Info
x
Ce sa fac..... imi vine sa fac sex tot timpul
|
bm_claudia 83 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 22:34
fac sex in fiecare zi,dar numai cu prietenul meu,altii nu ma atrag,cred ca o iau razna,am crezut ca dupa trei ani are sa imi treaca dar eu il doresc mai mult in fiecare zi,acum incerc sa ma abtin la 2 zile,ce zice/ti
|
|
ge_andreev 122 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 22:53
Daca se plange ca il epuizezi
, poti incerca... Daca nu, de ce sa te abtii?? E placut, e sanatos, e normal intr-o relatie si face parte din categoria lucrurilor despre care nu poti spune ca "ce e prea mult strica"
|
|
ice_cream 46 mesaje Membru din: 7/12/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 23:06
Atata timp cat nu se plange ca-l epuizezi...Go ahead!
|
|
id_florentin 431 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Botosani |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 23:10
El ce zice? Se plange? Daca nu, atunci e bine. Daca da, atunci cumparati si tu niste jucarii. Am inteles ca-si fac treaba bine. Dar vorbeste cu al tau inainte, sa nu se simta amenintat.
Cred ca ai sa supravetuiesti. Nu se moare din asa ceva. |
|
zumzetalbastru 147 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 23:12
eu zic ca esti nimfomana!!! exista tratament...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 23:47
De la: VirtLoop, la data 2009-01-05 23:12:52eu zic ca esti nimfomana!!! exista tratament... Pentru a fi nimfomana trebuie sa fie nesatula, dar din cate scrie ea dupa ce face sex se satura. Eu cred ca are un libido ridicat, o energie sexuala ridicata si regenerabila. Dupa ce scapa de tensiunea sexuala in 12-24 ore reapare. |
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 23:50
Si fii atent ca fata zice clar ca altii nu o atrag inafara de prietenul ei. Cred ca o nimfomana ar faceo cu oricine.
Stai linistita fato ca nu esti nimfomana |
|
Fosta membra 9am.ro 80 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 12:33
ce pot sa zic ?
lucky bastard nu mi se pare nimic rau si anormal in a o face cu prietenul tau ! vreu si o clona a ta :))
„Nu-þi fie fricã de ridicol; dacã simþi ce spui, dacã te pui pe tine curat în cuvinte, n-ai cum sã fii ridicol. Fã-l pe cel de lângã tine sã simtã ce simþi - dinãuntrul lui. Din afarã poþi convinge, ºi poþi înþelege lucrurile, dar fãrã sã le simþi. Lucrurile pe care nu le simþi se uitã, sau te poþi obiºnui pânã la urmã cu ele, ceea ce e ºi mai rãu. Ce pleacã din tine nu se poate uita, ºi nu te înºealã, ºi atunci nu se poate întoarce niciodatã împotriva ta; dar pentru asta trebuie sã fii foarte curat cu tine, ºi asta iar e greu. Ca un zbor cu motorul defect.“
|
|
|
|
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 15:50
De la: dorina73, la data 2009-01-05 22:34:50fac sex in fiecare zi,dar numai cu prietenul meu,altii nu ma atrag,cred ca o iau razna,am crezut ca dupa trei ani are sa imi treaca dar eu il doresc mai mult in fiecare zi,acum incerc sa ma abtin la 2 zile,ce zice/ti poti sa te sinucizi:P asa ai scapa de pb ...mi-ar pasa daca m-ai invita sa beau si sa mananc |
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 18:40
De la: tinuotin, la data 2009-01-05 23:50:22Si fii atent ca fata zice clar ca altii nu o atrag inafara de prietenul ei. Cred ca o nimfomana ar faceo cu oricine. ce zici u e dependenta de sex ... faci confuzie ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 18:56
asta am crezut si eu,ca sunt nimfomana,dar nu sunt,am avut o relatie de 7 ani cu cineva si am fost la doctor mi/a zis ca sunt frigida dupa x tratamente ,doctorul imi recomanda sa imi schimb barbatul sau sa imi fac amant,ca nu avem nici o treaba cu frigiditatea, asa ca mi/am schimbat barbatul,acum est super o doamne atat de super este ca imi facem griji,am citi undeva ca barbatul nu trebuie sa aiba multe ejculari ca ar face prostata,daia v/am intrebat 1 imi era teama sa nu fiu nimfomana si 2 el sa nu faca prostata.ei? acum ce mai zice/ti
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 19:01
De la: dasca777, la data 2009-01-06 15:50:01auzi mai dasca la voi bea lumea numai la inmormantare?singura schimbare este ca manaci coliva la inmormantare,ca sa bei si sa manaci te pot invita oricand,mai ales daca esti falamd si setos,stii dumnezeu iti dau dar trebuie sa imparti si cu altii,macar putin nu totDe la: dorina73, la data 2009-01-05 22:34:50fac sex in fiecare zi,dar numai cu prietenul meu,altii nu ma atrag,cred ca o iau razna,am crezut ca dupa trei ani are sa imi treaca dar eu il doresc mai mult in fiecare zi,acum incerc sa ma abtin la 2 zile,ce zice/ti Raporteaza abuz de limbaj |
|
jtazjmen 651 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 19:01
De la: dorina73, la data 2009-01-06 18:56:44asta am crezut si eu,ca sunt nimfomana,dar nu sunt,am avut o relatie de 7 ani cu cineva si am fost la doctor mi/a zis ca sunt frigida dupa x tratamente ,doctorul imi recomanda sa imi schimb barbatul sau sa imi fac amant,ca nu avem nici o treaba cu frigiditatea, asa ca mi/am schimbat barbatul,acum est super o doamne atat de super este ca imi facem griji,am citi undeva ca barbatul nu trebuie sa aiba multe ejculari ca ar face prostata,daia v/am intrebat 1 imi era teama sa nu fiu nimfomana si 2 el sa nu faca prostata.ei? acum ce mai zice/ti Cand aveam prietena mea, si mie imi placea sa fac sex cu ea in fiecare zi.. si ei cu mine la fel.. acum cand nu mai suntem impreuna, nu imi mai place nimeni. Cand pasiunea este atat de mare, si riscurile sunt pe masura!! ai grija de relatia ta ca ai putea suferi muuult dupa!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 19:17
oF!!! nu v/am zis tot, eu locuiesc cu prietenul meu de 3 ani si muncim impreuna suntem si colegi de servici, deci, suntem tot timpul impreuna
|
jtazjmen 651 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 22:50
De la: dorina73, la data 2009-01-06 19:17:38oF!!! nu v/am zis tot, eu locuiesc cu prietenul meu de 3 ani si muncim impreuna suntem si colegi de servici, deci, suntem tot timpul impreuna asta e nasol pentru ca niciodata nu i se face dor de tine!! si dorul e un element care mentine o relatie vie!! sfat: fa-l sa ii fie dor de tine
|
whisper 11 mesaje Membru din: 2/08/2008 Oras: Iasi |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 23:02
nu esti singura....simt aceeasi chestie....numai ca eu sunt mascul...si mai nasol e ca vreau sa o fac cu persoane diferite:P
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 00:24
De la: dorina73, la data 2009-01-06 19:01:19De la: dasca777, la data 2009-01-06 15:50:01auzi mai dasca la voi bea lumea numai la inmormantare?singura schimbare este ca manaci coliva la inmormantare,ca sa bei si sa manaci te pot invita oricand,mai ales daca esti falamd si setos,stii dumnezeu iti dau dar trebuie sa imparti si cu altii,macar putin nu totDe la: dorina73, la data 2009-01-05 22:34:50fac sex in fiecare zi,dar numai cu prietenul meu,altii nu ma atrag,cred ca o iau razna,am crezut ca dupa trei ani are sa imi treaca dar eu il doresc mai mult in fiecare zi,acum incerc sa ma abtin la 2 zile,ce zice/ti bautura nu ma mai intereseaza ,m-am lasat acum beau numai ceai,coliva as vrea,daca imi dai accept,nimeni nu mai face coliva ,decat daca tre sa dea la inmormantari,deci ma rog sa moara cineva sa mananc si eu coliva,n-a mai murit nimeni de mult si imi pare rau ,tot astept sa moara unu ,dc nu as fi ateu as pune lumanari sa moara unu si sa ma duc sa mananac si eu coliva,da na,nu am noroc:(((((,daca moare vreounu/a din voi chemati-ma sigur o sa vin sa dansez pe mormant si sa mananc si eu coliva:d...promit sa fac susu in copaci si nu pe mormantul vostru...:d |
|
ice_cream 46 mesaje Membru din: 7/12/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 01:32
De fiecare data cand citesc posturile lui dasca imi vine in gand o melodie..."Vast-Pretty when you cry" ,una din preferatele mele
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 09:08
De la: ice_cream, la data 2009-01-07 01:32:12De fiecare data cand citesc posturile lui dasca imi vine in gand o melodie..."Vast-Pretty when you cry" ,una din preferatele mele ai dreptate,faina melodia;)...i didn't want to hurt you But You are pretty when tou cry :)) |
|
parisx 26 mesaje Membru din: 2/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 09:12
Draga mea , s-au inventat vibratoarele, pune-l pe el sa te ...trateze si nu va mai ejacula atat de des.Astfel tu vei fi multumita si el mai putin stors.
Sa fiti fericiti! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 20:08
De la: dorina73, la data 2009-01-06 18:56:44asta am crezut si eu,ca sunt nimfomana,dar nu sunt,am avut o relatie de 7 ani cu cineva si am fost la doctor mi/a zis ca sunt frigida dupa x tratamente ,doctorul imi recomanda sa imi schimb barbatul sau sa imi fac amant,ca nu avem nici o treaba cu frigiditatea, asa ca mi/am schimbat barbatul,acum est super o doamne atat de super este ca imi facem griji,am citi undeva ca barbatul nu trebuie sa aiba multe ejculari ca ar face prostata,daia v/am intrebat 1 imi era teama sa nu fiu nimfomana si 2 el sa nu faca prostata.ei? acum ce mai zice/ti u te auzi ce zici ??? sincer... adica te duci la control la un doctor sa iti zica ala ca esti frigida?? omg ... am stat 4 ani in cta, si nu imi vine sa cred ca exista astfel de doctori ... si ce tratamente ti-a dat acel doctor? si sfatul sa iti faci amant sau sa schimbi barbatul e o aberatie ... ce doctor era ala, unde l-ai gasit? la spitalul de nebun sau in scara blocului? sincer eu zic ca iti bati joc de noi, sau mai bine iti bati joc de tine, pentru ca sincer mie imi faci impresia ca esti retarda rau ... |
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 23:29
dc mori si imi dai mancare si bautura,omu ala e fericit ca nu se mai fte si poate dormi,eu beau si mananc si u esti moarta ,3 oameni fericiti,,,,am avut una ca tn asa nimfo....a fost fain o sapt si naspa 2 zile cat nu mi se mai scula:((....il lucrasem prea mult,,,in fine...pt o seara 2 ai fi buna;)
|
|
Fosta membra 9am.ro 21 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 07:36
Dport faci? Ar mai lua din energie excesiva. Dar sincer, cred ca degeaba iti bati capul, traieste-i viata, bucura-te de tine si de el.
|
bicaallin 527 mesaje Membru din: 3/02/2015 Oras: Pitesti |
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 07:46
De la: dorina73, la data 2009-01-05 22:34:50fac sex in fiecare zi,dar numai cu prietenul meu,altii nu ma atrag,cred ca o iau razna,am crezut ca dupa trei ani are sa imi treaca dar eu il doresc mai mult in fiecare zi,acum incerc sa ma abtin la 2 zile,ce zice/ti Esti foarte in regula, esti ok, nu esti nimfomana, e ceva normal si ca sa repet si eu ce au mai spus si elte persoane aici pe forum dc el nu se plange sau dc si mai bine ii place si lui chestia asta profita acum de el ca sti cum e vb aceea "f... nu f... vremea p#*i trece"
|
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 07:59
virtuale cum iti este poaza asa iti este si capul si sufletul nu meriti sa discut,
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 08:01
De la: VirtLoop, la data 2009-01-08 20:08:40nu imi place sa expun tot aici dar cum tu esti asa destep de ma mir cum de nu te doare capul ha isa iti zic nu solicita creierul mai mult decat te tine s/ar pute sa iti explodezeDe la: dorina73, la data 2009-01-06 18:56:44asta am crezut si eu,ca sunt nimfomana,dar nu sunt,am avut o relatie de 7 ani cu cineva si am fost la doctor mi/a zis ca sunt frigida dupa x tratamente ,doctorul imi recomanda sa imi schimb barbatul sau sa imi fac amant,ca nu avem nici o treaba cu frigiditatea, asa ca mi/am schimbat barbatul,acum est super o doamne atat de super este ca imi facem griji,am citi undeva ca barbatul nu trebuie sa aiba multe ejculari ca ar face prostata,daia v/am intrebat 1 imi era teama sa nu fiu nimfomana si 2 el sa nu faca prostata.ei? acum ce mai zice/ti
|
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 08:05
De la: VirtLoop, la data 2009-01-06 18:40:45iar rautatile tale nu se mai opresc sper ca nu am asa oameni pe langa mine pt ca,daca nu isi arata adevarata fata si in societate risti sa ta imbacsesti de rautea lor si poti deveni ca eiDe la: tinuotin, la data 2009-01-05 23:50:22Si fii atent ca fata zice clar ca altii nu o atrag inafara de prietenul ei. Cred ca o nimfomana ar faceo cu oricine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 08:09
frigiditate
Tulburare a sexualitatii feminine constand in absenta satisfactiei sexuale in timpul raporturilor. Frigiditatea poate fi completa (absenta totala de apetit si de placere sexuala, denumita si anorgasmie) sau partiala, femeia nu ajunge la orgasm decat foarte rar, dar relatiile sexuale raman satisfacatoare in perioada care precede... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 08:12
GENERALITATI
Apetitul sexual diminuat se refera la un nivel scazut al dorintei sexuale. O persoana cu aceasta tulburare nu va initia si nici nu va raspunde adecvat la dorinta de activitate sexuala a partenerului. Apetitul sexual diminuat poate fi primar (in care persoana nu a simtit niciodata o dorinta sau interes pentru activitatea sexuala), sau secundar (in care persoana a avut o perioada de apetit sexual normal, pe care nu il mai are). De asemeni, apetitul sexual diminuat poate fi legat de partener (persoana poate fi interesata de alte persoane, dar nu si de propriul partener) sau generala (persoana nu era interes sexual fata de nimeni). Forma extrema este aversiunea sexuala, in care persoanei nu doar ii lipseste dorinta sexuala, dar gaseste ca activitatea sexuala este respingatoare. Uneori, dorinta sexuala nu este diminuata. Cei doi parteneri au nivele de interes sexual diferite, chiar daca ambele nivele se incadreaza in normalitate. Exista si persoane care afirma ca partenerul lor prezinta apetit sexual diminuat, cand de fapt ei au o dorinta sexuala exagerata si sunt foarte solicitanti din punct de vedere sexual. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 08:13
Apetitul sexual diminuat este o tulburare sexuala frecventa. Deseori apare cand unul dintre parteneri nu se simte suficient de apropiat de celalalt.
Problemele de comunicare, lipsa afectiunii, lupta pentru putere si conflictele, si a nu fi suficient de mult timp impreuna sunt cei mai frecventi factori. Apetitul sexual diminuat poate apare si la persoanele care au primit o educatie sexuala foarte stricta in copilarie, atitudini negative fata de sex sau experiente sexuale traumatizante (cum ar fi viol, incest sau abuz sexual). Bolile si unele medicamente pot contribui la aceasta tulburare, in special daca determina oboseala, durere sau stare generala proasta. Uneori pot fi implicate si nivelele scazute ale anumitor hormoni. Conditii psihologice cum ar fi depresia sau stresul excesiv pot duce la scaderea interesului sexual. Cei mai trecuti cu vederea factori includ insomnia sau lipsa somnului, care determina aparitia oboselii. Apetitul sexual diminuat poate fi asociat si cu alte tulburari sexuale si uneori poate fi cauzat de acestea. Spre exemplu, o femeie care nu poate avea orgasm sau are dureri in timpul contactului sexual, sau un barbat care are probleme de erectie (impotenta) sau ejaculare intarziata isi pot pierde interesul in activitatea sexuala deoarece ei o asociaza cu esecul sau nu se simt bine in aceste situatii. Peroanele care au fost victime ale unui abuz sexual in copilarie sau ale unui viol, si cele in a caror casnicie lipseste intimitatea emotionala, sunt in mod special expusi riscului de a avea apetit sexual scazut. |
|
|
|

, poti incerca... Daca nu, de ce sa te abtii?? E placut, e sanatos, e normal intr-o relatie si face parte din categoria lucrurilor despre care
nu poti spune ca "ce e prea mult strica"