back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Exista baieti sinceri???

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

filipov_alexandru

471 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 12:45

De la: emutza, la data 2009-04-09 12:09:51eu cred ca baietii pot fi sinceri dar nu cred ca ii dezavantajeaza in tr-o relatie, eu una as prefera sa imi zica prietenul in fata ca o place pe alta sau mai stiu eu ce decat sa ma minta! urasc minciuna si cred ca mai degraba esti sincer intr-o relatie decat sa traiesti in minciunina si nici nu esti fericit:D

Dar daca ii place de alta doar pasager...adica i ar da o pedala si atat ...si pe tine te iubeste si tu esti viata lui si la tine se intoarce...ai mai prefera sa iti zica? Nu mai bine o pedaleaza pe aia si tu nu stii si traiti fericiti pana la adanci batraneti fara stres fara plansete si fara discutii???

Ia dati cu parerea...iti place sinceritatea asta? Fii sincera....

linda

1592 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 12:58

De la: mikydutza, la data 2009-04-09 12:31:51
De la: , la data 2008-12-18 09:39:46istet baiat avocatzelul...... depinde de forma minciunii, depinde cum e spusa, depinde de scopul ei. spre exemplu am fost o data mai mult decat sincer si i-am spus unei foste "te-am inselat" ea a ras si a zis sa o pup ...... de aici putem parlamenta o saptamana pe marginea acestei intamplari. Tehnic vorbind eu am fost sincer cu ea, moral vorbind am spus-o oarecum in spirit de gluma.... oare am fost sincer sau am mintit?

Eu am facut greseala asta si am regretat o si am sa o regret toata viata...Nu ne-am despartit dar mi-a facut viata amara 5 ani de zile pe tema asta....Cu fiecare ocazie imi scotea ochii si imi reprosa faptul asta. Am vrut sa fiu sincer dar mi-am luat o in mufa direct...soooo ceea ce nu stie nu poate dauna...principiul meu

in cazuri de genul asta, sinceritatea nu poate decat sa dauneze.

exista un singur motiv pt care ar trebui sa te simti fortat sa spui adevarul in caz de tradare:IMINENTA aflarii lui de la o alta persoana... prin urmare, daca atunci cand te-ai plimbat cu mata-n sac, te-a vazut cineva.. , esti bun de marturisit.

dar daca esti convins ca nu exista nicio sansa de a se afla si tu totusi alegi sa spui, atunci asta e dovada unui mare EGOISM si a unui cras SADISM pt ca tu nu urmaresti dealtfel, decat eliberarea constiintei tale, care te apasa...

insa, mai rar intalnesti in zilele noastre persoane pe care sa le mustre constiinta atunci cand inseala, deci nu ne confruntam cu o problema majora.

Raporteaza abuz de limbaj
filipov_alexandru

471 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 13:08

De la: linda, la data 2009-04-09 12:58:56
De la: mikydutza, la data 2009-04-09 12:31:51
De la: , la data 2008-12-18 09:39:46istet baiat avocatzelul...... depinde de forma minciunii, depinde cum e spusa, depinde de scopul ei. spre exemplu am fost o data mai mult decat sincer si i-am spus unei foste "te-am inselat" ea a ras si a zis sa o pup ...... de aici putem parlamenta o saptamana pe marginea acestei intamplari. Tehnic vorbind eu am fost sincer cu ea, moral vorbind am spus-o oarecum in spirit de gluma.... oare am fost sincer sau am mintit?

Eu am facut greseala asta si am regretat o si am sa o regret toata viata...Nu ne-am despartit dar mi-a facut viata amara 5 ani de zile pe tema asta....Cu fiecare ocazie imi scotea ochii si imi reprosa faptul asta. Am vrut sa fiu sincer dar mi-am luat o in mufa direct...soooo ceea ce nu stie nu poate dauna...principiul meu

in cazuri de genul asta, sinceritatea nu poate decat sa dauneze.

exista un singur motiv pt care ar trebui sa te simti fortat sa spui adevarul in caz de tradare:IMINENTA aflarii lui de la o alta persoana... prin urmare, daca atunci cand te-ai plimbat cu mata-n sac, te-a vazut cineva.. , esti bun de marturisit.

dar daca esti convins ca nu exista nicio sansa de a se afla si tu totusi alegi sa spui, atunci asta e dovada unui mare EGOISM si a unui cras SADISM pt ca tu nu urmaresti dealtfel, decat eliberarea constiintei tale, care te apasa...

insa, mai rar intalnesti in zilele noastre persoane pe care sa le mustre constiinta atunci cand inseala, deci nu ne confruntam cu o problema majora.

Sincer nu am avut o problema de constiinta...adica nu a fost asta motivul pentru care i-am spus...si nici riscul ca m-ar fi prins nu exista...s-a intamplat la un chef sa imi placa rau de una si ei de mine...ne am placut ne am "pupat" si cam atat...ideea e ca eram mic si prost si nu mi imaginam ca o sa se intample ce s-a intamplat sau ca o sa ma nenoroceasca dpdv mintal toata viata ...dar asta e...acum daca se intampla e clar ca nu voi mai zice nimic...sunt convins ca lumea poate sa traiasca si chiar traieste mai bine fara sinceritatea mea in situatia de fata

djman2007

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 13:15

eu cred ca mai sunt si baieti sinceri dar cine ai intalneste,nu-i apreciaza asa cum sunt si pt unele femei totul este prea plictisitor,eu asa cred,acum fiecare are parerea lui.mai departe spuneti si voi alte pareri

XavY

3163 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 13:18

Barga! Dar am o mica intrebare : De unde stii care va fi fata potrivita?

Can`t get enought of you...
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 13:32

De la: xavy, la data 2009-04-09 13:18:33 Barga! Dar am o mica intrebare : De unde stii care va fi fata potrivita?

Subscriu la post-ul asta... si in plus... pana iti dai seama ca fata aia chiar merita, ce faci? O minti ca prostu`, la fel ca si pe celalalte.. nu? Deci tot n-ai fost sincer si deschis fata de ea :)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 13:32

Deci n-ai facut nimic daca gandesti asa. Ori esti sincer, ori nu esti. Punct !
Nu e nimic "pai daa... asa sunt cu tine, dar cu ailalta nu sunt asa"; atunci cine esti si cum esti tu de fapt? Nici tu n-o sa fi in stare sa-ti raspunzi la intrebarea asta ;)

alina_georgy1980

17 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 13:33

Hai sa nu-i bagam pe toti in aceiasi oala!! Nu tin cu ei,ca sunt niste poame acre,dar mai sunt si baieti cinstiti si care sunt sinceri..Asa cum nici toate femeile nu sunt c...ve!!

linda

1592 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 13:34

@mikydutza

adevarul e ca de-astea faci doar atunci cand esti mic, ai dreptate. La maturitate, prost sa fii sa mai faci vreuna ca asta, doar daca devii amnezic si nu-ti mai aduci aminte ce-ai patit..

am facut si eu aceeasi greseala ca tine, tot cand eram mai mica si am patit tot ca tine... 2 ani de sange amar . a trebuit sa ne despartim, ca nu se mai putea..

asa ca mie mi-a servit drept invatatura de minte: n-o sa mai am accese de sinceritate, daca-mi mai arde de "pupat" (ca si eu tot "pupat" am zis cand am fost anchetata)

ILS_AHILE

11 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 13:40

ce tot va cramponati atata cu sinceritatea asta ? E pentru naivi sinceritatea.
Femei nebune: daca barbatul este sincer il credeti mototol si bun de nimika

Barbati infideli: daca femeia v-ar insela ati lua razna pe strazi

Sunt casatorit, cu o bunaciune de femeie:talie , sani, fund, bruneta, ochi albastri. Si ca sa fiu SINCER tot am inselat-o.
PUR SI SIMPLU DIN CURIOZITATE

LiCeeanu

2 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 14:44

Eu zic totusi sa schimbat eticheta de sincer cu cea de baiat bun ca aici este problema , baiat bun = fraier cand esti baiat fara obraz se supara si te fac albie de porci CUM SA LE MULTUMESTI ?

julius_bb

12 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 14:55

hai mai sa fim seriosi.. asta e topic?!
pariu pe ce vrei ca sunt mai multe fete "zdrente" decat baieti "mincinosi".. cine umbla dupa banii barbatiilor.. barbatii?!?
nu zic ca nu sunt baieti care sa faca multe chestii dar adevarul ca voi femeile ne'ati facut sa fim asa.. pe majoritatea baietiilor.. deci wake-up ori forget-it

filipov_alexandru

471 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 14:56

De la: linda, la data 2009-04-09 13:34:37@mikydutza

adevarul e ca de-astea faci doar atunci cand esti mic, ai dreptate. La maturitate, prost sa fii sa mai faci vreuna ca asta, doar daca devii amnezic si nu-ti mai aduci aminte ce-ai patit..

am facut si eu aceeasi greseala ca tine, tot cand eram mai mica si am patit tot ca tine... 2 ani de sange amar . a trebuit sa ne despartim, ca nu se mai putea..

asa ca mie mi-a servit drept invatatura de minte: n-o sa mai am accese de sinceritate, daca-mi mai arde de "pupat" (ca si eu tot "pupat" am zis cand am fost anchetata)

Ideea e ca eu unul prefer daca femeia mea ma inseala sa nu stiu. Daca e destul de desteapta incat eu sa nu banuiesc nimic si sa se poarte ca si cum ar fi totul ok...nu ma afecteaza cu nimic...atata timp cat nu stiu nu ma doare. Si pe langa asta mi se pare lipsa de respect sa imi zica in fata ca a facut ceva ...nu ti se pare?

filipov_alexandru

471 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 14:59

De la: ILS_AHILE, la data 2009-04-09 13:40:11ce tot va cramponati atata cu sinceritatea asta ? E pentru naivi sinceritatea.
Femei nebune: daca barbatul este sincer il credeti mototol si bun de nimika

Barbati infideli: daca femeia v-ar insela ati lua razna pe strazi

Sunt casatorit, cu o bunaciune de femeie:talie , sani, fund, bruneta, ochi albastri. Si ca sa fiu SINCER tot am inselat-o.
PUR SI SIMPLU DIN CURIOZITATE

Bun...daca vrea sa te insele da i nr meu de telefon si promit ca n-ai sa afli...iar daca nu afli n ai cum sa o iei razna...nu i asa??

Fosta membra 9am.ro

14 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 15:04

De la: alina_georgy1980, la data 2009-04-09 13:33:06Hai sa nu-i bagam pe toti in aceiasi oala!! Nu tin cu ei,ca sunt niste poame acre,dar mai sunt si baieti cinstiti si care sunt sinceri..Asa cum nici toate femeile nu sunt c...ve!!

Aleluia cineva a inteles in sfarsit care e treaba

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 15:16

depinde cu cine esti sincer... intr'o relatie? intr'o prietenie? intr'o relatie de colegialitate??
sunt asa de multe aspecte de urmarit...... la faza asta cu sinceritatea ......

linda

1592 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 15:21

De la: mikydutza, la data 2009-04-09 14:56:18
De la: linda, la data 2009-04-09 13:34:37@mikydutza

Ideea e ca eu unul prefer daca femeia mea ma inseala sa nu stiu. Daca e destul de desteapta incat eu sa nu banuiesc nimic si sa se poarte ca si cum ar fi totul ok...nu ma afecteaza cu nimic...atata timp cat nu stiu nu ma doare. Si pe langa asta mi se pare lipsa de respect sa imi zica in fata ca a facut ceva ...nu ti se pare?

intru totul de acord cu tine; probabil avem aceeasi varsta numai ca in ceea ce ma priveste exista o problema: eu imi cam dau seama, orice miscare gresita ar face; mi-as dori tare mult sa nu mai fie asa... in schimb, eu, dac-as vrea sa-l insel pot s-o fac nestingherita ca , desi este foarte gelos, dorm si el si umbra lui.. numai ca, deocamdata, nu simt nevoia...

Fosta membra 9am.ro

14 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 16:47

De la: linda, la data 2009-04-09 15:21:16
intru totul de acord cu tine; probabil avem aceeasi varsta numai ca in ceea ce ma priveste exista o problema: eu imi cam dau seama, orice miscare gresita ar face; mi-as dori tare mult sa nu mai fie asa... in schimb, eu, dac-as vrea sa-l insel pot s-o fac nestingherita ca , desi este foarte gelos, dorm si el si umbra lui.. numai ca, deocamdata, nu simt nevoia...

asta crezi tu asa cum crede si el probabil ca daca ar vrea nu ar fi prins:)) adevarul e ca de la persoana la persoana difera comportamentul si schimbarile de comportament in urma unui eveniment asa cum difera si gradul de perceptie al unei persoane asupra unor mici detalii:P
In principiu daca esti atent si cunosti bine persoana de langa tine iti poti da seama daca s-a intamplat ceva;)

Of course, that's just my opinion. I could be wrong. -> Dennis Miller

mihai_dorin

22 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 16:48

cum zicea si game-boy, cam asa am patit si eu doar ca la mine, pot spune din fericire, nu am ajuns pana la casatorie si la un divort, insa am fost cat am putut de sincer si am ajuns sa se comporte cu mine foarte urat... nu doar ca am fost sincer insa am si respectat`o cum nu cred ca va mai face cineva... numai luna de pe cer nu am putut sa i`o aduc, in rest tot ce mi`a stat in putinta am facut pt ea... bineinteles ca din aceasta cauza nu am devenit un mincinos, un gunoi de om, voi fi la fel de bun si sincer cu viitoarea/viitoarele... tot ce`mi doresc e sa intalnesc pe cineva care sa merite sa fiu sincer, sa`i fiu alaturi, sa`i ofer sentimentele mele... chiar daca voi pati la fel, poate, voi fi la fel si am ramas la fel de bun si sincer... va doresc numai bine tuturor... deci claudia raspunsul meu este: DA EXISTA BAIETI SINCERI, chiar daca ajungem bataie de joc... pe unii din noi asa ne`a lasat Dumnezeu iar mie unul sincer nu`mi pare rau ca m`a lasat un om bun... va doresc numai bine tuturor... sa fiti iubiti

Camilion

11 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 16:57

La intrebarea ta: Exista baieti sinceri?
Raspund meu: Da.

Restul e cancan, ca sa zic asa. :D

Important in viata e sa fii integru(a) si orice ai face sa nu ai regrete. Daca respectii aceste reguli simple ... viata ta o sa fie misto indiferent de ce persoane vei intalnii.

Numai bine.

klimsa_2005

3 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 17:56

nu exista. Iar acest lucru datorita faptului ca nu mai exista credinta pe pamant,regulile morale nu mai au nici o valoare pentru cei mai multi dintre baieti, sunt luate in deradere,nu mai exista respect pentru persoana de langa tine, si se mint sunguri visand la ceva imaginar. Golul din imima si mintea lor cauta sa il umple cu alte femei care sunt tot din carne facute si nu cu Dumnezeu asa cum erau lucrurile facute la inceputul veacurilor. De accea exista atata prostitutie si atatea familii destramate si copii care cresc sunt traumatizati purtati prin tribunale si crescuti in desfrau.

popeyerocker

12 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 19:06

in viata mea nu am inselat....am iubit pe fiecare...din toata inima...am fost tandru...romantic,sincer...etc.pot spune ca...nu sunt nici prost...si nici urat...poate nici frumos...nu am defecte mari...si totusi...toate si-au batut joc de mine...deci...da....exista....doar ca...atunic cand da-ti de unul...ii da-ti cu piciorul...nu apreciati.

linda

1592 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 19:34

De la: popeyerocker, la data 2009-04-09 19:06:02in viata mea nu am inselat....am iubit pe fiecare...din toata inima...am fost tandru...romantic,sincer...etc.pot spune ca...nu sunt nici prost...si nici urat...poate nici frumos...nu am defecte mari...si totusi...toate si-au batut joc de mine...deci...da....exista....doar ca...atunic cand da-ti de unul...ii da-ti cu piciorul...nu apreciati.

imi pare foarte rau cand aud asa ceva...

sufletul meu inca naiv, care nu s-a pervertit in aceeasi masura cu mintea, se sensibilizeaza pana la lacrimi in fata persoanelor cu experiente preponderent negative

dar

mi s-a intamplat sa ma frig o data cu ciorba, iar acum suflu si-n iaurt, in sensul ca am intalnit o astfel de persoana care mi-a rupt inima cu povestirile lui despre cum a fost tradat aproape de fiecare femeie cu care a avut o relatie... le-as fi adunat pe toate si le-as fi sucit gatul pt ca facusera atata rau unei fiinte asa de "cumsecade"...

l-am luat la mine-acasa, l-am pupat, l-am alintat,l-am iubit, l-am compatimit,
ca sa constat ca mi s-a servit o mare "abureala"; am descoperit ca fusese inselat tocmai din cauza ca el insela in mod frecvent si foarte natural; chiar si el cu gura lui a spus-o "nu cred ca am avut o prietena pe care sa n-o insel"

ei, si unuia ca asta sa nu-i rupi capu'?

blu3_sky

76 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 19:45

De la: klimsa, la data 2009-04-09 17:56:16nu exista. Iar acest lucru datorita faptului ca nu mai exista credinta pe pamant,regulile morale nu mai au nici o valoare pentru cei mai multi dintre baieti, sunt luate in deradere,nu mai exista respect pentru persoana de langa tine, si se mint sunguri visand la ceva imaginar. Golul din imima si mintea lor cauta sa il umple cu alte femei care sunt tot din carne facute si nu cu Dumnezeu asa cum erau lucrurile facute la inceputul veacurilor. De accea exista atata prostitutie si atatea familii destramate si copii care cresc sunt traumatizati purtati prin tribunale si crescuti in desfrau.

cred ca esti prea credincioasa...fiecare minciuna are soarta ei,dar sa nu uitam ca noi ne alegem partenerele/ii de viata,si in foarte multe cazuri nu avem ochi pt acele persoane care intradevar merita tot ce e mai frumos pe lumea asta,ci ne apropiem de persoanele opuse,care niciodata nu ne vor face feiriciti/e.Sinceritea e baza unei relatii,iar multe relatii in ziua de azi pe asta se bazeaza,pt ca la partea cu increderea mai putin (nu putini oameni sunt cei care spun "Nu am incredere nici in mine")....Acum fiecare cum isi asterne asa doarme,in intemeierea unei relatii apar niste reguli ale ambilor parteneri,peste care nu poti trece pt ca se supara sau se manifesta intr-un mod urat,sau in cel mai rau caz se rupe relatia,de aceea sinceritatea este oxigenul de care are nevoie o relatie....Si raspunsul la intrebare este DA-exista baieti sinceri (doar ca voua femeilor va plac jocurile si baieti periculosi,masini si averi ,de aceea ador cand vad toate proastele f.t..e si lasate amanet---la polul opus jos palaria pt acele femei care intradevar cred in soarta,destin si dragoste la prima vedere pt fiecare dintre voi cate un trandafir din partea mea)

blu3_sky

76 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 19:45

De la: klimsa, la data 2009-04-09 17:56:16nu exista. Iar acest lucru datorita faptului ca nu mai exista credinta pe pamant,regulile morale nu mai au nici o valoare pentru cei mai multi dintre baieti, sunt luate in deradere,nu mai exista respect pentru persoana de langa tine, si se mint sunguri visand la ceva imaginar. Golul din imima si mintea lor cauta sa il umple cu alte femei care sunt tot din carne facute si nu cu Dumnezeu asa cum erau lucrurile facute la inceputul veacurilor. De accea exista atata prostitutie si atatea familii destramate si copii care cresc sunt traumatizati purtati prin tribunale si crescuti in desfrau.

cred ca esti prea credincioasa...fiecare minciuna are soarta ei,dar sa nu uitam ca noi ne alegem partenerele/ii de viata,si in foarte multe cazuri nu avem ochi pt acele persoane care intradevar merita tot ce e mai frumos pe lumea asta,ci ne apropiem de persoanele opuse,care niciodata nu ne vor face feiriciti/e.Sinceritea e baza unei relatii,iar multe relatii in ziua de azi pe asta se bazeaza,pt ca la partea cu increderea mai putin (nu putini oameni sunt cei care spun "Nu am incredere nici in mine")....Acum fiecare cum isi asterne asa doarme,in intemeierea unei relatii apar niste reguli ale ambilor parteneri,peste care nu poti trece pt ca se supara sau se manifesta intr-un mod urat,sau in cel mai rau caz se rupe relatia,de aceea sinceritatea este oxigenul de care are nevoie o relatie....Si raspunsul la intrebare este DA-exista baieti sinceri (doar ca voua femeilor va plac jocurile si baieti periculosi,masini si averi ,de aceea ador cand vad toate proastele f.t..e si lasate amanet---la polul opus jos palaria pt acele femei care intradevar cred in soarta,destin si dragoste la prima vedere pt fiecare dintre voi cate un trandafir din partea mea)

mihaela9sandu

4 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 20:14

Vesnica intrebare.....vesnica nelamurire.....Dar fete sincere mai exista? Raspunsul pe care tu singurica il vei da la aceasta intrebare, va raspunde si la intrebarea adresata de tine. Daca exista fete sincere, exista si baieti sinceri, daca nu, nu.
Nu va mai pierdeti timpul prin cautarea acestor raspunsuri, bucurati-va pur si simplu de viata, asa cum este ea, cu bune si cu rele !!!
Fericire si liniste !!!

emiltve

1 mesaj
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 20:52

exista vreo femeie satula de P...

Fosta membra 9am.ro

14 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 09:19

De la: linda, la data 2009-04-09 19:34:37
De la: popeyerocker, la data 2009-04-09 19:06:02in viata mea nu am inselat....am iubit pe fiecare...din toata inima...am fost tandru...romantic,sincer...etc.pot spune ca...nu sunt nici prost...si nici urat...poate nici frumos...nu am defecte mari...si totusi...toate si-au batut joc de mine...deci...da....exista....doar ca...atunic cand da-ti de unul...ii da-ti cu piciorul...nu apreciati.

imi pare foarte rau cand aud asa ceva...

sufletul meu inca naiv, care nu s-a pervertit in aceeasi masura cu mintea, se sensibilizeaza pana la lacrimi in fata persoanelor cu experiente preponderent negative

dar

mi s-a intamplat sa ma frig o data cu ciorba, iar acum suflu si-n iaurt, in sensul ca am intalnit o astfel de persoana care mi-a rupt inima cu povestirile lui despre cum a fost tradat aproape de fiecare femeie cu care a avut o relatie... le-as fi adunat pe toate si le-as fi sucit gatul pt ca facusera atata rau unei fiinte asa de "cumsecade"...

l-am luat la mine-acasa, l-am pupat, l-am alintat,l-am iubit, l-am compatimit,
ca sa constat ca mi s-a servit o mare "abureala"; am descoperit ca fusese inselat tocmai din cauza ca el insela in mod frecvent si foarte natural; chiar si el cu gura lui a spus-o "nu cred ca am avut o prietena pe care sa n-o insel"

ei, si unuia ca asta sa nu-i rupi capu'?

Mesajul asta mai trebuie pus la topicul cu metode de agatat ca se pare ca are efect:)))
Ideea e ca iti dai seama de om cum e daca stii sa casti ochii si urechile si sa interpretezi ce spune:D
La inceput cel putin sunt foarte cu urechile pe sus eu sa-mi dau seama ce am in fata si cam de-acea eu mai rar ma dau la o tipa de la prima intalnire (decat la tipa care sunt WOW si chiar nu-mi pasa ce e in capul lor:)) ceea ce pana la urma se dvedeste fun la inceput dar pe final asa usor cum le-ai agatat asa usor le agata si altul...fete cu mascari cum le zic eu)
Hai, v-am pupacit

brealsouL

415 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 11:59

eu sunt sincer si cand mint. cred lucrurile pe care le spun in clipa respectiva, chiar daca pe termen lung se dovedesc a fi niste minciuni "dulci".

dar pana una alta, ce inseamna sa fii sincer? sa-i spui cand se trezeste ca-i sta parul aiurea, si e cam ciudata fara machiaj, sau sa-i soptesti la ureche cat de adorabila e cand doarme, sa o saruti usor pe gat si sa-i dai o camasa de-a ta pana pregateste micul dejun, pentru ca ii sta bine in ea. (exemplul perfect: eu ma refer la bucatarie, ea va crede ofc ca ma refer la ea-ncamasa mea)

Fosta membra 9am.ro

44 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 12:40

ghosttm.mybrute.com/

Un joc stupid, dar simpatic.
Sau simpatic si stupid? cred ca da...

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului EXISTA BAIETI SINCERI???
Mergi la: