back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Astept un sfat !!!

Pagini: << 2 3 4 5 6 Sari la pagina:

bica_toby

34 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 20:16

Opiniile lui nea DASCA777 si radhoko m-au obligat !!! Am observat ca ei sunt cei mai vorbareti aici si ce sa fac..., nu puteam sa tac . Defectul meu ca sa zic asa , nu inteleg de ce te simti tu vizat in vre-un fel ??!!

bica_toby

34 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 20:18

Chiar urmaresc de ceva timp forum-ul pe bune , cat Dumunezeu sa te mai abtii ??!!!!!!!!

Raporteaza abuz de limbaj
bica_toby

34 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 20:21

Prea multi cu "probleme" pe aici , asa ca vreau sa COMUNIC si eu cu ei . O sa ne simtim tare bine !!

bica_toby

34 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 20:31

Opaaa , am intrat fara sa vreau intr-o turma ??? Cata grija aveti voi unii de ceilalti ... sunteti niste dragalasi !!!

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 06:23

De la: bica_toby, la data 2009-05-20 20:31:32Opaaa , am intrat fara sa vreau intr-o turma ??? Cata grija aveti voi unii de ceilalti ... sunteti niste dragalasi !!!

de mici am fost dragalasi.

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
mihaidiaconescu74

18 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 23:21

razvan!!chiar crezi ca te mai iubeste>???si daca vb cu tine ,asta este doar de fatada!nu vreau sa te descurajez dar cred ca atunci cand a suferit,in interiorul ei s-a produs o schimbare majora de care nu vrea sa-ti povesteasca,pt ca asa sun femeile,egoiste,lase,perfide...daca nu mi s-ar fi intamplat nu as mai povestii,pt ca nu i-mi place sa vb aiurea....crde-ma!dupa 14 ani de casnicie s-a plictisit!sii aici sunt multe de povestit! bafta!!

Fosta membra 9am.ro

660 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 23:36

De la: bica_toby, la data 2009-05-20 20:31:32Opaaa , am intrat fara sa vreau intr-o turma ??? Cata grija aveti voi unii de ceilalti ... sunteti niste dragalasi !!!

BICA ! Nu-mi vine sa cred ca aprecierea asta vine chiar de la tine
Te credem 100%. Nu e nimeni mai avizat pe forum ca sa ne vorbeasca despre o turma ....decat unul care are ca nickname "bica" Presupun ca stii ce inseamna cuvantul asta in zona Banatului

Fosta membra 9am.ro

69 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 04:32

De la: dasca777, la data 2008-12-13 21:17:48
De la: BOBY, la data 2008-12-12 20:55:59Sunt cu o femei de ceva timp...relatia intre noi la inceput a fost frumoasa...dupa un timp am facut eu o "prostie" sau nu..acum nu stiu,dar ea sa schimbat?!..ceva a suparat-o..si sa racit...incontinuare noi ne intelegem super bine... vb cu mine despre orice...eu cu ea....isi petrece timpul mai mult cu mine, vb des la telefon..dar nu mai e ca la inceput..ea in relatia anterioara a suferit mult cand sa terminat.....tipul era mai mare cu 5 ani fata de ea..eu sunt cu 2 ani mai mare....relatia sa terminat foarte urat,trebuiau sa se casatoreasca..Acum intrbara mea este sa o mai "lalai cu ea in situatia asta sa ii mai las timp...sau sa ia atitudine sa-mi impun puctul de vedereca vrau sa devina mai seriosa relatia....Dupa mine merita sa lupta ptr "inima" ei si mi-am dat seama ca tine la mine..dar nu pote sa arate....Dar orcand e binevenit un sfat ???...

omoar-o si violeaz-o dupa si dupa ce o violezi prefa-te in canibal...si mananc-o,,,asa o sa fiti impreuna pe vecie:P

Dasca esti dus rau

LgGerm
Fosta membra 9am.ro

69 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 04:37

De la: adi, la data 2009-01-25 22:06:35dupa o relatie lunga o femeie ii ca o masina second-hand a luat inaintea ta celalalt ce-a fost mai bun din ea,du-te la alta...

Sau ii poti da ceva care nu o mai avut niciodata, ca un orgasm

LgGerm
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 09:30

sfatul meu: asculta GUess WHo-flori ilegale si ia-te dupa ei: fumam flori ilegale,fara petale,...vad pide mai varza ca mine de 10 ori cum cauta un drac deghizat in inger,,,asa sunt fem..sau preferi

Vama veche-buze blonde...

combina-le fumeaza si asc vama...mi-e dor de tinerete si de fum

alina18_kiss

7 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 20:54

adi3 da tu de un de stii asa ai patit si tu de zici ca femeia este asa?crezi ca toate femeile sunt la fel,ce sfaturi stiti sa dati unii nu conteaza ca ajut o relatie de lunga durata important cum faci tu sa se simta sa vada ca esti diferit de celalalt si ca nu ai fi in stare sa ii faci ce ia facut ala....eu am fost cu un baiat 3ani si lam iubit mult am crezut ca nu o s amai iubesc niciodata,am suferit enorm dupa el si tot asa sa terminat urat sa ajuns si la bataie:(:(:(dar acum 5ani am cunoscut un baiat fffff diferit de celalalt,la inceput mia fost frica sa mai pun iar suflet dar dupa un timp miam dat seama ca merita si uite ca pe 9noiembrie facem 5ani impreuna,si eu urma sa ma casatoresc cu fostul,adica ne facusem planuri de nunta,copil si sa ales praful,asa ca eu iti spun daca merita tot inainte dc nu sunt femei peste tot...bafta multa si ai grija de tine

Fosta membra 9am.ro

106 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 11:00

De la: dasca777, la data 2009-06-15 09:30:27sfatul meu: asculta GUess WHo-flori ilegale si ia-te dupa ei: fumam flori ilegale,fara petale,...vad pide mai varza ca mine de 10 ori cum cauta un drac deghizat in inger,,,asa sunt fem..sau preferi

Vama veche-buze blonde...

combina-le fumeaza si asc vama...mi-e dor de tinerete si de fum

esti praf dasca... ce ma face sa cred...ca esti un mic frustrat...pervers si bolnav, betiv si prea sincer uneori... in tot raul...e si un bine

sallamallecum
Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 11:35

De la: Razvanxxx, la data 2008-12-12 20:55:59Sunt cu o femei de ceva timp...relatia intre noi la inceput a fost frumoasa...dupa un timp am facut eu o "prostie" sau nu..acum nu stiu,dar ea sa schimbat?!..ceva a suparat-o..si sa racit...incontinuare noi ne intelegem super bine... vb cu mine despre orice...eu cu ea....isi petrece timpul mai mult cu mine, vb des la telefon..dar nu mai e ca la inceput..ea in relatia anterioara a suferit mult cand sa terminat.....tipul era mai mare cu 5 ani fata de ea..eu sunt cu 2 ani mai mare....relatia sa terminat foarte urat,trebuiau sa se casatoreasca..Acum intrbara mea este sa o mai "lalai cu ea in situatia asta sa ii mai las timp...sau sa ia atitudine sa-mi impun puctul de vedereca vrau sa devina mai seriosa relatia....Dupa mine merita sa lupta ptr "inima" ei si mi-am dat seama ca tine la mine..dar nu pote sa arate....Dar orcand e binevenit un sfat ???...

Ce-ar fi sa vb k ea deschis.sa vezi ce crede ea,poate trece printr-o nu prea placuta,poate vrea sa-ti spuna cv.sfatul meu

este k,comunicarea este cea mai inportanta,iar at vei vedea dupa

kum reactioneaza.sunt sigur k daca ii cv neplacut iti va spune.

Spunei ce simti si ce vrei k adv :P daca poate sa aiba incredere in

tn sau nu.Bft ;)

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 11:37

De la: Goku, la data 2009-10-29 11:35:39
De la: Razvanxxx, la data 2008-12-12 20:55:59Sunt cu o femei de ceva timp...relatia intre noi la inceput a fost frumoasa...dupa un timp am facut eu o "prostie" sau nu..acum nu stiu,dar ea sa schimbat?!..ceva a suparat-o..si sa racit...incontinuare noi ne intelegem super bine... vb cu mine despre orice...eu cu ea....isi petrece timpul mai mult cu mine, vb des la telefon..dar nu mai e ca la inceput..ea in relatia anterioara a suferit mult cand sa terminat.....tipul era mai mare cu 5 ani fata de ea..eu sunt cu 2 ani mai mare....relatia sa terminat foarte urat,trebuiau sa se casatoreasca..Acum intrbara mea este sa o mai "lalai cu ea in situatia asta sa ii mai las timp...sau sa ia atitudine sa-mi impun puctul de vedereca vrau sa devina mai seriosa relatia....Dupa mine merita sa lupta ptr "inima" ei si mi-am dat seama ca tine la mine..dar nu pote sa arate....Dar orcand e binevenit un sfat ???...

Ce-ar fi sa vb k ea deschis.sa vezi ce crede ea,poate trece printr-o perioada nu prea placuta,poate vrea sa-ti spuna cv.sfatul meu

este k,comunicarea este cea mai inportanta,iar at vei vedea dupa

kum reactioneaza.sunt sigur k daca ii cv neplacut iti va spune.

Spunei ce simti si ce vrei k adv :P daca poate sa aiba incredere in

tn sau nu.Bft ;)

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
costelino1967

89 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 17:05

mai tarziu te-ai gandit ca s-ar putea chiar daca te iarta acum, sa iti scoata ochii pentru greseala ta ?

a fi sau a nu fi
LeonKing

2035 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 17:49

tu ii dai tot salariul? sau doar ii arati ca l-ai luat?

" tristetea mea aude nenascutii caini nenascutii oameni cum ii latra" Nichita Stanescu
corporatenews119222

101 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2010, ora 15:56

De la: LeonKing, la data 2010-01-28 17:49:15

tu ii dai tot salariul? sau doar ii arati ca l-ai luat?

la cat timp a trecut de cand a postat baiatu cred ca s-au si casatorit, s-au ea s-a maritat cu altu

Pagini: << 2 3 4 5 6 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ASTEPT UN SFAT !!!
Mergi la: