back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce sa fac..... imi vine sa fac sex tot timpul

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

bm_claudia

83 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 08:14

Simptomul principal este absenta interesului pentru activitatea sexuala.

bm_claudia

83 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 08:16

TRATAMENT

Tratamentul trebuie indreptat spre factorii care scad interesul sexual. Deseori pot fi mai multi factori.
Unele cupluri vor avea nevoie de terapie de cuplu sau maritala inainte de a se concentra pe cresterea interesului sexual. Alte cupluri vor avea nevoie sa invete cum sa rezolve conflictele si diferentele in ariile nonsexuale.
Antrenamentul comunicarii ajuta cuplurile sa invete cum sa vorbeasca unul cu altul, sa arate empatie, sa rezolve diferentele cu sensibilitate si respect fata de sentimentele celuilalt, sa invete cum sa-si exprime mania intr-un mod pozitiv, sa-si rezerve timp pentru activitati impreuna, si sa arate afectiune pentru a incuraja dorinta sexuala.
Multe cupluri vor trebui sa se concentreze si pe relatia sexuala. Prin educatie si diverse teme pe care cuplul sa le realizeze impreuna, vor invata sa creasca timpul pe care il aloca activitatii sexuale. Unele cupluri vor trebui sa invete si cum sa-si abordeze partenerul din punct de vedere sexual intr-un mod mai interesant, si cum sa refuze in mod delicat si cu tact o invitatie sexuala.
Trebuie tratate si problemele de impotenta si performanta sexuala care inhiba apetitul sexual. Unii medici recomanda tratarea femeilor cu testosteron oral sau sub forma de crema, deseori combinate cu estrogen, dar nu exista o evidenta clara ca aceste tratamente ar fi de folos.

Raporteaza abuz de limbaj
bm_claudia

83 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 08:19

De la: VirtLoop, la data 2009-01-08 20:08:40
De la: dorina73, la data 2009-01-06 18:56:44asta am crezut si eu,ca sunt nimfomana,dar nu sunt,am avut o relatie de 7 ani cu cineva si am fost la doctor mi/a zis ca sunt frigida dupa x tratamente ,doctorul imi recomanda sa imi schimb barbatul sau sa imi fac amant,ca nu avem nici o treaba cu frigiditatea, asa ca mi/am schimbat barbatul,acum est super o doamne atat de super este ca imi facem griji,am citi undeva ca barbatul nu trebuie sa aiba multe ejculari ca ar face prostata,daia v/am intrebat 1 imi era teama sa nu fiu nimfomana si 2 el sa nu faca prostata.ei? acum ce mai zice/ti

u te auzi ce zici ??? sincer... adica te duci la control la un doctor sa iti zica ala ca esti frigida?? omg ... am stat 4 ani in cta, si nu imi vine sa cred ca exista astfel de doctori ...

si ce tratamente ti-a dat acel doctor?
si sfatul sa iti faci amant sau sa schimbi barbatul e o aberatie ... ce doctor era ala, unde l-ai gasit? la spitalul de nebun sau in scara blocului?

sincer eu zic ca iti bati joc de noi, sau mai bine iti bati joc de tine, pentru ca sincer mie imi faci impresia ca esti retarda rau ...
ideea este ca... daca imi doream un sfat profesional aveam de unde sa ma documentez dar tu daca vrei sa iesi in evidente fiind rautacios pastreaza/te pt tine uitate in oglinda si vorbeste cu tine pana obosesti mi,personall,nu imi trebuiesc altfel de comentarii

marcu_marian07

6 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 08:22

nu cred ca e o problema atat timp cat si el vrea. daca se satura cautati altul.sau i-ati jucarii,daca esti fidela.ce dracu suntem in sec 21.

yuppy_M

6 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 08:23

o sa-ti dau nr. sotiei mele sa ii dai niste lectii..........dar m-ai pus pe ganduri....daca dr. ii recomanda ce ti-a recomandat si tie?

bm_claudia

83 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 08:39

De la: volvomar, la data 2009-01-09 08:22:47nu cred ca e o problema atat timp cat si el vrea. daca se satura cautati altul.sau i-ati jucarii,daca esti fidela.ce dracu suntem in sec 21.
asta cam asa este dar cand vrei totusi ca relatia sa mearga?

jio37

21 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 08:53

Dorina 73.
Bravo,nu-ti fa probleme de nici un fel.Este cel mai frumos lucru din lume,mai ales ca-l faci numai cu iubitul tau.Inseamna ca ti-ai gasit jumatatea.Multi,habar nu au,ce inseamna asta.Te invidiaza,nu-i baga in seama,da-le "eject".Fa ce simti tu si el.
Sfaturi...toti pod da,dar din punctul lor de vedere...si eu pot sa-ti spun,doar atat:faceti dragoste, fara PREJUDECATI.Indepliniti-va orice fatezie,care va trece,atunci, prin cap.(nu premeditati nimic,ca nu iese bine)
Ce-as putea sa-ti mai spun..,de tine depind,foarte multe,ajuta-l,poti,foarte usor,si cred ca si vrei,nu uita,ca barbatilor,in general,(ca si femeilor,de altfel)le place,sa-i ridici in "slavi",orgoliul masculin,Genul:ca la tine nu am mai intilnit,nici,tandrete,bunatate,poftae sex,asa..jucaus etc..stii tu.

Va dores,numai bine,si tineti-o tot asa.
PS:Nu-i adevarat,totdeauna,ca,"Ce-i frumos,tine,putin"Eu va doresc
ce vreti voi.

Ccosm

11 mesaje
Oras: Slobozia

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 09:00

un vechi prover latin zicea ... f*tere no f*tere l*ba necesarum est

mgs_ionut

1 mesaj
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 09:04

Mincinoas-o. Te-as crede pe cuvant........dar....mi-e greu.

tunarup

13 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 09:04

Sti ce trebuie sa faci.
Sa ne vedem , pt ca si eu vreau acelas lucru

aladin_sotto

8 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 09:05

nu ai de ce sa-ti faci griji, daca sunte-ti pe aceeasi lungime de unda, io cred ca aveti o relatie perfecta si bine ar fi sa constientizati asta pentru a fi frumos si durabil

Fosta membra 9am.ro

6 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 09:20

asa ceva miasi dori si eu o fata k asta ,si eu imi doresc la nebunie k sa fac non-stop astept oferte pa pa

Fosta membra 9am.ro

106 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 09:21

De la: dorina73, la data 2009-01-05 22:34:50fac sex in fiecare zi,dar numai cu prietenul meu,altii nu ma atrag,cred ca o iau razna,am crezut ca dupa trei ani are sa imi treaca dar eu il doresc mai mult in fiecare zi,acum incerc sa ma abtin la 2 zile,ce zice/ti

Acu inteleg de ce unii n-au noroc din asta;))....merge domle la altzii
Pai ce sa iti zic...mai mult ca sigur...ca in afara de dragoste mai e si un dezechilibru hormonal...pe care-l astamperi doar asa...cum zici...avand in vedere ca nu dureaza chestia asta de saptamana trecuta

ca sa fac o gluma ...cat a slabit...el ?...cred ca e palid de numa...dupa asa tratament

sallamallecum
quidproquo

9 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 09:25

doamna draga, dar multe intrebari de gen ai pe forum... imi vine greu sa cred ca faci sex in fiecare zi de trei ani de zile si nu poti face un blowjob, cum te plangeai in alta parte. faza cu ejacularile care duc la prostata m-a dat gata... tare te mai distrezi cand arunci cu pietre in balta, nu-i asa? :) vorba proverbului...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 09:28

a face sex in fiecare zi, e un lucru normal mai ales cand ambii parteneri sunt tineri si se iubesc, dar ai foarte mare grija ca de obicei una din parti cedeaza la un moment dat cand apare rutina, atunci apare o amanta[t] si totul se duce pe apa.........

nicolau_corneliu

2 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 09:28

....un singur cuvant:enjoy

Marutz

26 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 09:29

Sa iti faci amant??? nu cumva doctoru era o femeie? dak nu inseamna k e un prostovan :P

Africano

32 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 09:35

da,vreau sex tot timpul,sunt o barbat negru de la Bucuresti,cine vrei cu mine????sunt disponibil

vorbm aici
fullspy

42 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 09:35

Ar trebui sa se considere un barbat implinit si fericit, femei ca tine mai rar se intalnesc

Africano

32 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 09:37

sunt disponibil,sunt o baiat negru si sunt ok pentru sex tot timpul....vrei tu?

vorbm aici
clawdyw_ro

2 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 09:38

ESTI FATA VISURILOR MELE,DACA EL FACE SEX CU TINE ATAT DE DES INSEAMNA CA IL ATRAGI ENORM SI ESTI O PERSOANA FOARTE SPECIALA.
DA-I BATAIE NU E NIMK RAU IN A FACE CEEA CE-TI DORESTI.

Africano

32 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 09:40

sunt gata pentru asta,ai vorbim pe messenger

vorbm aici
danut_olteanu

2 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 10:10

Eu cred ca este normal ce simti tu...cred ca ai fi partenera ideala pt. mine... si eu simt nevoia asta sa o fac tot timpul..., nu ma pot oprii dupa prima ejaculare...simt ca atunci incep, prietena mea spune ca este extenuata sexual si atunci...am lasat-o mai moale, o face c-am la 2 zile. Dupa parerea mea, sexul este cea mai mare placere posibila...

valy_arian

19 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 10:26

Eu zic ca ai o problema sau ai prea mult timp liber.
Get a job, read a book...

bm_claudia

83 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 10:29

De la: valy_arian, la data 2009-01-09 10:26:54Eu zic ca ai o problema sau ai prea mult timp liber.
Get a job, read a book...
as vrea eu sa am timp liber dar pt sex oricand voi multi nu a/ti inteles ca am am vrut eu sa spun

bm_claudia

83 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 10:30

De la: uranus&jupiter, la data 2009-01-09 09:25:26doamna draga, dar multe intrebari de gen ai pe forum... imi vine greu sa cred ca faci sex in fiecare zi de trei ani de zile si nu poti face un blowjob, cum te plangeai in alta parte. faza cu ejacularile care duc la prostata m-a dat gata... tare te mai distrezi cand arunci cu pietre in balta, nu-i asa? :) vorba proverbului...
prietenul meu este sportiv si culme este ca in pauza asta a facut i sex si s/a si incrasat

bm_claudia

83 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 10:31

De la: costelino1967, la data 2009-01-09 09:28:34a face sex in fiecare zi, e un lucru normal mai ales cand ambii parteneri sunt tineri si se iubesc, dar ai foarte mare grija ca de obicei una din parti cedeaza la un moment dat cand apare rutina, atunci apare o amanta[t] si totul se duce pe apa.........
spers sa nu apara nici un amant/amanta am planuri de viitor

bm_claudia

83 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 10:32

De la: dorina73, la data 2009-01-09 10:30:47
De la: uranus&jupiter, la data 2009-01-09 09:25:26doamna draga, dar multe intrebari de gen ai pe forum... imi vine greu sa cred ca faci sex in fiecare zi de trei ani de zile si nu poti face un blowjob, cum te plangeai in alta parte. faza cu ejacularile care duc la prostata m-a dat gata... tare te mai distrezi cand arunci cu pietre in balta, nu-i asa? :) vorba proverbului...
prietenul meu este sportiv si culme este ca in pauza asta a facut i sex si s/a si incrasat
aici am gresit sunt la munca si cred ca o iau razna

octavmeatteam

9 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 10:42

fii prietena mea 1 luna si precis vei renunta la al tau little boy

Fosta membra 9am.ro

12 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 10:47

eu zic ca e perfect normal...faceti dragoste q continenta,q Tantra si asa chiar n-o sa te mai saturi niciodata

me
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ce sa fac..... imi vine sa fac sex tot timpul
Mergi la: