back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Exista baieti sinceri???

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

tecuhalangios

49 mesaje
Oras: Caracal

Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 08:50

da exista,dar in relatie cu femeile sinceritatea e in dezavantajul barbatului.
-femeile adoro minciuna si mincinosii
-cu tot regretul ,sincer asta-i adevarul,femeia are nevoie de minciuna ca de aer,altfel nu poate

tecuhalangios

49 mesaje

-cu tot regretul ,sincer asta-i adevarul,femeia are nevoie de minciuna ca de aer,altfel nu poate

Raporteaza abuz de limbaj
tecuhalangios

49 mesaje

tecuhalangios

49 mesaje

Soldatzelul

10 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 08:51

hmm... cum au spus si cei de mai sus ..
cred ca sunt .. in aceiasi masura in care sunt si femei..
sau chiar mai multi ..

A2Racer_Ovi

11 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 08:54

Uite ca sint, daca vrei se poate;) Si eu sint asa, da doar cu o singura persoana, ptr ca merita. Am fost cel mai bun prieten al unei tipe de 4 ani si ceva, dupa care de Valentine's day anu asta i-am spus te iubesc, tot timpu te-am iubit si a ramas cam afis, bine in sensu bun al cuvantului, acuma sa revin la subiect, pe ea n-am mintit-o nici macar odata, desi puteam, dar nu merita. Bine eu am avantajul ca o stiu ca pe propria persoana deja si stiu cum s-o i-au, deja ii stiu toate plusurile, toate minusurile si stiu ce butoane sa apas, nu e nevoie sa mint. Problema sta astfel doar cu ea, cu restu daca m-ati auzi ce scuze invoc sefului sau agentilor de la rutiera

mihai_cotei

8 mesaje
Oras: Medias

Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 08:56

din pacate exista baieti sinceri.stiu un bun exemplu...eu. a fi sincer si bun este cam acelasi lucru cu a fi "fraier", imi cer scuze dar nu am gasit alt cuvant, acesta e adevarul, daca esti sincer esti folosit, parasit etc deoarece adevarul mai supara pe om. Fetele au nevoie de baieti diplomati care sa "impacheteze" putin adevarul

Fosta membra 9am.ro

44 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 09:03

Baieti sinceri, fete sincere... de fapt ce vrei?
Cand iti intrebi prietenul "cum imi sta bluza asta?" ce vrei sa-ti spuna ? Sa-ti laude decolteul sau sa-ti critice lipsa de talie? Sau sa-ti explice ca esti mult prea machiata? Sau sa zica "draga, cu sau fara bluza, esti cea mai frumoasa?". De fapt CE VREI? Daca e sincer pana in panzele albe, apare riscul sa devina necioplit, insensibil, etc. Daca nu e asa si tie nu-ti place ce spune, devine un mincinos. Daca nu e sincer dar iti place ce spune, treci cu vederea... nu e o minciuna, e "infrumusetarea adevarului".
In final ce inseamna "baieti sinceri"? Sau... cat de sincer ti-ai dori sa fie un baiat cu tine? Si gandeste-te inainte, poate ti se va implini dorinta ...

carmenaxp

5 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 09:18

nu stiu daca exista baieti sinceri,dar barbati sinceri exista.claudia daca ai sa intalnesti adevarata iubire ,ai sa ramai foarte surprinsa cat de sincer si stilat poate fi un barbat.marea mea iubire ..am pierdut-o si am realizat in ultimul moment ca a fost sincer cu mine tot timpul si nu m-a inselat niciodata..dar a fost prea tarziu.c"est la vie!

horia_coman2002

33 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 09:21

Exista baieti sinceri daca si fetele sunt la fel de sincere

ShaiHulud

24 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 09:27

da exista

eu sunt un baiat sincer ..aici stau dovada toate femeile care m-au facut nesimtit de-a lungu timpului

When choosing between two evils, I always like to try the one I've never tried before
raul777yu

7 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 09:27

Da, exista... Nu ai decat sa ma crezi. ;)

Raul B.
vrajitoarea69

17 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 09:37

parerea mea e ca depinde mult si despre ce sinceritate vb,pentru ca uneori prin sinceritate poti sa ranesti fara sa iti dai seama,sau poti chiar sa fi apreciat.
asta depinde de fiecare persoana.
insa hai sa fim serioase,EXISTA SI BARBATI SINCERI:)

Dme

15 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 09:50

Parerea mea este ca toti suntem sinceri, barbati si femei, insa nimeni nu e perfect. Cateodata poate este mai important ca in primul rand sa fi sincer cu tine insuti dupa care poti spune ca esti sincer si cu cei/cel de langa tine.
Iar treaba cu barbatul de langa tine care se uita dupa bunaciuni.. asta tine de sinceritate? sau tine de respect? apoi ce urmeaza? il intrebi de ce s-a uitat si ce astepti? sa-ti spuns ca da, s-a uitat si ca i-a si placut... pe mine m-ar deranja o astfel de sinceritate.
Toti stim ca nu e bine nici sa fi in totalitate sincer dar nici sa ascunzi lucruri /fapte cu nerusinare doar pentru faptul ca cel de langa tine te-a inteles de fiecare data si te-a lasat de capul tau atunci cand ai simtit nevoia.
Ca femeie consider ca babatul de langa mine este sincer in masura in care eu "ii dau voie" sa fie.

nemesys_2006

2 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 10:22

Nu exista oameni sinceri in primul rand.....
Chiar si din dorinta de a nu face pe cineva sa sufere, tot mintim, ascundem multe lucruri....uneori minore :)

dar exista un singur rasp: Nu exista barbati sinceri :)

carunderconstruction

48 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 10:24

Am impresia ca uneori se confunda niste termeni. A fi sincer, nu este egal cu a nu minti persoana de linga tine (indiferent ca e iubita, parinti, frati, surori, prieteni, sefi, militieni, etc.)
Conform DEX, SNCER, -, sinceri, -e, adj. 1. Care exprim ntocmai ceea ce gndete, care acioneaz fr prefctorie sau gnduri ascunse; franc, leal, loial; cinstit, deschis, in timp ce MINCIN, minciuni, s.f. 1. Denaturare intenionat a adevrului avnd de obicei ca scop nelarea cuiva; neadevr.
Cu alte cuvinte, dupa o noapte de vis, vine iubita cu micul dejun la pat, si: cafa e prea dulce, painea prajita pina la faza in care o poti folosi pe post de carbuni, oul sarat ca numai o capra ar fi in stare sa se bucure de el, practic un dezastru culinar. Se uita la tine dragostoasa cum papi tot (incercind sa-ti ascunzi lacrimile si sa-ti convingi stomacul ca maninci cea mai gustoasa masa din viata ta), si dupa te intreaba: cum a fost? Ti-a placut iubire?
Daca zici nu, ai fost sincer. Ai spus ce ai gindit in momentul respectiv.
Daca zici da, nu ai fost sincer, dar asta nu inseamna ca ai mintit, intrucit minciuna implica si existenta unui scop ascuns, a unei inselatorii. De regula, cind minti, este necesara elaboratea unui scenariu, de genul, nu am reusit sa ajung, pt. ca traficul a fost o nebunie, sau stii draga cind ti-am povestit ca bla bla bla uite ca trebuie neaparat sa plec la ... , eu nu vreau, dar trebuie. Asta deja e minciuna.

In concluzie, poti sa nu fi sincer, dar asta nu te face automat un mincinos. Parerea mea.

Si ca sa raspund initiatoarei: nu, nu exista baiat/barbat sincer. Daca am spune tot ce am gindi, ar disparea notiunea de casatorie.

zaby_the_one

8 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 10:29

Daca esti sincer esti luat de prost .........eu am fost si nu mai vreau ..........poate cu viitoarea nevasta voi incerca sa fiu(dar sunt barbat si nu pot sa fiu sincer 100% ) mai vedem

VYP3R

53 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 10:41

O data ce esti calcat in picioare daca esti sincer, luat de fraier ca esti baiat bun si considerat un prost, pt cine sa fii sincer?? Ca deh in conceptia voastra (a fetelor si femeilor) un astfel de baiat e booring, nu e incitant, va plictiseste dar funny cum atunci cand vreti sa va stabiliti si sa ramaneti cu cineva cautati un "lache" ca ala care va plimba pe motor si vo trage in baie la club nu poti face nimic serios cu el. Pana si primul pacat a fost facut de femeie nu de barbat, el doar sa acomodat conform cerintelor voastre si prost a fost, vreti sa va zic si care e cea mai veche meserie din lume?? va zic alta data oricum are legatura cu femeia si centura

XavY

3163 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 10:46

Mmmm...sinceritate. Poate fiecare dintre noi am vrea sa fim cateodata sinceri,dar nu putem fi mereu. De ce?Pentru ca sinceritatea e confundata de multe ori ca fiind o slabiciune,un buton pe care apoi il poti apasa. In plus dupa multe trairi,relatii,reactii...etc,ajungi sa fii un pic mai egoist,sa nu mai arati ceea ce simti asa repede,sa-ti maschezi sentimentele profunde pana cand crezi tu. Nici asa nu este bine,s-ar putea sa pierzi ceva pana sa realizezi anumite lucruri.Ideea este ca sunt momente in care chiar nu stii cum sa mai reactionezi,totul depinde de cat de mult se discuta in cuplu,chiar si acele "fleacuri"care de multe ori nu le dam importanta,dar candva vor "cantari" mult...Un amic spunea "A disparut sinceritatea si a aparut perversitatea!" Asa o fi?

Can`t get enought of you...
Florin_bacalu

88 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 10:47

sinceritatea e o expresie generala in care intra mai multe capitole cum ar fi: sa nu ma minti sa nu ma inseli sa nu te ascunzi, sa nu fi retras, sa nu iti bati joc. toate astea le spui prin vreau sa fim sinceri. cand ceri sinceritate ceri sa fie deschis. iar aici stai pe 20 de capitole. poate o minti pentru binele vostru pe o chestiune marunta, poate nu iti plac prietenii ei din gashca, si nu poti sa-i zici...sunt multe lucruri care nu te lasa sa fi sincer, pentru ca nu tot ce esti incanta persoana de langa tine. cu toti avem un dulap cu lucruri personale pe care nu il aratam nimanui. in general sinceritatea se oglindeste in partener, si este un fenomen care apare la maturitate...nu o sa gasesti sinceritate la 18 ani...sa fim seriosi. Eu cred ca sunt printre noi si baieti sinceri. personal, ma consider un tip sincer in limitele bunului simt. sunt momente cand o mint pentru a evita o cearta sau o situatie de tensiune. siceritatea oarecum e temelia unei relatii de durata. va pup

Dme

15 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 10:50

De la: VYP3R, la data 2009-04-09 10:41:37O data ce esti calcat in picioare daca esti sincer, luat de fraier ca esti baiat bun si considerat un prost, pt cine sa fii sincer?? Ca deh in conceptia voastra (a fetelor si femeilor) un astfel de baiat e booring, nu e incitant, va plictiseste dar funny cum atunci cand vreti sa va stabiliti si sa ramaneti cu cineva cautati un "lache" ca ala care va plimba pe motor si vo trage in baie la club nu poti face nimic serios cu el. Pana si primul pacat a fost facut de femeie nu de barbat, el doar sa acomodat conform cerintelor voastre si prost a fost, vreti sa va zic si care e cea mai veche meserie din lume?? va zic alta data oricum are legatura cu femeia si centura

Da, cea de papagal.

Critici dar nu-ti place sa te plimbi si tu pe acolo, pe centura.

Nickstr

13 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 11:15

nu exista nici baieti/barbati nici fete/femei sinceri/sincere viata ne invata sa mintim mai mult sau mai putin

Brutalsweet

5 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 11:46

exista barbati sinceri ? R: EXISTA .... exista femei sincere ? R : EXISTA ... chiar daca te minte ... in continuare poate fi sincer/a ... de cate ori nu ai fost sincer/a ci ai mintit , doar pentru a nu supara persoana iubita .... eu mai degraba la tine cred ca a fi sincer/a inseamna cu a fi fidel/a ... este o diferenta ... poti mintii pentru a face o relatie fericita si de durata sau poti fi sincer si sa va despartiti intr-o saptamana ... sau viceversa . Oricum sinceritatea e un capitol care nu incape sa o comentam noi aici pe forumuri pentru ca ar insemna sa scriem zeci si zeci de pagini

blueyes

3 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 11:54

Buna tuturor!

Da,exista baieti/barbati sinceri si exista si fete/femei sincere ,dar sunt destul de rari.Parerea mea este ca numai cei sinceri pot fi numiti ''barbati adevarati/femei adevarate'pt faptul ca isi asuma responsabilitatea alegerilor,faptelor facute.Cand minti inseamna ca esti las,imatur si preferi sa spui ceva ce sti ca le place sa auda sau din nevoia de a-ti crea tie un confort psihic,fizic,material.Oricum vestea este ca mai devreme sau mai tarziu minciunelele vor iesi la suprafata,si atunci ...ce-ai rezolvat.Prin minciuna nu faci decat sa creezi iluzii,si sa amani inevitabilul,adica asumarea responsabilitatii.Dar nu e usor de suportat adevarul,tre sa fi matur,si in primul rand sa fi sincer cu tine.Eu una sunt o persoana sincera,mie imi place sa spun oamenilor din jurul meu daca imi place sau nu un lucru,cu riscul de a se supara pe mine,pt ca a fi sincer nu inseamna neaparat a face placere celorlalti prin ceea ce la spui,dar de-a lungul timpului,valoarea ta in ochii persoanelor de langa tine creste deoarece stiu ca atunci cand au nev de o parere,un sfat REAL tu esti persoana potrivita.Iar in cazul in care nu le trece supararea pt ca nu le-ai gadilat orgoliul,atunci nici nu merita osteneala,pt ca nimeni nu cred ca isi doreste o persoana prefacuta si ipocrita in preajma(cel putin eu nu!)

Numai bine!

Brutalsweet

5 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 12:00

blueyes ai ochii albastrii ? :)) da hai fi sincera :P

emutza

11 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 12:09

eu cred ca baietii pot fi sinceri dar nu cred ca ii dezavantajeaza in tr-o relatie, eu una as prefera sa imi zica prietenul in fata ca o place pe alta sau mai stiu eu ce decat sa ma minta! urasc minciuna si cred ca mai degraba esti sincer intr-o relatie decat sa traiesti in minciunina si nici nu esti fericit:D

barga_2003

4 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 12:16

vreau si eu sa zic ceva legat de capitolul minciuna.am fost sincer cu fetele si mam implicat si am fost calcat in picioare asa ca mam hotarat ca multe parasute de pe fata pamantului nu merita acest privilegiu , ca un baiat sa fie sincer cu ele .repet nu sunt misogin dar sincer dupa cum este fata trebuie sa fie si baiatul.cel putin pana nu gasesc o fata care sa merita le mint in continuare.

areku

7604 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 12:21

hm..prefer sa nu spun nimik...

live your life so u have nothing to regret
filipov_alexandru

471 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 12:31

De la: , la data 2008-12-18 09:39:46istet baiat avocatzelul...... depinde de forma minciunii, depinde cum e spusa, depinde de scopul ei. spre exemplu am fost o data mai mult decat sincer si i-am spus unei foste "te-am inselat" ea a ras si a zis sa o pup ...... de aici putem parlamenta o saptamana pe marginea acestei intamplari. Tehnic vorbind eu am fost sincer cu ea, moral vorbind am spus-o oarecum in spirit de gluma.... oare am fost sincer sau am mintit?

Eu am facut greseala asta si am regretat o si am sa o regret toata viata...Nu ne-am despartit dar mi-a facut viata amara 5 ani de zile pe tema asta....Cu fiecare ocazie imi scotea ochii si imi reprosa faptul asta. Am vrut sa fiu sincer dar mi-am luat o in mufa direct...soooo ceea ce nu stie nu poate dauna...principiul meu

sunriser

30 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 12:38

Sunt de acord cu tine - spre surprinderea mea - blueyez ;-) dar din pacate nu sinceritatea defineste cine este barbat sau femeie adevarata. Raspunsul ti l-ai dat mai sinjos singura in propriul post, la intrebarea "Atunci ce ii defineste ca barbat sau femeie adevarata?" - asumarea responsabilitatilor relatiei. Bun, pana aci totul e ok dar societatea noastra de zi cu zi face in asa fel incat toate categoriile sociale si de varsta, fiecare individ in parte fie el barbat sau femeie sa aiba niste interese bazate pe Piramida lui Maslow:
www.epsychology.us/maslows-hierarchy-of-needs/

Si asta nu este tot, suntem ANIMALE sociale, aidk pur si simplu sunt indivizi in societatea umana (adevarati rechini) care pentru a-si atinge scopurile nu conteaza ce mijloace folosesc si peste cate cadravre calca si ale cui apartin (unele din femeile pe care le-am cunoscut eu - cel putin una - si-ar omora si mama daca le-ar aduce bani). Pentru ei regulile ca "Cel mai puternic face regulile jocului", "Invingatorii scriu istoria", si alte cateva zicale d'astea care le aplica aproape adliteram. Asa ca despre sinceritate este ca si adevarul, istoria si alte concepte abstracte: depinde de interpretare si punctul de vedere al celuilalt mereu. Mereu va fi un celalalt, stii, degeaba spui adevarul daca cel de langa tine nu vrea sa-l auda sau nu poate
sa-l accepte chiar daca in adancul sufletului lui simte ca ar putea fi adevarul gol golut.

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului EXISTA BAIETI SINCERI???
Mergi la: