back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce sa fac..... imi vine sa fac sex tot timpul

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

p_cosmyn

43 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 19:41

De la: dorina73, la data 2009-01-05 22:34:50fac sex in fiecare zi,dar numai cu prietenul meu,altii nu ma atrag,cred ca o iau razna,am crezut ca dupa trei ani are sa imi treaca dar eu il doresc mai mult in fiecare zi,acum incerc sa ma abtin la 2 zile,ce zice/ti

asta e ca sexy barileanca cu ai ei 1000 de barbati din viata ei

nelsoneala

4 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 20:45

Aha....e clar si doctorul avea nevoie de o AMANTA...

Raporteaza abuz de limbaj
nelsoneala

4 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 20:47

Numai ca tu nu te-ai prins...de Tratament...

cicisor

12 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 21:05

eu cred ca esti n......a!

ge_andreev

122 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 21:20

Eu cred ca e vrajeala! Adica faci se x de 3 ani in fiecare zi si inca nu ai aflat de ce ii place barbatului sexul oral??? Ma lashi?? Un topic deschis ori din curiozitate ori din dorinta de a capta atentia.

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 21:34

sex tot timpu...asta nu e o pb...mie imi vn sa fumez tot timpul...am 5 zl de cand m-am lasat si fac urat tare...de asta ma leg de oameni pe net..ca sunt nervos de la lipsa ...de tigari nu altceva,,,vreau tigari si bere...m-am lasat de toate ink putin si ma calugaresc...asta da problema nu sex ,sex oral sau ce mai vreti voi...de asta mai atac si oamenii pe site-ul asta,,,sunt dependent de tigari si acu nu fumez....ahhhhhhhhhhh......de asta rad si fac misto de toti uit de dependenta de tigari....

Dumone

10 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 22:15

Pofta buna !...chiar daca o ai DARRR nu-i a BUNA...si ai grija!...-ce-i ca val ca valul trece-nu papa toate bombonele,mai lasa si pe miine sau risti diabet-etc.
P.S. ,,fa un foc care sa te-ncalzeasca toata noaptea-unul prea mare se stinge repede si apoi urmeaza o lunga noapte si rece''

rex
ge_andreev

122 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 22:29

De la: dorina73, la data 2009-01-09 12:09:36
De la: De_la_Rosa, la data 2009-01-09 11:11:58salut
eu zic sa incepeti sa va si filmati in timp ce faceti SEX .mai scoateti si voi un ban .
cred ca daca faceati dragoste pasiunea asta ar fi disparut de mult .chiar am sa ma apuc de acum de facut sex sex sex si sa o las mai moale cu sentimentele .
am 30 ani viata sexuala am inceput/o la 18 ani am fost cu un singur barbat pana la 26 ani cu care am fact/o cam odata pe luna cand imi aminteam,am sta si un an jumate langa el fara sa fac sex ca nu imi placea,acum am un prieten de 3 ani cu care mi/o trag in fiecare zi si asta m/a speriat dei nu mi/m tras/o decat cu doi barbatii pana acum asa ca nu sunt deloc ,,experta in ale sexului pot spune sunt proasta cu felicitari si nu ma sparg in figuri am cerut un sfat ce este asa greu sa mi/l dati fara sa fi/ti rutaciosi( nu ma refer la tine)

Mai dorina, cine draculii a zis ca experienta sexuala se capata cu cat mai multi?!Se formeaza cu cat experimentezi mai mult!Dar la ce vocabular ai,nu stiu de ce ma mir. Adica daca stai sa te f**a zece si tu stai ca vk esti experta? Poate ii gasesti pe toti zece vai steaua lor si atunci... Offf.. lumeeee Imi aduci aminte de un site unde 30% dintre baieti pretindeau ca sunt fete ca aveau ceva de castigat.Exact asa te exprimi- ca cineva care incearca sa fie femeie.

Geamanc

3 mesaje
Oras: Sf Gheorghe

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 22:51

bravo...asa da...eu nu prea am parte de asa ceva ca nu prea am loc si unde iar ea e mai fricoasa si nu ii place sa riste, asa ca astept sarbatorile ca sa prind asa zile...si atunci profit din plin...de-ar fi ziua mai lunga si tot nu m-as satura...ori sunt eu mai iepuras
vb unuia de pe forum...e printre singurele lucruri care nu strica daca-i prea mult. Eu unul ma simt excelent, din toate pct de vedere dupa o partida sanatoasa.

librarianlibra

1 mesaj
Oras: Piatra Neamt

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 23:20

Cum a reacþionat el la iniþiativa ta de a înjumãtãþi activitatea?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:10

De la: dorina73, la data 2009-01-05 22:34:50fac sex in fiecare zi,dar numai cu prietenul meu,altii nu ma atrag,cred ca o iau razna,am crezut ca dupa trei ani are sa imi treaca dar eu il doresc mai mult in fiecare zi,acum incerc sa ma abtin la 2 zile,ce zice/ti

PAREREA MEA ESTE CA NU ESTI NICI NE-F...A SI NICI NIMFOMANA..PUR SI SIMPLU ITI PLACE SA FACI SEX CU PRIETENUL TAU...NU VAD NIMIC RAU IN ASTA....NU TREBUIE SA FI INTRETINUT RELATII SEXUALE CU 10 BARBATI CA SA AI UN ANUMIT GRAD DE EXPERIENTA IN ALE SEXULUI..ESTE DE AJUNS UNUL SI BUN(ASTA DACA AI NOROC SA IL INTALNESTI)CA IL FACI CA O PROASTA SAU CA O DESTEAPTA..IMPORTANT ESTE CA TU SI PARTENERUL TAU VA COMPLETATI IN ACEASTA PRIVINTA....DACA SI EL ARE O DORINTA SEXUALA LA FEL DE MARE CA A TA ATUNCI NU TREBUIE SA TE ABTII..BUCURATE ATAT CAT POTI DE CLIPELE PETRECUTE IMPREUNA....DACA VREI SA AFLI DACA PT PARTENERUL TAU ESTE O PROBLEMA SEXUL ZI DE ZI ...CEL MAI BINE AR FI SA IL INTREBI PE EL SI ASA ITI GASESTI RASPUNSUL LA INTREBARE....SPOR LA TREABA...

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:32

Ma baieti, nu vi se pare ca dna. ...face misto de voi stiindu-va slabiciunea? Inainte de a da sfaturi peste sfaturi, n-ar trebui sa mai existe si acel "second thought?" Dar, unde nu-i cap, vai de picioare, vorba aceea.... Se-ntelege. (v-a vorbit o femeie).
Hai, bafta!
Si nu mai puneti botul la aberatii!

felix_gabriel

13 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 01:05

minti d nici u nu crezi,ma refer la faptul ca numai cu el faci sex !

felix_gabriel

13 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 01:09

bravo tanti,ai dreptate!!!

Fosta membra 9am.ro

6 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 01:15

dorina73 pe 2009-01-05 22:34:50
fac sex in fiecare zi,dar numai cu prietenul meu,altii nu ma atrag,cred ca o iau razna,am crezut ca dupa trei ani are sa imi treaca dar eu il doresc mai mult in fiecare zi,acum incerc sa ma abtin la 2 zile,ce zice/ti

mai fetelor eu sint barbat si o inteleg fffff bine pe fata asta,e ceva ffffff normal pt k si eu sint asa si fac de 5-6 ori pe zi dragoste ,numa k scum am o problema,nu mai poate partenera mea si asta e grav de tot pt k sint in cautarea unei fete k mine si intre noi a intervenit o cearta nebuna de tot in fiecare zi k eu vreau sa ma duk la alta k ea nu mai face fata. Daca nu fac de cel putin 3-4 ori pe zi dragoste am niste dureri de cap ingrozitoare,iar dupa fiecare data cind imi dau drumu in ea imi trece durerea instantaneu de zici k nu am avut nik pina atunci,si dupa 3-4-5 ore ma ia iara si ne aparat tre sa o fac iara k de nu e jale. Asi dori si eu daca se poate o fata asa k mine sau k aceasta fata care a deschis discutia asta cara sa faca non-stop dragoste nebuna ,poate asa o sa ma simt si eu mult mai bine . Astept ofertele de la fetele interesate, si care cred k corespund la ce imi doresc eu, poate un id de mess sau o adresa.ms mult pt ajutor de acuma la fata care se ofera k sa ma ajute si pe mine in aceasta problema .

Jianul

17 mesaje
Oras: Vaslui

Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 02:02

Dupa ce vei da nastere la un prim Copil, aceasta pofta iti va trece.
Mai rau e la barbati ca, atunci cand acasa nu-si poate astampara aceasta normala pofta (apetit), cauta in alta parte si, atunci cand consoarta afla, deja casnicia nu mai e casnicie.

Iancu Jianul
ceauynu

7 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 02:07

Dai bataie in continoare daca nu mai rezista prietenu este si vecinu , colegu de servici sau de scoala sa fii sanatoasa e cel mai important lucru restul vine de la sine

Ramsses_yuppy

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 03:07

F**K it dai bataie fato ... daca pe el nu il deranjeaza pe tine de ce ? cred multzi dintre noi avem aceleasi apetituri ... cel putzin eu stiu ca sunt nesatul si chiar imi place ... , gagica nu se plange eu de ce ? :X

Razvi_yuppy

57 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 06:04

De la: nichita_adela, la data 2009-01-10 00:10:48

PAREREA MEA ESTE CA NU ESTI NICI NE-F...A SI NICI NIMFOMANA..PUR SI SIMPLU ITI PLACE SA FACI SEX CU PRIETENUL TAU...NU VAD NIMIC RAU IN ASTA....NU TREBUIE SA FI INTRETINUT RELATII SEXUALE CU 10 BARBATI CA SA AI UN ANUMIT GRAD DE EXPERIENTA IN ALE SEXULUI..ESTE DE AJUNS UNUL SI BUN(ASTA DACA AI NOROC SA IL INTALNESTI)CA IL FACI CA O PROASTA SAU CA O DESTEAPTA..IMPORTANT ESTE CA TU SI PARTENERUL TAU VA COMPLETATI IN ACEASTA PRIVINTA....DACA SI EL ARE O DORINTA SEXUALA LA FEL DE MARE CA A TA ATUNCI NU TREBUIE SA TE ABTII..BUCURATE ATAT CAT POTI DE CLIPELE PETRECUTE IMPREUNA....DACA VREI SA AFLI DACA PT PARTENERUL TAU ESTE O PROBLEMA SEXUL ZI DE ZI ...CEL MAI BINE AR FI SA IL INTREBI PE EL SI ASA ITI GASESTI RASPUNSUL LA INTREBARE....SPOR LA TREABA...

asta e innebunita dupa ... ciocan ..... sper sa o scoata cu bine la capat, desi s-ar putea ca treaba asta sa-i joace feste

........ hai Ploiestiiii

mihaitzamatei

8 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 08:25

Draga mea, esti varianta mea feminina. Este f normal sa vrei sa faci des un lucru de calitate (a se citi SEX) mai ales daca cel cu care o faci este asa bun incat nu poti sa nu mai vrei iar si iar si iar...
Este totusi si o problema : sa nu devii dependenta de sex. In rest esti o femeie normala, cu un apetit sanatos si cu o pofta de viata de invidiat.
O zi buna
P.S. sunt de meserie Psiholog

aprov

221 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 09:31

DORINA. ESTI O MINCINOASA !
Nu ai cum sa faci sex in fiecare zi timp de 3 ani.Mai ai si ciclu,poate ai mai fost si bolnava.Dar chiar daca ar fi asa, cum poti sa scrii pe un alt forum ca nu stii cum se face sexul oral?
Chiar asa nestiutoare esti dupa 3 ani de sex zinic?
Unde ai mintit? Aici sau acolo?

Sunt irezistibil,inamovibil, iresposabil, irecuperabil. Vorbesc Braille, si daca vreau trimit totul la dracu. Tocmai am ,,reusit" sa sterg Recycle Bin.
unu_urat

4 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 09:39

Doamne ... ma minunez ...ptr prima data pe forumul asta ... si cand vad ce se scrie ....vorbe , vorbee , si iar vorbe :) , unde sant faptele ...toti sant puternici sa facca un om cu ou si cu otet ... dar parca vad ca iei nu sant in stare nici sa mestece in cafea :)

costelaeg

170 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 10:29

cred ca esti OK . Daca ce spui vine din sufet. Un mic amanunt de care trebuie tii cont . Ori ce barbat care are langa el o femeie ca tine este fericit . Gelozia se naste atunci cand tu doresti sex si el mu mai poate. Aici trebuie sa ai grija . Sa nu arati ca mai doresti sex cad sesizezi ca el nu mai poate sau e plictisit. ( in mintea lui se va dezvolta acel gand involuntar ca tu dorind mai mult sex o faci cu altii) in rest fericire .

izdrailaadrian

1 mesaj
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 10:52

a

adysiva

4 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 12:48

ia-ti un vibrator.....

cotoi_ciprian

5 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 15:52

ideea e buna cu vibratoru' , stie ea ce stie....dar sa dau barbatul la o parte pt un vibrator e prostesc

cotoi_ciprian

5 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 15:57

dar dorina 73 unde este?, ea a lansat subiectul asa si cred ca e doar de fatada sa faci sex asa zi de zi,,cred ca e nimfomana sau cum se zice pana nu gasesta masura nu se satura.In fine sa treaca pe la doctorul ala ca ii mai puna vreao 2 copci akolo

dan_io_nescu

21 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 23:05

Dorina, ai o problema serioasa, odata pe zi este insuficient pentru o femeie normala, ia-ti si un amant.
Apare acum la tine acelas gen de punere in scena ca si la baiatul care scria acum cateva luni ca pritena lui e bisexuala si nu stie ce sa faca.
Sa ne mai scrii ...

stb_florin

16 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 00:56

ar trebui sa fie ... in fiecare zi cu altul, sa nu pierzi timpul. macar ... cand nu o sa mai poti, sa ai la ce sa te gandesti. bafta in continuare, la 28.

beiu

5 mesaje
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 07:31

Felicitari pentru amandoi.Asta inseamna ca relatia voastra nu este alterata.El are o bila alba ca a reusit prin felul lui de a fi sa te faca sa-l iubesti la fel sau poate mai mult, iar tu o bila alba pentru statornicia la nivel hormaonal si sentimental.

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ce sa fac..... imi vine sa fac sex tot timpul
Mergi la: