Info
x
Exista baieti sinceri???
|
bianca_92003 36 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Calarasi |
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 23:15
Am deschis topicul acesta chiar din dorinta de a afla si parerile voastre!!! chiar nu imi pot imagina daca exista asa ceva! si daca da... raspunde`ti si convingeti aici toate fetele dezamagite de voi...
|
|
game-boy 20 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 23:48
De la: claudia07, la data 2008-12-16 23:15:23Am deschis topicul acesta chiar din dorinta de a afla si parerile voastre!!! chiar nu imi pot imagina daca exista asa ceva! si daca da... raspunde`ti si convingeti aici toate fetele dezamagite de voi... Am fost sincer si am fost tradat si mintit...au fost niste reguli de aur la fata despre care vorbesc : a fost maritata timp de 11 ani si ea a fost mintita si inselata...iar dupa divort am vrut sa fim impreuna sa ne oferim acele lucruri care din anumite motive ne-au fost refuzate(NU INTRU IN DETALII) si am vrut sa fiu sincer cu ea,incercand sa nu fac acele greseli care le-a facut cel care i-a stat alaturi atata timp si nu a facut decat sa ii aduca suferinta, dar mi-am luat-o peste "bot",am fost mult prea naiv si orb ca sa pot vedea adevarata fata a ei ...intrebare claudia..CE INSEAMNA SINCERITATEA PT TINE?cand in ziua de azi cum zice si angel pe unul din forumuri lumea zice "te iubesc" facandu-te sa nu mai crezi in aceste cuvinte....no offense,dar cand suntem sincer voi nu realizati asta si sunt ...crede-ma ca sunt momente cand suntem sinceri ,dar suntem calcati in picioare dar ne ridicam si mergem inainte..
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1414 mesaje Membru din: 5/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 04:39
De la: claudia07, la data 2008-12-16 23:15:23Am deschis topicul acesta chiar din dorinta de a afla si parerile voastre!!! chiar nu imi pot imagina daca exista asa ceva! si daca da... raspunde`ti si convingeti aici toate fetele dezamagite de voi... Exista baieti sinceri cum sa nu?! cei mici de varsta care inca nu si-au dat seama ce inseamna "viata" cu adevarat. Pana la 14 ani am fost si eu sincer dupa aia s-a dus pe apa sambetei.
Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
|
|
jtazjmen 651 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 01:22
De la: claudia07, la data 2008-12-16 23:15:23Am deschis topicul acesta chiar din dorinta de a afla si parerile voastre!!! chiar nu imi pot imagina daca exista asa ceva! si daca da... raspunde`ti si convingeti aici toate fetele dezamagite de voi... Exista baieti sinceri!! n-ai crede asta dar sunt statistici care spun ca mai multe mincinoase sunt pe lumea asta decat mincinosi!! iti dau un exemplu: in relatia ta cu fostul, de cate ori l-ai surprins pe el uitandu-se dupa o bunaciune pe strada? sau intorcand capul?? (fac pariu ca de multe ori!!) asta e dovada de sinceritate!! tu, de cate ori ai tras cu coada ochiului dupa unu bun, fara sa creezi suspiciuni, fara sa ii dai de banuit ca ti-ar placea masculul?? de foarte multe ori.. dar de cate ori a vazut el asta?? (fac pariu ca niciodata!!) Acum incearca sa iti raspunzi singura daca cumva, oferi ceea ce pretinzi altora!!
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 09:39
istet baiat avocatzelul...... depinde de forma minciunii, depinde cum e spusa, depinde de scopul ei. spre exemplu am fost o data mai mult decat sincer si i-am spus unei foste "te-am inselat" ea a ras si a zis sa o pup ...... de aici putem parlamenta o saptamana pe marginea acestei intamplari. Tehnic vorbind eu am fost sincer cu ea, moral vorbind am spus-o oarecum in spirit de gluma.... oare am fost sincer sau am mintit?
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 16:27
De la: claudia07, la data 2008-12-16 23:15:23Am deschis topicul acesta chiar din dorinta de a afla si parerile voastre!!! chiar nu imi pot imagina daca exista asa ceva! si daca da... raspunde`ti si convingeti aici toate fetele dezamagite de voi... te'a mintit deseori?? :( Raporteaza abuz de limbaj |
|
jtazjmen 651 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 00:51
De la: Greenie, la data 2009-01-05 16:27:05De la: claudia07, la data 2008-12-16 23:15:23Am deschis topicul acesta chiar din dorinta de a afla si parerile voastre!!! chiar nu imi pot imagina daca exista asa ceva! si daca da... raspunde`ti si convingeti aici toate fetele dezamagite de voi... oare nu rezulta din context draga greenie????
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 10:36
De la: lawyer, la data 2009-01-08 00:51:17De la: Greenie, la data 2009-01-05 16:27:05De la: claudia07, la data 2008-12-16 23:15:23Am deschis topicul acesta chiar din dorinta de a afla si parerile voastre!!! chiar nu imi pot imagina daca exista asa ceva! si daca da... raspunde`ti si convingeti aici toate fetele dezamagite de voi... ba da, eram doar ironica. nimeni nu mai e sincer, sau in fine, daca se intampla sa dai peste unul / una asa sincer cum vrei, nu o sa iti mai placa... ca ii vei stii toate fetele si atunci, la ce bun?? vei dori ceva mai incitant..si vei zice next de bunavoie... acum, depinde pana unde te urci cu sinceritatea asta. e nevoie de ea suficient pt a incapata incredere si respect fatza de persoana in care doresti sa te increzi...
|
|
|
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 16:50
u cu sub:esti nebuna? cum adik baiat sincer,esti cu capu?sau ce ai te-ai lovit si te doare? tre sa fii idiot sa ii spui tot unei fete ...doamne esti dusa rau sa crezi ca mai sunt baieti sinceri
|
fantassy 630 mesaje Membru din: 24/10/2008 |
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 10:27
De la: dasca777, la data 2009-01-11 16:50:05u cu sub:esti nebuna? cum adik baiat sincer,esti cu capu?sau ce ai te-ai lovit si te doare? tre sa fii idiot sa ii spui tot unei fete ...doamne esti dusa rau sa crezi ca mai sunt baieti sinceri de acord!!!
|
|
adi3 716 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Zalau |
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 22:32
da femei sincere...
Raporteaza abuz de limbaj
david...romantic incurabil
|
|
gyzzard 8 mesaje Membru din: 7/07/2010 |
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 07:14
Nici o femeie nu vrea un barbat sincer. Vrea doar un barbat care minte veridic.
|
alicefrancesca 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 07:16
Exista, in aceeasi masura in care exista si femei sincere.
|
|
baytu_ionut 485 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 07:31
Da mai mai exista si baieti sinceri!si uita eu sunt unul dintre ei!poate nue bine asa,poate e bine,cine stie?nu spun k n-am spus si eu cate-o minciunik,dar lucrurile serioase raman serioase,de ce sa-ti complici viata mai mult decat e?in momentul in care sti sincer esti si foarte usor de inteles,nu mai ramane decat sa gasesti pe cineva care sa-ti aprecieze sinceritatea!!!!!!!
|
Fosta membra 9am.ro 22 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 07:36
De la: claudia07, la data 2008-12-16 23:15:23Am deschis topicul acesta chiar din dorinta de a afla si parerile voastre!!! chiar nu imi pot imagina daca exista asa ceva! si daca da... raspunde`ti si convingeti aici toate fetele dezamagite de voi... Sigur ca exista baieti sinceri. Sunt chiar foarte multi. Daca intrebai despre barbati sinceri, iti spuneam mai multe. Dar probabil tu esti o fetitza cuminte care spune adevarul totdeauna! Asa-i? Mai sus pe pagina scrie clar "MEN'S ONLY". Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 39 mesaje Membru din: 23/02/2009 Oras: Drobeta Turnu Severin |
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 07:43
suzu te contrazic mai sint baieti sinceri vas spun eu
eu exe nu am inselat nicodata intro relatie si nu am mintit ptr ca mi se pare aiurea sa stai cu cineva si sa minti tot timpul stiu ca vor fi multi care nu cred sau multe dar asta e adevarul SINT FOARTE SINDCER INTRO RELATIE Raporteaza abuz de limbaj
SINT SIMPLU CU MULTE BUNA SI PUTINE RELE ASA CRED EU
|
|
guhr 10 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 07:44
De la: claudia07, la data 2008-12-16 23:15:23Am deschis topicul acesta chiar din dorinta de a afla si parerile voastre!!! chiar nu imi pot imagina daca exista asa ceva! si daca da... raspunde`ti si convingeti aici toate fetele dezamagite de voi... Draga adi am o veste foarte buna pentru tine: DA, exista baieti sinceri! Exact in aceeasi masura in care si voi, fetele, sunteti sincere! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 39 mesaje Membru din: 23/02/2009 Oras: Drobeta Turnu Severin |
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 07:46
CLAUDIA EU NU TR SA CONVING PE NIMENI EU CHIAR SINT FOARTE SINCER INTRO RELATIE
NU INSEL SI NU MINT E TR VOASTRA DACA NU CREDETI CA MAI EXISTA SI BARBATI SINCERI EU MIAM SPUS PAREREA Raporteaza abuz de limbaj
SINT SIMPLU CU MULTE BUNA SI PUTINE RELE ASA CRED EU
|
|
romica_2000_2001 158 mesaje Membru din: 18/11/2008 |
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 07:56
cum a mai spus cineva...sincer dar calcati in picioare...o singura data mi sa intamplat...iar in general...am mintit dar nu am inselat...poate pentru ca nu mi-a permis durata relatiei
|
romica_2000_2001 158 mesaje Membru din: 18/11/2008 |
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 07:58
De la: Rommy, la data 2009-04-09 07:56:21cum a mai spus cineva...sinceri dar calcati in picioare...o singura data mi sa intamplat...iar in general...am mintit dar nu am inselat...poate pentru ca nu mi-a permis durata relatiei Raporteaza abuz de limbaj |
|
yoyo_rally 14 mesaje Membru din: 21/10/2008 |
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 08:00
Sunt sincer, cine nu ma crede,nu ma crede ... are de pierdut mai tarziu ... niciodata nu m-am chinuit sa conving lumea ca sunt sincer si corect pt. ca stiu ca nimeni nu are incredere in nimeni.Cum nici eu nu am incredre in voi fetele :). Si cand am cunoscut in sfarsit o fata sincera nu am mai crezut-o pt. ca eram obisnuit cu majoritatea ... sa minta, si am pierdut si eu la randul meu. Dar asta e ... o sa continui sa fiu sincer si "prost" pana cand o sa gasesc o fata lafel cam mine ... grea viata asta nu-i asa , si complicata ...
|
Tendon 13 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 08:13
Exista fete sincere ??? cand aflati raspunsul la asta o sa stiti si raspunsul la cealalta intrebare.
numai bine Raporteaza abuz de limbaj |
|
Delight 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 08:18
cum zicea un cantaret de hip hop : " Cine-i bun e prost e definitie" asta zice tot in romania.
|
alexandru_binisor 16 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 08:21
De la: claudia07, la data 2008-12-16 23:15:23Am deschis topicul acesta chiar din dorinta de a afla si parerile voastre!!! chiar nu imi pot imagina daca exista asa ceva! si daca da... raspunde`ti si convingeti aici toate fetele dezamagite de voi...Ce sa zic eu sigur stiu ca sunt si vor fi dar va exista intodeauna o fata care ii va schimba :D , la mine sa intamplat ceva de genul cand eram prea cuminte sincer si toate calitatile unui inocent isi bateau joc de mine sau se ducea naibi relatia .... si cand m-am schimbat si am inceput sa fiu fara interes si sa insel sa mint parca le atrageam cu magnetul ca in desene ... mai bine sa fi nesimtit bine nu in mare masura sa fi fara interes dar nu chiar foarte mult o sa fie bine mai pe scurt
|
blanky 3 mesaje Membru din: 23/01/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 08:22
da exista baieti sinceri ... eu sunt unul din acei prosti care zic mereu adevarul si am curajul sa fiu sincer cu persoanele din jurul meu... si dak chiar nu crezi intra in contact cu me ..si poate o sa reusesc sa-ti demostrez ca chiar exista persoane sincere ... pana la urma dc nu as fi ?
|
9am118643 35 mesaje Membru din: 18/08/2009 |
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 08:23
De la: claudia07, la data 2008-12-16 23:15:23Am deschis topicul acesta chiar din dorinta de a afla si parerile voastre!!! chiar nu imi pot imagina daca exista asa ceva! si daca da... raspunde`ti si convingeti aici toate fetele dezamagite de voi... Ei bine Claudia, poate veni ca o surpriza pentru tine dar in mod paradoxal exista si baieti sinceri la fel cum exista si fete, ca nu sunt la 'vedere' si nu sunt foarte 'raspnaditi' e cu totul altceva. Nu prea mi se pare corect cum ai pus intrebarea, la modul general, punand in aceasi oala pe toata lumea. Baieti sunt la fel de diferiti intre ei precum sunt fetele de baieti, asta ti-o garantez, la fel si cu sinceritatea, asta ca sa-ti raspund strict legat de sinceritate. Iar ca sa dezvolt putin pe marginea subiectului...din pacate insa, in ziua de azi, in lumea in care traim nu mai exista multi oameni care apreciaza asa ceva. Sunt multi/multe care spun ca printre calitatile partenerului vor sa gaseasca si sinceritate(nu e aluzie catre tine), insa nu stiu chiar ce inseamna si ce implica asta, vorbesc si ei acolo exprimandu-si 'dorintele' catre partener pentru a parea un caracetr cu greutate, care stie ce vrea, ce sa ceara si cum ca are personalitate si astfel va lasa impresia unei pers cu valori. De ce crezi ca exista oameni care cer iubire, sinceritate, incredere, respect, etc si ajung sa sa-i intoarca spatele celui care le ofera? Raporteaza abuz de limbaj |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 08:41
EXISTA FEMEI SINCERE???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
|
crispy_ 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 08:45
eu sunt chiar prea sincer:))
|
tecuhalangios 49 mesaje Membru din: 31/01/2009 Oras: Caracal |
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 08:50
da exista,dar in relatie cu femeile sinceritatea e in dezavantajul barbatului.
-femeile adoro minciuna si mincinosii -cu tot regretul ,sincer asta-i adevarul,femeia are nevoie de minciuna ca de aer,altfel nu poate Raporteaza abuz de limbaj |
|
tecuhalangios 49 mesaje Membru din: 31/01/2009 Oras: Caracal |
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 08:50
da exista,dar in relatie cu femeile sinceritatea e in dezavantajul barbatului.
-femeile adoro minciuna si mincinosii -cu tot regretul ,sincer asta-i adevarul,femeia are nevoie de minciuna ca de aer,altfel nu poate Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

dar ne ridicam si mergem inainte..