back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Exista baieti sinceri???

Pagini: << 1 2 3 4 5 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 22:27

Nu cred ca exista baieti sinceri, dar nici fete sincere. Pana si omisiunea este o minciuna. Multi sunt de parere ca uneori o minciuna e necesara pentru a pastra anumite aparente, sau pentru a-l proteja pe cel de langa tine, dar tot minciuna este.
Nu exista oameni sinceri, si daca da aceia sunt foarte putini, ma gandesc aici la oameni care au ales sa il slujeasca pe Dumnezeu si au renuntat la cele lumesti.

XavY

3163 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 11:35

Toti avem momente de sinceritate dar foarte rare si cam scurte si de multe ori cu cine nu trebuie.Cand esti sincer si-ti spui gandurile cui nu trebuie,(desi nu stii asta)acest gest se ia ca o "slabiciune" si vei fi dezamagit.Deci...garantat (poate aici instinctul de autoaparare) alta data nu vei mai face acest lucru sau va deveni din ce in ce mai rar.Sa fim seriosi,nimic nu mai incepe cu "sinceritate",toti ne uitam dupa alte lucruri.Ca apare la un moment dat...da!dar poate cand nu mai conteaza atunci.

Raporteaza abuz de limbaj
Can`t get enought of you...
NeOm

38 mesaje

Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 21:58

Da ....io sunt......oricum prin sinceritate....multe persoane, vad ceva urat...suntem o specie mincinoasa, asa am evoluat.
O specie mincinoasa printre specii mincinoase(complexitatea minciunilor creste odata cu gradul de evolutie, iar io sper ca exista o limita).

:)) CE DE PRIMITIVI ((:
Fosta membra 9am.ro

14 mesaje

Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 15:36

De la: NeOm, la data 2009-04-14 21:58:51Da ....io sunt......oricum prin sinceritate....multe persoane, vad ceva urat...suntem o specie mincinoasa, asa am evoluat.
O specie mincinoasa printre specii mincinoase(complexitatea minciunilor creste odata cu gradul de evolutie, iar io sper ca exista o limita).

limita o are fiecare in puterea de gandire si materia cenusie de care dispune
pe scurt, posibilitatile sunt nelimitate so acea limita normal nu exista dar o poate da constinta fiecaruia dintre noi.
in fine.. intram in discutii lungi si fara rost ca oricum toata lumea stie asta chiar daca nu toata lumea este constienta de acest lucru

yuppy000984

26 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 19:53

Baietii prea sinceri o incurca la fel si fetele. Sinceritatea nu e recomandabila daca nu gasesti omunl care sa stie s-o aprecieze.Mai bine abtineti-va ca sa nu aveti apoi regrete.

9am118643

35 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 17:22

De la: yuppy000984, la data 2009-04-21 19:53:54Baietii prea sinceri o incurca la fel si fetele. Sinceritatea nu e recomandabila daca nu gasesti omunl care sa stie s-o aprecieze.Mai bine abtineti-va ca sa nu aveti apoi regrete.

Trist si adevarat

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 05:20

De la: andreimire, la data 2009-04-09 09:03:42Baieti sinceri, fete sincere... de fapt ce vrei?
Cand iti intrebi prietenul "cum imi sta bluza asta?" ce vrei sa-ti spuna ? Sa-ti laude decolteul sau sa-ti critice lipsa de talie? Sau sa-ti explice ca esti mult prea machiata? Sau sa zica "draga, cu sau fara bluza, esti cea mai frumoasa?". De fapt CE VREI? Daca e sincer pana in panzele albe, apare riscul sa devina necioplit, insensibil, etc. Daca nu e asa si tie nu-ti place ce spune, devine un mincinos. Daca nu e sincer dar iti place ce spune, treci cu vederea... nu e o minciuna, e "infrumusetarea adevarului".
In final ce inseamna "baieti sinceri"? Sau... cat de sincer ti-ai dori sa fie un baiat cu tine? Si gandeste-te inainte, poate ti se va implini dorinta ...

Tu mai degraba faci referire la diplomatie... un baiat diplomat i-ar spune in mod indirect ce il deranjeaza si chiar daca ea isi da seama si face botic el ar lua-o in brate si i-ar spune : "dar te iubesc oricum ai fi......"

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 05:39

Daca pui intr-un tzarc 5 lupi, 5 lupoaice, 10 oi si 10 berbeci... Berbec-oaie putin probabil dar daca se intampla norocul lor, lup-lupoaica probabil ca se bat pt suprematie INSA cel mai probabil e ca cei 5 lupi profita de oi si cele 5 lupoaice profita de berbeci. In urma cazurilor lup-oaie si lupoaica-berbec oile si berbecii iau tzeapa si multi/e dintre ei/ele devin berbeci/oi deghizati/e in lupi/lupoaice. Ce se aseamana cu situatia noastra, ce bheeeeton .

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 05:44

De la: daria_ta, la data 2009-04-10 15:01:00
De la: mikydutza, la data 2009-04-10 14:57:42
De la: daria_ta, la data 2009-04-10 14:52:36
De la: mikydutza, la data 2009-04-10 14:36:28@daria

Bineinteles ca Linda poate...oricine care ar primi si pe langa s-ar simit multumit si ar putea

Hei, Mikydutza! Iti raspund acum pt tot!
Nu numai Linda te poate prinde, mai ales daca "dai semne"! Daca isi baga dracul codita, exista sanse sa te descopere si una mai putin..."ca Linda"!
Iar "chestia" cu "inselatul cu demnitate" m-a distrat la culme! Dar, cum am zis de cand te-am "cunoscut", esti dracul gol!

Ideea e ca sunt convins ca o sa las semne..acum depinde cat de evidente sunt si cat de bine disimulezi...totodata eu prefer sa nu mint ci sa spun adevarul sub forma de gluma...n-ai idee cat de bine functioneaza tactica asta...si de demnitate ziceam ca daca tot te prinde si tot inseli ce rost are sa te caci pe tine..ti-ai facut o cu mana ta si suporti consecintele....nu?

Auzi la el, nu am idee cat de bine functioneaza disimulatul!... Pai, tu ai impresia ca eu nu am invatat chiar nimic in atatia amar de ani?!

Nu v-ar fi rusine, invatati lumea la prostii . Maine poimaine incepeti sa le dati sfaturi cum sa-si manipuleze partenerul, ia hai putin obraz .

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 05:59

De la: Soldatzelul, la data 2009-04-09 08:51:19hmm... cum au spus si cei de mai sus ..
cred ca sunt .. in aceiasi masura in care sunt si femei..
sau chiar mai multi ..

Cand eram in liceu faceam un sondaj (in secret) despre fetele de varsta mea. De fiecare data cand am avut ocazia sa vb cu o fata fie fata in fata, pe messenger sau alte cai nu ezitam sa-i pun intrebari de genul : "Tu ce fel de persoana esti ?! Cum te-ai descrie ?! Spune-mi despre tine ?!" Intr-un fel sau altul tot o faceam sa vorbeasca. Si conform sondajului meu in top 3 se afla "sinceritatea" alaturi de "sociabila" si "fun". Ce pot sa zic, le-am crezut pe cuvant .

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 06:43

De la: ILS_AHILE, la data 2009-04-09 13:40:11ce tot va cramponati atata cu sinceritatea asta ? E pentru naivi sinceritatea.
Femei nebune: daca barbatul este sincer il credeti mototol si bun de nimika

Barbati infideli: daca femeia v-ar insela ati lua razna pe strazi

Sunt casatorit, cu o bunaciune de femeie:talie , sani, fund, bruneta, ochi albastri. Si ca sa fiu SINCER tot am inselat-o.
PUR SI SIMPLU DIN CURIOZITATE

Ce ciumeg esti fratili meu...
Cum a fost in padure ?! Ai mancat multe ghinde ?!
Nu ma iau de tine fiindca esti un baiat special cu o pwla speciala care isi poate permite sa insele din curiozitate .

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 07:33

De la: DMark, la data 2009-04-23 05:44:53

Bineinteles ca Linda poate...oricine care ar primi si pe langa s-ar simit multumit si ar putea

Nu numai Linda te poate prinde, mai ales daca "dai semne"! Daca isi baga dracul codita, exista sanse sa te descopere si una mai putin..."ca Linda"!
Iar "chestia" cu "inselatul cu demnitate" m-a distrat la culme! Dar, cum am zis de cand te-am "cunoscut", esti dracul gol!

Ideea e ca sunt convins ca o sa las semne..acum depinde cat de evidente sunt si cat de bine disimulezi...totodata eu prefer sa nu mint ci sa spun adevarul sub forma de gluma...n-ai idee cat de bine functioneaza tactica asta...si de demnitate ziceam ca daca tot te prinde si tot inseli ce rost are sa te caci pe tine..ti-ai facut o cu mana ta si suporti consecintele....nu?

Auzi la el, nu am idee cat de bine functioneaza disimulatul!... Pai, tu ai impresia ca eu nu am invatat chiar nimic in atatia amar de ani?!

Nu v-ar fi rusine, invatati lumea la prostii . Maine poimaine incepeti sa le dati sfaturi cum sa-si manipuleze partenerul, ia hai putin obraz .

Eu vreau sa cred ca tu vorbeai in somn, vezi ora la care mainile tale scriau fara sa treaca inainte de asta cuvintele prin creier!...

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 02:46

De la: daria_ta, la data 2009-04-23 07:33:20
De la: DMark, la data 2009-04-23 05:44:53

Eu vreau sa cred ca tu vorbeai in somn, vezi ora la care mainile tale scriau fara sa treaca inainte de asta cuvintele prin creier!...

Lighten up girl. It’s just a joke .

Pagini: << 1 2 3 4 5 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului EXISTA BAIETI SINCERI???
Mergi la: