:24
Apropos de gelozie...uite aici banc de gelozie...pana si bancurile se fac din materialul clientului
Georgeasca vine intr-o zi la birou si spune: - Fetelor, aseara ma bag in pat cu barbatul sa facem si noi ceva si-i pun mina pe 00. Mai, si avea niste 00 reci ca gheata... A doua zi Ioneasca: - Fetelor si eu m-am bagat cu barbatul in pat, i-am pus mina pe 00 si erau tot reci ca gheata... A treia zi apare si Popeasca batuta mar si cu ochii vineti. - Ce-ai patit draga? - Pai ma bag si eu in pat cu barbatul. Ii pun mina pe 00 si ce sa vezi?!? Fierbinti, fierbinti. Atunci zic: "Draga ce fierbinti sint 0000 tale, ale lui Georgescu si Ionescu sint reci ca gheata... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 09:30
De la: spyderom, la data 2009-05-04 09:20:03E unii oameni rai care ne-o ia inainte...chiar si la cafea Uite, pt ca maine, 5 mai, e "ziua barbatului" , daca esti un picut mai vrednic, te invit la o cafea cu scortisoara si lapte!
|
|
inti 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 09:34
Prietene atunci cand ceri pe cineva in casatorie, deja intrebarile astea cu care vi u ar trebui sa fie inutile. Parerea mea ca la o cerere in casatorie tre' sa ai incredere f mare in cineva, nu sa-ti pui tot felul de intrebari stupide. Si eu sunt tot baiat si pot spune ca am momente cand sunt misogin, dar in acele momente ma gandesc la un singur lucru si ma linstesc si anume :we are just shadow and dust ;)
|
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 09:38
"Ziua barbatului"?
Pana si barbatii au o zi? Nasol momentul...clar se duc la bere si table Ehe voinicii mei, ce zi ma asteapta maine, se poate numii ziua alergatorului Raporteaza abuz de limbaj |
|
carbomite 7 mesaje Membru din: 4/01/2008 Oras: Brasov |
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 09:41
De la: marius24007, la data 2009-01-17 13:47:47Ajutati-ma si pe mine cu ceva are pe cineva. Raporteaza abuz de limbaj |
|
corinaluciamartin 57 mesaje Membru din: 15/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 09:42
Cel mai bine ar fi sa te intrebi pe tine , daca ai facut dragoste cu altcineva ! Stii in general femeile simt cind iubitul lor se intilneste cu altcineva , nu trebuie sa intrebe ! Voi nu simtiti ?? Nu pentruca sunteti insensibili , faceti dragoste cu oricine , oricind , oricum si va mai si plinge-ti ca niste babe necuminicate !
|
|
|

E simplu cum stii :iei o lupa mare dinaia didactica si te uiti cu atentie la pasarica ei .daca observi vreun puricel mititel pe acolo gata asta e semnu inseamna ca te a inselat
Cati puricei gasesti atatea numere i-a tras individu