back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce sa fac..... imi vine sa fac sex tot timpul

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

chandramuki_md

173 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 10:50

daca nu e o disfunctie hormonala atunci totul e ok. cred ca el nu are a se plange de asta.
nu vezi pe cati barbati i-ai facut curiosi si invidiosi?

adivesa

54 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 10:57

De la: dorina73, la data 2009-01-05 22:34:50fac sex in fiecare zi,dar numai cu prietenul meu,altii nu ma atrag,cred ca o iau razna,am crezut ca dupa trei ani are sa imi treaca dar eu il doresc mai mult in fiecare zi,acum incerc sa ma abtin la 2 zile,ce zice/ti

Eu zic ca ai 30 de ani. Cred ca stii ce inseamna asta pentru o femeie, din punct de vedere sexual. Eu zic ca e foarte bine.

Raporteaza abuz de limbaj
moldovanup

42 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 11:11

salut
eu zic sa incepeti sa va si filmati in timp ce faceti SEX .mai scoateti si voi un ban .
cred ca daca faceati dragoste pasiunea asta ar fi disparut de mult .chiar am sa ma apuc de acum de facut sex sex sex si sa o las mai moale cu sentimentele .

Fosta membra 9am.ro

6 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 11:14

ce zicem? hmm...nimic

drd3vl_kilr

4 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 11:19

lol,exagerezi :P

Fosta membra 9am.ro

9 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 11:22

faza e ca e bine ca poti face asta poate un baiat chiar isi doreste sa aiba o prietena asa...poti sa o iei ca pe un atu...cat despre faptul ca ai putea fi nimfomana...:-? o fata in genul asta face sex de 3 ori pe zi in fiecare zi din saptamana deci nu poate fi vb despre asa cv :))))

marius_bejat

11 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 11:25

eu zica ca este si ca est si tu OK. da-i inainte cu tupeu :))

carstica666

2 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 11:32

credeam ca numai io sunt asa

vasile_dnl

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 11:46

nu cred cã este nimic anormal .
Asta înseamnã cã eºti o femeie normalã ºi ar trebui sã fie fericit cã o faceþi zilnic.
Doar cã bãnuiesc cã mai diversificaþi.

liv_xxxx

66 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 11:47

Am auzit de astfel de reactii si am mari regrete ca eu nu simt asa ceva. Cred ca e o reactie normala, totul sta in puterea gandirii voastre in sensul ca ambii parteneri gandind cu drag si tandrete la celalat creaza starea de excitatie. Puterea gandului are o forta mai mare decat orice .....

areku

7604 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 11:48

e normal..acelasi lucru mi se intampla si mie....cu prietena mea..pe zi ce trece mai mult...dar...nu ma abtin..si sfatu meu e..sa nu te abtii nici tu;)...mie imi place ei ii place...e adevarat...uneori...e prea mult pt ea..dar inca nu se plange...traiti va viata intens ....life is short...dont forget about that ;)

live your life so u have nothing to regret
cristian_raica

3 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 11:55

Nimfomana --> Persoana dependenta de sex. Dornica sa isi satisfaca dorintele sexuale tot timpul cu orice persoana indiferent de sex.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 12:00

De la: dorina73, la data 2009-01-05 22:34:50fac sex in fiecare zi,dar numai cu prietenul meu,altii nu ma atrag,cred ca o iau razna,am crezut ca dupa trei ani are sa imi treaca dar eu il doresc mai mult in fiecare zi,acum incerc sa ma abtin la 2 zile,ce zice/ti

Eu zic ca esti platit sau din echipa yuppy.....
incerci sa faci conversatie sa ridici forumul cu subiecte cat mai cretine... Cum dracu numai dorina77 sau 69 sau dracu stiu eu ce numar ti-ai tras vine cu subiectele astea?

maine poimaikne te vad: " am invatat sa fac felatie.....cobai careva?"

bm_claudia

83 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 12:03

De la: bullysheful, la data 2009-01-09 12:00:22

Eu zic ca esti platit sau din echipa yuppy.....
incerci sa faci conversatie sa ridici forumul cu subiecte cat mai cretine... Cum dracu numai dorina77 sau 69 sau dracu stiu eu ce numar ti-ai tras vine cu subiectele astea?

maine poimaikne te vad: " am invatat sa fac felatie.....cobai careva?"
eu cred ca u nu ti/a traso de mult cu cineva esti prea rautacios ca se existi sigur nu esti o fantoma?iar dorina 73 este nikul meu peste tot unde sunt inregsitrata pacat ca nu te duce pre mult inteligenta sa intelegi ce am vrut sa spun,mare pacat probabil mi/ai fi dat un sfat interesant

bm_claudia

83 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 12:05

De la: areku, la data 2009-01-09 11:48:30e normal..acelasi lucru mi se intampla si mie....cu prietena mea..pe zi ce trece mai mult...dar...nu ma abtin..si sfatu meu e..sa nu te abtii nici tu;)...mie imi place ei ii place...e adevarat...uneori...e prea mult pt ea..dar inca nu se plange...traiti va viata intens ....life is short...dont forget about that ;)
in sfarsit cineva care a inteles, deci este ok sa fac sex o data pe zi eu sunt mai naiva de obicei

bm_claudia

83 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 12:09

De la: De_la_Rosa, la data 2009-01-09 11:11:58salut
eu zic sa incepeti sa va si filmati in timp ce faceti SEX .mai scoateti si voi un ban .
cred ca daca faceati dragoste pasiunea asta ar fi disparut de mult .chiar am sa ma apuc de acum de facut sex sex sex si sa o las mai moale cu sentimentele .
am 30 ani viata sexuala am inceput/o la 18 ani am fost cu un singur barbat pana la 26 ani cu care am fact/o cam odata pe luna cand imi aminteam,am sta si un an jumate langa el fara sa fac sex ca nu imi placea,acum am un prieten de 3 ani cu care mi/o trag in fiecare zi si asta m/a speriat dei nu mi/m tras/o decat cu doi barbatii pana acum asa ca nu sunt deloc ,,experta in ale sexului pot spune sunt proasta cu felicitari si nu ma sparg in figuri am cerut un sfat ce este asa greu sa mi/l dati fara sa fi/ti rutaciosi( nu ma refer la tine)

bm_claudia

83 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 12:13

De la: De_la_Rosa, la data 2009-01-09 11:11:58salut
iar bani am sa te cumpar cu tot nemul asa ca nu imi trebuie bani experienta sexuala nu am si am crezut ca nu imi trebuie ce dracu cine nu stie sa faca sex dar nu este chiar asa

Fosta membra 9am.ro

17 mesaje
Oras: Piatra Neamt

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 12:21

incearca da invete tehnicile de a face sex fara ejaculare.altfel il distrugi!!! la modul cel mai propriu!!! te-ai intrebat ce enegie colosala pierde barbatul prin ejaculare? S-au citat cauri ( parca recent in Kuveit) o femeie a solicitat un barbat trei zile si l-a dus in coma la spital!Intr-un alt caz un tanar de 24 de ani a povestit unui prieten la care s-a "refugiat"fugind pur si simplu de sotia sa pe care o iubea,ca este distrus fizic. Prietenul confirma spunand ca abia se nmai tinea pe picioare si a necestitat ingrijiri de 3 saptamani ca sa se refaca! Iti dai seama ca el la o ejaculare elimina 4 la 6 milioane de vieti? In plus tot ce are el mai bun in materie de proteine,vitamine,hormoni,enzime,etc se afla in sperma? De aceea unii prefera sa o consume!Abtinerea de la ejaculare o invatau cei de la MISA! este insa foarte greu! O alta solutie este o operatie : se numeste "VASETECTOMIE" in care vasele care conduc sperma afara ,sunt taiate si unit intre ele.operastia este simpla si nu are nici un efect secundar,in afara de o presiune dupe prima "tentativa "de ejaculare. In schimb isi pastreaza sperma,sanatatea si o potenta uriasa! Nu poate face in schimb copii! Intrrebati doctorii de specialitate.

moldovanup

42 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 12:25

pe bune cand te enervezi nu iti vine si mai tare sa faci sex ?
vad ca usor usor incepi sa te aprinzi .:P

bm_claudia

83 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 12:31

De la: De_la_Rosa, la data 2009-01-09 12:25:24pe bune cand te enervezi nu iti vine si mai tare sa faci sex ?

vad ca usor usor incepi sa te aprinzi .:P
ba da dar am facut aseara azi tin post ca este vineri

bm_claudia

83 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 12:34

De la: X200, la data 2009-01-09 12:21:46incearca da invete tehnicile de a face sex fara ejaculare.altfel il distrugi!!! la modul cel mai propriu!!! te-ai intrebat ce enegie colosala pierde barbatul prin ejaculare? S-au citat cauri ( parca recent in Kuveit) o femeie a solicitat un barbat trei zile si l-a dus in coma la spital!Intr-un alt caz un tanar de 24 de ani a povestit unui prieten la care s-a "refugiat"fugind pur si simplu de sotia sa pe care o iubea,ca este distrus fizic. Prietenul confirma spunand ca abia se nmai tinea pe picioare si a necestitat ingrijiri de 3 saptamani ca sa se refaca! Iti dai seama ca el la o ejaculare elimina 4 la 6 milioane de vieti? In plus tot ce are el mai bun in materie de proteine,vitamine,hormoni,enzime,etc se afla in sperma? De aceea unii prefera sa o consume!Abtinerea de la ejaculare o invatau cei de la MISA! este insa foarte greu! O alta solutie este o operatie : se numeste "VASETECTOMIE" in care vasele care conduc sperma afara ,sunt taiate si unit intre ele.operastia este simpla si nu are nici un efect secundar,in afara de o presiune dupe prima "tentativa "de ejaculare. In schimb isi pastreaza sperma,sanatatea si o potenta uriasa! Nu poate face in schimb copii! Intrrebati doctorii de specialitate.
e dar eu nu il epuizes chia asa si oricum si el vrea ca numa cand se uita la mine i se scoala

moldovanup

42 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 12:38

pai inseamna ca te cam contrazici singura , tu spui ca faci sex zi de zi .se pare ca esti si o credincioasa in acelasi timp ceea ce ma face sa ma cam indoiesc .
dar ma indoiesc si de chestia cu credinta ca se pare ca esti si putin mincinoasa ( de asta nu pra ma indoiesc ).
iar bani pentru a ma cumpara cu tot cu neamul meu de unde ai ? cumva de la ... hai totusi sa nu mai fiu rautacios .

waliazar

33 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 12:43

Eu zic sa-ti cauti un priapic...dar oricum nu te cred pt ca in fiecare zi inseamna si in timpul menstruatiei...!!!

sunt_eu_o_femeie

1 mesaj
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 12:56

chiar trebuie sa fiti ratacios

darkpayne87

15 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 13:01

ma...eu cred ca sunt printre putinii baieti nimfomani...dar imi place la nebunie :x...din pacate...mai de 10 ori pe zi nu am reusit...s-a iritat fata :-

ratzwan

11 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 13:13

Intrebarea este urmatoarea..tie ti se pare anormal ceea ce se intampla? Gandeste-te ca esti o persoana tanara...este un lucru normal sa ai activitate sexuala, nu stiu cat o sa te ajute daca iti impui o limita, nu cred ca este cazul.

ionutnemtanu19

3 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 13:17

subiectul asta e "la misto" eu nu cred ca exista o fata care vrea sex non stop asta e o fantezie a baetilor si sunt sigur ca nu exista asa ceva, nu exista o fata ,sau cel putin eu nu am intalnit o astfel de fata vreodata care sa vrea sex non stop de aceea cred ca subiectul asta e pus la misto aici..........

rap_boy

573 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 13:20

De la: ionutnemtanu19, la data 2009-01-09 13:17:00subiectul asta e "la misto" eu nu cred ca exista o fata care vrea sex non stop asta e o fantezie a baetilor si sunt sigur ca nu exista asa ceva, nu exista o fata ,sau cel putin eu nu am intalnit o astfel de fata vreodata care sa vrea sex non stop de aceea cred ca subiectul asta e pus la misto aici..........

Amice te insheli amarnic, iti zik pentru k actuala mea e asa, si stiu cum e sa fii relativ stors... Adevarul e k desi ma stoarce de mama mama sunt perseverent. Asa k CREDE SI NU CERCETA

Blaze two then call me in the mornin' PEAAAAAAAAAACE !
alindanielx

84 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 13:26

bv felicitari altele nu vor sa faca sex nici macar odata pe saptamana, ptr ca se simt epuizate datorita serviciului,,efortului care il depun bv ai un prieten super norocos, nu esti infomana doar ca il doresti si ti-e si putin teama sa nu il pierzi si plus ca iti place inseamna ca are potenta ca barbat

Alin Chinezu
ionutnemtanu19

3 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 13:30

De la: rap_boy, la data 2009-01-09 13:20:01
De la: ionutnemtanu19, la data 2009-01-09 13:17:00subiectul asta e "la misto" eu nu cred ca exista o fata care vrea sex non stop asta e o fantezie a baetilor si sunt sigur ca nu exista asa ceva, nu exista o fata ,sau cel putin eu nu am intalnit o astfel de fata vreodata care sa vrea sex non stop de aceea cred ca subiectul asta e pus la misto aici..........

Amice te insheli amarnic, iti zik pentru k actuala mea e asa, si stiu cum e sa fii relativ stors... Adevarul e k desi ma stoarce de mama mama sunt perseverent. Asa k CREDE SI NU CERCETA
"amice" nu cred pana nu vad sunt toma necredinciosul si daca u ai intalnit o astfel de fata ferice de tine "iti plang de mila" glumeam oricum bafta si spor asternut..............

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ce sa fac..... imi vine sa fac sex tot timpul
Mergi la: