back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Exista baieti sinceri???

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

44 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 12:41

ghosttm.mybrute.com/

Un joc stupid, dar simpatic.
Sau simpatic si stupid? cred ca da...

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 12:49

De la: linda, la data 2009-04-09 15:21:16
De la: mikydutza, la data 2009-04-09 14:56:18
De la: linda, la data 2009-04-09 13:34:37@mikydutza

adevarul e ca de-astea faci doar atunci cand esti mic, ai dreptate. La maturitate, prost sa fii sa mai faci vreuna ca asta, doar daca devii amnezic si nu-ti mai aduci aminte ce-ai patit..

am facut si eu aceeasi greseala ca tine, tot cand eram mai mica si am patit tot ca tine... 2 ani de sange amar . a trebuit sa ne despartim, ca nu se mai putea..

asa ca mie mi-a servit drept invatatura de minte: n-o sa mai am accese de sinceritate, daca-mi mai arde de "pupat" (ca si eu tot "pupat" am zis cand am fost anchetata)

Ideea e ca eu unul prefer daca femeia mea ma inseala sa nu stiu. Daca e destul de desteapta incat eu sa nu banuiesc nimic si sa se poarte ca si cum ar fi totul ok...nu ma afecteaza cu nimic...atata timp cat nu stiu nu ma doare. Si pe langa asta mi se pare lipsa de respect sa imi zica in fata ca a facut ceva ...nu ti se pare?

intru totul de acord cu tine; probabil avem aceeasi varsta numai ca in ceea ce ma priveste exista o problema: eu imi cam dau seama, orice miscare gresita ar face; mi-as dori tare mult sa nu mai fie asa... in schimb, eu, dac-as vrea sa-l insel pot s-o fac nestingherita ca , desi este foarte gelos, dorm si el si umbra lui.. numai ca, deocamdata, nu simt nevoia...

Linda, ma uimesti! Tu chiar poti sta cu un barbat despre care spui "dorm si el si umbra lui"?!

Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
blueyes

3 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 13:38

@Brutalsweet
Da am ochii albastrii.Si da sunt sincera ;]

Fosta membra 9am.ro

80 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 14:11

Da masculi sinceri sunt!
pana ii dezamageste una!

apoi

Nu-i fie fric de ridicol; dac simi ce spui, dac te pui pe tine curat n cuvinte, n-ai cum s fii ridicol. F-l pe cel de lng tine s simt ce simi - dinuntrul lui. Din afar poi convinge, i poi nelege lucrurile, dar fr s le simi. Lucrurile pe care nu le simi se uit, sau te poi obinui pn la urm cu ele, ceea ce e i mai ru. Ce pleac din tine nu se poate uita, i nu te neal, i atunci nu se poate ntoarce niciodat mpotriva ta; dar pentru asta trebuie s fii foarte curat cu tine, i asta iar e greu. Ca un zbor cu motorul defect.
filipov_alexandru

471 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 14:23

De la: barca_alex, la data 2009-04-09 16:47:17
intru totul de acord cu tine; probabil avem aceeasi varsta numai ca in ceea ce ma priveste exista o problema: eu imi cam dau seama, orice miscare gresita ar face; mi-as dori tare mult sa nu mai fie asa... in schimb, eu, dac-as vrea sa-l insel pot s-o fac nestingherita ca , desi este foarte gelos, dorm si el si umbra lui.. numai ca, deocamdata, nu simt nevoia...

asta crezi tu asa cum crede si el probabil ca daca ar vrea nu ar fi prins:)) adevarul e ca de la persoana la persoana difera comportamentul si schimbarile de comportament in urma unui eveniment asa cum difera si gradul de perceptie al unei persoane asupra unor mici detalii:P
In principiu daca esti atent si cunosti bine persoana de langa tine iti poti da seama daca s-a intamplat ceva;)

Of course, that's just my opinion. I could be wrong. -> Dennis Miller

Aici intervine foarte mult tactica disimultarii...eu unul sunt convins ca involuntar dau niste semne ca se intampla ceva dar disimulez situatia asa de bine incat i've never been caught. Dar pt toate exista si un inceput...cine stie poate linda m-ar prinde

filipov_alexandru

471 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 14:27

De la: linda, la data 2009-04-09 19:34:37
De la: popeyerocker, la data 2009-04-09 19:06:02in viata mea nu am inselat....am iubit pe fiecare...din toata inima...am fost tandru...romantic,sincer...etc.pot spune ca...nu sunt nici prost...si nici urat...poate nici frumos...nu am defecte mari...si totusi...toate si-au batut joc de mine...deci...da....exista....doar ca...atunic cand da-ti de unul...ii da-ti cu piciorul...nu apreciati.

imi pare foarte rau cand aud asa ceva...

sufletul meu inca naiv, care nu s-a pervertit in aceeasi masura cu mintea, se sensibilizeaza pana la lacrimi in fata persoanelor cu experiente preponderent negative

dar

mi s-a intamplat sa ma frig o data cu ciorba, iar acum suflu si-n iaurt, in sensul ca am intalnit o astfel de persoana care mi-a rupt inima cu povestirile lui despre cum a fost tradat aproape de fiecare femeie cu care a avut o relatie... le-as fi adunat pe toate si le-as fi sucit gatul pt ca facusera atata rau unei fiinte asa de "cumsecade"...

l-am luat la mine-acasa, l-am pupat, l-am alintat,l-am iubit, l-am compatimit,
ca sa constat ca mi s-a servit o mare "abureala"; am descoperit ca fusese inselat tocmai din cauza ca el insela in mod frecvent si foarte natural; chiar si el cu gura lui a spus-o "nu cred ca am avut o prietena pe care sa n-o insel"

ei, si unuia ca asta sa nu-i rupi capu'?

oups....a dat cu virgula...shmecher omul...un adevarat manipulator...dar crede-ma ca sunt oameni(barbati si femei) care fac lucrurile mult mai bine si mult mai interesant..depinde de caracterul fiecaruia...eu unul sunt de parere ca macar daca inseli sa o faci cu demnitate

danutz_guess_who

2 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 14:28

Nu este nimeni sincer, nici baietii si cu atat mai putin fetele. Toti mint, si cei care se lauda aici ca nu mint si sunt sinceri...mint de ingheata apele, cu gndul..si tot mint ;)
Adevarta sinceritate se defineste in cadrul cuplului, atunci cand iti cunosti jumatatea si ea pe tine si poti sti cand trebuie sa minti, cand ai fost mintit si cand nu, insa totul in anumite limite.

filipov_alexandru

471 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 14:32

De la: brealsoul, la data 2009-04-10 11:59:45eu sunt sincer si cand mint. cred lucrurile pe care le spun in clipa respectiva, chiar daca pe termen lung se dovedesc a fi niste minciuni "dulci".

dar pana una alta, ce inseamna sa fii sincer? sa-i spui cand se trezeste ca-i sta parul aiurea, si e cam ciudata fara machiaj, sau sa-i soptesti la ureche cat de adorabila e cand doarme, sa o saruti usor pe gat si sa-i dai o camasa de-a ta pana pregateste micul dejun, pentru ca ii sta bine in ea. (exemplul perfect: eu ma refer la bucatarie, ea va crede ofc ca ma refer la ea-ncamasa mea)

Ai dreptate...si tactica asta merge foarte bine...adevarul spus sub forma de gluma e cea mai sigura metoda de a nu fi prins in fapt...Pentru asta iti trebuie una bucata femeie increzatoare, una bucata barbat cu imaginatie si una bucata situatie compromitatoare. Se duce barbatul si inseala femeia intreaba...unde ai fost aseara..ai 2 variante: sa ii zici ca ai fost la bere cu baietii adik sa minti sau sa ii zici in forma de gluma...am fost si m-am intalnit cu o blonda criminala am stat ne-am pupat putin dupaia am fost la ea si am facut sex nebun pana la 4 dimineata .. Cea mai probabila reactie e ca o sa rada si nu o sa te creada sau poate sa te pocneasca si sa zica alte baliverne dar avantajul e ca oricand poti apela si la prima varianta cu baietii la bere

filipov_alexandru

471 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 14:36

@daria

Bineinteles ca Linda poate...oricine care ar primi si pe langa s-ar simit multumit si ar putea

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 14:52

De la: mikydutza, la data 2009-04-10 14:36:28@daria

Bineinteles ca Linda poate...oricine care ar primi si pe langa s-ar simit multumit si ar putea

Hei, Mikydutza! Iti raspund acum pt tot!
Nu numai Linda te poate prinde, mai ales daca "dai semne"! Daca isi baga dracul codita, exista sanse sa te descopere si una mai putin..."ca Linda"!
Iar "chestia" cu "inselatul cu demnitate" m-a distrat la culme! Dar, cum am zis de cand te-am "cunoscut", esti dracul gol!

filipov_alexandru

471 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 14:57

De la: daria_ta, la data 2009-04-10 14:52:36

Nu numai Linda te poate prinde, mai ales daca "dai semne"! Daca isi baga dracul codita, exista sanse sa te descopere si una mai putin..."ca Linda"!
Iar "chestia" cu "inselatul cu demnitate" m-a distrat la culme! Dar, cum am zis de cand te-am "cunoscut", esti dracul gol!

Ideea e ca sunt convins ca o sa las semne..acum depinde cat de evidente sunt si cat de bine disimulezi...totodata eu prefer sa nu mint ci sa spun adevarul sub forma de gluma...n-ai idee cat de bine functioneaza tactica asta...si de demnitate ziceam ca daca tot te prinde si tot inseli ce rost are sa te caci pe tine..ti-ai facut o cu mana ta si suporti consecintele....nu?

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 15:01

De la: mikydutza, la data 2009-04-10 14:57:42
De la: daria_ta, la data 2009-04-10 14:52:36

Ideea e ca sunt convins ca o sa las semne..acum depinde cat de evidente sunt si cat de bine disimulezi...totodata eu prefer sa nu mint ci sa spun adevarul sub forma de gluma...n-ai idee cat de bine functioneaza tactica asta...si de demnitate ziceam ca daca tot te prinde si tot inseli ce rost are sa te caci pe tine..ti-ai facut o cu mana ta si suporti consecintele....nu?

Auzi la el, nu am idee cat de bine functioneaza disimulatul!... Pai, tu ai impresia ca eu nu am invatat chiar nimic in atatia amar de ani?!

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 15:03

ce ma enervati cu "tacticile" voastre ..... of doamne, TOTUL E RELATIV :-))))

linda

1592 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 15:07

aoleooooo....!!!!

da' mie de ce nu mi se posteaza dom'ne mesajul? am dat de 6 ori pana acu'..

ma duc sa scriu in caietul de sugestii si reclamatii

CE M-AM ENERVAT!

linda

1592 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 15:15

nu-i in niciun caz atat de fraier cum l-am facut eu sa para cu expresia asta, nici nu vreau sa incep sa-l laud, ca nu mai termin; ideea era ca oricat de smecher e, daca vreau sa ma duc sa ma distrez o seara, are sanse de 1/1000000 sa ma prinda...

numai ca eu sunt fata de treaba...hi hi hi

cum zice proverbul ala: "omul bun e ala care stie ca poate sa faca rau, dar n-o face"

linda

1592 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 15:19

De la: barca_alex, la data 2009-04-09 16:47:17

asta crezi tu asa cum crede si el probabil ca daca ar vrea nu ar fi prins:)) adevarul e ca de la persoana la persoana difera comportamentul si schimbarile de comportament in urma unui eveniment asa cum difera si gradul de perceptie al unei persoane asupra unor mici detalii:P
In principiu daca esti atent si cunosti bine persoana de langa tine iti poti da seama daca s-a intamplat ceva;)

Of course, that's just my opinion. I could be wrong. -> Dennis Miller

dupa o aventura de o seara, n-ai cum sa-ti schimbi comportamentul... cel putin nu foarte vizibil

ceea ce spui tu se refera la relatiile paralele: adica atunci cand iti faci amanta..

linda

1592 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 15:22

De la: barca_alex, la data 2009-04-10 09:19:06
De la: popeyerocker, la data 2009-04-09 19:06:02in viata mea nu am inselat....am iubit pe fiecare...din toata inima...am fost tandru...romantic,sincer...etc.pot spune ca...nu sunt nici prost...si nici urat...poate nici frumos...nu am defecte mari...si totusi...toate si-au batut joc de mine...deci...da....exista....doar ca...atunic cand da-ti de unul...ii da-ti cu piciorul...nu apreciati.

sufletul meu inca naiv, care nu s-a pervertit in aceeasi masura cu mintea, se sensibilizeaza pana la lacrimi in fata persoanelor cu experiente preponderent negative

dar

mi s-a intamplat sa ma frig o data cu ciorba, iar acum suflu si-n iaurt, in sensul ca am intalnit o astfel de persoana care mi-a rupt inima cu povestirile lui despre cum a fost tradat aproape de fiecare femeie cu care a avut o relatie... le-as fi adunat pe toate si le-as fi sucit gatul pt ca facusera atata rau unei fiinte asa de "cumsecade"...

ca sa constat ca mi s-a servit o mare "abureala"; am descoperit ca fusese inselat tocmai din cauza ca el insela in mod frecvent si foarte natural; chiar si el cu gura lui a spus-o "nu cred ca am avut o prietena pe care sa n-o insel"

Mesajul asta mai trebuie pus la topicul cu metode de agatat ca se pare ca are efect:)))

vad ca esti cu ochii pe mine

tin sa te felicit ca tu "stai cu urechile pe sus" si ca probabil nu ti-ai luat nicio tzeapa, pana acum

in orice caz, nu cred ca poti sa te lauzi cu vreo anume experienta, pt ca cineva cu experienta care a luat-o si a dat-o in toate felurile (ma refer la tzeapa), nu vorbeste ca tine...
Ideea e ca iti dai seama de om cum e daca stii sa casti ochii si urechile si sa interpretezi ce spune:D
La inceput cel putin sunt foarte cu urechile pe sus eu sa-mi dau seama ce am in fata si cam de-acea eu mai rar ma dau la o tipa de la prima intalnire (decat la tipa care sunt WOW si chiar nu-mi pasa ce e in capul lor:)) ceea ce pana la urma se dvedeste fun la inceput dar pe final asa usor cum le-ai agatat asa usor le agata si altul...fete cu mascari cum le zic eu)
Hai, v-am pupacit

linda

1592 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 15:24

De la: linda, la data 2009-04-10 15:22:29
De la: barca_alex, la data 2009-04-10 09:19:06

dar

Mesajul asta mai trebuie pus la topicul cu metode de agatat ca se pare ca are efect:)))

...
Ideea e ca iti dai seama de om cum e daca stii sa casti ochii si urechile si sa interpretezi ce spune:D
La inceput cel putin sunt foarte cu urechile pe sus eu sa-mi dau seama ce am in fata si cam de-acea eu mai rar ma dau la o tipa de la prima intalnire (decat la tipa care sunt WOW si chiar nu-mi pasa ce e in capul lor:)) ceea ce pana la urma se dvedeste fun la inceput dar pe final asa usor cum le-ai agatat asa usor le agata si altul...fete cu mascari cum le zic eu)
Hai, v-am pupacit

vad ca esti cu ochii pe mine

tin sa te felicit ca tu "stai cu urechile pe sus" si ca probabil nu ti-ai luat nicio tzeapa pana acum

in orice caz, nu cred ca poti sa te lauzi cu vreo anume experienta, pt ca cineva cu experienta care a luat-o si a dat-o in toate felurile (ma refer la tzeapa), nu vorbeste ca tine...

linda

1592 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 15:28

@mikydutza

tu esti baiat bun, asa, in general..

si sincer (te vad eu..)

plus ca ai si simtul umorului pe deasupra; pariez ca sotia ta se distreaza de minune cu tine acasa..

ei, pentru asta, meriti sa ti se mai ierte din cand in cand "unele "greseli...

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 15:30

mikidutza are sotie???

linda

1592 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 15:32

De la: Greenie, la data 2009-04-10 15:30:56mikidutza are sotie???

de ce? pare incredibil?

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 15:34

De la: linda, la data 2009-04-10 15:32:15

de ce? pare incredibil?

cam da :)))
astept sa ma intepe in verdeata

filipov_alexandru

471 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 15:54

De la: Greenie, la data 2009-04-10 15:34:59

de ce? pare incredibil?

piu piu piu!!!! piei satana!!!!eu insurat???? ce va facut sa trageti concluzia asta??? eu sunt ca Eminescu un geniu neinteles de semenii lui Glumeam...dar mi-a sarit inima nu mai ziceti chestii deastea

filipov_alexandru

471 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 15:58

De la: linda, la data 2009-04-10 15:28:37@mikydutza

si sincer (te vad eu..)

plus ca ai si simtul umorului pe deasupra; pariez ca sotia ta se distreaza de minune cu tine acasa..

Multumesc linda pentru compliment egal valabil si pentru tine...apropos...mai e gelos prietenul tau ca vb cu barbati pe net???

filipov_alexandru

471 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 15:59

De la: Greenie, la data 2009-04-10 15:34:59

de ce? pare incredibil?

Greenie imi place verdeata ta nu merge intepata

Fosta membra 9am.ro

14 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 16:01

De la: linda, la data 2009-04-10 15:24:40vad ca esti cu ochii pe mine

tin sa te felicit ca tu "stai cu urechile pe sus" si ca probabil nu ti-ai luat nicio tzeapa pana acum

hmmm pai daca ma gandesc bine cam toate 3 cele 3 relatii mai importante ca sa zic asa s-au terminat din faptul ca am intalnit numai fete "sincere" dar imi dadeam seama cam din primele faze ceea ce cred ca intra tot la capiotolul tzepe luate :|
Si cum nu prea mai vezi o fata normala, care sa stie sa fie si feminina si sa arate si decent (nu zic frumoasa ca astea sunt luate de mici si mai rar gasesti asa ceva, sunt ca trifoii aia de ii cauta toata lumea si mai rar gaseste cineva)

Sunt berbec deci nah:)) caut si eu idealul feminin

linda

1592 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 16:04

De la: mikydutza, la data 2009-04-10 15:58:19

si sincer (te vad eu..)

Multumesc linda pentru compliment egal valabil si pentru tine...apropos...mai e gelos prietenul tau ca vb cu barbati pe net???

da, dar ca sa nu mai fie asa stresat, i-am aratat "in termeni vagi" cam cu ce ma ocup eu cand stau pe net... si s-a mai linistit un pic; asta ca sa nu se simta nevoit sa faca investigatii...

noroc ca nu prea le are cu calculatoarele... nu ca as face eu cine stie ce, dar prefer sa am unele lucruri numai ale mele...

filipov_alexandru

471 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 16:11

De la: linda, la data 2009-04-10 16:04:26
De la: mikydutza, la data 2009-04-10 15:58:19

si sincer (te vad eu..)

da, dar ca sa nu mai fie asa stresat, i-am aratat "in termeni vagi" cam cu ce ma ocup eu cand stau pe net... si s-a mai linistit un pic; asta ca sa nu se simta nevoit sa faca investigatii...

noroc ca nu prea le are cu calculatoarele... nu ca as face eu cine stie ce, dar prefer sa am unele lucruri numai ale mele...

Dap...intimitatea nu se discuta...as avea de povestit multe pe tema asta....dar daca incep nu ma mai opresc...ideea e ca daca intimitatea nu ti este respectata denota lipsa de incredere si daca nu exista incredere cel mai bine pui punct si o iei de la capat

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 11:55

De la: linda, la data 2009-04-10 15:15:41

Nu stiam proverbul, e...sugestiv!

adi_bv_2002

2 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 19:47

PT. valentinroberto

Poate esti sincer... dar... cam analfabet... Mai invata sa scrii corect...

"suzu te contrazic mai sint baieti sinceri vas spun eu
eu exe nu am inselat nicodata intro relatie si nu am mintit ptr ca mi se pare aiurea sa stai cu cineva si sa minti tot timpul
stiu ca vor fi multi care nu cred sau multe dar asta e adevarul
SINT FOARTE SINDCER INTRO RELATIE "

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului EXISTA BAIETI SINCERI???
Mergi la: